אני לא מבין את זה מה ביבי האהבל הזה חושב שאם הוא יפסיק את המבצע ולא יעשה כניסה קרקעית לרצועה מישהו יבחר בו? הוא יפסיד את כל הקולות ואת כל התמיכה של העם... ביבי אם אתה מחליט על הפסקת אש מבחינתי אנחנו הפסדנו במלחמה הזאת והמבצע הזה הוא כישלון מוחץ למדינת ישראל (שוב פעם) כי בין כה וכה עוד גג 3 שבועות הטיל הבא ישלח לכיוון שדרות או גרוע מכך. עלק אתה מדבר כבר שנתיים על תקיפת הגרעין באיראן.. זאת הבעיה שאתה יודע רק לדבר. ארגון טרור בשקל תשעים לא יכולת להביס ואתה רוצה לתקוף את איראן? בטח אחמדיניג'אד יושב בארמון שלו עכשיו וצוחק עליך עד שיוצא לו פיפי במכנס... אתה באמת חושב שהחזרת את יכולת ההרתעה של המדינה שלנו? גם מה שהיה, עכשיו הרסת עוד יותר. עכשיו כל העולם מדבר כמה אנחנו מדינה חלשה שעיר מעפנה אנחנו לא יכולים לכבוש. באשמתך.. ביבי אם לא תכנס קרקעית ואם תפסיק את המבצע הזה ואם תהיה הפסקת אש אתה מאבד את הקול שלי ושל עוד 80% ממי שתמך בך. רק העיוורים והמטומטמים יבחרו בך. כי לחיות פה כבר אי אפשר בגללך הכל עולה ועולה הכל הולך ונהרס, שמחנו עליך שאתה חזק בביטחון ותשמור על המדינה שלנו אבל עכשיו אנחנו מבינים שגם את זה אתה לא יכול לעשות. אז שמישהו פה יסביר לי בבקשה, מה מר בנימין נתניהו כן יכול לעשות חוץ מלדבר? כלום... בקיצור אכלת אותה בחירות הבאות ואני מקווה שהעם שלנו לא עד כדי כך מטומטם כדי לבחור בך לעוד קדנציה. אני בוחר בבית היהודי ונפתלי בנט אני יתן להם צ'אנס עדיף מהחתיכת נוכל שקרן מניפולטור אפס בנימין נתניהו שבמהלך כל הקדנציה שלך, חוץ מלבזבז על המבצע הזה 3 מליארד דולר מהכיס שלנו, לדבר על איראן 4 שנים (שוב כמובן, לדבר) ולעלות את המחירים של כל דבר שרק ניתן לחשוב עליו לא עשית כלום.
אל תעבירו לפורום המת הזה של המבצע כי זה כבר מעבר למבצע זה קשור לבחירות של מדינת ישראל ולמה אני לא הולך לבחור בליכוד ביתנו

ציטוט ההודעה