נכתב במקור על ידי
GoldStar
לא יודע מה זה בשבילך חברת שוק אני פשוט מרוצה מהמחירי זנות שלהם כי אם תחשב את כל החבילה הזאת במקום אחר יצא לך איזה 600 שח אם לא יותר שזה הבדל משמעותי.
הטלוויזיה של הוט דלה וככה גם של יס כל מי שצפיתי אצלו ביס אומר את אותו דבר. אף אחד לא באמת מבסוט מהטלוויזיה. ותכלס אני גם ככה בקושי רואה טלוויזיה כי זה חרא של דבר. אתמול ישבנו אצל חבר איזה 4 שעות ויש לו יס בבית לא היה אפשר לראות כלום בגלל שלטענתו שיש עננים רציניים בשמיים אין קליטה ביס...
מבחינת אינטרנט יש לי 100 מגה, ואני מקבל 100 מגה, אני מוריד על 11 מגה מכל אתר תומך ומכל טורנט פרטי בכל שעות היום ובכל ימי השבוע בלי שעות של עומס שהאינטרנט לא זז כמו שטוענים אנשים. יכול להיות שאצל אחר זה יעשה בעיות אבל אצלי לא, זה כן חרא בהוט התשתית בכל מקום זה משהו אחר. אבל שווה היום לבדוק כי אפשר להתנתק 10 דקות אחרי זה.
הטלפון הקווי שאני גם ככה לא משתמש בו אבל הוא פה הוא ללא הגבלה וחברה שלי משתמשת בו כל היום רק חפירות עם אמא שלה ועדיין אין בעיות..
וסים של הוט מובייל שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה וגם שיחות לחול ב49 ש"ח
כל זה עולה לי 370 שח. תחשב אתה משלם על כל זה ותגיד לי ואם זה יהיה הפרש של 100 שקל אני יכול להבין אותך אבל אם זה יהיה מעל וזה בטוח יהיה מעל אני לא יכול להבין למה לשלם כל כך הרבה אלא אם התשתית של הוט באמת דפוקה אצלך.
ואל תשכח כמה זה נוח להיות מחובר לכל הדברים האלו תחת חברה אחת ולא תחת 12 חברות (בזק יס סלקום)
וסתם ככה לא יודע כמה אתם משלמים היום על ספק אני רק רוצה להגיד לכם שאני הצלחתי להוציא מנטוויזין מהשימור לקוחות אינטרנט 100 מגה ב20 שח אז כדאי לכם להתקשר ולהתחיל לאיים בניתוקים חחח