קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון|מה לדעתכם צריך לשפר בסידרה!!
    על ידי dj.itzek בפורום הנפילים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 10:25
  2. בעיה} לאגים במשחקי רשת מהיות-- סיפור ארוך
    על ידי AvivChoen בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 13:56
  3. צריך עזרה בקשר למשהו.. ידידות שגובלת באהבה - זה סיפור ארוך...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 00:36
  4. אני מאוהב ולא יודע מה לעשות סיפור ארוך
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 18:30
  5. שאלה?מה אני בעיקר צריך לשפר?
    על ידי BizON בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 20:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

צריך לשפר ביטחון סיפור ארוך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל צריך לשפר ביטחון סיפור ארוך

זאת הולכת להיות חפירה...
    טוב... נתחיל בזה שאין לי ביטחון גבוה. שנה שעברה הוא היה ממש נמוך אבל השנה אני בתיכון חדש והוא די השתפר. קודם כל אני לא כזה מצחיק ומשוחרר שאני ליד בנות כמו שאני ליד חברים שלי. דבר שני אני לא כל כך בטוח במראה שלי. זה לא מוגזם או משהו אבל האוזנים שלי
    קצת בולטות וזה קצת מפריע לי. יש לי שתי ידידות שאני מכיר מהסקייפ לא במציאות והם אמרו לי שאני חתיך וחברים שלי אמרו לי שאני נראה סבבה ולא מבינים למה אני חושב ככה כל הזמן. שנה שעברה הייתי בחטיבה שהיו שם הרבה ילדים עם ביטחון גבוה וסלבים שדי משכו את התשומת לב של הבנות ובבית ספר שלי אין אותם ילדים ערסים עם ביטחון. אני רואה מלא מכוערים שבנות אוהבות אותם וזה אבל תמיד אני מתרכז בפאק שלי זה לא עוזב אותי. אז בתחילת שנה בבית ספר החדש ביום הראשון המורה חילק אותנו לקבוצות כי היו מלא ילדים חדשים ואני אחד מהם והמורה שם אותי בקבוצה עם 4 בנות. אז עשינו את העבודה וזה והיה שם ילדה אחת היפות בבית ספר וגם האחרות נראו טוב. אז עשינו את העבודה בבית של אחת מהם והייתי די ביישן והכל. הילדה שאני מדבר עליה אמרה שאני חמוד ואחרי זה שהלכנו הביתה (היא וחברה שלה באו איתי הם גרות שכונה לידי) היא אמרה לי שאני צריך להיפתח וכל זה ואמרתי לה שאני יודע ודיברנו איזה עשר דקות בדרך הביתה. עכשיו למרות שאני ממש ביישן טיפה עלה לי מתחילת השנה הביטחון ממש קצת אבל, כי שנה שעברה לא הייתי מדבר עם בנות בכלל והשנה עוד אני מדבר עם בנות מהכיתה שלי והכל יעני שיחות קצרות פה ושם צוחקים על מה שקורה בכיתה. אז נחזור לילדה שאני מדבר עליה, כמה ימים אחרי היא שינתה את השם של הקבוצה של הכיתה בוואצפ " XXX הכי שווה וסתמו " (XXX שמי). וחבר שלי פעם אחת דיבר איתה והוא שאל אותה אם היא מכירה אותי אז היא אמרה שאני נסיך. עכשיו כמו שאמרתי לפעמים בכיתה אני מדבר פה ושם בשיעור וזה עם כמה בנות שיושבות שולחן לידי או בין השיעורים מבקש מאיזה ילדה להעתיק שיעורים. אבל איתה אני לא יודע למה אני לא מצליח לדבר ולגשת. אני כל הזמן חושב שהיא יפה ואני לא יודע אם אני מספיק טוב. ויש אצלנו בשכבה שתי ילדים ששנה שעברו היו איתי ואני מכיר אותם והם מקובלים אצלנו, אבל הם הומואים. יעני הדיבור שלהם ואחד מהם רואה GLEE ושר כל הזמן CALL ME MAYBE והשני גם הומו ומלא בנות אוהבות אותם בתור הידיד ההומו והיא אחת מהידידות שלהם והם כל הזמן מחבקים אותה וכאלה (היא לא זורמת) ואני לא רוצה לדבר איתה ולומר משהו מטומטם או דפוק כי כמו שאמרתי הביטחון שלי לא משהו ולצאת מטומטם לידה ואיך אני יודע אם אני ידי הומו או משהו אחר? דרך אגב היא ילדה לא זורמת היא מקובלת כזאת אבל היא גם די שקטה וכאלה. ופתחתי פה כמה אשכולות בפורום מלב אל לב שאמרו לי חיים רק פעם אחת וכל החארטות והשתפר טיפה הביטחון אבל עדיין אני כל יום אומר לעצמי מחר נדבר איתה ובסוף כלום.

ועוד משהו שהייתי במסיבה פתוחה בעיר שלי עם חברים וילדה אחת שווה מהשיכבה שלי ראתה אותי ואני לא ממש מכיר אותה היא וחברות שלה דיברו עם כמה ילדים מהכיתה שלי והייתי איתם אז היא כנראה זיהתה אותי. אני הייתי עם חברים שלי והיא באה אלי במסיבה אתה לומד בבית ספר XXXX? אמרתי לה כן ואז היא לקחה אותי לרקוד עם חברות שלה ואז לקחה אותי לרקוד בצד כזה ולא זרמתי כי אני מרגיש דפוק ושאני לא יודע לרקוד ואחרי זה אמרתי לה שאני בא עוד כמה דקות הלכתי רגע לחברים שלי ואז לא מצאתי אותה, ויום אחרי חבר שלי שאל אותי אם אני מכיר את הילדה XX? אמרתי לו כן אז הוא אמר לי שהיא אמרה לו שהיא ראתה אותי במסיבה ולא זרמתי בלרקוד איתה ואז חברים שלי התעצבנו עלי שככה ברחתי לה כמו מפגר וזה עוד יותר מוריד לי את הביטחון...

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בן כמה אתה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איזה מלך!
    קצר וקולע.
    באלי 2 לייקים.

פותח האשכול, בפיסקה השנייה פאקינג התחילו איתך!
    היא לקחה אותך וגררה אותך לרקוד.
    כל מה שהייתי צריך לעשות באותו רגע זה לנסות לרקוד. זהו.

לא נורא, יבואו עוד.

עריכה:
    עכשיו שמתי לב שהיא גם בודדה אותך!
    וואלה הילדה יודעת פיקאפ:
    (פתיח עקיף עם חיוך ("אתה מהבצפר X?"), תירוץ להמשיך להיות ביחד (בוא תרקוד עם חברות שלי) והיא בודדה אותך (לקחה אותך לצד שרק שניכם תהיו ביחד).
    סחתיין לילדה מכל הלב.

תחפש אותה בפייסבוק אם אין לך איך לדבר איתה. ומהר. לפני שיירד לה ממך.
    Go
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 04-12-2012 בשעה 21:32.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בן כמה אתה?
    בן 15...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    איזה מלך!
    קצר וקולע.
    באלי 2 לייקים.

פותח האשכול, בפיסקה השנייה פאקינג התחילו איתך!
    היא לקחה אותך וגררה אותך לרקוד.
    כל מה שהייתי צריך לעשות באותו רגע זה לנסות לרקוד. זהו.

לא נורא, יבואו עוד.

עריכה:
    עכשיו שמתי לב שהיא גם בודדה אותך!
    וואלה הילדה יודעת פיקאפ:
    (פתיח עקיף עם חיוך ("אתה מהבצפר X?"), תירוץ להמשיך להיות ביחד (בוא תרקוד עם חברות שלי) והיא בודדה אותך (לקחה אותך לצד שרק שניכם תהיו ביחד).
    סחתיין לילדה מכל הלב.

תחפש אותה בפייסבוק אם אין לך איך לדבר איתה. ומהר. לפני שיירד לה ממך. .
    Go
    .
    שמע אני לא בקטע שלה יש לי אותה בפייסבוק מזמן. דבר שני לא נתתם לי תשובה על מה שפירסמתי ועל הילדה שאני באמת בקטע שלה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי anonimus66 צפיה בהודעה
    אבל איתה אני לא יודע למה אני לא מצליח לדבר ולגשת. אני כל הזמן חושב שהיא יפה ואני לא יודע אם אני מספיק טוב.

הוא אמר לי שהיא אמרה לו שהיא ראתה אותי במסיבה ולא זרמתי בלרקוד איתה ואז חברים שלי התעצבנו עלי שככה ברחתי לה כמו מפגר וזה עוד יותר מוריד לי את הביטחון...
    1- אני גם לא יודע למה אתה לא מצליח לדבר ולגשת. היא בחורה, אתה בחור, תוציא מהראש שלך את הקטע של היופי ("היא יותר יפה ממני אז אין מצב שהיא תרצה אותי") כי זה לא נכון, אין דבר כזה. פשוט גש אלייה ותדבר איתה.

2- אני יכול להבין את חברים שלך, ואני לא מבין אותך. למה זה מוריד לך את הבטחון? בחורה הציעה לך לרקוד איתה כי כנראה שהיא רוצה אותך, אז למה הבטחון שלך יורד? כי חברים שלך התעצבנו עלייך? נו אז? מה אתה ילדה? אתה לא חייב להתייחס ולהתרגש מכל דבר שאומרים לך. שים בצד את מה שחברים שלך אמרו לך ותנסה להשיג אותה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

שמע מר פותח האשכול. פה אנחנו פחות בשביל מקרים ספציפים ויותר מלמדים אותך להבא (אנחנו מסתכלים על הbigger picture). (שלא תבין לא נכון, אנחנו עוזרים למקרים ספציפים, אבל מכוונים לעתיד).

זה מה שרודני מלמד אותך.
    זה הבסיס.
    אם תפנים את זה, יהיה לך הרבה יותר טוב וקל בעתיד.

תקרא כמה פעמים אם צריך. תפנים את זה. תנסה כמה שאפשר. תשאל שאלות ויעזרו לך.
    ותיכנס לקישור ותקרא את האשכול אם עדיין לא עשית את זה.
    לא סתם פירגנתי לרודני שהוא נתן לך אותו. הוא ידע מה הוא עושה.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 06-12-2012 בשעה 17:44.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

שמע שאתה בדרך הנכונה לגמרי...
    זה בסדר גמור שבגיל 15 זה הביטחון העצמי שלך, בעיקר כי אתה מודע לעצמך.

פשוט תמשיך ככה, ופשוט תיזום יותר - אל תפחד להתחיל לדבר עם בנות סתם או לרקוד למרות שאתה לא יודע לרקוד(אף אחד לא יודע!)

בהצלחה.. אם אתה רוצה תלמד פיקאפ אבל פשוט לא חובה כי המצב שלך לא כזה רע ואתה בדרך הנכונה כמו שאמרתי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect