קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה - מה אתם אוהבים בדפדפן שלכם.
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 13-10-2010, 21:36
  2. שאלה אומרים מזרן או מזרון?
    על ידי - Yaniv - בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-08-2009, 23:03
  3. [שאלה]באיזו תוכנה נעשה הלוגו שלכם?של אטרף?
    על ידי טל דניאל בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 15:09
  4. שאלה חשובה אני צריך תעזרה שלכם
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 20:09
  5. [שאלה]מה זה הפסי חתימות שלכם?!
    על ידי Pirate בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 44

שאלה | אומרים את הגיל האמיתי שלכם? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    אם אני בחורה ואתה נותן לי את המשפט הזה אתה מסיים את הערב עם יד ימין.
    מצחיק.
    עכשיו אם יש לך ביצים ואתה לא כובע קטן לך תגיד את זה למישהי גדולה ממך ב-5 שנים.
    ואל תעשה את זה כמו בתול בן 14, תעשה את זה עם ביטחון, חיוך וקשר עין, ומיד אח"כ תמשיך לדבר איתה(בלי לחפש תגובה/אישור ממנה).

בלי התחמקויות, מבטיח שתקבל תגובה חיובית אם תעשה את זה כמו שכתבתי.
    מחכה לדיווח

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי legen-g צפיה בהודעה
    מצחיק.
    עכשיו אם יש לך ביצים ואתה לא כובע קטן לך תגיד את זה למישהי גדולה ממך ב-5 שנים.
    ואל תעשה את זה כמו בתול בן 14, תעשה את זה עם ביטחון, חיוך וקשר עין, ומיד אח"כ תמשיך לדבר איתה(בלי לחפש תגובה/אישור ממנה).

בלי התחמקויות, מבטיח שתקבל תגובה חיובית אם תעשה את זה כמו שכתבתי.
    מחכה לדיווח
    אולי תראה לנו אתה? אתה זה שטוען שזה יעבוד אז החובה להוכחה עליך, לא עליו.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אולי תראה לנו אתה? אתה זה שטוען שזה יעבוד אז החובה להוכחה עליך, לא עליו.
    אני עשיתי את זה כבר אחרת לא הייתי כותב פה בבביטחון. אל תחשוב שאני איזה זיין על וסגרתי אלף בנות מבוגרות, אבל בדיוק כמוך קראתי משהו באינטרנט ניסיתי וזה עבד, גרם לבחורה להסתקרן בהמשך השיחה איתי למרות הגיל.
    נערך לאחרונה על ידי legen-g; 02-12-2012 בשעה 00:46.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

אני לא צריך את המשפטים האידיוטים כדי לעניין בחורה, תאמין לי.
    ודווקא יצא לי להתחיל עם בחורה שגדולה ב7 שנים(19 ו26) ועדיין לא הייתה לי בעיה.
    אז, מה אמרת?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

רק כי חגי הגבר הגיב פה אני גם אגיב.
    מניסיוני הדל זה מפגר לשקר לבחורה בעיקר בקשר לגיל.
    דבר ראשון בגלל שהגיל בסיכומו של עיניין זה נתון זניח ביותר כל עוד אתה מעל גיל מצוות אתה בסדר.
    בכלל מה הקטע ליצור איזה מסכה כלשהי שאתה יוצא עם בחורה יענו מה תעבוד עליה בעניים בדייט הראשון השני השלישי.. השמיני?
    ואז מה יקרה אחרכך אתה באיזה שלב תאלץ לומר את האמת אם זה בראש של ליצור קשר.

אם אתם באים בנישה של לעקוץ חד פעמי וללכת אז אפילו שם לא צריכים בטח שלא לדבר על גילאיים.

קיצקץ חאלס לעשות שטויות באמא שלכם כנות היא ברצינות הא' ב' של יחסים בין אישיים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

בלי להיכנס להאם זה מוסרי, אישית - אני משקר חופשי, לאף אחד לא אכפת.

הבעיה תתחיל כשאתה תהיה אפס מצטדק.

"ככה זה פה, יותר מדיי אנשים דבוקים לנורמות חברתיות, אני חייב לשקר לטובתכם" "ישראלים אוהבים שמשקרים להם לא? עובדה שביבי ראש ממשלה"

תופסים אותי על שקרים מדיי פעם, כשאני אומרים את זה הן חושבות שהן הבעיה (באמת).

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי הילד האבוד צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    די אתה לא אמיתי תשבע שאתה לא טרול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב את זה שאתה מחמיא לעצמך כמו אוטיסט ואף אחד שיש לו בטחון עצמי אמיתי (אתה יודע, אחד שמבוסס על הישג או שניים בחיים, מה שלך אין) לא ידבר ככה אל עצמו (אדם עשיר לא צריך להגיד שהוא עשיר אתה יודע)...אתה מזכיר לי איזה ילד שהיה איתי בשכבה שכל ההפסקות היה חופר לכולם על כמה שבנות מתות עליו וזורמות איתו שהוא מתחיל איתן אבל כשאחרי איזה כמה חודשים הוא נדלק על אחת שאני דחיתי בעצמי (ואני אפילו לא מנסה להשוויץ פה) היא עשתה ממנו בדיחה והבחורה לא הייתה אחת שהיא איזה וואו. ממוצעת לכל דבר. והוא אגב?? היה פיקאפר!!!!! חההההההההההה צירוף מקרים מעניין חברים יקרים!!
    you talk the talk but you dont walk the walk

הדיבור הנגוע שלך יביא אותך למקומות לא טובים בחיים. וזה לא רק "הבנות בישראל" זה בכל מקום, אתה חושב שבארה''ב או באירופה או בסודן אוהבים בעלי בטחון עצמי שלא מבוסס על כלום? דיבור נגוע? לא!!!!!!! תן לי לגלות לך סוד אף אחד לא סובל כאלה שאין להם ממה לחוש, מילא אם אתה נראה כמו דוגמן וישך לא מעט כסף ואתה מוכר בסצינה כזו או אחרת סבבה תחוש כי ישך ממה אבל מההההההההההההההההההההההה אתםםםםם חשייםםםםםם מממההההההההההההההה איזה הישגים יש לכם בחיים שאתם מדברים כמו שאתם מדברים??

לאן הגעת בחיים שלך שאתה מרשה לעצמך לחשוב על עצמך ככה תגיד לי לאן?????? עשית כסף רציני בחיים שלך??? אתה מדגמן בתור מקצוע?? אתה מפיק מסיבות באיביזה ומקפיץ טקילה מפופיק של לטינוס כל יום חמישי? אה??? לספק את הצרכים שלך עלק, חש לי רון ג'רמי..

עכשיו אתם מבינים למה אני צוחק על כובעים?!?!? אה??? ועוד ילדים לומדים מילדים כאלה והופכים לפוצים חשים ללא כל בסיס מאחורי הפוזה שלהם.
    ולצטט משפטים מסרטים בשיחה בחיים האמיתיים זה לא עושה אותך חכם זה עושה אותך מושפע. מי ישמע מה עשית בחיים שאתה מתבטא ככה כאילו אתה מינימום טס לחו''ל כל שנה ואביצ'י שומר לך מקום VIP בהופעה שלו בלאס וגאס ואז אתה יושב איתו על בלו לייבל וצוחק על הקרחת של סניה

קיצר ילדים חמודים תלמדו ככה לא מדברים.
    מה אתה חושב על טום קשתי?
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 10-12-2012 בשעה 22:49.

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    when you try your best but you don't succeed...

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    מה אתה חושב על טום קשתי?
    טום WHO?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

סתם זה איזה מישהו מפורסם.... קיצור הבחור אוהב את עצמו בכמויות (ובצדק, הוא נראה מעולה), ומחמיא לעצמו המון?

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שמע לאדע מיזה כי אנלא מתעסק בסלבס מארצות נידחות אבללללללללללללללללללללל ביננו, אין שומדבר רע בלהיות נרקיסיסט זאת תכונה מאוד חיובית. כל האנשים שאני מעריץ הם נרקיסיסטים במובן מסויים. אבלללללללל ויש וואחד אבל, זו תכונה חיובית אך ורק כשיש מאחוריה בסיס כלשהו...ולא, "אני מנהיג של החבורה" זה לא בסיס זה נקרא להיות מלך הלוזרים שעושה מעצמו בדיחה
    זה למה אני לא מאמין בפיתוח בטחון עצמי...זה לא תכונה שאתה "מפתח" זה משהו שאמור לבוא לבד עם הזמן, החוויות, ההישגים וכו'...ואם זה לא מגיע זה לא אמור להגיע כנראה. לא כולם חייבים לאהוב מסיבות, אלכוהול, טיסות לחו''ל וכל מיני כאלה..גם ביישנים יכולים למצוא חברה ולהקים משפחה. זה לא משהו שאתה יכול לפתח אחרי סדנת פיקאפ או אחרי 100000 סארג'ים..אתה יכול לזייף את זה עם שפת גוף ודיבור נגוע עד מחר אבל כשאיזה לוזר זורק לידידה שלי משפט כמו "אני מספיק מנוסה כדי לספק את הצרכים שלך" אני יודע שזה עוד ילדון שהולך לחזור הביתה להביא ביד אחרי שהוא סיפק לנו ערב שלם של דחקות.

מי שחש מעצמו בלי סיבה עושה מעצמו בדיחה כמו הכובעים עם המשפטים שלהם. שאני הייתי במצב שלא היה לי כלום מיוחד בחיים מעולם לא התנשאתי או אמרתי על עצמי משהו טוב כי ידעתי שאני לא שווה כלום כרגע. חוץ מכובעים וכל מיני יצורים שמתיימרים להכיר את החיים שלך יותר טוב ממך אבל הם לא נחשבים בתור בני אדם גם ככה והם כמעט ולא נמצאים במקומות שאני נמצא בהם. וגם עכשיו אני מנסה להמנע מלתפוס תחת כי דוגרי אדם עשיר לא צריך להגיד שהוא עשיר וחתיך לא צריך להגיד שהוא חתיך אבל שוב אנחנו מדברים על סביבה נורמלית איפה שאני מסתובב והסתובבתי יעני מקומות נטולים יצורים למינהם ככה ש...
    SWAGGGGGGGG
    נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 11-12-2012 בשעה 09:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

שמע לאדע מיזה כי אנלא מתעסק בסלבס מארצות נידחות אבללללללללללללללללללללל ביננו, אין שומדבר רע בלהיות נרקיסיסט זאת תכונה מאוד חיובית. כל האנשים שאני מעריץ הם נרקיסיסטים במובן מסויים. אבלללללללל ויש וואחד אבל, זו תכונה חיובית אך ורק כשיש מאחוריה בסיס כלשהו...ולא, "אני מנהיג של החבורה" זה לא בסיס זה נקרא להיות מלך הלוזרים שעושה מעצמו בדיחה
    זה למה אני לא מאמין בפיתוח בטחון עצמי...זה לא תכונה שאתה "מפתח" זה משהו שאמור לבוא לבד עם הזמן, החוויות, ההישגים וכו'...ואם זה לא מגיע זה לא אמור להגיע כנראה. לא כולם חייבים לאהוב מסיבות, אלכוהול, טיסות לחו''ל וכל מיני כאלה..גם ביישנים יכולים למצוא חברה ולהקים משפחה. זה לא משהו שאתה יכול לפתח אחרי סדנת פיקאפ או אחרי 100000 סארג'ים..אתה יכול לזייף את זה עם שפת גוף ודיבור נגוע עד מחר אבל כשאיזה לוזר זורק לידידה שלי משפט כמו "אני מספיק מנוסה כדי לספק את הצרכים שלך" אני יודע שזה עוד ילדון שהולך לחזור הביתה להביא ביד אחרי שהוא סיפק לנו ערב שלם של דחקות.

מי שחש מעצמו בלי סיבה עושה מעצמו בדיחה כמו הכובעים עם המשפטים שלהם. שאני הייתי במצב שלא היה לי כלום מיוחד בחיים מעולם לא התנשאתי או אמרתי על עצמי משהו טוב כי ידעתי שאני לא שווה כלום כרגע. חוץ מכובעים וכל מיני יצורים שמתיימרים להכיר את החיים שלך יותר טוב ממך אבל הם לא נחשבים בתור בני אדם גם ככה והם כמעט ולא נמצאים במקומות שאני נמצא בהם. וגם עכשיו אני מנסה להמנע מלתפוס תחת כי דוגרי אדם עשיר לא צריך להגיד שהוא עשיר וחתיך לא צריך להגיד שהוא חתיך אבל שוב אנחנו מדברים על סביבה נורמלית איפה שאני מסתובב והסתובבתי יעני מקומות נטולים יצורים למינהם ככה ש...
    SWAGGGGGGGG
    הסכמתי עם ההודעה הראשונה אבל עם השניה הרבה פחות
    ביטחון עצמי אפשר לפתח - זה חלק מבעיות דימוי עצמי. שחצנות ונרקסיסטיות בונים לעצמך דמות שאתה לא באמת יכול לבצע את מה שמצופה מאותה דמות, אבל בוא נסתכל שניה על בחורות בעלות אותה הבעיה של ביטחון עצמי נמוך.
    יש הרבה מאוד בנות עם יופי של דוגמנית ומלכת יופי שאין להן ביטחון עצמי בגלל כל מיני תסביכים פסיכולוגיים ואותה הדבר אצל בנים, אחד הבני זוג שלי היה נראה מדהים לפי דעתי אבל לא היה לו מספיק ביטחון עצמי בשביל לבוא לגשת אלי ולהתחיל איתי ויצא שאני ניגשתי אליו(אחרי שתפסתי אותו "עושה לי עיניים", באמת שלא היתה לו שום סיבה להיות חסר ביטחון.
    ביטחון עצמי זה דבר שמפתחים בכך שמאמינים בעצמך (מצטערת שזה נשמע כמו סלוגן של ערוץ 6 אבל זה נכון) אם תאמין בעצמך שאתה מדהים חכם ומצחיק אז יהיה לך ביטחון עצמי - אבל אם תתרברב בדברים שלא היו ולא נבראו תמצא את עצמך בסוף הערב באמת עם הזין ביד ופייסבוק מזוייף שהבחורה נתנה לך בשביל שתתחפף

מורחקים
    שם פרטי
    ג'וני סנזה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי alice1402 צפיה בהודעה
    הסכמתי עם ההודעה הראשונה אבל עם השניה הרבה פחות
    ביטחון עצמי אפשר לפתח - זה חלק מבעיות דימוי עצמי. שחצנות ונרקסיסטיות בונים לעצמך דמות שאתה לא באמת יכול לבצע את מה שמצופה מאותה דמות, אבל בוא נסתכל שניה על בחורות בעלות אותה הבעיה של ביטחון עצמי נמוך.
    יש הרבה מאוד בנות עם יופי של דוגמנית ומלכת יופי שאין להן ביטחון עצמי בגלל כל מיני תסביכים פסיכולוגיים ואותה הדבר אצל בנים, אחד הבני זוג שלי היה נראה מדהים לפי דעתי אבל לא היה לו מספיק ביטחון עצמי בשביל לבוא לגשת אלי ולהתחיל איתי ויצא שאני ניגשתי אליו(אחרי שתפסתי אותו "עושה לי עיניים", באמת שלא היתה לו שום סיבה להיות חסר ביטחון.
    ביטחון עצמי זה דבר שמפתחים בכך שמאמינים בעצמך (מצטערת שזה נשמע כמו סלוגן של ערוץ 6 אבל זה נכון) אם תאמין בעצמך שאתה מדהים חכם ומצחיק אז יהיה לך ביטחון עצמי - אבל אם תתרברב בדברים שלא היו ולא נבראו תמצא את עצמך בסוף הערב באמת עם הזין ביד ופייסבוק מזוייף שהבחורה נתנה לך בשביל שתתחפף
    הכובעים מאמינים שהם ה"פרס" אבל הם יותר בכיוון של "עונש". זה למה אין דבר כזה בטחון עצמי, יש דבר כזה שווי שוק והישגים בחיים. מישהו שהולך עם האף למעלה כשהוא בפועל איזה בתול בן 21 מנודה מהחברה וחושב שהוא הפרס אחרי שהוא קרא ספר של איזה פסיכופט הוא לא בעל בטחון עצמי הוא בעל אספרגר. וזה גם נראה מצחיק מהצד.

אבל שדוגמן או עשיר או סתם איזה אחד שהצליח בחיים ויש לו חיים כיפיים עושה את זה, וואלה זה נראה מאוד נורמטיבי..(ZYZZ הוא דוגמא טובה לאחד כזה)
    למה???
    הם מאמינים שהם "מדהימים חכמים מצחיקים מושלמים" אבל דוגרי???? בחורה שתזרום עם יצורים כאלה היא בעיניי בשפל המדרגה.
    נערך לאחרונה על ידי הילד האבוד; 12-12-2012 בשעה 05:30.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי alice1402 צפיה בהודעה
    הסכמתי
    הכובעים מאמינים שהם ה"פרס" אבל הם יותר בכיוון של "עונש". זה למה אין דבר כזה בטחון עצמי, יש דבר כזה שווי שוק והישגים בחיים. מישהו שהולך עם האף למעלה כשהוא בפועל איזה בתול בן 21 מנודה מהחברה וחושב שהוא הפרס אחרי שהוא קרא ספר של איזה פסיכופט הוא לא בעל בטחון עצמי הוא בעל אספרגר. וזה גם נראה מצחיק מהצד.

אבל שדוגמן או עשיר או סתם איזה אחד שהצליח בחיים ויש לו חיים כיפיים עושה את זה, וואלה זה נראה מאוד נורמטיבי..(ZYZZ הוא דוגמא טובה לאחד כזה)
    למה???
    הם מאמינים שהם "מדהימים חכמים מצחיקים מושלמים" אבל דוגרי???? בחורה שתזרום עם יצורים כאלה היא בעיניי בשפל המדרגה.
    חבל שהעיפו אותו, הוא בין היחידים פה שהיה מחובר למציאות.
    אתם לא שמים לב שאחרי שטיילר מדבר עם ילד פה וילד שם אותם ילדים פשוט נוזלים מהפורום כמו ביוב? ואז כשהוא בבאן הם חוזרים עם כל הפוזות חזרה.
    אם זה ככה באינטרנט, הם כאלה חסרי ביטחון שאין להם מה להגיב לילד פורומים, מה יקרה במציאות?

ורודני לפני שאתה מתחיל להגיד עלי שאני שלילי ואנטי כל הזמן, הנה עובדה.
    כל הדברים ש"הילד האבוד" כתב, קיבלו חיזוק מבחורה שנמצאת פה בפורום.
    עכשיו לא אכפת לי אם היא כוסית, כונפה, נואשת, סלבית, זקנה, קטינה, באמת לא אכפת לי.
    אבל היא בחורה. היא יודעת מה היא מחפשת בגברים, היא יודעת איך גברים מתנהגים ליד בחורות. והיא חיזקה את הדברים של טיילר על כל מה שהוא אמר - מראה, ביטחון, פיקאפ וכו'..

איזה חיזוק יש לכם? לאלה שאומרים שפיקאפ וסארג'ים וגישת הפרס מביא בחורות?
    אני עד היום לא ראיתי אף בחורה שאמרה "הוא פשוט התחיל איתי בעזריאלי והיה כל כך חתיך ומשם פשוט לא יכלתי להתנגד".
    "הוא אמר לי שהוא מזיין כל כך הרבה שהוא כבר שכח איפה הוא גר, פה כבר לא יכלתי להפסיק להסתכל עליו"

באמת אחי זה נראה לך הגיוני שמשהו מכל זה מושך בחורות?
    כמו שהיא אמרה, חבר שלה עשה לה עיניים בבר. וואלה גישה לגיטימית, אתה מסתכל על בחורה שאתה אוהב ואז ניגש אליה.
    אתה לא בא אליה ושואל אותה מה השעה כשיש לך 3 שעונים על היד כדי להראות שאתה בעל ביטחון, ואתה לא בא עם משפט שדיקלמת לעצמך במשך 4 ימים בבית של "מי משקר יותר בנים או בנות".
    זה לא מראה על ביטחון, זה מראה על טמטום.

הנה, וציטטתי את alice כדי שהיא תגיב פה עוד פעם ותגיד מה היא באמת חושבת על כל הקרקס הזה שנקרא פיקאפ.
    יכול להיות שהיא בכלל תומכת בו ואני לא הבנתי נכון.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אומר לך שוב, לטיילר יש דברים חכמים בפה, אבל גם דברים לא חכמים.
    להגיד שביטחון עצמי לא משפיע בכלל ורק LMS משפיע זה פשוט לא נכון.
    להגיד שרק ביטחון עצמי משפיע ומראה וסטטוס לא חשוב זה בכלל שגוי.
    מי שחושב שלא צריך אופי ומפיק מראה הוא אידיוט.
    הדעה שלי מסוכמת אחלה במאמר שרשמתי פה בפורום די מזמן... טיפוח, סטטוס, ואופי כובש הם המתכון להצלחה עם נשים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    חבל שהעיפו אותו, הוא בין היחידים פה שהיה מחובר למציאות.
    מתי כבר תבין שהוא ילד קטן שמשחק בקאונטר סטייק ומייפל סטורי 24\7 ומידי פעם קופץ לפורום חזרה כדי להתמרמר על המצב שהוא לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי עם אנשים? מתי????

ורודני לפני שאתה מתחיל להגיד עלי שאני שלילי ואנטי כל הזמן, הנה עובדה.
    כל הדברים ש"הילד האבוד" כתב, קיבלו חיזוק מבחורה שנמצאת פה בפורום.
    עכשיו לא אכפת לי אם היא כוסית, כונפה, נואשת, סלבית, זקנה, קטינה, באמת לא אכפת לי.
    אבל היא בחורה. היא יודעת מה היא מחפשת בגברים, היא יודעת איך גברים מתנהגים ליד בחורות. והיא חיזקה את הדברים של טיילר על כל מה שהוא אמר - מראה, ביטחון, פיקאפ וכו'..
    לכל אחד ואחת יש דעה משלה. אולי היא אישית מסכימה איתו (ואני מכבד אותה) ויכול מאד להיות ש20 נשים אחרות לא יסכימו אותו, חשבת על זה?
    חוץ מזה שגם אני מאד מסכים עם חלק מהדעות שלו.
    אי אפשר לזייף נרקסיסטיות כי אם אתה לא חושב שאתה נראה טוב, אתה לא תוכל לאהוב את עצמך, פשוט.
    מצד שני, אתה יכול להסתכל על בן אדם שמפגין בטחון עצמי ופשוט לחקות אותו עד שבסופו של דבר אתה כבר תעשה את זה באופן שוטף.

איזה חיזוק יש לכם? לאלה שאומרים שפיקאפ וסארג'ים וגישת הפרס מביא בחורות?
    אני עד היום לא ראיתי אף בחורה שאמרה "הוא פשוט התחיל איתי בעזריאלי והיה כל כך חתיך ומשם פשוט לא יכלתי להתנגד".
    "הוא אמר לי שהוא מזיין כל כך הרבה שהוא כבר שכח איפה הוא גר, פה כבר לא יכלתי להפסיק להסתכל עליו"
    בפעם ה30 מליון, אני לא בעד סארג'ים. לפי דעתי זה דבר מטומטם שלא נותן כלום. זה מערער לך את הפחד גישה לאותו היום ולמחרת זה חוזר. ככה אני חושב לפחות, בחיים לא ניסיתי כי בחיים לא היה לי באמת פחד גישה. זה פשוט שקר. אבל זה כבר דיון ליום אחר.
    גישת הפרס היא גישה שיכולה להיות טובה במצבים מסויימים מאד. רק מתי שהבחורה כל כך חשה מעצמה וכל הזמן מדברת על עצמה, רק אז צריך להתנהג כאילו שאתה מרגיש מעצמך הרבה יותר ממנה כי לשים אותה בפורפורציות, רק ככה זה עובד עם נשים כאלה.

אבל אני ממש לא בעד ללכת ולהחצין את עצמך ולהגיד כמה שאתה טוב עם נשים כשבעצם בחיים לא התנשקת עם בחורה

באמת אחי זה נראה לך הגיוני שמשהו מכל זה מושך בחורות?
    כמו שהיא אמרה, חבר שלה עשה לה עיניים בבר. וואלה גישה לגיטימית, אתה מסתכל על בחורה שאתה אוהב ואז ניגש אליה.
    יש לך טעות פה. הוא לא ניגש אלייה, הוא עשה לה עיניים והיא עשתה את הצעד הגברי הראשוני. איך זה נקרא? חוסר בטחון עצמי.

אתה לא בא אליה ושואל אותה מה השעה כשיש לך 3 שעונים על היד כדי להראות שאתה בעל ביטחון, ואתה לא בא עם משפט שדיקלמת לעצמך במשך 4 ימים בבית של "מי משקר יותר בנים או בנות".
    זה לא מראה על ביטחון, זה מראה על טמטום.
    נכון. כמו שכבר אמרתי ואני יחזור על זה שוב ושוב ושוב כנראה עד שתבינו. לגשת ל30 בחורות ולשאול "מה השעה" זה מטומטם.
    גישה עקיפה היא גישה של פחדנים. לגשת לבחורה ולשאול "תגידי, מי משקר יותר בנים או בנות?" זה מטומטם ואם אני יראה גבר שמתחיל עם בחורה לידי ושואל אותה שאלה כזאת אני יתן לו פיצוץ לפנים כי זה מטומטם ומעשה פחדני.

הנה, וציטטתי את alice כדי שהיא תגיב פה עוד פעם ותגיד מה היא באמת חושבת על כל הקרקס הזה שנקרא פיקאפ.
    יכול להיות שהיא בכלל תומכת בו ואני לא הבנתי נכון.
    פיקאפ זה לא נוסחת קסמים. פיקאפ זה לא מתמטיקה חדשה ולא פיזיקה מודרנית, צא מזה כבר.
    אין לנו פה כלים כמו Ctrl Alt Delete כדי לפתור בעיות, אבל כן יש לנו כלים ופתרונות לחבר'ה שמתקשים עם נשים.
    לא, DC זה לא חלק מהכלים האלה, אבל כשבן אדם מגיע עם שאלה אנשים עונה לו מתוך הנסיון שלהם עם נשים והנסיון שלהם שהם צברו מהחיים שלהם, ואם יש בן אדם שאין לו באמת נסיון והוא כן מגיב ומנסה לעזור למרות שהוא טועה, כאן תפקידי לסנן תשובות מטומטמות ודעות לא נכונות שמתבססות על נסיון לא נכון.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,850 | הודעות: 8,201,443 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect