אני חושב שהבנתי את השאלה שלך, אבל אני לא בטוח.
אם אתה שואל איך אפשר למשוך בחורה בצורה מילולית במילים, תוך כדי שימוש בנושאי סקס למיניהם אבל שבתכלס אתה לא באמת התנסית בזה בחיים ואתה סתם בעצם מדבר באוויר אז יש לי תשובה לגבי זה-
פשוט אל תדבר על הנושאים שאתה לא מבין בהם.
הרעיון בלדבר באופן מיני הוא לאו דווקא בהכרח לדבר על מין או סקס או סטוצים וכאלה..זה ממש לא הכוונה.
דיבור מיני גם יכול להיות דיבור מאד פשוט אבל ברגע שאתה מוסיף מגע מיני ואינטימיות לבחורה היא פשוט לוקחת את כל מה שאתה אומר בלי יוצא מן הכלל לכיוון הסקס כי אתם בעצם מדברים בצורה סקסית.
תדמיין רגע את הסוטיאציה הבאה:
אתה יושב על ספה בצורה רגילה כשלידך יושבים חברים שלך, לפני הספה יש שולחן עם וודקה וחארטות ואחרי השולחן יש עוד ספה עם עוד כל מיני חבר'ס.
עלייך יושבת בחורה כשהרגליים שלה מופנות לצד ימין ויד ימין שלך מונחת על הברכיים שלה וזרוע שמאל מחבקת אותה מאחורי הגב (אני מקווה שהצלחת להבין).
הבחורה נשענת עם הצלע הימנית שלה על החזה שלך ושזרוע ימין שלה מאחורי הצוואר שלך, היא כאילו מחבקת אותך.
אתם מדברים ביניכם ובגלל שאתם נורא נורא קרובים פיזית והיא מדברת איתך פנים מול פנים אתם מאד מאד קרובים ראש לראש ואתם פשוט חייבים להסתכל כל כמה שניות אחד לשני על השפתיים..אתה יוכל להבין לבד שהמתח המיני פה בשמיים וגם יש סיכוי שהבחורה מרגישה שעומד לך ברגע הזה. (לא שזה רע אגב

)
עכשיו אם תדמיין שאתה מדבר איתה ובו-זמנית אתה לוקח את היד הימנית שלך, ומלטף ממש בקטנה את הלחי הימנית שלה, מסתכל לה על השפתיים, מחייך ואומר לה בשקט "תשמעי, האודם שלך מה זה מפתה...

" להסתכל עוד כמה שניות על השפתיים ואז להסתכל לה לתוך העיניים, אני יכול להבטיח לך שהבחורה תרטיב את התחתונים שלה באותו הרגע והיא מאד מאד תשמח לנשק אותך או שאתה אותה ברגע זה.
זה דיבור מיני. שים לב שלא אמרתי "כוס" , "תחת" "שדיים" "אתמול זיינתי שתי פצצות על ופתחתי להן תכוס" או כל מיני דיבורים נגועים למיניהם ומגעילים.
אתה צריך לדעת איך לדבר, על מה לדבר ומתי ברגעים כאלה.
אם במקרה הזה שנתתי לך, היית אומר "שמעי, יש לך ריח של וודקה מהפה בצורה מפחידה חחחח" אז יש סיכוי שהבחורה הייתה פשוט נעלבת\נעקצת ופשוט קמה ממך.