קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בלעדי לפורםו שלנו איך להיות בוט בנענע צ'ט!!!
    על ידי RammStein בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-09-2007, 15:16
  2. לא יודע מה לעשות איך להיות יותר גברי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 15:25
  3. [מדריך] איך להיות הקאר של מיפל
    על ידי XGamerPro בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-05-2007, 13:19
  4. |מדריך איך להיות השחקנים הכי חזקים|
    על ידי אביבושלמות בפורום Maple Story
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 15:49
  5. איך להיות חזק עם שתי חרבות
    על ידי ivanaon בפורום Lineage II
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-09-2006, 15:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

איך להיות מעולים בשיחות?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ
    יש שני דברים אינסופים: היקום ואיבר המין שלי אבל אני לא בטוח לגבי הראשון XD

ברירת מחדל איך להיות מעולים בשיחות?

שלום לכל הפורום, לכל המתקשים אני יצרתי מאמר טבעי ונחמד.
    פרטים קטנים בשיחה:
    השלב הראשון והכי חשוב בשיחה הוא הקשר עין, תעשו ניסוי, כשמישהו מדבר עליכם ויוצר קשר עין ואתם לא אז העין שלכם תימשך עליו או אם לא הוא בסוף יוריד את הקשר והשיחה תיגמר, ואם אף אחד מכם לא יוצר קשר עין השיחה תיגמר מהר מכיוון שתתחילו לעקוב אחרי הסביבה.

השלב השני זה תנועות ידיים, תנסו לזוז יותר עם הידיים, זה מושך את תשומת הלב, העין שלנו מתוכננת לעקוב אחרי מה שזז.

השלב השלישי הוא טון ועוצמת הקול, הטון צריך להיות נמוך ועוצמת הקול אמורה להיות גבוהה, האוזן עוקבת אחרי הקול, מה קורה כשחיה שומעת פיצוץ? היא ישר מסתכלת לכיוון הרעש.

השלב הרביעי הוא אנרגיות, זה תלוי איזה שיחה אתם עושים, יש 3 סוגים של מצבים שבהם האנרגיה צריכה להיות שונה:
    מצב 1 - מצב שיחה חברותית, כשאתם מדברים שיחה חברותית אתם צריכים להיות עם אנרגיות גבוהות באצם להיכנס למצב "חברותי".
    מצב 2 - מצב שיחה נוחה, אנרגיות לא כל כך גבוהות, אתם צריכים להיות נוחים וכאלה שיודעים איך להקשיב.
    מצב 3 - מצב מפתה, צריכים לדבר עם טון נמוך ולעשות עצירות של כמה שניות שבהן יש קשר עין, זה יוצר מתח מיני.
    זה גם יכול לעזור לכם כשמתחילים עם בחורה, מצב 1 כאשר פותחים את הקבוצה, מצב 2 כשמגיעים לשיחה נוחה, ומצב 3 כשמפתים כדי לנשק\להשכיב.

השלב החמישי הוא לשים לב לעצמכם, תנסו להישאר רגועים, בלי לגעת בכלום ובלי לעשות תנועות מלחיצות.

השלב השישי הוא אנימציות פנים, כלומר תתאימו את הבעת הפנים שלכם לנושא המדובר זה מחבר את האדם אשר אתם מדברים איתו יותר למצב שלך, זה ממש טוב לבנות כי הן אוהבות רגשות וזה יוצר הרבה משיכה.

השלב השביעי הוא לשים לב לקשר עין שלכם, אל תמצמצו יותר מידי, אל תנסו להתרכז בעין של השני, זה יראה כאילו אתם מופתעים וזה די מאיים, ופשוט תעשו את זה חלק ונכון.

השיחה עצמה:
    עכשיו מגיעים לקטע השני שהוא השיחה והדיבור, איך להפוך שיחה למעניינת ולמצוא עוד נושאי שיחה לדבר עליהם.
    המטרה שלכם בשיחה ובניית אינטרקציה היא להוציא כמה שיותר "הוקים" ממנה, "הוק" זה ביטוי למידע מסויים שהוצאתם מהבחורה שאתם יכולים להתקשר עליו ולבנות ממנו שיחה וכדו'
    דוגמא ל"הוק", אם היא אומר לכם "אני במקור מתל אביב, באתי לאשדוד כי אני אצל דודים שלי עכשיו". פה הוצאנו 3 "הוקים" - "מתל אביב", "באתי לאשדוד", "אצל דודים שלי".
    עכשיו כשיש לכם את הה"הוקים" מה עושים? מתחברים עליהם, ואיך? תנסו לדבר עליה והשתמש בהיגיון טוב כדי לקשר את ההוק אליה, לדוגמא "אה, את מתל אביב, שמעתי שאנשים מתל אביב ממש מתקדמים וחכמים, זה בטח ממש כיף לך ללכת שם, בטח את מדמיינת את עצמך בסרט כשאת הולכת שם ברחובות " בהתחברות הזאת, אני יצרתי לה רגש וגרמתי לה לדימיון, אמרתי לה לדמיין שזה ממש כיף בשבילה וזה יכול לקחת אותה למסע רגשות קטן וחמוד. עוד דוגמא "יש לך דודים באשדוד? אז את בטח מכירה פה אנשים בגלל שכנראה מתלהבים שאת מתל אביב." זו גם דוגמא טובה, בקיצור להתחבר זה לדבר עליה בזכות ההוק, לדוגמא אם היא אומרת שהיא יודעת לצייר אז אתם יכולים להגיד "נחמד, אני רואה שאת רואה את העולם בהשקפה אחרת ומעניינת יותר מאנשים אחרים." וכדומה.

תשאלו שאלות מובילות - אל תשאלו "מה את אוהבת לאכול", תשאלו "את אוהבת פיצה" - זאת שאלה הרבה יותר מעניינת, כשואלים אותך "מה קורה?" זו שאלה רגילה אבל אם ישאלו אותך "אז הכל אצלך טוב?" שזאת שאלה מובילה ומעניינת יותר.

שלא יגמרו לכם הנושאים לדבר עליהם! תקחו דף ותרשמו את כל הדברים שאתם אוהבים לעשות\טובים בהם, ותנסו להוסיף אותם לשיחה פעם הבאה שאתם מדברים עם מישהו, ד"א אל תדברו על דברים יבשים כמו פוליטיקה וכדומה, אם כבר מדברים על זה, אל תדברו על זה ברצינות, תצחקו על זה יותר מאשר לדבר על זה.

נושאים מעניינים:
    מוזיקה, טיולים, סרטים, אומנות, כישרונות ועוד דברים שמפעילים את הדמיון ורגשות.

לבנות למינהן תציבו מכשולים, כלומר תראו שיש לכם סטנדרטים, תשאלו לפעמים שאלות של "את יודעת לבשל?", "יש בך כישרון שיכול להפתיע אותי?" - זאת שאלה בונה נוחות וממש טוב כמכשול, "יופי הוא נפוץ, מה בך שעושה אותך מיוחדת?", "אני אוהב בנות בעלות 3 התכונות האלה - תשוקה, ביטחון עצמי והאחרון הוא... לא אני לא יכול להגיד לך" היא "למה?" "כי אז את תשתמשי בזה כדי להשיג אותי", תראה לה שיש לך סטנדרטים ושאתה בוחן אותה, ואל תשאל רק שאלות כאלה, פשוט תכניס אותן באמצע השיחה. תקחו דף ותרשו את כל התכונות שאתם רוצים בבחורה.

תוסיפו את המילה "לדמיין" ושורשיה בשיחה כדי להפעיל את הדמיון שלה, הן אוהבות את זה.
    לפני שאתם שואלים שאלה אתם צריכים "שורש", זאת אומרת איך הגעתם לשאלה הזאת, לדוגמא "אמא שלי הכינה אתמול פיצה זה היה כל כך טעים! את אוהבת פיצה?" ואז אתם מתחברים על ה"הוק".

השלבים:
    -שורש
    -שאלה והוצאת "הוקים"
    -להתחבר על ה"הוקים"

תתחמקו כמה שיותר מהשאלות שלה, הן יכולות להיות ממש משעממות היא יכולה לשאול משהו כמו "במה אתה עובד?" אז או שתתעלמו או שתגידו "זאת עבודה, מה שאני באמת אוהב לעשות..." וכו'

תנסו כמה שיותר לעורר לה רגשות, "איך היית מרגישה אם מישהו היה נוגע לך בתחת?", "אם היינו מתחתנים והיו לך ילדים ממני מה היית מרגישה?" וכדו'

תנסו להביא ניחושים מצחיקים ומעניינים, זה יותר כיף מאשר לשאול ויוצר משיכה "אז את פה כי פגשת מישהו חמוד באתר הכריות ועכשיו את מחכה לו" וכדו'

תתאמנו על זה במעגל החברתי שלכם ואז אתם תיהיו אנשים מעניינים ותראו שאתם תמשכו את תשומת הלב שלהם בקלות!
    הערה: גם כשיש עצירה אל תורידו קשר עין אף פעם, זה יכול ממש לסכן את השיחה.
    תגובות בבקשה
    אם יש לכם משהו להוסיף זה יתקבל בברכה

-המשך יום נעים
    -ספיר שמר.
    נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 28-11-2012 בשעה 23:11.
    "the quieter you become, the more you are able to hear"
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שמע, התחלתh לקרוא את המאמר אבל העיניים שלי פשוט התעייפו..אתה חייב לעשות רווחים בין כל פיסקה לפיסקה, זה בילתי אפשרי לקרוא את זה ככה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 27-11-2012 בשעה 11:41.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שמע, התחלת לקרוא את המאמר אבל העיניים שלי פשוט התעייפו..אתה חייב לעשות רווחים בין כל פיסקה לפיסקה, זה בילתי אפשרי לקרוא את זה ככה.
    חח בסדר אני יסדר טיפה
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
    כל שאלה תתקבל בברכה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אוווו! יש עכשיו הבדל מאד משמעותי בחווית הקריאה, אפשר לקרוא סוף סוף מבלי לכווץ תעיניים חחח
    בקשר לחומר-
    בשלב הרביעי, במצב 3, כתבת דברים בקשר לשתיקות, ואין לך מושג כמה שאתה צודק. זה כלי מאד חזק וזה כלי שאני השתמשתי בו עד היום אבל פשוט לא ידעתי אף פעם איך לפרש אותו בצורה נכונה, כל הכבוד לך.
    כל העניין הוא פשוט שברגע ששותקים אחרי שהשיחה מאד נוחה וזורמת, המתח המיני עולה, הדופק מעביר הילוך ואתם מרגישים שאתם עוד רגע מתנפלים על הבחורה.
    ברגע כזה יש 2 אופציות- או לקחת אוויר, לחייך ולנסות לנשק את הבחורה בצורה רגועה ונחמדה, או האופציה השנייה שאני אוהב, היא פשוט להגיד "תשמעי, עוד רגע אני קופץ עליך נשמה..." ולהסתכל לה על השפתיים, היא תבין לבד מה הכוונה, ואז אם היא תחייך אתם בעצם תקבלו אשרו "להתנפל". בדרך כלל אני פשוט שולח יד לכיוון הלחי\צוואר, תופס לה או הלחי או הצוואר ומדביק לה נשיקה של הלייף.
    כל הקטע של השתיקה הזאת זה שפשוט התשוקה והמיניות מגיעים לכמה רמות למעלה. אני לא יודע באמת איך להסביר את זה, פשוט לנסות ולראות

בקשר ללהציב מכשולים- זה גם כלי חזק. ברגע שאתה מציב מכשול לבחורה שנראית טוב, אתה בעצם מראה לה שהיא לא איזה מלכת יופי או נסיכת הנילוס בשבילך. אתה מאתגר אותה בעצם ואתה גורם לה לחשוב פעמיים בקשר אליך. זה דבר מעולה.

בגדול, אחלה מאמר אבל אני אישית אוהב בהתחלה של המאמר לשים איזה פיסקה מקדימה או אולי איזה סיפור קטן או משהו כדי קצת להכין את הקורא לפני שאתה מעמיס לו מידע על הראש..קח את ההערה הבונה הזאת לאיזה מקום שאתה רוצה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אוווו! יש עכשיו הבדל מאד משמעותי בחווית הקריאה, אפשר לקרוא סוף סוף מבלי לכווץ תעיניים חחח
    בקשר לחומר-
    בשלב הרביעי, במצב 3, כתבת דברים בקשר לשתיקות, ואין לך מושג כמה שאתה צודק. זה כלי מאד חזק וזה כלי שאני השתמשתי בו עד היום אבל פשוט לא ידעתי אף פעם איך לפרש אותו בצורה נכונה, כל הכבוד לך.
    כל העניין הוא פשוט שברגע ששותקים אחרי שהשיחה מאד נוחה וזורמת, המתח המיני עולה, הדופק מעביר הילוך ואתם מרגישים שאתם עוד רגע מתנפלים על הבחורה.
    ברגע כזה יש 2 אופציות- או לקחת אוויר, לחייך ולנסות לנשק את הבחורה בצורה רגועה ונחמדה, או האופציה השנייה שאני אוהב, היא פשוט להגיד "תשמעי, עוד רגע אני קופץ עליך נשמה..." ולהסתכל לה על השפתיים, היא תבין לבד מה הכוונה, ואז אם היא תחייך אתם בעצם תקבלו אשרו "להתנפל". בדרך כלל אני פשוט שולח יד לכיוון הלחי\צוואר, תופס לה או הלחי או הצוואר ומדביק לה נשיקה של הלייף.
    כל הקטע של השתיקה הזאת זה שפשוט התשוקה והמיניות מגיעים לכמה רמות למעלה. אני לא יודע באמת איך להסביר את זה, פשוט לנסות ולראות

בקשר ללהציב מכשולים- זה גם כלי חזק. ברגע שאתה מציב מכשול לבחורה שנראית טוב, אתה בעצם מראה לה שהיא לא איזה מלכת יופי או נסיכת הנילוס בשבילך. אתה מאתגר אותה בעצם ואתה גורם לה לחשוב פעמיים בקשר אליך. זה דבר מעולה.

בגדול, אחלה מאמר אבל אני אישית אוהב בהתחלה של המאמר לשים איזה פיסקה מקדימה או אולי איזה סיפור קטן או משהו כדי קצת להכין את הקורא לפני שאתה מעמיס לו מידע על הראש..קח את ההערה הבונה הזאת לאיזה מקום שאתה רוצה
    תודה רבה על התגובה, שמח שעזרתי ואני אקח את ההערה לתשומת לבי פעם הבאה.

-המשך יום נעים
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי sapirshemer צפיה בהודעה
    תודה רבה על התגובה, שמח שעזרתי ואני אקח את ההערה לתשומת לבי פעם הבאה.

-המשך יום נעים

אחי למה אחרי כל תגובה שלך אתה כותב המשך יום נעים זה נשמע גיי כזה..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    אחי למה אחרי כל תגובה שלך אתה כותב המשך יום נעים זה נשמע גיי כזה..
    לא בכל תגובה...
    וד"א סידרתי משהו במדריך שקצת הטעה, תודה לNadav_Hazan מפורום אחר שהעיר לי לגבי זה.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

תודה,אני ינסה ליישם יותר את שלב 5 אני יותר מידי נוגע בדברים ומתעסק בדברים כשאני מדבר...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    smile
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיוך עקום אבל לפחות חיוך :)

תודה רבה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

סתם שאלה, אמרת שאתה בתול, ואתה בן איזה 18 אם אנל טועה, אם הייתי מישו שהוא בתול בן 18 הייתי שותק ומשפר את החיים שלי ואת המראה שלי ולא מנסה להיות גורו בפורומים של ילדודס.

לא קראתי תמאמר ולא מתכוון לקרוא, לא חושב שבתול בן 18 יכול ללמד אותי (ולא רק אותי) משו על החיים או עם הצלחה עם נשים.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-12-2012 בשעה 02:56.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ספיר
    לייקים
    26
    נקודות
    -30
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    סתם שאלה, אמרת שאתה בתול, ואתה בן איזה 18 אם אנל טועה, אם הייתי מישו שהוא בתול בן 18 הייתי שותק ומשפר את החיים שלי ואת המראה שלי ולא מנסה להיות גורו בפורומים של ילדודס.

לא קראתי תמאמר ולא מתכוון לקרוא, לא חושב שבתול בן 18 יכול ללמד אותי (ולא רק אותי) משו על החיים או עם הצלחה עם נשים.
    אני בן 16(מלפני 5 ימים)... -_- ותאמין לי אני ממש קרוב לאבד את הבתולין P:
    נערך לאחרונה על ידי sapirshemer; 30-12-2012 בשעה 23:20.
    פעיל בפורום:
    ~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
    תחומים:
    כל שאלה תתקבל בברכה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה עדיין לא עושה אותך אחד שיכול ללמד מישהו משהו על בנות. וגם אחרי שתזיין 10 ממוצעות זה לא יהפוך אותך לאחד.
    נו באמת לאן הגענו עוד מעט שמנים ילמדו אותנו איך לעשות כושר וחנונים שגולשים ב9גאג ילמדו אותנו איך לרקוד שאפל וסחים ילמדו אותנו להכין קססה עם יד אחת.

חלאס פשוט חלאס. צאו החוצה תצברו נסיון (ונסיון זה לא נקרא לזיין בנות שמישו שנראה מעל הממוצע מביא אותן בלי מאמץ) ואז תתחילו לדבר.
    לא בקטע רע gods are not born, they are created ואני האחרון שמתעסק בלהוריד אחרים ומוטיבציה אבל אל תנסה להיות מישו שאתה לא.

מה גם שלא צריך לדעת את כל הדברים האלה בכלל, זה רק דופק לך תמוח ומכניס אותך למצב "כובעי" ואתה מתעסק בקקה ולא משפר את עצמך בשום צורה אלא רק הורס את המעט שיש לך, אם בכלל.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 31-12-2012 בשעה 00:49.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

השלב הראשון קצת בעייתי למכוערים..
    אני בתור בן אדם שמחשיב את עצמי לאחד שנראה טוב פלוס, לא נוח לי להסתכל בעיניים של מישהי עם חצ'קונים ופצעים ושערות על הידיים בקשר עין ישיר.
    וזה תקף לבנות - אם אתה מכוער, למה שהיא תרצה להסתכל לך בעיניים? או להסתכל לך אפילו להרבה זמן כשאתם מתנשקים / מדברים?

יש לך עצות לשיחות גם למכוערים שבינינו?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    גרמת לי לצחוק בקול חחח..
    OP, אל תיהיה קשה מידי איתו, כפרה עלייך תפרגן קצת..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    השלב הראשון קצת בעייתי למכוערים..
    אני בתור בן אדם שמחשיב את עצמי לאחד שנראה טוב פלוס, לא נוח לי להסתכל בעיניים של מישהי עם חצ'קונים ופצעים ושערות על הידיים בקשר עין ישיר.
    וזה תקף לבנות - אם אתה מכוער, למה שהיא תרצה להסתכל לך בעיניים? או להסתכל לך אפילו להרבה זמן כשאתם מתנשקים / מדברים?

I HAVE BRAH

תפסיקו להיות מכוערים, זה לא יפה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,107 | הודעות: 8,200,700 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect