קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחה+תמונות] ביבי נתניהו והשעון
    על ידי NHFTKXUK בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 09:46
  2. [סירטון]דיג'י ביבי ופרץ
    על ידי BasiC בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 15:40
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-07-2007, 15:41
  4. בחן את עצמך האם אתה ביבי
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 14:07
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 20:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

ביבי ביבי ביבי

ברירת מחדל ביבי ביבי ביבי

אני לא מבין את זה מה ביבי האהבל הזה חושב שאם הוא יפסיק את המבצע ולא יעשה כניסה קרקעית לרצועה מישהו יבחר בו? הוא יפסיד את כל הקולות ואת כל התמיכה של העם... ביבי אם אתה מחליט על הפסקת אש מבחינתי אנחנו הפסדנו במלחמה הזאת והמבצע הזה הוא כישלון מוחץ למדינת ישראל (שוב פעם) כי בין כה וכה עוד גג 3 שבועות הטיל הבא ישלח לכיוון שדרות או גרוע מכך. עלק אתה מדבר כבר שנתיים על תקיפת הגרעין באיראן.. זאת הבעיה שאתה יודע רק לדבר. ארגון טרור בשקל תשעים לא יכולת להביס ואתה רוצה לתקוף את איראן? בטח אחמדיניג'אד יושב בארמון שלו עכשיו וצוחק עליך עד שיוצא לו פיפי במכנס... אתה באמת חושב שהחזרת את יכולת ההרתעה של המדינה שלנו? גם מה שהיה, עכשיו הרסת עוד יותר. עכשיו כל העולם מדבר כמה אנחנו מדינה חלשה שעיר מעפנה אנחנו לא יכולים לכבוש. באשמתך.. ביבי אם לא תכנס קרקעית ואם תפסיק את המבצע הזה ואם תהיה הפסקת אש אתה מאבד את הקול שלי ושל עוד 80% ממי שתמך בך. רק העיוורים והמטומטמים יבחרו בך. כי לחיות פה כבר אי אפשר בגללך הכל עולה ועולה הכל הולך ונהרס, שמחנו עליך שאתה חזק בביטחון ותשמור על המדינה שלנו אבל עכשיו אנחנו מבינים שגם את זה אתה לא יכול לעשות. אז שמישהו פה יסביר לי בבקשה, מה מר בנימין נתניהו כן יכול לעשות חוץ מלדבר? כלום... בקיצור אכלת אותה בחירות הבאות ואני מקווה שהעם שלנו לא עד כדי כך מטומטם כדי לבחור בך לעוד קדנציה. אני בוחר בבית היהודי ונפתלי בנט אני יתן להם צ'אנס עדיף מהחתיכת נוכל שקרן מניפולטור אפס בנימין נתניהו שבמהלך כל הקדנציה שלך, חוץ מלבזבז על המבצע הזה 3 מליארד דולר מהכיס שלנו, לדבר על איראן 4 שנים (שוב כמובן, לדבר) ולעלות את המחירים של כל דבר שרק ניתן לחשוב עליו לא עשית כלום.

אל תעבירו לפורום המת הזה של המבצע כי זה כבר מעבר למבצע זה קשור לבחירות של מדינת ישראל ולמה אני לא הולך לבחור בליכוד ביתנו

2. קישורים ממומנים

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אל תעבירו לפורום המת הזה של המבצע כי זה כבר מעבר למבצע זה קשור לבחירות של מדינת ישראל ולמה אני לא הולך לבחור בליכוד
    ביתנו
    אז איזו מפלגה אתה מעדיף? מר"צ? :|

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

אין למדינה ראש ממשלה אחר ולא יעזור כלום.
    מה שתגיד עד מחר לא יעזור לך, את מי תבחר אלי ישי הוא דרעי ?

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

למה 'עוד פעם' נשמה
    אם נקח את מלחמת לבנון השניה שנחשבת לכשלון,
    האם נפלו עלינו רקטות מאז? קח דברים בפרופורציות כפרה

כניסה קרקעית מסוכנת לנו יותר מלהם. גם מסכנים חיים של חיילים וגם מסכנים את תדמיתה של ישראל בעולם שגם ככה דועכת עכשיו.
    בטח תגיד 'שיזדיינו כל העולם' אבל עם כל הכבוד אליך, העולם לא מתנהל על פי דעותיך. יכול להיות שחבל אבל העובדה שזה המצב.

זאת דילמה קשה,
    קל לך לשבת בבית ולכתוב באטרף יאלה כניסה קרקעית כי אתה לא לוקח את כל הפרטים בחשבון (אין לך אפשרות כלכך, הידע שלנו מוגבל יותר משנראה לנו).
    הרי ישראל, בתכלס, יכולה כרגע לעשות וואחד כניסה קרקעית ולפנצ'ר את האמא של כולם שם. ומה אז? יענו כבשנו את עזה? מה הלאה?
    אז יש את מצרים, יש את האו"ם וכל העולם שמתנגד לתקיפות כל כך. יש את טורקיה שגם היא ניהתה שוחרת שלום פתאום והן צריכות לדאוג לסוגיה הזו שנקראת חמאס ורצועת עזה. זה לא העסק של ישראל ואנחנו לא צריכים לאבד חיילים ומשאבים בגלל זה.
    בקיצור, מה שאני אומר שלדעתי, זה או לשטח את המקום מהאוויר בלי שום כניסה קרקעית ואז באמת שיזדיינו כל העולם (אם כבר אז כבר) להפיץ הודעה לאזרחים ש'העיר עזה עומדת להחרב' (כן ממש כמו ב'זוהי סדום') ו'כדאי לכם לאסוף תתחת ולעוף מפה' ופשוט להתחיל לשטח את המקום. או להפעיל לחץ על הערבים מסביב שישימו לזה סוף ויקחו אחריות על הברברים האלה.

פשש 3 תגובות ורק אחד באמת קרא את הכל או שרק אחד באמת יודע לקרוא אחד מהשניים...
    קודם כל לSMOXER אם מרץ היו נבחרים הייתי הופך ליגאל עמיר 2 רוצח את ראש הממשלה
    HAIM רשמתי הבית היהודי נפתלי בנט איך הגעתי לדרעי הגנב או אלי ישי האפס ?

ERIK הטראק של אינפקטד איכזב לי את התחת אפילו הייצוג הישראלי יהודי בטראנס הולך ויורד ברמה הודות לביבי (חחח)
    תשמע זה ברור שהכי נוח זה לשבת בבית ולהגיד מה אנחנו היינו עושים.
    אתה מדבר על מלחמת לבנון כאילו ביבי היה בשלטון באותו זמן.(שאמרתי שוב דיברתי על עופרת יצוקה אבל לא משנה) אולמט היה סבבה ניצחנו במלחמה אבל מה יצא לנו מזה? חימוש חיזבאללה שוב? עוד מעט תהיה עוד מלחמה עם לבנון ומה יקרה? אותו שטות? אז מבחינתי אם לא מיגרנו את הטרור שם לרמה אפסית לא באמת ניצחנו. אם אתה זוכר צהל הגיע (וכבש) באותה מלחמה עד ביירות שזה בערך חצי לבנון. היינו צריכים להמשיך היינו צריכים לכבוש את לבנון ולא לצאת משם ולחכות ששוב תהיה מלחמה. אז כן אנחנו לא ראשי ממשלה ובשביל זה הם כן הם צריכים להיות יצירתיים ולחשוב מה צריך לעשות כדי שלבנון לא תהיה הבעיה שלנו יותר בחיים. אבל הם לא עשו זאת ועכשיו הם הרבה יותר חזקים מפעם והמטרה היחידה שלהם זה להשמיד אותנו.בסופו של דבר אנחנו לא ננצח ומה יקרה? הם יכולים להלחם באינספור מלחמות ולהפסיד כל פעם ולא יקרה כלום גם בגלל שהמטרה היחידה שלהם זה לכבוש אותנו וגם בגלל חוסר הערך שלהם לחיי אדם. אנחנו מספיק שנפסיד במלחמה אחת ואין יותר ישראל.
    בעופרת יצוקה אתה חושב שניצחנו? אתה חושב שהשגנו את מטרות המבצע? מה בעצם עשינו שם? מה קורה עכשיו? עכשיו חמאס הרבה הרבה הרבה יותר חזק מאז אז נכנסו הרגנו הרסנו תשתיות בניינים רצחנו פעילים מנהיגים טרוריסטים אזרחים הכל שברנו שם אבל מה יצא מזה? עכשיו הם מגיעים לתל אביב.
    אתה מבין מה אני מנסה להגיד? לא משנה אם ניצחנו או לא בסופו של דבר אנחנו המפסידים שם כי לא יכול להיות שחמאס היום אחרי עופרת יצוקה מגיע לתל אביב מבחינתי זה כישלון.
    בקשר למה שהעולם חושב מצד אחד אתה אומר שחשוב מה שהעולם יגיד ויש עוד שיקולים כאלו ואחרים אבל מצד שני אתה אומר לשטח את עזה להשמיד אותם במילים יותר בוטות. ופה זה לא חשוב מה העולם יגיד? אני גם בעד לשטח את עזה אבל זה לא ריאלי וזה לא יקרה. בשביל זה המנהיגים צריכים להיות יצירתיים וביבי ממש לא יצירתי לפי מה שאני רואה.

לא אומר שיזדיינו העולם אבל אם כל ראש מדינה בעולם יבוא ויגיד למנהיגים שלנו להפסיק הם יצטרכו לשאול אותו את השאלה הכי פשוטה, מה אתה היית עושה אם היו שולחים עשרות טילים כל יום על פריז? מה היית עושה אם היו שולחים עשרות טילים כל יום על ניו יורק? התשובה תהיה ברורה וחד משמעית הרי אין ראש מדינה שהיה נותן לאזרחים שלו להפגע אלא אם כן זאת מדינה מוסלמית כמובן.

אם נמשיך ללכת לפי המפה של העולם לא תהיה ישראל יותר ואתה בטח מסכים איתי בהקשר הזה...

צריך לכבוש את עזה בקיצור ולעניןן זאת דעתי ובנתיים שום פתרון אחר שניסו לא עזר לא בדיבורים ולא במלחמות כלום לא עזר רק כיבוש יעזור. וניסנו כבר כמעט הכל..

להפעיל לחץ על הערבים מסביב שיקחו את הכלבים האלו זה רעיון מעולה אבל גם הוא לא יקרה אף מדינה לא תקח עליהם אחריות לא ירדן לא מצרים הם לא רוצים להכניס את הכאב ראש הזה למדינה שלהם. כמויות של טרוריסטים וגם בעולם הערבי תאמין או לא למרות שכולם המיץ של הזבל בשבילנו אבל בשביל העולם הערבי האלו שקוראים לעצמם פלסטינים הם המיץ של המיץ של הזבל אף אחד לא רוצה אותם הם נחשבים לערבים הכי נחותים שיש ואף אחד לא יקח עליהם אחריות הטינופת האלו איכס

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

עד שזה לא נגמר זה לא נגמר..
    מקווה שזה תרגיל להרדים את חמאס כמו התרגיל שעשו בשביל לחסל את אחמד ג'בערי..

חוץ מזה אני מסכים שאם ברגע שזה יגמר כך אכן יהיה אז המסכנה היא שביבי לא ראוי להנהיג את עם ישראל.
    מנהיג שהמחשבה על מה יגיד העולם היא כמעט באותה עדיפות או אפילו העדיפות הכי גבוהה על פני העדיפות מה יגיד העם, לא ראוי להנהיג עם.

ביבי לא צריך לחשוב כאילו הוא אובמה.. לאובמה זה נכון העניין הזה כי הוא מנהיג את העולם המערבי..

מנהיג שמתנהל כמו בובה הוא לא מנהיג ואת זה כל אחד שמצביע צריך לדעת!!
    *שיעורי בית כאן

איזה מנהיג עם ישראל צריך?
    עקב הנסיבות המיוחדות והמציאות המיוחדת שנכפתה עלינו, אנו צריכים מנהיג שהוא לא רגיל.. כלומר לא מנהיג של מדינה רגילה.
    למדינה מיוחדת צריך מנהיג מיוחד - מנהיג שפועל בהתאם לנסיבות של המדינה כשמה שמנחה אותו זה קודם כל טובת המדינה ורק אחר כך הדברים האחרים.

לדעתי, המנהיג שאנחנו צריכים צריך להיות טיפה משוגע ועם אומץ. כזה שאחרים יפחדו ממנו.. וזאת הדעה המתגבשת אצלי בהתאם למציאות הספציפית של מדינת ישראל.

מי שרוצה לצטט דברים ממה שכתבתי בשביל פרסום למשל מוזמן לעשות את זה בשמחה.. אם זה יגמר וכך יהיה אז יש לפעול לשנות ולהשפיע בכל מדיה אפשרית על דעת הקהל כדי להפיל את ביבי בבחירות.
    תזכרו שמנהיג שמתנהג כמו בובה הוא לא מנהיג! (חיזוק רציני לכך נמצא כאן) אסור שיהיה לנו מנהיג כזה אחרת זה אסון!!
    ממשלת בובות זה טוב למדינות כמו שוויץ אבל לא למדינת ישראל

נערך לאחרונה על ידי Gil4; 20-11-2012 בשעה 20:05.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

פשש 3 תגובות ורק אחד באמת קרא את הכל או שרק אחד באמת יודע לקרוא אחד מהשניים...
    קודם כל לSMOXER אם מרץ היו נבחרים הייתי הופך ליגאל עמיר 2 רוצח את ראש הממשלה
    HAIM רשמתי הבית היהודי נפתלי בנט איך הגעתי לדרעי הגנב או אלי ישי האפס ?

ERIK הטראק של אינפקטד איכזב לי את התחת אפילו הייצוג הישראלי יהודי בטראנס הולך ויורד ברמה הודות לביבי (חחח)
    תשמע זה ברור שהכי נוח זה לשבת בבית ולהגיד מה אנחנו היינו עושים.
    אתה מדבר על מלחמת לבנון כאילו ביבי היה בשלטון באותו זמן.(שאמרתי שוב דיברתי על עופרת יצוקה אבל לא משנה) אולמט היה סבבה ניצחנו במלחמה אבל מה יצא לנו מזה? חימוש חיזבאללה שוב? עוד מעט תהיה עוד מלחמה עם לבנון ומה יקרה? אותו שטות? אז מבחינתי אם לא מיגרנו את הטרור שם לרמה אפסית לא באמת ניצחנו. אם אתה זוכר צהל הגיע (וכבש) באותה מלחמה עד ביירות שזה בערך חצי לבנון. היינו צריכים להמשיך היינו צריכים לכבוש את לבנון ולא לצאת משם ולחכות ששוב תהיה מלחמה. אז כן אנחנו לא ראשי ממשלה ובשביל זה הם כן הם צריכים להיות יצירתיים ולחשוב מה צריך לעשות כדי שלבנון לא תהיה הבעיה שלנו יותר בחיים. אבל הם לא עשו זאת ועכשיו הם הרבה יותר חזקים מפעם והמטרה היחידה שלהם זה להשמיד אותנו.בסופו של דבר אנחנו לא ננצח ומה יקרה? הם יכולים להלחם באינספור מלחמות ולהפסיד כל פעם ולא יקרה כלום גם בגלל שהמטרה היחידה שלהם זה לכבוש אותנו וגם בגלל חוסר הערך שלהם לחיי אדם. אנחנו מספיק שנפסיד במלחמה אחת ואין יותר ישראל.
    בעופרת יצוקה אתה חושב שניצחנו? אתה חושב שהשגנו את מטרות המבצע? מה בעצם עשינו שם? מה קורה עכשיו? עכשיו חמאס הרבה הרבה הרבה יותר חזק מאז אז נכנסו הרגנו הרסנו תשתיות בניינים רצחנו פעילים מנהיגים טרוריסטים אזרחים הכל שברנו שם אבל מה יצא מזה? עכשיו הם מגיעים לתל אביב.
    אתה מבין מה אני מנסה להגיד? לא משנה אם ניצחנו או לא בסופו של דבר אנחנו המפסידים שם כי לא יכול להיות שחמאס היום אחרי עופרת יצוקה מגיע לתל אביב מבחינתי זה כישלון.
    בקשר למה שהעולם חושב מצד אחד אתה אומר שחשוב מה שהעולם יגיד ויש עוד שיקולים כאלו ואחרים אבל מצד שני אתה אומר לשטח את עזה להשמיד אותם במילים יותר בוטות. ופה זה לא חשוב מה העולם יגיד? אני גם בעד לשטח את עזה אבל זה לא ריאלי וזה לא יקרה. בשביל זה המנהיגים צריכים להיות יצירתיים וביבי ממש לא יצירתי לפי מה שאני רואה.

לא אומר שיזדיינו העולם אבל אם כל ראש מדינה בעולם יבוא ויגיד למנהיגים שלנו להפסיק הם יצטרכו לשאול אותו את השאלה הכי פשוטה, מה אתה היית עושה אם היו שולחים עשרות טילים כל יום על פריז? מה היית עושה אם היו שולחים עשרות טילים כל יום על ניו יורק? התשובה תהיה ברורה וחד משמעית הרי אין ראש מדינה שהיה נותן לאזרחים שלו להפגע אלא אם כן זאת מדינה מוסלמית כמובן.

אם נמשיך ללכת לפי המפה של העולם לא תהיה ישראל יותר ואתה בטח מסכים איתי בהקשר הזה...

צריך לכבוש את עזה בקיצור ולעניןן זאת דעתי ובנתיים שום פתרון אחר שניסו לא עזר לא בדיבורים ולא במלחמות כלום לא עזר רק כיבוש יעזור. וניסנו כבר כמעט הכל..

להפעיל לחץ על הערבים מסביב שיקחו את הכלבים האלו זה רעיון מעולה אבל גם הוא לא יקרה אף מדינה לא תקח עליהם אחריות לא ירדן לא מצרים הם לא רוצים להכניס את הכאב ראש הזה למדינה שלהם. כמויות של טרוריסטים וגם בעולם הערבי תאמין או לא למרות שכולם המיץ של הזבל בשבילנו אבל בשביל העולם הערבי האלו שקוראים לעצמם פלסטינים הם המיץ של המיץ של הזבל אף אחד לא רוצה אותם הם נחשבים לערבים הכי נחותים שיש ואף אחד לא יקח עליהם אחריות הטינופת האלו איכס
    זה לא טראק חדש בכלל
    זה אנרליס לפני איזה שנתיים שהם שחררו עכשיו מתנה למעריצים
    כנראה שזאת בדיוק הסיבה שהוא לא נכנס לאלבום חח

ולנושא,
    האמת שלא דיברתי על ביבי אלא באופן כללי על כך שתמיד טוענים שישראל מפסידה כביכול כשלא כך המצב.
    תבין שאין לישראל באמת אפשרות להלחם בטרור, במיוחד לבד.
    כן אתה יכול לכבוש את ביירות, זה לא אומר שלא יהיו מתנגדים ומורדים וזה לא אומר שלא תקום חיזבאללה חדשה ברגע שתצא משם. חוץ מזה שטרור הוא מושג רחב וזה מעבר לשיגור טילים. מבחינתי גם חרדים הם טרורירסטים למרות שהם לא משגרים עלינו טילים.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע שלך, אבל זה שהרקטות הפלצניות שלהם מגיעות לתל אביב זה לא הישג ובטח שלא התחזקות. היה להם את זה תמיד הם פשוט לא השתמשו בזה.
    ואתה טועה בגדול לגבי זה שהחמאס חזקים. הם חלשים, הם בפחד והם אובדי עצות. הם מפרסמים ידיעות שקריות בתחנות הרדיו ומפיצים שקרים באופן כללי כדי כביכול להרגיע את האנשים ולהראות שהם שולטים במצב כשבתכלס הכל שקרים (לדוגמא הם הודיעו ברדיו שלהם שהם הורידו מטוס של חיל האוויר או משהו. באמת? חחח)
    אין לארגון המסכן הזה איך להתחזק. הם כלואים בתוך כפר שהאמצעים בו הולכים ונגמרים ומדינות שכנות לא יסכימו להכנס למלחמה עם ישראל בגלל זה והם יודעים את זה טוב מאוד.
    נציגים מצרים טורקים ולפי מה שהבנתי גם מטוניס התאספו לישיבה (ראיתי בחדשות) וגם הבנתי שנציג ישראלי היה שם והם רוצים להגיע להסדר כלשהו.
    יש להם אינטרס, אינטרס ענק. אם עכשיו ישראל נכנסת קרקעית לעזה או תוקפת בצורה כלשהי עזה הופכת תוך לילה לשטח ישראלי וכל חלום המדינה הפלסטינית שלהם יתפוגג להם מול העיניים.
    חמאס זו חבורה של פנאטים. האזרחים בעזה מלית ברירה מאמינים לשקרים שלהם שזו בכלל בעיה בפני עצמה.

אני מסכים לחלוטין שאם היה נופל טיל במנהטן ארה"ב היו מרימים את מי שאחראי לזה, בלי יותר מדי דיבורים והתייעצויות. אבל אנחנו לא ארה"ב. וכמה שלא נרצה להיות עצמאיים אנחנו לא יכולים כי אנחנו תלויים בהם בהמון גורמים. חוץ מזה שתסכים איתי שלא משנה ארה"ב צרפת או רוסיה - אנשים חפים מפשע לא צריכים למות בגלל פוליטיקה.

לגבי מה שאמרתי לשטח את עזה,
    אמרתי את זה כי אם אנחנו כבר מתכוונים מה שנקרא 'להכנס בהם' אז לעשות את זה בלי אבידות. גם ככה וגם ככה נספוג ביקורת אז לפחות שלא נצא עם אבידות מכל הסיפור.

בכל אופן, תזכור שהבעיה היא לא 'עזה' ולא 'איראן' ולא 'לבנון' הבעיה היא מי שעומד בראש כל אחת המדינות הללו שלרוב הגיע לראשות המדינה (אם בכלל הגיע, אם אפשר לקרוא לחמאס שלטון פח) בדרכים לא כלכך קונבנציונליות.

קיצר שמע זה ויכוח של שעות ושל מליון היבטים
    בגדול ברור לכולם שאתה צודק, אין עם זה ויכוח. אבל שוב יש מלא סוגיות שצריכים לקחת בחשבון ולא ללכת ראש בקיר כמו קוף לתקוף ולהשמיד ולשים זין.

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

ציטוט נכתב במקור על ידי Gil4 צפיה בהודעה
    עד שזה לא נגמר זה לא נגמר..
    מקווה שזה תרגיל להרדים את חמאס כמו התרגיל שעשו בשביל לחסל את אחמד ג'בערי..

חוץ מזה אני מסכים שאם ברגע שזה יגמר כך אכן יהיה אז המסכנה היא שביבי לא ראוי להנהיג את עם ישראל.
    מנהיג שהמחשבה על מה יגיד העולם היא כמעט באותה עדיפות או אפילו העדיפות הכי גבוהה על פני העדיפות מה יגיד העם, לא ראוי להנהיג עם.

ביבי לא צריך לחשוב כאילו הוא אובמה.. לאובמה זה נכון העניין הזה כי הוא מנהיג את העולם המערבי..

מנהיג שמתנהל כמו בובה הוא לא מנהיג ואת זה כל אחד שמצביע צריך לדעת!!
    *שיעורי בית כאן

איזה מנהיג עם ישראל צריך?
    עקב הנסיבות המיוחדות והמציאות המיוחדת שנכפתה עלינו, אנו צריכים מנהיג שהוא לא רגיל.. כלומר לא מנהיג של מדינה רגילה.
    למדינה מיוחדת צריך מנהיג מיוחד - מנהיג שפועל בהתאם לנסיבות של המדינה כשמה שמנחה אותו זה קודם כל טובת המדינה ורק אחר כך הדברים האחרים.

לדעתי, המנהיג שאנחנו צריכים צריך להיות טיפה משוגע ועם אומץ. כזה שאחרים יפחדו ממנו.. וזאת הדעה המתגבשת אצלי בהתאם למציאות הספציפית של מדינת ישראל.

מי שרוצה לצטט דברים ממה שכתבתי בשביל פרסום למשל מוזמן לעשות את זה בשמחה.. אם זה יגמר וכך יהיה אז יש לפעול לשנות ולהשפיע בכל מדיה אפשרית על דעת הקהל כדי להפיל את ביבי בבחירות.
    תזכרו שמנהיג שמתנהג כמו בובה הוא לא מנהיג! (חיזוק רציני לכך נמצא כאן) אסור שיהיה לנו מנהיג כזה אחרת זה אסון!!
    ממשלת בובות זה טוב למדינות כמו שוויץ אבל לא למדינת ישראל

עדכון:
    לפי התפתחות הדברים, מה שכתבתי מתחיל להיות רלוונטי מאוד. אפילו רלוונטי בצורה קיצונית כי לא רק שישראל הלכה על הפסקת אש, היא הלכה על זה באופן חד צדדי ללא הסכמה של החמאס.

עדיין אני מקווה שזה תרגיל כדי להרדים את חמאס. אבל אם יעברו כמה ימים וכך אכן יהיה, אז זה לא תרגיל וזה אומר שמה שכתבתי רלוונטי מאוד(ביבי לא ראוי להיות ראש ממשלה)

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

המבצע הזה נכשל. הפסקת האש היא צעד נדרש. הפתק שלי יהיה כנראה לבן. ולא אני לא שמאלני יפה נפש- אנחנו פשוט מפסידים.

משתמש מכור האוואטר של Muffin
    לייקים
    99
    נקודות
    222
    פוסטים בבלוג
    1

ככה זה, הממשלה בישראל תמיד על הפנים.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

טוב, ביבי עכשיו הפסיד את הבחירות..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנדרס
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לדעתי ביבי יבחר

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

אני לא מבין את זה מה ביבי האהבל הזה חושב שאם הוא יפסיק את המבצע ולא יעשה כניסה קרקעית לרצועה מישהו יבחר בו? הוא יפסיד את כל הקולות ואת כל התמיכה של העם... ביבי אם אתה מחליט על הפסקת אש מבחינתי אנחנו הפסדנו במלחמה הזאת והמבצע הזה הוא כישלון מוחץ למדינת ישראל (שוב פעם) כי בין כה וכה עוד גג 3 שבועות הטיל הבא ישלח לכיוון שדרות או גרוע מכך. עלק אתה מדבר כבר שנתיים על תקיפת הגרעין באיראן.. זאת הבעיה שאתה יודע רק לדבר. ארגון טרור בשקל תשעים לא יכולת להביס ואתה רוצה לתקוף את איראן? בטח אחמדיניג'אד יושב בארמון שלו עכשיו וצוחק עליך עד שיוצא לו פיפי במכנס... אתה באמת חושב שהחזרת את יכולת ההרתעה של המדינה שלנו? גם מה שהיה, עכשיו הרסת עוד יותר. עכשיו כל העולם מדבר כמה אנחנו מדינה חלשה שעיר מעפנה אנחנו לא יכולים לכבוש. באשמתך.. ביבי אם לא תכנס קרקעית ואם תפסיק את המבצע הזה ואם תהיה הפסקת אש אתה מאבד את הקול שלי ושל עוד 80% ממי שתמך בך. רק העיוורים והמטומטמים יבחרו בך. כי לחיות פה כבר אי אפשר בגללך הכל עולה ועולה הכל הולך ונהרס, שמחנו עליך שאתה חזק בביטחון ותשמור על המדינה שלנו אבל עכשיו אנחנו מבינים שגם את זה אתה לא יכול לעשות. אז שמישהו פה יסביר לי בבקשה, מה מר בנימין נתניהו כן יכול לעשות חוץ מלדבר? כלום... בקיצור אכלת אותה בחירות הבאות ואני מקווה שהעם שלנו לא עד כדי כך מטומטם כדי לבחור בך לעוד קדנציה. אני בוחר בבית היהודי ונפתלי בנט אני יתן להם צ'אנס עדיף מהחתיכת נוכל שקרן מניפולטור אפס בנימין נתניהו שבמהלך כל הקדנציה שלך, חוץ מלבזבז על המבצע הזה 3 מליארד דולר מהכיס שלנו, לדבר על איראן 4 שנים (שוב כמובן, לדבר) ולעלות את המחירים של כל דבר שרק ניתן לחשוב עליו לא עשית כלום.

אל תעבירו לפורום המת הזה של המבצע כי זה כבר מעבר למבצע זה קשור לבחירות של מדינת ישראל ולמה אני לא הולך לבחור בליכוד ביתנו
    אפשר לעשות הכל מהאוויר.. יש לנו חיל אויר מצויין בשביל זה, ולהם אין את הטכנולוגיה להפלת מטוסים.
    הנה תקפנו להם 1500 מטרות... שיטחנו להם בדיוק מה שצריך!
    תקשיב, הכי קל לכתוב באטרף, אתה לא חושב שיש אמהות שהבן שלהם בצבא? אתה לא חושב שהן לא ישנו בלילה במבצע הזה?
    אתה לא חושב שיש אנשים שיש להם אחים שם בצבא? הנה רק עכשיו בהפסקת אש החזירו את אחי הביתה... תאר לך מה היה יכול לקרות אם היו מכניסים אותו לעזה? אתה לא חושב שזה מיותר שיהיו עוד משפחות שכולות בגלל הכניסה לעזה שאתה כל כך חושב שצריך?
    מה אתה ילד בן שלוש? ''יאללה בואו נכנס רגלית לעזה נפרק אותם!! כן ווייי יופי ניצחנו..''
    חיים של חיילים לא שווים את זה... יש אמהות שמחכות לבן שלהם שיחזור עם הקיטבג הענק הביתה...
    כנראה אין לך מישהו קרוב בצבא...חלאס אחי, זה לא CALL OF DUTY.
    ביבי הוא אחלה ראש ממשלה ושאני אוכל אני אבחר בו.
    כי הוא סיים את המלחמה הזאת ביפה, אחרי שהורדנו להם והפצצנו מלא אמלח''ים ומחסנים..

ציטוט נכתב במקור על ידי Muffin צפיה בהודעה
    ככה זה, הממשלה בישראל תמיד על הפנים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    טוב, ביבי עכשיו הפסיד את הבחירות..

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    אפשר לעשות הכל מהאוויר.. יש לנו חיל אויר מצויין בשביל זה, ולהם אין את הטכנולוגיה להפלת מטוסים.
    הנה תקפנו להם 1500 מטרות... שיטחנו להם בדיוק מה שצריך!
    תקשיב, הכי קל לכתוב באטרף, אתה לא חושב שיש אמהות שהבן שלהם בצבא? אתה לא חושב שהן לא ישנו בלילה במבצע הזה?
    אתה לא חושב שיש אנשים שיש להם אחים שם בצבא? הנה רק עכשיו בהפסקת אש החזירו את אחי הביתה... תאר לך מה היה יכול לקרות אם היו מכניסים אותו לעזה? אתה לא חושב שזה מיותר שיהיו עוד משפחות שכולות בגלל הכניסה לעזה שאתה כל כך חושב שצריך?
    מה אתה ילד בן שלוש? ''יאללה בואו נכנס רגלית לעזה נפרק אותם!! כן ווייי יופי ניצחנו..''
    חיים של חיילים לא שווים את זה... יש אמהות שמחכות לבן שלהם שיחזור עם הקיטבג הענק הביתה...
    כנראה אין לך מישהו קרוב בצבא...חלאס אחי, זה לא CALL OF DUTY.
    ביבי הוא אחלה ראש ממשלה ושאני אוכל אני אבחר בו.
    כי הוא סיים את המלחמה הזאת ביפה, אחרי שהורדנו להם והפצצנו מלא אמלח''ים ומחסנים..
    צודק, למה לתקוף רגלית? הרי עכשיו תושבי הדרום זכו לחודש שקט! כמובן שאחרי השקט הזה יבואו כמה שנים של הרבה טילים שיהרגו יותר אנשים ממה שכניסה רגלית לעזה תהרוג, אבל העיקר שהצבא לא יעשה את מה שהוא מיועד לעשות ומאומן לעשות.
    אתה דואג על האמאות, הם בצדק דואגות, אבל יש סיבה שיש צבא, הוא נועד כדי להגן ומה לעשות שהם לא לומדים וכניסה לרגלית זה הדרך הכי טובה ללמד אותם שלא מתעסקים איתנו, הרי, אנשים לא סתם מתגייסים לקרבי, הם באים להילחם בשביל המדינה שלהם, להגן עליה, אם הם היו פוחדים מלהיכנס לשטח האויב כדי שתושבי הדרום יוכלו סוף סוף לחזור לחיים שלהם, הם לא היו מתגייסים.
    אבל שוב, לא אכפת לך מכל האנשים שמתים ונפגעים מהמטילים, אז למה שבכלל תחשוב על כניסה קרקעית כדי שהם יוכלו סוף סוף לחיות חיים נורמלים?
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    צודק, למה לתקוף רגלית? הרי עכשיו תושבי הדרום זכו לחודש שקט! כמובן שאחרי השקט הזה יבואו כמה שנים של הרבה טילים שיהרגו יותר אנשים ממה שכניסה רגלית לעזה תהרוג, אבל העיקר שהצבא לא יעשה את מה שהוא מיועד לעשות ומאומן לעשות.
    אתה דואג על האמאות, הם בצדק דואגות, אבל יש סיבה שיש צבא, הוא נועד כדי להגן ומה לעשות שהם לא לומדים וכניסה לרגלית זה הדרך הכי טובה ללמד אותם שלא מתעסקים איתנו, הרי, אנשים לא סתם מתגייסים לקרבי, הם באים להילחם בשביל המדינה שלהם, להגן עליה, אם הם היו פוחדים מלהיכנס לשטח האויב כדי שתושבי הדרום יוכלו סוף סוף לחזור לחיים שלהם, הם לא היו מתגייסים.
    אבל שוב, לא אכפת לך מכל האנשים שמתים ונפגעים מהמטילים, אז למה שבכלל תחשוב על כניסה קרקעית כדי שהם יוכלו סוף סוף לחיות חיים נורמלים?
    עופרת יצוקה, הייתה כניסה רגלית? לא? זה עזר הכניסה הרגלית?
    אם אפשר לתקוף מהאוויר במקום רגלי, למה לא? גם ככה ההשפעות הם אותן השפעות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,126 | הודעות: 8,198,719 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect