נכתב במקור על ידי PureToxic בשביל הלילה לבן אני יפסיק לראות חטופים אתה רוצה שאני ישלם עליך? לע יא גזור עם הייתי רוצה הייתי משיג אבלל לא נראה לי שווה XD היה אותם חרא אתגרים עם חרא מנהלים (עם אתה שותף לאתגרים אז חוץ מימך )XD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril ראיתי תמשחק בערבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD ניקו אתה רוצה שאני ישלם עליך בלילה לבן?
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic איפה אתה היה מלחמה בדיבורים ואני וזוהר לא הצלחנו להשתלט עליהם יסטלן אתה התחלתה אותה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מספיק טוב. ואני משנה לכחול. ובוחר בשינקס! שם +2!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo שם +2! יש לי גם!
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי DeadByApril לע יא גזור עם הייתי רוצה הייתי משיג אבלל לא נראה לי שווה XD היה אותם חרא אתגרים עם חרא מנהלים (עם אתה שותף לאתגרים אז חוץ מימך )XD רק 2 מפעילים את האתגריים אני וזוהר
עמוד 23 ספאמים טהורים כול הכבוד חבר'ה
ספוילר:
נכתב במקור על ידי PureToxic רק 2 מפעילים את האתגריים אני וזוהר אז חוץ ממך כל השאר יהיו חרבניםXD (נראה לי היא תוכל עלי קריז כי טיאגו מתתתת חחחחחחחחחח )
נכתב במקור על ידי .Messi. עמוד 23 ספאמים טהורים כול הכבוד חבר'ה יש 19 עמודים מאתמול איפה ת'חיי חח
נכתב במקור על ידי Sex Devil יסטלן אתה התחלתה אותה אני? איך
טוב אז... ניקו?
נכתב במקור על ידי DeadByApril אז חוץ ממך כל השאר יהיו חרבניםXD (נראה לי היא תוכל עלי קריז כי טיאגו מתתתת חחחחחחחחחח ) חחחחחחחחחחח אל תדאג אני חותם עליך
נכתב במקור על ידי DeadByApril אז חוץ ממך כל השאר יהיו חרבניםXD (נראה לי היא תוכל עלי קריז כי טיאגו מתתתת חחחחחחחחחח ) עיברית ספה כשה? תוכל? תאכל* :/
נכתב במקור על ידי PureToxic אני? איך נו מה עכשיו אני יעלה ויבדוק.........
נכתב במקור על ידי -Smoxer- יש לי גם! שם +4!
חוקי הפורום