נכתב במקור על ידי
OverPowered
חבל שהעיפו אותו, הוא בין היחידים פה שהיה מחובר למציאות.
מתי כבר תבין שהוא ילד קטן שמשחק בקאונטר סטייק ומייפל סטורי 24\7 ומידי פעם קופץ לפורום חזרה כדי להתמרמר על המצב שהוא לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי עם אנשים? מתי????
ורודני לפני שאתה מתחיל להגיד עלי שאני שלילי ואנטי כל הזמן, הנה עובדה.
כל הדברים ש"הילד האבוד" כתב, קיבלו חיזוק מבחורה שנמצאת פה בפורום.
עכשיו לא אכפת לי אם היא כוסית, כונפה, נואשת, סלבית, זקנה, קטינה, באמת לא אכפת לי.
אבל היא בחורה. היא יודעת מה היא מחפשת בגברים, היא יודעת איך גברים מתנהגים ליד בחורות. והיא חיזקה את הדברים של טיילר על כל מה שהוא אמר - מראה, ביטחון, פיקאפ וכו'..
לכל אחד ואחת יש דעה משלה. אולי היא אישית מסכימה איתו (ואני מכבד אותה) ויכול מאד להיות ש20 נשים אחרות לא יסכימו אותו, חשבת על זה?
חוץ מזה שגם אני מאד מסכים עם חלק מהדעות שלו.
אי אפשר לזייף נרקסיסטיות כי אם אתה לא חושב שאתה נראה טוב, אתה לא תוכל לאהוב את עצמך, פשוט.
מצד שני, אתה יכול להסתכל על בן אדם שמפגין בטחון עצמי ופשוט לחקות אותו עד שבסופו של דבר אתה כבר תעשה את זה באופן שוטף.
איזה חיזוק יש לכם? לאלה שאומרים שפיקאפ וסארג'ים וגישת הפרס מביא בחורות?
אני עד היום לא ראיתי אף בחורה שאמרה "הוא פשוט התחיל איתי בעזריאלי והיה כל כך חתיך ומשם פשוט לא יכלתי להתנגד".
"הוא אמר לי שהוא מזיין כל כך הרבה שהוא כבר שכח איפה הוא גר, פה כבר לא יכלתי להפסיק להסתכל עליו"
בפעם ה30 מליון, אני לא בעד סארג'ים. לפי דעתי זה דבר מטומטם שלא נותן כלום. זה מערער לך את הפחד גישה לאותו היום ולמחרת זה חוזר. ככה אני חושב לפחות, בחיים לא ניסיתי כי בחיים לא היה לי באמת פחד גישה. זה פשוט שקר. אבל זה כבר דיון ליום אחר.
גישת הפרס היא גישה שיכולה להיות טובה במצבים מסויימים מאד. רק מתי שהבחורה כל כך חשה מעצמה וכל הזמן מדברת על עצמה, רק אז צריך להתנהג כאילו שאתה מרגיש מעצמך הרבה יותר ממנה כי לשים אותה בפורפורציות, רק ככה זה עובד עם נשים כאלה.
אבל אני ממש לא בעד ללכת ולהחצין את עצמך ולהגיד כמה שאתה טוב עם נשים כשבעצם בחיים לא התנשקת עם בחורה
באמת אחי זה נראה לך הגיוני שמשהו מכל זה מושך בחורות?
כמו שהיא אמרה, חבר שלה עשה לה עיניים בבר. וואלה גישה לגיטימית, אתה מסתכל על בחורה שאתה אוהב ואז ניגש אליה.
יש לך טעות פה. הוא לא ניגש אלייה, הוא עשה לה עיניים והיא עשתה את הצעד הגברי הראשוני. איך זה נקרא? חוסר בטחון עצמי.
אתה לא בא אליה ושואל אותה מה השעה כשיש לך 3 שעונים על היד כדי להראות שאתה בעל ביטחון, ואתה לא בא עם משפט שדיקלמת לעצמך במשך 4 ימים בבית של "מי משקר יותר בנים או בנות".
זה לא מראה על ביטחון, זה מראה על טמטום.
נכון. כמו שכבר אמרתי ואני יחזור על זה שוב ושוב ושוב כנראה עד שתבינו. לגשת ל30 בחורות ולשאול "מה השעה" זה מטומטם.
גישה עקיפה היא גישה של פחדנים. לגשת לבחורה ולשאול "תגידי, מי משקר יותר בנים או בנות?" זה מטומטם ואם אני יראה גבר שמתחיל עם בחורה לידי ושואל אותה שאלה כזאת אני יתן לו פיצוץ לפנים כי זה מטומטם ומעשה פחדני.
הנה, וציטטתי את alice כדי שהיא תגיב פה עוד פעם ותגיד מה היא באמת חושבת על כל הקרקס הזה שנקרא פיקאפ.
יכול להיות שהיא בכלל תומכת בו ואני לא הבנתי נכון.