קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה המצב אנשים? אני חדש (:
    על ידי proH בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 13:37
  2. מה המצב אטרף?!!?!?!?!?!?!!?....................כנסווווו
    על ידי guy555 בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 16:02
  3. המצב בפורום לא טוב!!!
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 16:49
  4. מה המצב?
    על ידי FeaRDesign בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:40
  5. מה המצב בנים?? אני חדשה+תמונות
    על ידי SeXyGiRl*:.l*:. בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 19:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

המצב בקנטיםםם

ברירת מחדל המצב בקנטיםםם

הכרתי בחורה בעבודה, חמודה לאללה נדלקתי עליה ישר היא גם עשתה לי עיניים בקיצור אחרי העבודה ישבנו קצת זרימה וכימיה מטורפים! גם רצינו ללכת לסרט [היא הציעה] במהלך השבוע אבל זה התפקשש, לא משנה.
    בקיצור כימיה מטורפת צחוקים זרימה הכל יש, הבעיה שהיא מאוד מאוד מטעה קודם כל המעגל החברתי שלה הוא עצום לעומת שלי נגיד לי יש 4 חבר'ה שאני יוצא איתם קבוע אז היא יש לה איזה 20 אנשים, דבר שני היא מתחברת בקלות לאנשים והיא פלרטטנית ואני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי הבחורה מצד אחד זורמת איתי בטירוף צוחקת ממני מרגיש לידה ממש בנוח נותנת לי מחמאות אבל מצד שני יש לה מיליון מחזרים בטח ובטח בחבורה שלה, מרגיש כאילו המעמדות שונים וזה עלול להשפיע

זה מתסבך אותי מה גם שישבנו לידינו כמה חבר'ה ואחד מהם ניסה להתחיל איתה אחרי שהלכתי והיא אמרה לו שהרגע היא ישבה פה עם בחור, הוא שאל אותה מה אתם ביחד והיא אמרה לו בציניות "לא סתם יושבת עם בחורים" משהו כזה

מה אתם אומרים כדאי לעשות?? אין לי בעיה לנסות אני שונא פחדים ברגע שיש לי משהו שאני חושש ממנו אני לא חושב על זה ופשוט עושה את זה, הקטע אם יש בכלל סיכוי בגלל הבדלי המעמדות?

2. קישורים ממומנים

לא‎‎‎‎

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, דבר ראשון על תתייחס בכלל להבדלי מעמדות כי לפי דעתי זה שולי.
    אז מה שהמעגל החברתי שלה פי 8 יותר גדול משלך? זה חארטה. תיהיה חברותי ותהפוך להיות אחד מהחבר'ה שלה, ככה זה עובד. אתה גבר, אתה אמור להיות בעל כישורים חברתיים מאד גדולים, אין מה לעשות. אם אתה ביישן, תיפתר מהתכונה הזאת כמה שיותר מהר כי זה רק יאט אותך.

בקשר לזה שיש לה מלא מחזרים...שוב, למה זה אמור לעניין לך תזין? ההרגשה שאתה אמור לתת לה עכשיו, זה שלא מעניין אותך שיש לה מחזרים, אלה שאותה צריך לעניין שאתה בחור על רמה ולא מעניין אותך כמה שהיא פופולרית וכל השטויות האלה. אתה מי שאתה בזכות עצמך ולא בזכות החברים שלך, ואותו הדבר לגביה.
    אתה אמור לתת לה הרגשה שאתה לא מתכוון להיות עוד אחד מהאלה שעומדים בתור לחכות לה. אתה מהאלה שעוקפים את התור ויישר ניגש. זה ההרגשה שאמורה להיות לך ואתה צריך "להקרין" לה.

בקשר לזה
    אחרי שהלכתי והיא אמרה לו שהרגע היא ישבה פה עם בחור, הוא שאל אותה מה אתם ביחד והיא אמרה לו בציניות "לא סתם יושבת עם בחורים" משהו כזה
    א- איך אתה יודע שזה קרה? הלכת לא?
    ב- אם בדוק שזה מה שהיא אמרה..אז הדרך שלך אלייה כבר סלולה..אתה לא צריך לשבור תראש יותר מידי.

מה אתם אומרים כדאי לעשות??
    אין לי בעיה לנסות אני שונא פחדים ברגע שיש לי משהו שאני חושש ממנו אני לא חושב על זה ופשוט עושה את זה, הקטע אם יש בכלל סיכוי בגלל הבדלי המעמדות?
    כן יש סיכוי, ואפילו גדול. אבל תעשה את מה שאמרת -
    ברגע שיש לי משהו שאני חושש ממנו אני לא חושב על זה ופשוט עושה את זה
    עוף על זה גיבור
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 11-11-2012 בשעה 11:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    הכרתי בחורה בעבודה, חמודה לאללה נדלקתי עליה ישר היא גם עשתה לי עיניים בקיצור אחרי העבודה ישבנו קצת זרימה וכימיה מטורפים! גם רצינו ללכת לסרט [היא הציעה] במהלך השבוע אבל זה התפקשש, לא משנה.
    בקיצור כימיה מטורפת צחוקים זרימה הכל יש, הבעיה שהיא מאוד מאוד מטעה קודם כל המעגל החברתי שלה הוא עצום לעומת שלי נגיד לי יש 4 חבר'ה שאני יוצא איתם קבוע אז היא יש לה איזה 20 אנשים, דבר שני היא מתחברת בקלות לאנשים והיא פלרטטנית ואני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי הבחורה מצד אחד זורמת איתי בטירוף צוחקת ממני מרגיש לידה ממש בנוח נותנת לי מחמאות אבל מצד שני יש לה מיליון מחזרים בטח ובטח בחבורה שלה, מרגיש כאילו המעמדות שונים וזה עלול להשפיע

זה מתסבך אותי מה גם שישבנו לידינו כמה חבר'ה ואחד מהם ניסה להתחיל איתה אחרי שהלכתי והיא אמרה לו שהרגע היא ישבה פה עם בחור, הוא שאל אותה מה אתם ביחד והיא אמרה לו בציניות "לא סתם יושבת עם בחורים" משהו כזה

מה אתם אומרים כדאי לעשות?? אין לי בעיה לנסות אני שונא פחדים ברגע שיש לי משהו שאני חושש ממנו אני לא חושב על זה ופשוט עושה את זה, הקטע אם יש בכלל סיכוי בגלל הבדלי המעמדות?
    תשים לב בעיקר למה שהדגשתי ותקרא את מה שכתבתי,
    אחי דבר ראשון אל תתרגש ממנה, תהיה אליה אדיש תתחיל להיות אליה קר, היא נראית לי מהבחורות האלו שכל גבר שהיא רוצה היא משיגה ומסובבת אותו, נותנת לו אלף ואחד סימני התעניינות ואז ישר מתרחקת ופה 95% מהגברים כלבלבים נופלים בפח ומלקקים לה,

אמרת שהיא הציע ללכת לסרט וזה התפקשש.. איך זה התפקשש ממך או ממנה? פתאום היא אמרה לך "לא מסדר לי ביום X " ?,
    וגם אחי יש מצב אפילו שהיא כן בעניין שלך ואתה סתם אוכל סרט, פשוט תפרט פה כמה שיותר דברים שנבין פה את הסיטואציה, תספר עוד, בהצלחה.

ותראה את מה ש rodney1 כתב
    בקשר לזה שיש לה מלא מחזרים...שוב, למה זה אמור לעניין לך תזין? ההרגשה שאתה אמור לתת לה עכשיו, זה שלא מעניין אותך שיש לה מחזרים, אלה שאותה צריך לעניין שאתה בחור על רמה ולא מעניין אותך כמה שהיא פופולרית וכל השטויות האלה. אתה מי שאתה בזכות עצמך ולא בזכות החברים שלך, ואותו הדבר לגביה.
    אתה אמור לתת לה הרגשה שאתה לא מתכוון להיות עוד אחד מהאלה שעומדים בתור לחכות לה. אתה מהאלה שעוקפים את התור ויישר ניגש. זה ההרגשה שאמורה להיות לך ואתה צריך "להקרין" לה.
    תכניס את זה טוב לראש.
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 11-11-2012 בשעה 11:19.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראה, דבר ראשון על תתייחס בכלל להבדלי מעמדות כי לפי דעתי זה שולי.
    אז מה שהמעגל החברתי שלה פי 8 יותר גדול משלך? זה חארטה. תיהיה חברותי ותהפוך להיות אחד מהחבר'ה שלה, ככה זה עובד. אתה גבר, אתה אמור להיות בעל כישורים חברתיים מאד גדולים, אין מה לעשות. אם אתה ביישן, תיפתר מהתכונה הזאת כמה שיותר מהר כי זה רק יאט אותך.

בקשר לזה
    א- איך אתה יודע שזה קרה? הלכת לא?
    ב- אם בדוק שזה מה שהיא אמרה..אז הדרך שלך אלייה כבר סלולה..אתה לא צריך לשבור תראש יותר מידי.

כן יש סיכוי, ואפילו גדול. אבל תעשה את מה שאמרת - עוף על זה גיבור
    קודם כל תודה רבה על התגובה איזה השקעה ! מעריך את זה מאוד.

אני לא ביישן, בעבר הייתי ביישן ונפתרתי מזה ברוך ה' אבל לפעמים לוקח לי זמן להתחבר לאנשים ואני ממעט לדבר, תלוי בסיטאוציה ובאנשים [לידה אני חושב שאני יתחבר בקלות כי אני מרגיש נוח לידה וזורם איתה והכל טוב ובטח גם חברים שלה אחלה משוגעים כמונו אבל אי אפשר לדעת]..

יש לי המון ביטחון במיוחד לידה, אני מרגיש לידה שונה וזה אחד הדברים שאני הכי מחפש בבחורה שתבין את הצחוקים והשטויות שלי שיהיה כיף לדבר איתה זרימה ועניינים, אבל כשיש לך כ"כ הרבה מתחרים זה מערער לך אותו, היא גם נפרדה לא מזמן מחבר שלה זה עדיין די טרי אבל לא התעמקתי בזה יותר מדי.

א.היא סיפרה לי שהבנאדם שישב לידינו חוצפן ורצה את המספר שלה וזה מה שהיא ענתה לו, האמת הוא ניסה פה ושם לשלוח לה מילה ובמקום לצאת עליו פשוט העדפתי לשתוק כי למרות שהיא ענתה לו והכל היא שמה אליי יותר תשומת לב וגם זאת פעם ראשונה שישבתי איתה וחיכינו ביחד לאוטובוס אז לא רציתי לעשות מזה עניין, שהיא אמרה לי את זה בטלפון אבל כן קצת התעצבנתי ואמרתי לה שרציתי לצאת עליו כבר שהוא היה לידינו אבל לא היה לי נעים על הפעם הראשונה למרות שהייתי אומר לו את זה ביפה...

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    תשים לב בעיקר למה שהדגשתי ותקרא את מה שכתבתי,
    אחי דבר ראשון אל תתרגש ממנה, תהיה אליה אדיש תתחיל להיות אליה קר, היא נראית לי מהבחורות האלו שכל גבר שהיא רוצה היא משיגה ומסובבת אותו, נותנת לו אלף ואחד סימני התעניינות ואז ישר מתרחקת ופה 95% מהגברים כלבלבים נופלים בפח ומלקקים לה,

אמרת שהיא הציע ללכת לסרט וזה התפקשש.. איך זה התפקשש ממך או ממנה? פתאום היא אמרה לך "לא מסדר לי ביום X " ?,
    וגם אחי יש מצב אפילו שהיא כן בעניין שלך ואתה סתם אוכל סרט, פשוט תפרט פה כמה שיותר דברים שנבין פה את הסיטואציה, תספר עוד, בהצלחה.

ותראה את מה ש rodney1 כתב

תכניס את זה טוב לראש.
    תודה גם לך על התגובה אח שלי אבל להיות אדיש ולהיות קר זה הדבר האחרון שאני יהיה איתה, הרי כל הכיף זה הזרימה והצחוקים אז פתאום להיות אדיש? אני בדעה שאם הולך הולך ואם לא אז כנראה שזה לא מתאים. ואני לא יודע, אני יותר חושב שהיא אחת שפתוחה לכולם וקל ואח"כ פשוט מסתבכת עם עצמה אבל אם זה יקרה אני לא אלקק לה ולא נעליים כי גם ככה אני יודע את הסיכון שאני לוקח

זה התפקשש כי זה היה אמור להיות בזרימה אחרי המשמרת ובסוף בוטלה לי המשמרת, שאלתי אותה שעה לפני אם זה עדיין אקטואלי אז היא אמרה שהיא מצטערת שהיא שכחה ושהיא "חייבת" לי סרט ומקווה שלא התבאסתי, האמת הייתי מוכן לזה אז כבר קבעתי עם חברים וגם אמרתי לה את זה ככה שלא קרה כלום

איזה פרטים אתה עוד רוצה אחי? סה"כ אני מתכתב איתה הרבה בהודעות, אתמול דיברנו אחרי שבת איזה חצי שעה [שומרת שבת] הכרתי אותה רק ביום שלישי אם אני לא טועה אחרי שהיא עשתה לי סימנים כל המשמרת

ושוב תודה רבה לשניכם !

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי levental צפיה בהודעה
    קודם כל תודה רבה על התגובה איזה השקעה ! מעריך את זה מאוד.

אני לא ביישן, בעבר הייתי ביישן ונפתרתי מזה ברוך ה' אבל לפעמים לוקח לי זמן להתחבר לאנשים ואני ממעט לדבר, תלוי בסיטאוציה ובאנשים [לידה אני חושב שאני יתחבר בקלות כי אני מרגיש נוח לידה וזורם איתה והכל טוב ובטח גם חברים שלה אחלה משוגעים כמונו אבל אי אפשר לדעת]..

יש לי המון ביטחון במיוחד לידה, אני מרגיש לידה שונה וזה אחד הדברים שאני הכי מחפש בבחורה שתבין את הצחוקים והשטויות שלי שיהיה כיף לדבר איתה זרימה ועניינים, אבל כשיש לך כ"כ הרבה מתחרים זה מערער לך אותו, היא גם נפרדה לא מזמן מחבר שלה זה עדיין די טרי אבל לא התעמקתי בזה יותר מדי.

א.היא סיפרה לי שהבנאדם שישב לידינו חוצפן ורצה את המספר שלה וזה מה שהיא ענתה לו, האמת הוא ניסה פה ושם לשלוח לה מילה ובמקום לצאת עליו פשוט העדפתי לשתוק כי למרות שהיא ענתה לו והכל היא שמה אליי יותר תשומת לב וגם זאת פעם ראשונה שישבתי איתה וחיכינו ביחד לאוטובוס אז לא רציתי לעשות מזה עניין, שהיא אמרה לי את זה בטלפון אבל כן קצת התעצבנתי ואמרתי לה שרציתי לצאת עליו כבר שהוא היה לידינו אבל לא היה לי נעים על הפעם הראשונה למרות שהייתי אומר לו את זה ביפה...

תודה גם לך על התגובה אח שלי אבל להיות אדיש ולהיות קר זה הדבר האחרון שאני יהיה איתה, הרי כל הכיף זה הזרימה והצחוקים אז פתאום להיות אדיש? אני בדעה שאם הולך הולך ואם לא אז כנראה שזה לא מתאים. ואני לא יודע, אני יותר חושב שהיא אחת שפתוחה לכולם וקל ואח"כ פשוט מסתבכת עם עצמה אבל אם זה יקרה אני לא אלקק לה ולא נעליים כי גם ככה אני יודע את הסיכון שאני לוקח

זה התפקשש כי זה היה אמור להיות בזרימה אחרי המשמרת ובסוף בוטלה לי המשמרת, שאלתי אותה שעה לפני אם זה עדיין אקטואלי אז היא אמרה שהיא מצטערת שהיא שכחה ושהיא "חייבת" לי סרט ומקווה שלא התבאסתי, האמת הייתי מוכן לזה אז כבר קבעתי עם חברים וגם אמרתי לה את זה ככה שלא קרה כלום

איזה פרטים אתה עוד רוצה אחי? סה"כ אני מתכתב איתה הרבה בהודעות, אתמול דיברנו אחרי שבת איזה חצי שעה [שומרת שבת] הכרתי אותה רק ביום שלישי אם אני לא טועה אחרי שהיא עשתה לי סימנים כל המשמרת

ושוב תודה רבה לשניכם !
    תסתכל עוד פעם הדגשתי,
    יצאת גבר אחושילינג !! טוב שלא יצאת עליו זה מראה שאתה בוגר, ואני גם באותה דעה שלך הכי טוב הכי פשוט, טוב מאוד שאתה יודע את הסיכון פה שאתה לוקח כמו שכתבת, אל תהיה סמרטוט, רק תתפוס קצת יותר ביטחון, תקדם עוד קצת עניינים ותעדכן אותנו פה, ואם אתה רואה שמשהו לא זז תיקח קצת "הפסקה" ממנה ותאמין לי שהיא מעצמה כבר תיזום משהו, מניסיון.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זה באמת פוגע בסיכוי שלך, אבל זה לא אומר שלא ילך לך. אם אתה כבר מכיר אותה ויש כימיה אז כל החרא הזה לא משנה ואתה יכול להביא אותה.
    ברגע שתתחיל להאמין שאין לך סיכוי ותתחיל לפחד ממנה היא תסובב אותך על האצבע... תהיה גבר וקפוץ עליה, יהיה בסדר (;

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    זה באמת פוגע בסיכוי שלך, אבל זה לא אומר שלא ילך לך. אם אתה כבר מכיר אותה ויש כימיה אז כל החרא הזה לא משנה ואתה יכול להביא אותה.
    ברגע שתתחיל להאמין שאין לך סיכוי ותתחיל לפחד ממנה היא תסובב אותך על האצבע... תהיה גבר וקפוץ עליה, יהיה בסדר (;
    הצעתי לה אתמול לצאת היא אמרה שהיא תבדוק עם חברים שלה ובסוף היא אמרה שהיא לא יכולה כי "חברות שלה בונות עליה"

נראה לי נתפוס ממנה קצת ספייס עד מחר שנראה אותה במשמרת אם היא תהיה ..

אתה מחזיק מאנשים, אתה מחזיק מבחורות, אתה מחזיק מערך חברתי.
    פאק מה נראה לך שהיא מכירה כל כך טוב את כל ה-20 חבר'ה האלה? אנשים נדחפים מכל מיני מקומות ואז נהיים לך חבורה אחת גדולה כי הם מרגישים קליברים שהם מסתובבים בקבוצות גדולות.
    אתה צריך להרגיש שלם עם עצמך בפנים בתור אינדיבידואל, על הזין "הערך החברתי".
    ערך חברתי זה חשוב אבל מה שאתה עצמך חושב על עצמך ומרגיש על עצמך שם עמוק בפנים בבטן זה פי 10 יותר חשוב.
    עכשיו תפסיק לדבר כאילו הבחורה הזאת היא מליון דולר, תהיה בטוח שיש אנשים שלא רואים אותה ממטר וככה אתה צריך להרגיש גם.
    כשאתה לא תראה אותה ממטר היא תרגיש את זה על הטון דיבור שלך ועל ההתנהגות שלך ואוטומטית תמשך אליך.
    ושאני אומר לא רואה אותה ממטר זה לא אומר שאתה צריך להיות מניאק, זה אומר שאתה צריך לשדר שאתה לא מתרגש משום מילה שהיא אומרת. אתה לא צריך לשדר את הרגשות שלך החוצה בין אם זה בחיוכים מפגרים או בין אם זה בשפת גוף לא נכונה.
    במקום להרגיש שבוחנים אותך תהפוך להיות זה שבוחן אחרים. אנשים ישר מרגישים את זה.
    אין ספק שזה תהליך... אבל תתחיל לעבוד על לשים זין ולהציב לעצמך חוקים ועקרונות, ואז תהיה מלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    אתה מחזיק מאנשים, אתה מחזיק מבחורות, אתה מחזיק מערך חברתי.
    פאק מה נראה לך שהיא מכירה כל כך טוב את כל ה-20 חבר'ה האלה? אנשים נדחפים מכל מיני מקומות ואז נהיים לך חבורה אחת גדולה כי הם מרגישים קליברים שהם מסתובבים בקבוצות גדולות.
    אתה צריך להרגיש שלם עם עצמך בפנים בתור אינדיבידואל, על הזין "הערך החברתי".
    ערך חברתי זה חשוב אבל מה שאתה עצמך חושב על עצמך ומרגיש על עצמך שם עמוק בפנים בבטן זה פי 10 יותר חשוב.
    עכשיו תפסיק לדבר כאילו הבחורה הזאת היא מליון דולר, תהיה בטוח שיש אנשים שלא רואים אותה ממטר וככה אתה צריך להרגיש גם.
    כשאתה לא תראה אותה ממטר היא תרגיש את זה על הטון דיבור שלך ועל ההתנהגות שלך ואוטומטית תמשך אליך.
    ושאני אומר לא רואה אותה ממטר זה לא אומר שאתה צריך להיות מניאק, זה אומר שאתה צריך לשדר שאתה לא מתרגש משום מילה שהיא אומרת. אתה לא צריך לשדר את הרגשות שלך החוצה בין אם זה בחיוכים מפגרים או בין אם זה בשפת גוף לא נכונה.
    במקום להרגיש שבוחנים אותך תהפוך להיות זה שבוחן אחרים. אנשים ישר מרגישים את זה.
    אין ספק שזה תהליך... אבל תתחיל לעבוד על לשים זין ולהציב לעצמך חוקים ועקרונות, ואז תהיה מלך.
    בתור אינדיבידואל אני שלם, אני בנאדם מצחיק מפגין ביטחון אחלה גבר יש לי בעצמי ביטחון מלא. עם זאת אני כן מאמין שהערך חברתי משחק פה תפקיד.

הבחורה לא מיליון דולר היא לא הכי יפה ואני מאמין שבמספרים היא 6.5-7 , אבל המשיכה שלי לאופי ובכימיה גורמים לכך שהיא הופכת למשהו אחר, לא לבר רפאלי אבל זה כיף שיש מישהי שיש לך איתה זרימה וכימיה כ"כ טובים.

בדיבור איתה אני לא שם אני מדבר רגיל לא מראה לה שאני מתרגש ממנה אולי היו לי כמה יציאות לא קשורות אבל קשה להיות חף מטעויות...

אתמול הצעתי לה לצאת והיא אמרה שהיא "חברות שלי בונות עליי" אז היום לא דיברתי איתה כל היום לתת לה ספייס, להראות שהיא לא הדבר היחידי בראש שלי. יש מצב שמחר נעבוד ביחד אבל לא בטוח, לדבר איתה לפני מה אתם אומרים?

לי פשוט נשמע שאתה כבר שרוף אצלה כי היא בנתה עליך תדמית מסוימת שפשוט לא בא לה כבר עליך.
    תתחיל בעבודה להתרחק ממנה ותתן לה פחות תשומת לב... היא צריכה לבוא לדבר איתך מיוזמתה, לא שאתה תהיה קל מדי וכל הזמן בתחת שלה.
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 12-11-2012 בשעה 11:48.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

נסה שוב, כן כן, לא לא.
    לא ביג דיל, למרות שכדאי שתהיה בעניין שאם היא הייתה מעוניינת היא הייתה חוזרת אליך.
    זה לא אומר שהיא לא תסכים, ולכן שווה לנסות שוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    נסה שוב, כן כן, לא לא.
    לא ביג דיל, למרות שכדאי שתהיה בעניין שאם היא הייתה מעוניינת היא הייתה חוזרת אליך.
    זה לא אומר שהיא לא תסכים, ולכן שווה לנסות שוב.
    היא לא באה לעבודה היום ושאלתי מה קרה בקיצור יש מצב היא מתפטרת, לא משנה, דיברנו בקטנה בהודעות והיה נראה שהיא עושה טובה אמרתי לה אם היא רוצה להפגש אמרה "נראה" ואני יודע שזה לא טוב.. אמרתי לה עזבי לא משנה ואז היא אמרה לא לא ניפגש כשאני מבטיחה אני מקיימת.. היא רשמה לי הודעה שעוד חצי שעה ב10 וחצי היא בבית וסיימתי את המשמרת ב11, התקשרתי אליה אחרי המשמרת כי היא לא חזרה אלי אז היתה ממתינה ישר ניתקתי [לא אוהב לחפור בממתינות] היא חזרה אלי ודיברנו איזה שעה וחצי בטלפון היא נתנה לי מחמאות פה ושם אני גם החמאתי לה.. התעמקתי קצת בפרידה עם חבר שלה, לפי מה שאני מבין בא לה להיות קצת לבד וזה מובן לי לגמרי, אני חושב שאני צריך להמשיך להיות איתה בקשר כי קודם כל אני נהנה מהשיחות איתה בצורה מדהימה, אין לי כימיה כזאת עם אף אחת והיא גם נהנית מהשיחות שלנו והיא אומרת את זה לא פעם.. השאלה מתי לנסות לקדם לפני שיהיה מאוחר מדי אבל בטיימינג הנכון שלא יהיה מוקדם .. אוף בא לי לראות אותה כבר אני מתמכר אליה חח

דוזאפ אתה צודק מצד אחד, מצד שני למה כל הסיבוכים האלה? היא גם דוגרית ז"א אם מישהו מתחיל איתה היא מנפנפת אותו ביפה היא דיברה איתי על כמה כאלה שהתחילו איתה וצחקנו על זה..אני חושב שיש קליק אדיר אבל המצב שלה עדין וצריך לחכות טיפה.. אבל אני לא לחוץ =]
    נערך לאחרונה על ידי levental; 13-11-2012 בשעה 01:51.

איך אני רואה את זה מהנקודת מבט שלה:
    - גבר רך מדי, נעלב מהר
    - נעביר איתו את הזמן כדי שלא יתבאס עליי... אני בן אדם טוב!
    - נדבר איתו קצת בטלפון נשפוך לו קצת את הלב כי קשה לי עם הפרידה מחבר שלי
    - אחר כך נלך לחברות שלי לרכל קצת "תקשיבי יש לי אחד בעבודה לא מפסיק לשגע אותי" "לא נעים לי כבר להגיד לו לא"

אחי אתה משדר סמרטוטיות ברמות, מצטער להגיד לך את זה אבל אני חייב להגיד לך את האמת.
    אתה נהנה מהשיחות כי זאת כנראה הבחורה היחידה שזורמת איתך ככה בשיחות.
    לא מדברים עם בחורות על החבר שלהן... או על מה יש להן עם גברים אחרים בכלל... אתה יצאת כמו טמפון שלה.

אני באמת בא לנסות לעזור אבל אם אתה תמשיך ככה אתה לא תגיע רחוק.
    אתה לא יכול להיות כזה רך, נדיב, חמוד, מבזבז את הזמן שלו חופשי חודשי, זמין ברמות. גברים ובמיוחד נשים יזרקו עליך כל החיים אם לא תשנה את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי duzap צפיה בהודעה
    איך אני רואה את זה מהנקודת מבט שלה:
    - גבר רך מדי, נעלב מהר
    - נעביר איתו את הזמן כדי שלא יתבאס עליי... אני בן אדם טוב!
    - נדבר איתו קצת בטלפון נשפוך לו קצת את הלב כי קשה לי עם הפרידה מחבר שלי
    - אחר כך נלך לחברות שלי לרכל קצת "תקשיבי יש לי אחד בעבודה לא מפסיק לשגע אותי" "לא נעים לי כבר להגיד לו לא"

אחי אתה משדר סמרטוטיות ברמות, מצטער להגיד לך את זה אבל אני חייב להגיד לך את האמת.
    אתה נהנה מהשיחות כי זאת כנראה הבחורה היחידה שזורמת איתך ככה בשיחות.
    לא מדברים עם בחורות על החבר שלהן... או על מה יש להן עם גברים אחרים בכלל... אתה יצאת כמו טמפון שלה.

אני באמת בא לנסות לעזור אבל אם אתה תמשיך ככה אתה לא תגיע רחוק.
    אתה לא יכול להיות כזה רך, נדיב, חמוד, מבזבז את הזמן שלו חופשי חודשי, זמין ברמות. גברים ובמיוחד נשים יזרקו עליך כל החיים אם לא תשנה את זה.
    איך אני רואה את זה מהנקודת מבט שלה -
    גבר אסרטיבי כלומר מבין שלא בעניין אבל גורם לי בכל זאת אולי לקבוע איתו
    מדברת איתו ואז נזכרת למה כ"כ כיף לדבר איתו וואו הוא נותן לי כזה ביטחון וכיף לי לדבר איתו !
    מדברת קצת בטלפון צוחקת, שופכת את הלב , יש לי מילון חברים אבל סוף סוף מישהו שבאמת כיף לדבר איתו
    אח"כ נלך לחברות שלי ונספר להם איזה כיף לי לדבר איתו ואולי יקרה משהו עוד כמה זמן

היא לא יצרה איתי קשר היום ואני לא איתה ואני אתן לה את הספייס. אתה יודע מה דעתי על זה? שכנראה זה מהמקרים שאתה נהנה לדבר עם מישהו אבל לא תפתח איתו שיחה כי אין לך כוח? מכיר את זה, שוואלה יש מישהו שרוצה לדבר איתך אבל אין לך כוח אליו אבל תמיד כשאתם מדברים זה שעתיים שלוש ואתה רק נהנה מהשיחה ולא מבין למה אתה תמיד אנטי..

אתה צודק שאני צריך להיות יותר נוקשה והכל אבל אם אנחנו מדברים והכל טוב אז תהרוג אותי ולמה כל המשחקים האלה? אני בן 23 והיא 21 זה לא שאנחנו בני 16.
    נערך לאחרונה על ידי levental; 14-11-2012 בשעה 01:47.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect