ידוע שגבוהים נהנים יותר
הבעיה העיקרית של נמוכים היא שלהרבה בנות בישראל יש מחסום מלצאת עם בנים נמוכים מהן.
בכל מקרה העיקרון של פיק אפ זה שכל אחד יכול להשיג כל אחת. אז גם אם מישהו נמוך - זה סה"כ אומר שיש לו עבודה קצת יותר קשה...
ידוע שגבוהים נהנים יותר
הבעיה העיקרית של נמוכים היא שלהרבה בנות בישראל יש מחסום מלצאת עם בנים נמוכים מהן.
בכל מקרה העיקרון של פיק אפ זה שכל אחד יכול להשיג כל אחת. אז גם אם מישהו נמוך - זה סה"כ אומר שיש לו עבודה קצת יותר קשה...
|
|
תמונה שווה 1000 מילים.
מי שלא הבין,
כפי שניתן לראות, אם אתם מתחת ל1.78 אתם נחשבים נמוכים מהממוצע. אם אתם אפילו מתחת לזה אז וואלה אתם גמדים. בעיקר אם אתם בFREAK ZONE.
אם אתם 1.78-1.80 אתם נחשבים ממוצעים - אין לכם מה לדאוג לגבי גובה. גמדים אתם לא. אבל גם לא גבוהים במיוחד.
אם אתם מעל זה בגבול הטעם הטוב (מעל 4'6 מתחיל הFREAK ZONE) יש לכם אחלה גובה.
אה ולמי שאמר פה זה לא רק בישראל תאמין לי, בישראל המצב עוד טוב. אני רואה שבחיים לא היית בהולנד או מדינה בסגנון, שם ממוצע בישראל נחשב גמד גינה.
נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 10-12-2012 בשעה 21:16.
טיילר...או...סוף סוף חזרת לעצמך. סוףסוף תגובה רצינית.
אגב, צודק לגמרי. ברוב מקומות העולם הישראלי הממוצע נחשב נמוך. רק בארץ רוב הגברים נחשבים נורמליים, בחוץ אנחנו נחשבים מתחת לנורמה.
היית בתורכיה בגיל 16-17 בערך, ובאמת שכל החברים שלי ואני היינו פשוט דיי נמוכים יחסים לכולם. היו מעט מאד תורכים שלא עקפו אותנו בגובה.
אין ספק שרוב הבנות אוהבים שהגבר גבוה, אבל לא מאוד משמעותי לרובן. יש הרבה שחשוב להן שהגבר יהיה גבוה מהן, וזה די חשוב להן- אבל חוץ מזה לא כזה משמעותי.
אני 1.85 ולי אישית הרבה בנות אמרו שזה ממש חשוב להם גובה בערך כולן ושזה בעינהן משהו גברי שמסמל כח והן רוצות שהגבר שלהן יהיה גבוה.
כן אם אתה פחות מיזה לא אומר שאתה לא יכול להצליח זה פשוט יתרון.
עזבו אותכם גובה זה פרמטר חשוב אבל רק נלווה לשאר הדברים אני 1.88 וחבר שלי 1.80 מביא יותר ממני כל יציאה ככה שזה לא קובע כלום
לפחות בגילאים שלי 17-22
שמעו לפי דעתי גובה נותן יתרון על פני אנשים יותר נמוכים אבל בתכלס אם אתם יותר גבוהים מהאישה גם ב3-5 סנטימטר לא יפריע לה להיות אתכם אבל אם תהיו יותר נמוכים ממנה זה כבר בעיה .