שלום לכל הפורום, לכל המתקשים אני יצרתי מאמר טבעי ונחמד.
פרטים קטנים בשיחה:
השלב הראשון והכי חשוב בשיחה הוא הקשר עין, תעשו ניסוי, כשמישהו מדבר עליכם ויוצר קשר עין ואתם לא אז העין שלכם תימשך עליו או אם לא הוא בסוף יוריד את הקשר והשיחה תיגמר, ואם אף אחד מכם לא יוצר קשר עין השיחה תיגמר מהר מכיוון שתתחילו לעקוב אחרי הסביבה.
השלב השני זה תנועות ידיים, תנסו לזוז יותר עם הידיים, זה מושך את תשומת הלב, העין שלנו מתוכננת לעקוב אחרי מה שזז.
השלב השלישי הוא טון ועוצמת הקול, הטון צריך להיות נמוך ועוצמת הקול אמורה להיות גבוהה, האוזן עוקבת אחרי הקול, מה קורה כשחיה שומעת פיצוץ? היא ישר מסתכלת לכיוון הרעש.
השלב הרביעי הוא אנרגיות, זה תלוי איזה שיחה אתם עושים, יש 3 סוגים של מצבים שבהם האנרגיה צריכה להיות שונה:
מצב 1 - מצב שיחה חברותית, כשאתם מדברים שיחה חברותית אתם צריכים להיות עם אנרגיות גבוהות באצם להיכנס למצב "חברותי".
מצב 2 - מצב שיחה נוחה, אנרגיות לא כל כך גבוהות, אתם צריכים להיות נוחים וכאלה שיודעים איך להקשיב.
מצב 3 - מצב מפתה, צריכים לדבר עם טון נמוך ולעשות עצירות של כמה שניות שבהן יש קשר עין, זה יוצר מתח מיני.
זה גם יכול לעזור לכם כשמתחילים עם בחורה, מצב 1 כאשר פותחים את הקבוצה, מצב 2 כשמגיעים לשיחה נוחה, ומצב 3 כשמפתים כדי לנשק\להשכיב.
השלב החמישי הוא לשים לב לעצמכם, תנסו להישאר רגועים, בלי לגעת בכלום ובלי לעשות תנועות מלחיצות.
השלב השישי הוא אנימציות פנים, כלומר תתאימו את הבעת הפנים שלכם לנושא המדובר זה מחבר את האדם אשר אתם מדברים איתו יותר למצב שלך, זה ממש טוב לבנות כי הן אוהבות רגשות וזה יוצר הרבה משיכה.
השלב השביעי הוא לשים לב לקשר עין שלכם, אל תמצמצו יותר מידי, אל תנסו להתרכז בעין של השני, זה יראה כאילו אתם מופתעים וזה די מאיים, ופשוט תעשו את זה חלק ונכון.
השיחה עצמה:
עכשיו מגיעים לקטע השני שהוא השיחה והדיבור, איך להפוך שיחה למעניינת ולמצוא עוד נושאי שיחה לדבר עליהם.
המטרה שלכם בשיחה ובניית אינטרקציה היא להוציא כמה שיותר "הוקים" ממנה, "הוק" זה ביטוי למידע מסויים שהוצאתם מהבחורה שאתם יכולים להתקשר עליו ולבנות ממנו שיחה וכדו'
דוגמא ל"הוק", אם היא אומר לכם "אני במקור מתל אביב, באתי לאשדוד כי אני אצל דודים שלי עכשיו". פה הוצאנו 3 "הוקים" - "מתל אביב", "באתי לאשדוד", "אצל דודים שלי".
עכשיו כשיש לכם את הה"הוקים" מה עושים? מתחברים עליהם, ואיך? תנסו לדבר עליה והשתמש בהיגיון טוב כדי לקשר את ההוק אליה, לדוגמא "אה, את מתל אביב, שמעתי שאנשים מתל אביב ממש מתקדמים וחכמים, זה בטח ממש כיף לך ללכת שם, בטח את מדמיינת את עצמך בסרט כשאת הולכת שם ברחובות" בהתחברות הזאת, אני יצרתי לה רגש וגרמתי לה לדימיון, אמרתי לה לדמיין שזה ממש כיף בשבילה וזה יכול לקחת אותה למסע רגשות קטן וחמוד. עוד דוגמא "יש לך דודים באשדוד? אז את בטח מכירה פה אנשים בגלל שכנראה מתלהבים שאת מתל אביב." זו גם דוגמא טובה, בקיצור להתחבר זה לדבר עליה בזכות ההוק, לדוגמא אם היא אומרת שהיא יודעת לצייר אז אתם יכולים להגיד "נחמד, אני רואה שאת רואה את העולם בהשקפה אחרת ומעניינת יותר מאנשים אחרים." וכדומה.
תשאלו שאלות מובילות - אל תשאלו "מה את אוהבת לאכול", תשאלו "את אוהבת פיצה" - זאת שאלה הרבה יותר מעניינת, כשואלים אותך "מה קורה?" זו שאלה רגילה אבל אם ישאלו אותך "אז הכל אצלך טוב?" שזאת שאלה מובילה ומעניינת יותר.
שלא יגמרו לכם הנושאים לדבר עליהם! תקחו דף ותרשמו את כל הדברים שאתם אוהבים לעשות\טובים בהם, ותנסו להוסיף אותם לשיחה פעם הבאה שאתם מדברים עם מישהו, ד"א אל תדברו על דברים יבשים כמו פוליטיקה וכדומה, אם כבר מדברים על זה, אל תדברו על זה ברצינות, תצחקו על זה יותר מאשר לדבר על זה.
נושאים מעניינים:
מוזיקה, טיולים, סרטים, אומנות, כישרונות ועוד דברים שמפעילים את הדמיון ורגשות.
לבנות למינהן תציבו מכשולים, כלומר תראו שיש לכם סטנדרטים, תשאלו לפעמים שאלות של "את יודעת לבשל?", "יש בך כישרון שיכול להפתיע אותי?" - זאת שאלה בונה נוחות וממש טוב כמכשול, "יופי הוא נפוץ, מה בך שעושה אותך מיוחדת?", "אני אוהב בנות בעלות 3 התכונות האלה - תשוקה, ביטחון עצמי והאחרון הוא... לא אני לא יכול להגיד לך" היא "למה?" "כי אז את תשתמשי בזה כדי להשיג אותי", תראה לה שיש לך סטנדרטים ושאתה בוחן אותה, ואל תשאל רק שאלות כאלה, פשוט תכניס אותן באמצע השיחה. תקחו דף ותרשו את כל התכונות שאתם רוצים בבחורה.
תוסיפו את המילה "לדמיין" ושורשיה בשיחה כדי להפעיל את הדמיון שלה, הן אוהבות את זה.
לפני שאתם שואלים שאלה אתם צריכים "שורש", זאת אומרת איך הגעתם לשאלה הזאת, לדוגמא "אמא שלי הכינה אתמול פיצה זה היה כל כך טעים! את אוהבת פיצה?" ואז אתם מתחברים על ה"הוק".
השלבים:
-שורש
-שאלה והוצאת "הוקים"
-להתחבר על ה"הוקים"
תתחמקו כמה שיותר מהשאלות שלה, הן יכולות להיות ממש משעממות היא יכולה לשאול משהו כמו "במה אתה עובד?" אז או שתתעלמו או שתגידו "זאת עבודה, מה שאני באמת אוהב לעשות..." וכו'
תנסו כמה שיותר לעורר לה רגשות, "איך היית מרגישה אם מישהו היה נוגע לך בתחת?", "אם היינו מתחתנים והיו לך ילדים ממני מה היית מרגישה?" וכדו'
תנסו להביא ניחושים מצחיקים ומעניינים, זה יותר כיף מאשר לשאול ויוצר משיכה "אז את פה כי פגשת מישהו חמוד באתר הכריות ועכשיו את מחכה לו" וכדו'
תתאמנו על זה במעגל החברתי שלכם ואז אתם תיהיו אנשים מעניינים ותראו שאתם תמשכו את תשומת הלב שלהם בקלות!
הערה: גם כשיש עצירה אל תורידו קשר עין אף פעם, זה יכול ממש לסכן את השיחה.
תגובות בבקשה
אם יש לכם משהו להוסיף זה יתקבל בברכה
-המשך יום נעים
-ספיר שמר.

" בהתחברות הזאת, אני יצרתי לה רגש וגרמתי לה לדימיון, אמרתי לה לדמיין שזה ממש כיף בשבילה וזה יכול לקחת אותה למסע רגשות קטן וחמוד. עוד דוגמא "יש לך דודים באשדוד? אז את בטח מכירה פה אנשים בגלל שכנראה מתלהבים שאת מתל אביב." זו גם דוגמא טובה, בקיצור להתחבר זה לדבר עליה בזכות ההוק, לדוגמא אם היא אומרת שהיא יודעת לצייר אז אתם יכולים להגיד "נחמד, אני רואה שאת רואה את העולם בהשקפה אחרת ומעניינת יותר מאנשים אחרים." וכדומה.
ציטוט ההודעה