קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם מאמינים או אתאיסטים?
    על ידי maze100 בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 21-07-2012, 12:56
  2. אתם מאמינים או אתאיסטים?
    על ידי maze100 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-07-2012, 13:01
  3. האם אתם באמת אתאיסטים- נקודה למחשבה.
    על ידי Old Lady בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 16-01-2011, 16:38
  4. סקר: כמה שעות אתם לומדים בשבוע?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 19:55
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 66

אתאיסטים אתם צבועים - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    איך זה יתכן שאתם, בתור אנשים שדוגלים בשיטה המדעית-אמפירית, יכולים להשתייך לזרם (אתאיזם) שאינו מוכח מדעית? אין אף הוכחה אמפירית לנכונותו של האתאיזם. נכון, גם לאף זרם אחר אין הוכחה אמפירית, לכן מבחינתכם עדיף לא להשתייך לשום זרם לא? כי זו קצת צביעות בעיני להגיד "אני מאמין רק בדברים שהוכחו מדעית" ובד ובבד להצהיר "אני אתאיסט" אף שהאתאיזם מעולם לא הוכח מדעית.
    חחחח ?
    בפעם המיליון אי אפשר להוכיח משהו שלא קיים
    אין דבר כזה "תוכיח ששאין"

אתה מתקלח עם שמפו ?
    מאיפ הלך לדעת מה יש בשמפו ?
    מה אמרת ?
    נוסחה אמפירית מדעית ?
    להה

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

פופקורן!!!! מי רוצה פופקורן!!!!!!!

רגע, יש לך הוכחה שכן?
    לא, זה למה אני לא אגנוסטי.
    חחחח ?
    בפעם המיליון אי אפשר להוכיח משהו שלא קיים
    אין דבר כזה "תוכיח ששאין"

אתה מתקלח עם שמפו ?
    מאיפ הלך לדעת מה יש בשמפו ?
    מה אמרת ?
    נוסחה אמפירית מדעית ?
    להה
    בפעם המיליון, מתי ביקשתי להוכיח משהו שלא קיים?
    בקשר לאתאיזם, ביקשתי שיוכיחו את נכונותו.
    בקשר לאגנוסטיות, ביקשתי שיוכיחו שאי אפשר לדעת אם אלוהים קיים או לא.
    הכי פשוט לא להאמין בכלום.
    סוף סוף מישהו שמבין

לא, זה למה אני לא אגנוסטי.
    אוקיי, תן לי לשאול אותך משהו אחר
    במה אתה מאמין? מה הדעות שלך בנושאים שאתאיזם ואגנוסטיות עוסקים בהם?

אוקיי, תן לי לשאול אותך משהו אחר
    במה אתה מאמין? מה הדעות שלך בנושאים שאתאיזם ואגנוסטיות עוסקים בהם?
    אני לא מאמין בשום כוח עליון/אלוהים/דברים שמעל הטבע. האם זה הופך אותי לאתאיסט? לא. תוויות של השקפת עולם אלו דברים שאנשים מדביקים על עצמם. אני לא מדביק על עצמי שום תווית. (לפחות עד שאחת מהן תוכח מדעית.)

אני לא מאמין בשום כוח עליון/אלוהים/דברים שמעל הטבע. האם זה הופך אותי לאתאיסט? לא. תוויות של השקפת עולם אלו דברים שאנשים מדביקים על עצמם. אני לא מדביק על עצמי שום תווית. (לפחות עד שאחת מהן תוכח מדעית.)
    נטורליסט. רואה, גם לזה יש תווית.
    כמו שאתה לא מאמין, אחרים כן מאמינים.
    הקטע המצחיק, ואולי האירוני בכל הנושא הזה שגם אתה לא יכול להוכיח את האמונה שלך, כך שאתה כלול באנשים שאתה מדבר עליהם.

נטורליסט. רואה, גם לזה יש תווית.
    כמו שאתה לא מאמין, אחרים כן מאמינים.
    הקטע המצחיק, ואולי האירוני בכל הנושא הזה שגם אתה לא יכול להוכיח את האמונה שלך, כך שאתה כלול באנשים שאתה מדבר עליהם.
    דבר ראשון אני לא נטורליסט. אתה לא יכול להדביק תוויות על אנשים אחרים. במידה והנטורליזם יוכח מדעית אני בשמחה אדביק אותו על עצמי. עד אז אני לא.
    דבר שני, אין לי מה להוכיח, כי אין עלי שום תווית.

דבר ראשון אני לא נטורליסט. אתה לא יכול להדביק תוויות על אנשים אחרים. במידה והנטורליזם יוכח מדעית אני בשמחה אדביק אותו על עצמי. עד אז אני לא.
    דבר שני, אין לי מה להוכיח, כי אין עלי שום תווית.
    אתה שם לב שזה מגוחך מה שאתה אומר?
    אתה לא צריך "לשים" על עצמך תווית, היא כבר שם ואנשים אחרים עושים את זה בשבילך. בדיוק כמו אתאיזם ואגנוסטיות.

דעותיך כמו דעותיו של נטורליסט.

אתה לא צריך "לשים" על עצמך תווית, היא כבר שם ואנשים אחרים עושים את זה בשבילך. בדיוק כמו אתאיזם ואגנוסטיות.

טרול מטומטם. אי אפשר להדביק תוויות על אנשים אחרים. קח דוגמא של בנאדם שלא מאמין באל- תדביק עליו את התווית אתאיסט? לא, כי יכול להיות שהוא בכלל פנתאיסט, וגם פנתאיסטים לא מאמינים באל. מישהו שמאמין באל תדביק עליו את התווית תאיסט? לא, כי יכול להיות שהוא בכלל מאמין באל דאיסטי, מה שהופך אותו לדאיסט. אתה יכול לנסות לקרוא לאנשים איך שאתה רוצה, אבל זה לא הופך את זה לנכון. תוויות של השקפה זה דבר שאנשים מדביקים על עצמם נקודה.

אה, והמגוחך פה זה אתה, לא אני. פעם ראשונה בחיים שלי שאני שומע על דבר כזה שאתה יכול להדביק תווית על בנאדם אחר ולצפות שהוא יכרע ברך לחוכמה שלך ויקבל על עצמו את התווית שהדבקת עליו. אידיוט מפגר אוויל הומו.

לא רוצה להדביק על עצמי תווית. אתה הולך לעשות את זה בשבילי? זובי. אולי גם אני אתחיל להדביק עליך תוויות? בא נראה: מורמוני. החלטתי שאתה מורמוני. אה, רגע, אתה לא? יופי תרגיש איך זה, כי גם אני לא אתאיסט ולא נטורליסט.

אה, והמגוחך פה זה אתה, לא אני. פעם ראשונה בחיים שלי שאני שומע על דבר כזה שאתה יכול להדביק תווית על בנאדם אחר ולצפות שהוא יכרע ברך לחוכמה שלך ויקבל על עצמו את התווית שהדבקת עליו. אידיוט מפגר אוויל הומו.
    חחח שמע כלבה אתה יכול להגיד כמה זה לא נכון או כמה זה דפוק או מה שבא לך אבל העובדה שככה העולם שלנו פועל.
    אם אני אספר לאנשים שאני לא שולל שיש אלוהים אבל לא מאמין בו (לדוגמא כן?) יגידו לי אתה אגנוסטיקן. למה? כי אגנוסטיות מתארת סוג כזה של השקפה.
    אני לא מדבר אם זה נכון או לא נכון, אני מדבר על זה שככה זה, בין אם אתה מסכים לשים על עצמך את התגית ובין אם לא. ובמקרה כזה חובת ההוכחה לא חלה עליי.
    אתה לא יכול להוכיח שום דבר ממה שהזכרת שאתה מאמין בו, נכון? אז אל תבוא ותזיין לי תמוח
    זה שאתה נגד תגיות והכללה זה בכלל נושא אחר אתה סתם טוחן פה מים עם הדתות והאמונות והחרא הזה

חחח שמע כלבה אתה יכול להגיד כמה זה לא נכון או כמה זה דפוק או מה שבא לך אבל העובדה שככה העולם שלנו פועל.
    אם אני אספר לאנשים שאני לא שולל שיש אלוהים אבל לא מאמין בו (לדוגמא כן?) יגידו לי אתה אגנוסטיקן. למה? כי אגנוסטיות מתארת סוג כזה של השקפה.
    אני לא מדבר אם זה נכון או לא נכון, אני מדבר על זה שככה זה, בין אם אתה מסכים לשים על עצמך את התגית ובין אם לא. ובמקרה כזה חובת ההוכחה לא חלה עליי.
    אתה לא יכול להוכיח שום דבר ממה שהזכרת שאתה מאמין בו, נכון? אז אל תבוא ותזיין לי תמוח
    זה שאתה נגד תגיות והכללה זה בכלל נושא אחר אתה סתם טוחן פה מים עם הדתות והאמונות והחרא הזה
    נכון, וזה למה, בפעם המיליון, הסיבה שאני לא מדביק על עצמי תגית. אם תשים לב מי שטוחן פה מים זה אתה. רוצה להוכיח אחרת? תפסיק להגיב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,553 | הודעות: 8,203,146 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect