מרכיבים (4 מנות):
שמן זית
בצל
2 שיני שום קצוצות
חצי קילו חזה עוף, חתוך לנתחים
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
3 כפות סויה
3 כפות רוטב צ'ילי
חצי כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
1. מזהיבים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את השום וחזה העוף.
2. מתבלים במלח ,פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את הרטבים והמים הרותחים ומערבבים.
3. מבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות, והופכים את העוף מדי פעם. הרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מאוד.
4. שמים הכל בגבטה
תמונה
איזה צלם אני





ציטוט ההודעה

