http://hilanoga.wordpress.com/2010/1...5%D7%A0%D7%A1/
http://cafe.themarker.com/post/1935549/
זה גברים זה? ילדי כאפות שבנות ירדו עליהם ואמרו להם "מי תרצה אותך ימכוער" אז עכשיו הם חיים בסרט של "נקמת היורמים".
"עכשיו אני יודע שיש לי את הידע למשוך כל אישה, לגרום לה להתאהב בי, לגרום לה לבכות"
לא ראיתי מישהו נורמלי מדבר ככה אל נשים. אפילו לא הסוג שבוגד ומרביץ לנשים שלהם. הם יותר נורמלים מה"אומני פיתוי" האלה מבחינתי. הם לפחות לא מתנסחים כמו ילדי כאפות. הטרדה מינית והצקות זה יותר גרוע מלהרביץ ולבגוד בתוך מערכת יחסים.
והסיפור של האונס בכלל זוועתי.
זה גבר זה? נפל על ילדה טובה אז הוא תופס תחת? בוא נראה את ה"פיתוי" שלו על בחורה יפה בעלת בטחון עצמי...תעמיד אותו במקום מהר מאוד והוא יקבל AA לכל החיים.אני עברתי התעללות מילולית ופסיכולוגית קשה עם "אומן" פיתוי.
הנה רשימה ( לא מלאה) של דברים שהוא עשה :
1. הוא התחיל איתי ברחוב-הוא נגש אלי ושאל אם זה נורמלי לבחור לישון עם דובי. אני, כבחורה צעיר ותמימה סיפקתי לו תשובה. הוא ביקש את המספר שלי ונתתי לו אותו.
2. הוא המשיך לעשות פיקאפ במהלך המערכת יחסים שלנו ( הוא כל הזמן היה צריך להשיג מספרי טלפון מנשים), הוא פשוט היה מכור, ולא היה מסוגל להפסיק. הוא אמר שזה ספק לו "אורגזמה רוחנית"...להלן הוא התמכר.
4. הוא בגד בי פעמיים, חודשיים לתוך המערכת יחסים.
5. הוא ממש התייחס אלי כמו אל חפץ נוצץ, כל מה שהוא רצה לעשות זה להשוויץ בי, במראה שלי. כל פעם שהיינו ליד חברים שלו והייתי מתחילה לדבר, הוא היה מראה לי את הסימן של "חפירה", כאילו תיהיה בשקט ואל תדברי.
7. הוא היה כל הזמן אומר לי שאני צריכה לעשות הגדלת חזה, לחטב את התחת, וכו'- עוד טריק של אומני פיקאפ, לגרום בחורה לאבד את הבטחון העצמי שלה כדי שהיא תעשה הכל כדי להיות מושלמת, לפחות פיזית.
8. כשהייתי מרגיזה אותו הוא היה קורה לי "ילדה מנייקית" .."זונה קטנה", וכו'...אף על פי שלעולם לא הייתי עושה דבר כדי להצדיק את המילים האלה.
בכל אופן, אני חושבת שהחשיבה העליונית הזאת נבאה מכך שהוא שייך את עצמו לקהילה שגורמת לגבר לחשוב שיש לי את היכולת הפסיכולוגית לפתע כל אישה ולגרום לה להיות הסמרתות שלו. הוא כמובן הצליח לתקופה לא קצרה, גם כי הייתי במצב נפשי לא כל כך פשוט, והוא נצל את זה.
אני חושבת שגם בלי אומנות הפיתוי הוא היה כוחני בצורה כזו או אחרת, כי הוא מרגיש צורך כזה, להרגיש עליון. בדר"כ, הצורך הזה נובע מרגשי נחיתות. אני אשה חזקה ולא מוכנה לקבל יחס משפיל, אבל חשבתי שבשם האהבה אפשר קצת להרכין ראש ועוד מעט הוא יתרכך,אבל זה צעד אחד לפני להיות אשה מוכה.
אספרגר או לא אספרגר?! זה האנשים שמשלמים להם כסף?! איך לעזאזל?!
מעשה שהיה כך היה. סטס, אשר למד באוניברסיטה העברית, התחיל עם כל מה שזז, עד כדי מצב שהוא הפך לבדיחה של החוג. זה הגיע למצב שידידה שלי נאלצה להראות משיכה לבנות מינה (כלומר לשקר לו בפנים שהיא לסבית) משום שהוא הציק לה כל כך הרבה. גם חברה שלי סבלה מההצקות החוזרות שלו, הבחור פשוט לא הבין עניין. המסקנה: אם אתה רוצה להיות נודניק, לא תשיג בחורות איכותיות. יש הבדל בין להיות אסרטיבי ונחמד לבין להיות חלאה.
בחור שמטריד את כל האוניברסיטה זה אדם נורמלי?? הוא הפך לבדיחה ולא שם לב לזה. זאת ההגדרה לאספרגר.
אני יכול להמשיך לצטט עד מחר, אבל אני אגיד משהו מאוד קל ופשוט.
הייתי באחד הקניונים בו הם כנראה עשו תרגול, היו כמה בחורות על ספסל החניכים הלכו מאחוריהם וזרקו להם משפטי גועל כאלו רק בשביל לגרום להן להגיב, וזה לא משנה מה הייתה התגובה (אחת שהטרידו אותה הרבה ממש העיפה אחד מהם בהעלבות), הרעיון בקורסים האלו הוא ללמד כיצד נשים הם חפץ. פיתוי זה לא , זה בעיקר תקיפה (במילים אבל עדיין). מי שרוצה להשיג אהבה מהסיפור הזה, או אפילו דייט עם בחורה איכותית (כלומר גוף וגם אישיות) שיתרחק... בה....
נשים שונאות אתכם. לשאר הנשים שלא שונאות אתכם, לא אכפת מכם. אבל למעגל החברתי שלהן כן אכפת מאנסים שמטרידים את ידידות שלהם. באיזורים שהם לא צפון תל אביב והרצליה, דוקרים על הטרדות. בעיקר אם מדובר במישהי עם "שם".
אני כותב את זה פה כי אני מרחם עליכם. ומי שימחק לי תאשכול הזה הוא הבנאדם הכי נאצי בארץ.
תוציאו את עצמכם מהבועה.
אספרגררררררררררררררר
http://dorawrites.com/omg/?p=345