קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-12-2010, 14:47
  2. מכבי חיפה והקהל-משבר אמון?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:01
  3. מכבי "שחר" חיפה Vs. מכבי "לוזון" פ"ת
    על ידי O-MaN1 בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 16:09
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 21:43
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

סטודנטים באוניברסיטת חיפה עומדים דקת דומיה כהזדהות עם ג'עברי

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ברירת מחדל סטודנטים באוניברסיטת חיפה עומדים דקת דומיה כהזדהות עם ג'עברי

באוניברסיטת חיפה היום' עשרות סטודנטים ערבים עמדו דקת דומיה לזכרו של "רמטכ"ל חמאס" שחוסל אתמול על ידי ישראל. סטודנטים יהודים שלא אהבו את המחזה פצחו בשירת "התקווה" וצעקו להם "הוא מת, הוא מת"

אני היום מתביישת להיות סטודנטית באוניברסיטת חיפה, כאשר איפשרו לחבורת הסטודנטים הלא נורמליים האלה לעמוד במשך דקות שלמות לזכר רמטכ"ל חמאס שחוסל בצדק ע"י צה"ל. פשוט בושה שאף אחד באוניברסיטה לא עשה דבר וחצי דבר על מנת לפזר את ה-ח' הדבילית והמיותרת הזאת שבזמן שהם עמדו בה, נהרגו אזרחים מסכנים בקרית מלאכי ורקטות רבות מושלכות אל עבר ישובים ישראלים. פשוט מתביישת. אני לא מאמינה שיש אנשים כאלה בורים שאני לומדת בניהם ומוכנים לקבל את המדיניות של חמאס ולהזדהות עימה וככה באמצע היום לעמוד באמצע האוניברסיטה לעיני כל רואה ואף אחד לא טרח להזיז אותם משם!!! תלכו ללמוד בשטחים וצאו לנו מחיפה!!! אסור לתת למדיניות של חמאס להמשיך ואסור להרפות את ידו של צה"ל מעל רצועת עזה, אנחנו לא יכולים לתת לחברים ולמשפחות שלנו להמשיך ולחיות ככה, מגיע להם לחיות ברוגע ובשלום בכל מקום במדינה בו הם בוחרים לחיות! אמן שחיילנו יחזרו בשלום ושלא יפגעו עוד אזרחים!

*אני המקורי סתם לידע כללי

2. קישורים ממומנים

חחחחח בני שרמוטות תומכים בטרור ערבים מזדיינים מה לעשות זאת המציאות שאנחנו צריכים לחיות בה ערבים ישראלים שלומדים על חשבוננו בזמן שאנחנו עושים צבא מזדיניים בתחת תומכים בטרור שונאים את ישראל ועד'יין נותנים להם לחיות כאן בשקט ובשלווה להקים משפחות על חשבוננו לעבוד במשרות שלנו ללמוד במקומינו לקבל את ההגנה של צהל ובסוף עוד ללכלך ולתמוך בטרור. הנה זה בשביל כל השמאלנים המזדיינים בתחת שהורסים את המדינה בגלל "שלא כל הערבים שונאים אותנו" הנה קיבלתם את זה לפנים אפילו ה"היי סקול" של הערבים שונאים אתכם ומתים לאנוס את הילדות שלכם וכמובן והכי גרוע תומכים בטרור ותומכים בטרוריסטים ומי נותן להם יד?? אתם יא זבלה אתם יותר גרועים מהם אם לא אתם הם לא היו עומדים דקת דומייה. אשכרה אנשים מסכנים חפים מפשע מתים והכל בגלל הטרור גלעד שליט נחטף ועוד 2 חיילים נהרגו בחטיפה בגלל הבן אלף זונות הזה והשמאלנים מוכנים ללקק לו ולכל התומכים שלו את החור של התחת

יאללה שתחררו כבר מהמדינה יזבלה של אנשים בגללכם מותר לבני זונות האלו לעמוד דקת דומייה בגלל שטרוריסט מת. הם שונאים אתכם ואתם אוהבים אותם
    באמא שלי צריך להעיף את כולם מפה ואם לא אז להתחיל להתאגד נגדם כל היהודים עם חרבות לרוץ על הכלבים המסריחים האלו לחתוך את כולם אחד אחד אני רוצה לראות מה יעשו השמלאנים יכניסו את כולם לכלא? חחח אם היו פה גברים במדינה הזאת כמו פעם בתקופת האצל הלי הפלמח כל החרא הזה ולא כל השמאל המזדיין בתחת שיש לנו היום כבר מזמן הם לא היו פה היינו רצים בחבורות עם חרבות וחותכים כל מי שמוציא מילה נגדנו כוסעמק שמישהו ישרוף אותם כבר

אגב, בנימה קצת פחות עצבנית, סתם לידע הכללי באוניברסיטת חיפה 70% מהסטודנטים ערבים

בני זונות איזה תמונה היו צריכים לזרוק עליהם סלעים לקלל אותם חבל לא הייתי שם לפחות אחד היה מקבל סלע לראש ולא מעניין אותי מה היו עושים לי אחרי זה בני שרמוטות נותנים יד לטרור הם והשמאל

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

דווקא חיפה אכזבה אותי, היה לפני כמה חודשים איזה מחאה בכל מיני אוניברסיטות של ערבים לא זוכר על מה ורק בחיפה האיזו לאסור על אותה הפגנה בשטח האוניברסיטה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    דווקא חיפה אכזבה אותי, היה לפני כמה חודשים איזה מחאה בכל מיני אוניברסיטות של ערבים לא זוכר על מה ורק בחיפה האיזו לאסור על אותה הפגנה בשטח האוניברסיטה.
    עזוב אם אני נכנס עוד פעם לאטרף של העצבים אני מקבל התקף לב אין לי כוח לזה כבר בני שרמוטות

אין, הם זונות צומי ממדרגת ההיפסטרים הכי ארורים בטבלת המקוללים שיש
    סתם חברה בזויים שמנסים לעורר פרובוקציה
    הם חלאות ובוגדי מדינה, פשוט מאוד
    מנסים להתחבב על הערבים כאילו יש להם בזה איזה שהו רווח או תמורה

האנשים שיש שם הם זונות צומי ברמה כזאתשאני יכול לדמיין עומדים שם רק חברה בסגנון 'אני הומו מתל אביב ומתאפר כל בוקר ואני יוצא נגד כל נורמות החברה, אז גם עכשיו אני פועל נגד חשיבתם של אחרים'..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע האוואטר של INVADER
    לייקים
    70
    נקודות
    292
    משפט מחץ
    בולבול של בדואי

כאלה קוקסינלים כפויי טובה...שיגידו תודה שהם חיים בישראל ולא בעזה או ארצות ערביות אחרות

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

גם שם היה אפשרי לעשות חיסול, חבל הפסדנו מטרה.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

לא האמנתי שייש להם אומץ לעשות דבר כזה עד שלא ראיתי ...

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

המדינה שלנו אשמה בזה שנתנו להם לחיות בישראל, ללמוד,להתפרנס בכבוד,הגנה, ללכת חופשי בישראל, ואחר כך הם עומדים דקה דומיה לבן כלבה הזה. עם הייתי שם זה לא היה קורה אלא אבנים וסלעים ומה בא ליד היה עף שם. לא יכול להיות דבר כזה, אם הייתי מנהל האוניברסיטה הם היו עפים מהלימודים לצמיתות ועם תעודה שאין להם אפשרות ללמוד בישראל אלא בעזה או במדינות אחרות.
    נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 17-11-2012 בשעה 12:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מניאאקיים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,115 | הודעות: 8,198,708 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect