נכתב במקור על ידי PureToxic הסנטה שלי 3> פששששששש
ספוילר:
נכתב במקור על ידי DeadByApril זה כבר סאנטוססססXD איכסססססססס
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי DeadByApril אז חוץ ממך כל השאר יהיו חרבניםXD (נראה לי היא תוכל עלי קריז כי טיאגו מתתתת חחחחחחחחחח ) מה ניסית להגיד?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אבל החנות שלי פתוחה! תיזהר שהמוכר לא ייצא ויתעצבן.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נראה לי שקצת נסחפתם פה עם התמונות, זה אמנם אשכול דיבורים אבל לא קטגורית סקס.
נכתב במקור על ידי זוהר מה ניסית להגיד? לע יודע...דעתי הוסחה על ידי משטרמתת ובפייס
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril זה כבר סאנטוססססXD הינה הסנטות שלי
עמוד 24 כול עמוד אני יגיד להזכיר ל PureToxic תפרס שהוא הבטיח
נכתב במקור על ידי PureToxic הסנטה שלי 3> באלייייייי!!! נכתב במקור על ידי DeadByApril זה כבר סאנטוססססXD מכוערות בנות 80! טוב, אולי השמאלית קצת נחמדה
נכתב במקור על ידי Sex Devil ...... תהנה מניאק
נכתב במקור על ידי .Messi. עמוד 24 כול עמוד אני יגיד להזכיר ל PureToxic תפרס שהוא הבטיח אל תתלהב הוא צריך את הנקודות, אני לא אתן לו לשלוח!
נכתב במקור על ידי .Messi. עמוד 24 כול עמוד אני יגיד להזכיר ל PureToxic תפרס שהוא הבטיח תם לא תצליחו להגיע ל50 עמודים
נכתב במקור על ידי זוהר נראה לי שקצת נסחפתם פה עם התמונות, זה אמנם אשכול דיבורים אבל לא קטגורית סקס. זוהר ניקו נפתח פה..... תעשי משהו לפני שהוא יתחיל לזרום אליך
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי זוהר נראה לי שקצת נסחפתם פה עם התמונות, זה אמנם אשכול דיבורים אבל לא קטגורית סקס. מה מפריע לך? זה יפה בעין.. נכתב במקור על ידי -Smoxer- תיזהר שהמוכר לא ייצא ויתעצבן. הוא הולך על ביצים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo מה מפריע לך? זה יפה בעין.. הוא הולך על ביצים ביצי חופש?
חוקי הפורום