יש לי חברה כבר עוד מעט חודש ואני ממש מת עליה והכל...
אבל יש בעיה אחת- יש לה טיפה שפם וטיפה שיערות בצדדים של הפנים...אתם יודעים, מתחת לפיאות, ליד האזניים..יש לה שם ממש קצת וגם בשפם קצת...אבל זה מפריע לי ואני רוצה שזה יהיה חלק...למשל בלילה - זה נראה חלק, גם ביום ברוב הפעמים לא שמים לב, אבל כשאני מתקרב אליה והכל - אני מסתכל על זה רואה את זה ברור, וזה מפריע לי.
יש לה האמת גם בידיים טיפה שערות, אבל טיפה כזה שרואים שהיא מורידה את זה לעיטים קרובות...על זה ממש לא נעים לי להעיר, גם כי זה חורף וזה לא כזה חשוב אם היא לא הולכת עם דברים קצרים....עד עכשיו בכל הקשר שלנו לא ראיתי אותה עם דברים חשופים כי חורף, אבל בתמונות שלה בפייסבוק עם דברים קצרים רואים שהיא מורידה והכל חלק שם...אבל למקרה ועדיין יהיו לה שערות על הידיים - כן זה יפריע לי! אני רוצה שהיא תוריד את זה...מה אני אגיד לכם...זה מפריע
ביום כלשהו דיברנו ואיכשהו זה הגיע לנושא של שעווה והורדת שיערות, אבל חשבתי לרמוז לה ועשיתי את עצמי מתעניין. שאלתי משהו כמו "רגע, כל כמה זמן בנות עושות שעווה? כל כמה זמן את נגיד?" ואז היא ענתה שפעם בחודש ככה...וגם איזו פעם אחת שהתגלחתי, גילחתי את השפם לגמרי, אז נגעתי בו הרבה, ויש לנו קטע מצחיק כזה להגיד אחד לשני "על מה אתה חושב?/על מה את חושבת?" אתם יודעים..ברגעים שקטים כאלה...אז היא שאלה אותי על מה אני חושב, ואז המשכתי לגעת איפה שגילחתי ועניתי לה בצחוק כזה "אני חושב על זה שיש לך יותר שפם משלי!" ומיד אחר כך קפצתי ואמרתי "סתם סתם סתם! צוחק סליחה את מדהימה בשבילי" וצחקתי תוך כדי. אני לא רציתי ללכת עד הסוף ולהגיד לה להוריד את השפם כי אני לא רוצה להרוס לעצמי את התדמית של החמוד הזה שמחמיא ומכבד...אני לא רוצה להיות מאלו שאומרים לחברה שלהם מה לעשות, מה ללבוש, איזה תמונה לשים...היא לא בובת ברבי שלי, ובגלל זה אני מרגיש חצוף להגיד לה ישירות שאני רוצה שהיא תוריד את זה.
אז מה אתם אומרים? אני אני יכול להגיד לה לעשות שעווה במקומות המסוימים האלה מבלי לפגוע בה, להעליב אותה או לצאת לא בסדר?
אני מרגיש ממש לא נעים לעשות את זה...
באתר אחר שאלתי את אותה שאלה, אמרו לי להגיד את זה לחברות שלה ואז הן יטפלו בזה. אבל אני לא רוצה, אין מצב שהן לא יספרו לה שזה מפריע לי וזה היה רעיון שלי...וזה לא שאני וחברות שלה כאלה ידידים טובים, לא יוצא לנו לדבר סתם ככה, אני סתם עם חברות שלה ביציאות.
אז...יש עצות? יש מצב שמישהו מכם גם כן היה בסיטואציה קשה כזו ויכול לעזור לי מנסיון?
תודה רבה.