קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות חשובות לגבי חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 01:55
  2. אני יוצא מחר (שבת) עם חברה שלי...לאן כדי ללכת?
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-02-2007, 00:07
  3. היי. אני צריך עזרה בהפיכת ווינדואס לחוקי
    על ידי Builds בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-10-2006, 23:09
  4. [צריך] היי אני צריך אקיים(צ'טים)
    על ידי tzach_k_boy בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 18:05
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:25
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

היי. אני צריך יעוץ קטן לגבי חברה שלי...כנסו בבקשה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל היי. אני צריך יעוץ קטן לגבי חברה שלי...כנסו בבקשה

יש לי חברה כבר עוד מעט חודש ואני ממש מת עליה והכל...
    אבל יש בעיה אחת- יש לה טיפה שפם וטיפה שיערות בצדדים של הפנים...אתם יודעים, מתחת לפיאות, ליד האזניים..יש לה שם ממש קצת וגם בשפם קצת...אבל זה מפריע לי ואני רוצה שזה יהיה חלק...למשל בלילה - זה נראה חלק, גם ביום ברוב הפעמים לא שמים לב, אבל כשאני מתקרב אליה והכל - אני מסתכל על זה רואה את זה ברור, וזה מפריע לי.

יש לה האמת גם בידיים טיפה שערות, אבל טיפה כזה שרואים שהיא מורידה את זה לעיטים קרובות...על זה ממש לא נעים לי להעיר, גם כי זה חורף וזה לא כזה חשוב אם היא לא הולכת עם דברים קצרים....עד עכשיו בכל הקשר שלנו לא ראיתי אותה עם דברים חשופים כי חורף, אבל בתמונות שלה בפייסבוק עם דברים קצרים רואים שהיא מורידה והכל חלק שם...אבל למקרה ועדיין יהיו לה שערות על הידיים - כן זה יפריע לי! אני רוצה שהיא תוריד את זה...מה אני אגיד לכם...זה מפריע

ביום כלשהו דיברנו ואיכשהו זה הגיע לנושא של שעווה והורדת שיערות, אבל חשבתי לרמוז לה ועשיתי את עצמי מתעניין. שאלתי משהו כמו "רגע, כל כמה זמן בנות עושות שעווה? כל כמה זמן את נגיד?" ואז היא ענתה שפעם בחודש ככה...וגם איזו פעם אחת שהתגלחתי, גילחתי את השפם לגמרי, אז נגעתי בו הרבה, ויש לנו קטע מצחיק כזה להגיד אחד לשני "על מה אתה חושב?/על מה את חושבת?" אתם יודעים..ברגעים שקטים כאלה...אז היא שאלה אותי על מה אני חושב, ואז המשכתי לגעת איפה שגילחתי ועניתי לה בצחוק כזה "אני חושב על זה שיש לך יותר שפם משלי!" ומיד אחר כך קפצתי ואמרתי "סתם סתם סתם! צוחק סליחה את מדהימה בשבילי" וצחקתי תוך כדי. אני לא רציתי ללכת עד הסוף ולהגיד לה להוריד את השפם כי אני לא רוצה להרוס לעצמי את התדמית של החמוד הזה שמחמיא ומכבד...אני לא רוצה להיות מאלו שאומרים לחברה שלהם מה לעשות, מה ללבוש, איזה תמונה לשים...היא לא בובת ברבי שלי, ובגלל זה אני מרגיש חצוף להגיד לה ישירות שאני רוצה שהיא תוריד את זה.

אז מה אתם אומרים? אני אני יכול להגיד לה לעשות שעווה במקומות המסוימים האלה מבלי לפגוע בה, להעליב אותה או לצאת לא בסדר?
    אני מרגיש ממש לא נעים לעשות את זה...

באתר אחר שאלתי את אותה שאלה, אמרו לי להגיד את זה לחברות שלה ואז הן יטפלו בזה. אבל אני לא רוצה, אין מצב שהן לא יספרו לה שזה מפריע לי וזה היה רעיון שלי...וזה לא שאני וחברות שלה כאלה ידידים טובים, לא יוצא לנו לדבר סתם ככה, אני סתם עם חברות שלה ביציאות.

אז...יש עצות? יש מצב שמישהו מכם גם כן היה בסיטואציה קשה כזו ויכול לעזור לי מנסיון?

תודה רבה.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 13-12-2012 בשעה 17:10.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

שמע, אתה מדבר של שיערות ערווה, אם היא תגלח אותן, זה רק יחמיר והן יהפכו לעבות יותר...

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

מועבר למתבגרים ומתגברים

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה
    שמע, אתה מדבר של שיערות ערווה, אם היא תגלח אותן, זה רק יחמיר והן יהפכו לעבות יותר...
    שערות ערווה זה באיבר המין...מה זה השטויות האלה?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ואגב...מי דיבר על לגלח????
    דיברתי על שעווה!!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תחזור חזרה לשיעור לשון והבנת הנקרא- שפם זה לא שיערות ערווה. תלמד לקרוא.

לפותח האשכול- חשבתי בהתחלה להגיד לך להביא לה את זה בצחוק אבל כשהמשכתי לקרוא הבנתי שכבר עשית את זה אבל קצת יותר מידי בעוקצנות..
    תראה, אני מאמין שמערכת יחסים טובה זאת מערכת יחסים שיש בה תקשורת טובה. המון תקשורת. לבחורות שהיו כל הזמן הייתי אומר "מה שיש לך להגיד תגידי, גם אם זה כואב ומפחיד להגיד את זה..תגידי. הכל! עדיף אמת כואבת מאשר שקר לבן שמתגלה אחרכך"

בגלל זה אני כל הזמן עבדתי על תקשורת. ברגע שאתה מדבר על הכל, קל יותר להגיד דברים כאלה.

חוץ מזה, אתה יכול לשאול את חברה שלך מה היא לא אוהבת בך ואיזה דברים היא רוצה שתשפר בך, ואם היא לא תרצה להגיד (מה שכנראה יקרה) אז תגיד לה "אפילו אם מפריע לך השעירות למטה...תגידי " ותצחק איתה על זה. ברגע שאתה מראה לה שאתה רציני אבל לוקח את זה בצחוק ובקלילות היא תזרום איתך, ואז תקווה שהיא תשאל אותך עלייה מה בשבילך לא יפה אצלה, ואם היא לא תגיד אז האמת שאין לי מושג לענות חחחח

זה באמת נושא בעייתי. אני גם מחכה כמוך לשמוע עצות ופתרונות

תתגלגלו לשיחה של "מה עדיף פתיחות או שקר לבן בקטנה כזה? (תראה כאילו אתה מעודד את השקר הלבן וזה יגרום לה להמשך לפתיחות - כאילו זה הצד שלה)
    אח"כ תגרום לה ממש חזק להעליב אותך ולהגיד דברים שהיא שונאת אצלך (נניח "אני לא אוהבת את איך שאתה הולך" אז אתה - נו באמת זה הכי קשה שיש לך? תגרום לה ממש לרדת עליך פעם 1) אחרי שהיא תרד עליך חזק תגיד לה בטון שכאילו נעלבת "עכשיו תורי - אני לא אוהב שיער פנים אצל בנות" (לדוגמה)

פלאן ב' - בזמן שאתם מתנשקים או כזה קרובים אחד לשני ומסתכלים אחד על השני ממש קרוב, בהסתמך על כך שהיא יודעת שיש לה שיער בפנים, תגע לה בשיער קצת (נגיד מתחת לאוזן תעביר את האצבע בניגוד לצמיחה) והיא תרגיש חסרת בטיחות ותוריד את זה בהזדמנות הבאה שיהיה לה

פלאן ג' - תגיד לה שתלמד אותך איך לעזאזל בנות מורידות שפם עם חוט או עם פינצטה ואז תגיד אני גם רוצה לנסות עלייך (היא כבר תוריד עד הסוף)

לדעתי מספיק פעם 1 שהיא תוריד בשביל שהיא תוריד כל פעם.. סוג של מחסום לשבור

תתגלגלו לשיחה של "מה עדיף פתיחות או שקר לבן בקטנה כזה? (תראה כאילו אתה מעודד את השקר הלבן וזה יגרום לה להמשך לפתיחות - כאילו זה הצד שלה)
    אח"כ תגרום לה ממש חזק להעליב אותך ולהגיד דברים שהיא שונאת אצלך (נניח "אני לא אוהבת את איך שאתה הולך" אז אתה - נו באמת זה הכי קשה שיש לך? תגרום לה ממש לרדת עליך פעם 1) אחרי שהיא תרד עליך חזק תגיד לה בטון שכאילו נעלבת "עכשיו תורי - אני לא אוהב שיער פנים אצל בנות" (לדוגמה)

פלאן ב' - בזמן שאתם מתנשקים או כזה קרובים אחד לשני ומסתכלים אחד על השני ממש קרוב, בהסתמך על כך שהיא יודעת שיש לה שיער בפנים, תגע לה בשיער קצת (נגיד מתחת לאוזן תעביר את האצבע בניגוד לצמיחה) והיא תרגיש חסרת בטיחות ותוריד את זה בהזדמנות הבאה שיהיה לה

פלאן ג' - תגיד לה שתלמד אותך איך לעזאזל בנות מורידות שפם עם חוט או עם פינצטה ואז תגיד אני גם רוצה לנסות עלייך (היא כבר תוריד עד הסוף)

לדעתי מספיק פעם 1 שהיא תוריד בשביל שהיא תוריד כל פעם.. סוג של מחסום לשבור

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

היא אמרה לי שהיא מורידה פעם בחודש-חודשיים...אם זה גודל ככה, אני הייתי רוצה שהיא תוריד פעמים יותר שכיחות, אבל אם אני אגיד דבר כזה אני אצא ממש מגעיל.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תחזור חזרה לשיעור לשון והבנת הנקרא- שפם זה לא שיערות ערווה. תלמד לקרוא.

לפותח האשכול- חשבתי בהתחלה להגיד לך להביא לה את זה בצחוק אבל כשהמשכתי לקרוא הבנתי שכבר עשית את זה אבל קצת יותר מידי בעוקצנות..
    תראה, אני מאמין שמערכת יחסים טובה זאת מערכת יחסים שיש בה תקשורת טובה. המון תקשורת. לבחורות שהיו כל הזמן הייתי אומר "מה שיש לך להגיד תגידי, גם אם זה כואב ומפחיד להגיד את זה..תגידי. הכל! עדיף אמת כואבת מאשר שקר לבן שמתגלה אחרכך"

בגלל זה אני כל הזמן עבדתי על תקשורת. ברגע שאתה מדבר על הכל, קל יותר להגיד דברים כאלה.

חוץ מזה, אתה יכול לשאול את חברה שלך מה היא לא אוהבת בך ואיזה דברים היא רוצה שתשפר בך, ואם היא לא תרצה להגיד (מה שכנראה יקרה) אז תגיד לה "אפילו אם מפריע לך השעירות למטה...תגידי " ותצחק איתה על זה. ברגע שאתה מראה לה שאתה רציני אבל לוקח את זה בצחוק ובקלילות היא תזרום איתך, ואז תקווה שהיא תשאל אותך עלייה מה בשבילך לא יפה אצלה, ואם היא לא תגיד אז האמת שאין לי מושג לענות חחחח

זה באמת נושא בעייתי. אני גם מחכה כמוך לשמוע עצות ופתרונות
    בוא'נה?
    אתה דפוק?
    שיערות ערווה זה לא באיבר מן ולא קשור לשפם..
    מבלבל לי ת'מוח שאני לא יודע לקרוא, הוא אמר שיש לה גם בלחיים ומתחת לפיאות!
    אשכרה בן 21 ואומר דברים של ילד בן שנה...

שיער ערווה צומח במקומות שרגישים לאנדרוגנים כגון: בית השחי, פי הטבעת, השפה העליונה (שפם), באיזור קדמת האוזן (לחיים) איזור הזקן וכו'...

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

בוא'נה?
    אתה דפוק?
    שיערות ערווה זה לא באיבר מן ולא קשור לשפם..
    מבלבל לי ת'מוח שאני לא יודע לקרוא, הוא אמר שיש לה גם בלחיים ומתחת לפיאות!
    אשכרה בן 21 ואומר דברים של ילד בן שנה...

שיער ערווה צומח במקומות שרגישים לאנדרוגנים כגון: בית השחי, פי הטבעת, השפה העליונה (שפם), באיזור קדמת האוזן (לחיים) איזור הזקן וכו'...
    בסדר, אבל לא אמרתי שהיא צריכה לגלח את זה, אמרתי שהיא צריכה להוריד באמצעות שעווה או כל הדברים האחרים.
    וגם היא סיפרה לי פעם אחת סתם ככה על ילדה בבית ספר שלה שגילחה את השיערות מתחת לפיאות והיא אמרה כמה שזה מגעיל וכל זה...אז כנראה שהיא בכלל לא חושבת על להשתמש בגילוח. אני יודע שהיא כן מורידה שיערות לעיטים רחוקות במקומות שמפריעים לי, אבל אני מת להגיד לה שתעשה את זה כבר!! ושתעשה את זה פעמים יותר שכיחות כי זה מפריע לי, כן אני מודה, זה לא נעים לי!!

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    בסדר, אבל לא אמרתי שהיא צריכה לגלח את זה, אמרתי שהיא צריכה להוריד באמצעות שעווה או כל הדברים האחרים.
    וגם היא סיפרה לי פעם אחת סתם ככה על ילדה בבית ספר שלה שגילחה את השיערות מתחת לפיאות והיא אמרה כמה שזה מגעיל וכל זה...אז כנראה שהיא בכלל לא חושבת על להשתמש בגילוח. אני יודע שהיא כן מורידה שיערות לעיטים רחוקות במקומות שמפריעים לי, אבל אני מת להגיד לה שתעשה את זה כבר!! ושתעשה את זה פעמים יותר שכיחות כי זה מפריע לי, כן אני מודה, זה לא נעים לי!!
    תגיד לה את זה באסמס (בזמן שיחה כמובן)
    תצא מניאק אבל זה יותר קל וזה יפתור את הבעיה

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    תשב איתה בשיחה, תכין אותה למצב רוח טוב כזה, שהיא תהיה בראש טוב, שלא תהיה גם ככה מבואסת..
    תגיד לה בשיא הכנות, תגיד לה גם שלא בא לך להיות חרא אבל היא חברה שלך ודבר איתה על זה... אל תהיה יותר מידי ביקורתי, אל תשכח אם היא תיראה מבואסת תגיד שאתה מצטער שזה יצא ככה, ותגיד לה גם שזה דבר קטן ועוד כמה מחמאות (שלא תרגיש שזה יותר מידי בולט)

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

1. הדפס את התמונות הנ"ל, עדיף בגודלן המקורי.
    2. מסגר אותן עם הקדשה אישית.
    3. שים את התמונות הללו על מיטתה בצירוף ערכת טיפוח מפנקת הכוללת שעווה, פינצטה, סכין גילוח ועוד.
    4. PROBLEM SOLVED

נערך לאחרונה על ידי 'Am1r; 20-12-2012 בשעה 04:37.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחח איכסס...בגלל התמונה האחרונה כמעט הקאתי...

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect