קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברת סלולר חדשה: 99 שקל לשיחות ללא הגבלה
    על ידי .Eliran בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-03-2012, 01:25
  2. תגובות: 139
    הודעה אחרונה: 11-03-2007, 09:10
  3. Rapidshare- כול לינק! מורידים ללא הגבלה!|HTTP|Niv-S
    על ידי Niv-S בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 69
    הודעה אחרונה: 03-01-2007, 19:12
  4. [מוכר] מדריך + תוכנה איך להוריד מראפידשר ללא הגבלה !
    על ידי BliZzArD בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 09:58
  5. [מוכר]הורדת קבצים מראפיד ללא הגבלה-גירסא חדשה
    על ידי 1shauli בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 17:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

בזק: סלולר ללא הגבלה, טלפון קווי ואינטרנט ב-199 שקל

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ברירת מחדל בזק: סלולר ללא הגבלה, טלפון קווי ואינטרנט ב-199 שקל

בזק מרחיבה את שיווק התוכניות משולבות סלולר, אותן ניתן לשלב עם מגוון חבילות בתחום הטלפון הקווי והאינטרנט ■ מציעה את החבילה של פלאפון למשך שנה וכן חבילות נוספות המיועדות למשפחה, לזוגות צעירים ולחרדים

לכתבה המלאה:
    http://www.globes.co.il/news/article...did=1000803382

לא ברור לי למה הם לא עושים גם שת"פ עם יס. יס גם בקבוצת בזק הרי.

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

תודה על הפרסום

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

חרא של דיל.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

לא אחראי על הדברים האלה בבית בכ"מ :]
    תודה על הפרסום אריק.

בהוט אפשר לקבל טלוויזיה עם רוב הערוצים אינטרנט 100 מגה טלפון קווי ללא הגבלה וקו פלאפון ללא הגבלה ב370 שקל כולל ספק 100 מגה נטוויזין עוד 20 שקל זה 390 אני משלם ככה וזה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג ותכלס בהוט יש את החבילות הכי משתלמות

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    בהוט אפשר לקבל טלוויזיה עם רוב הערוצים אינטרנט 100 מגה טלפון קווי ללא הגבלה וקו פלאפון ללא הגבלה ב370 שקל כולל ספק 100 מגה נטוויזין עוד 20 שקל זה 390 אני משלם ככה וזה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג ותכלס בהוט יש את החבילות הכי משתלמות
    אני מעדיף לשלם יותר ולהתרחק מהחברת שוק הזאת.
    מן הסתם שעם התוכן הדל שיש בערוצים שלהם הייתי מצפה מהם לשווק חבילות במחירים נמוכים.

לא יודע מה זה בשבילך חברת שוק אני פשוט מרוצה מהמחירי זנות שלהם כי אם תחשב את כל החבילה הזאת במקום אחר יצא לך איזה 600 שח אם לא יותר שזה הבדל משמעותי.
    הטלוויזיה של הוט דלה וככה גם של יס כל מי שצפיתי אצלו ביס אומר את אותו דבר. אף אחד לא באמת מבסוט מהטלוויזיה. ותכלס אני גם ככה בקושי רואה טלוויזיה כי זה חרא של דבר. אתמול ישבנו אצל חבר איזה 4 שעות ויש לו יס בבית לא היה אפשר לראות כלום בגלל שלטענתו שיש עננים רציניים בשמיים אין קליטה ביס...
    מבחינת אינטרנט יש לי 100 מגה, ואני מקבל 100 מגה, אני מוריד על 11 מגה מכל אתר תומך ומכל טורנט פרטי בכל שעות היום ובכל ימי השבוע בלי שעות של עומס שהאינטרנט לא זז כמו שטוענים אנשים. יכול להיות שאצל אחר זה יעשה בעיות אבל אצלי לא, זה כן חרא בהוט התשתית בכל מקום זה משהו אחר. אבל שווה היום לבדוק כי אפשר להתנתק 10 דקות אחרי זה.
    הטלפון הקווי שאני גם ככה לא משתמש בו אבל הוא פה הוא ללא הגבלה וחברה שלי משתמשת בו כל היום רק חפירות עם אמא שלה ועדיין אין בעיות..
    וסים של הוט מובייל שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה וגם שיחות לחול ב49 ש"ח
    כל זה עולה לי 370 שח. תחשב אתה משלם על כל זה ותגיד לי ואם זה יהיה הפרש של 100 שקל אני יכול להבין אותך אבל אם זה יהיה מעל וזה בטוח יהיה מעל אני לא יכול להבין למה לשלם כל כך הרבה אלא אם התשתית של הוט באמת דפוקה אצלך.
    ואל תשכח כמה זה נוח להיות מחובר לכל הדברים האלו תחת חברה אחת ולא תחת 12 חברות (בזק יס סלקום)
    וסתם ככה לא יודע כמה אתם משלמים היום על ספק אני רק רוצה להגיד לכם שאני הצלחתי להוציא מנטוויזין מהשימור לקוחות אינטרנט 100 מגה ב20 שח אז כדאי לכם להתקשר ולהתחיל לאיים בניתוקים חחח
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 07-12-2012 בשעה 12:24.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

לא יודע מה זה בשבילך חברת שוק אני פשוט מרוצה מהמחירי זנות שלהם כי אם תחשב את כל החבילה הזאת במקום אחר יצא לך איזה 600 שח אם לא יותר שזה הבדל משמעותי.
    הטלוויזיה של הוט דלה וככה גם של יס כל מי שצפיתי אצלו ביס אומר את אותו דבר. אף אחד לא באמת מבסוט מהטלוויזיה. ותכלס אני גם ככה בקושי רואה טלוויזיה כי זה חרא של דבר. אתמול ישבנו אצל חבר איזה 4 שעות ויש לו יס בבית לא היה אפשר לראות כלום בגלל שלטענתו שיש עננים רציניים בשמיים אין קליטה ביס...
    מבחינת אינטרנט יש לי 100 מגה, ואני מקבל 100 מגה, אני מוריד על 11 מגה מכל אתר תומך ומכל טורנט פרטי בכל שעות היום ובכל ימי השבוע בלי שעות של עומס שהאינטרנט לא זז כמו שטוענים אנשים. יכול להיות שאצל אחר זה יעשה בעיות אבל אצלי לא, זה כן חרא בהוט התשתית בכל מקום זה משהו אחר. אבל שווה היום לבדוק כי אפשר להתנתק 10 דקות אחרי זה.
    הטלפון הקווי שאני גם ככה לא משתמש בו אבל הוא פה הוא ללא הגבלה וחברה שלי משתמשת בו כל היום רק חפירות עם אמא שלה ועדיין אין בעיות..
    וסים של הוט מובייל שיחות הודעות וגלישה ללא הגבלה וגם שיחות לחול ב49 ש"ח
    כל זה עולה לי 370 שח. תחשב אתה משלם על כל זה ותגיד לי ואם זה יהיה הפרש של 100 שקל אני יכול להבין אותך אבל אם זה יהיה מעל וזה בטוח יהיה מעל אני לא יכול להבין למה לשלם כל כך הרבה אלא אם התשתית של הוט באמת דפוקה אצלך.
    ואל תשכח כמה זה נוח להיות מחובר לכל הדברים האלו תחת חברה אחת ולא תחת 12 חברות (בזק יס סלקום)
    וסתם ככה לא יודע כמה אתם משלמים היום על ספק אני רק רוצה להגיד לכם שאני הצלחתי להוציא מנטוויזין מהשימור לקוחות אינטרנט 100 מגה ב20 שח אז כדאי לכם להתקשר ולהתחיל לאיים בניתוקים חחח
    האמת שגם אני עם האינטרנט של הוט כבר המון שנים וממש אין לי תלונות על איכות האינטרנט.
    מה שכן, התוכן בטלויזיה דל. למה? ביס יש יותר סדרות והן הרבה יותר איכותיות. מי שלא רואה סדרות, נגיד, זה עניין של טעם, אתה לא יכול לקבוע את איכות החברה לפי זה. סרטים? תעשה לי טובה. אין פה ויכוח בכלל, פשוט אין ולא יכול להיות. בערוצי הסרטים של יס משדרים סרטים איכותיים יותר, חד וחלק. אני לא אומר שכל היום אתה תראה שם סרטים זוכי אוסקר וזיבי, זה לא הגיוני ולא אפשרי, אבל סרטים חדשים מגיעים מאוד מהר ליס.
    אולי זה כי ליס יש את יס פלאנט, לא יודע. אבל בוודאות הסרטים ביס טובים יותר. ואני באמת ובתמים אומר את זה מנסיון אישי.
    המחיר? כמו שאמרתי, על איכות משלמים. מבחינתי יס הרבה יותר איכותי, הן מבחינת איכות השידור והן מבחינת התוכן ולכן ממש לא אכפת לי לשלם קצת יותר.
    אם לא היה חשוב לי ערוצי הסדרות והסרטים, ועוד תוכן אחר שמשודר ודאי שהייתי עובר להוט, אבל זה חשוב לי ולכן אני לא מוכן להתפשר.
    למה חברת שוק? בסדר, יש להם מחירים מפציצים. אבל החברה הזאת מתנהלת כמו שוק.
    לפני בערך שנה, עבדתי ליד מוקד של הוט ונכנסתי רגע לחפש איזה מבצע ל30 מגה (היה לי 12 אז). הבחורה נכנסה למחשב ואומרת לי שיש לי חוב של 220 ש"ח לפני איזה 5 שנים.
    אז שתבין את האבסורד: בתוך ה5 שנים האלה אני עשיתי שדרוג ל12 מגה, הכל בוצע בהצלחה. כל ה5 שנים האלה אני משלם להם כל חודש על האינטרנט וגולש והכל בסדר. התקשרתי מספר פעמים למוקד שירות ומעולם לא אמרו לי על החוב.
    פתאום אשכרה רשום שיש לי חוב. ואני אומר לה "איך 5 שנים וזה לא עבר לטיפול משפטי?" והיא פשוט לא ידעה לענות לי.
    אף אחד מהם לא ידע לענות לי. הם רואים שיש חוב. מבחינתם לא שילמתי, זהו. כמובן שהציגו לי חשבוניות ואמרו לי תקופות בלה בלה בלה אבל מי זוכר?
    הזמנתי סים, בזמנו, מהוט מובייל. עשיתי הזמנה באתר, היה אמור להתבצע ניוד ובהזמנה בחרתי מיקרו סים (לאייפון). אז עזוב שחיכיתי איזה שבוע שיתקשרו אליי להגיד לי שאני צריך לחכות עוד כמה ימים, ואז אני אקבל הודעה עם פרטים מתי לגשת למרכז שירות לקבלת הסים.
    סבבה, לא לחוץ לי. חיכיתי, קיבלתי תהודעה, ניגשתי. חיכיתי שם שעה. שעה אני אומר לך. בסלקום לא חיכיתי ככה בימים הכי עמוסים שלהם.
    ניסיתי לדבר עם הנציגים כל אחד יושב עם האף למעלה כאילו הוא מינימום מנכ"ל גוגל ואני רואה שכולם שם מבולבלים וקוראים כל שניה לאחראי, אז בתור עובד פלאפון בעצמי יכלתי להרים להם שם תמקום מכל הבחינות והמושגים, אבל בגלל כל הקהל שישב התנהגתי בנימוס עד שהם הבינו שעשיתי הזמנה באינטרנט.
    בקיצר בסופו של דבר עד שקיבלו אותי והמטומטמת ניסתה למצוא תהזמנה שלי, סיפקו לי סים רגיל בכלל.
    אמרו לי לגשת ביום אחר כדי שפשוט נעשה עסקה חדשה.
    בסופו של דבר ויתרתי ולא ניגשתי. גם כי ממש לא אהבתי את ההתנהלות שלהם וגם כי בפלאפון יצא לי משהו כמעט זהה ואפילו טוב יותר מכמה בחינות.
    ומה? אחרי חצי שנה אני מגלה שהם מחייבים אותי על קו שהם פתחו ללא ידיעתי. ובשיא חוצפתם הם גם משכנעים אותי להשאר אצלהם ואני אקבל את המבצע המסריח החדש שלהם של ה50 שקל כשאני מסביר לו בבירור שמבחינתי בוצעה פה הונאה. וגם הם לא באמת יגידו לך איפה יש להם אנטנות ואיפה אין, ככה שאני גם מסתכן באינטרנט מסריח כשבפלאפון אני מקבל 8 מגה נקי ואמיתי, ומהירות ויציבות מאוד חשובה לי.
    כמה אני משלם? בדיוק ב100 שקל יותר ממך. יוצא לי 470 כל העסק. אמנם האינטרנט שלי 30 מגה, אבל 100 מגה זה הבדל של עוד 30 ש"ח ואני באמת מוכן לספוג את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    50

תודה אולי אני יצטרף

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

אתה משלם 50 שקל לחודש, למשך 6 חודשים. זה מבצע זמני.
    340 שקל זה החבילה של הטריפל(339.......) בלי הקו נייד. עוד 90 שקל, הגעת ל430 שקל. תוסיף לזה ספק של 100 מגה עוד 20 שקל במינ'(הכי זול והכי חרא), 450 שקל.
    אני לא אומר שזה שבזק עדיפים;
    אבל חביבי, מה שאתה משלם חודשי אתה מקבל בו כלום.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    202

תודה על הפרסום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לטעמי הוא איטי מדי ,
    למרות שיש לא מעט חלופות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    yamit
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עזוב אותי מבזק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,932 | הודעות: 8,198,525 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect