באוניברסיטת חיפה היום' עשרות סטודנטים ערבים עמדו דקת דומיה לזכרו של "רמטכ"ל חמאס" שחוסל אתמול על ידי ישראל. סטודנטים יהודים שלא אהבו את המחזה פצחו בשירת "התקווה" וצעקו להם "הוא מת, הוא מת"
אני היום מתביישת להיות סטודנטית באוניברסיטת חיפה, כאשר איפשרו לחבורת הסטודנטים הלא נורמליים האלה לעמוד במשך דקות שלמות לזכר רמטכ"ל חמאס שחוסל בצדק ע"י צה"ל. פשוט בושה שאף אחד באוניברסיטה לא עשה דבר וחצי דבר על מנת לפזר את ה-ח' הדבילית והמיותרת הזאת שבזמן שהם עמדו בה, נהרגו אזרחים מסכנים בקרית מלאכי ורקטות רבות מושלכות אל עבר ישובים ישראלים. פשוט מתביישת. אני לא מאמינה שיש אנשים כאלה בורים שאני לומדת בניהם ומוכנים לקבל את המדיניות של חמאס ולהזדהות עימה וככה באמצע היום לעמוד באמצע האוניברסיטה לעיני כל רואה ואף אחד לא טרח להזיז אותם משם!!! תלכו ללמוד בשטחים וצאו לנו מחיפה!!! אסור לתת למדיניות של חמאס להמשיך ואסור להרפות את ידו של צה"ל מעל רצועת עזה, אנחנו לא יכולים לתת לחברים ולמשפחות שלנו להמשיך ולחיות ככה, מגיע להם לחיות ברוגע ובשלום בכל מקום במדינה בו הם בוחרים לחיות! אמן שחיילנו יחזרו בשלום ושלא יפגעו עוד אזרחים!
![]()

ציטוט ההודעה