קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2007, 23:29
  2. [קונה]משתמשים לאתרי טורנט TD TL וכאלה
    על ידי JaCkAsS בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 14:25
  3. שירים חזקיםםם היפ הופ לטיני ( בערך) עם הרבה באסים וכאלה
    על ידי gilada7 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 25-06-2006, 02:08
  4. למי יש תוכנה שאפשר לערוך סרטים וכאלה :|
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 13:45
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:42
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

תובנות וכאלה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל תובנות וכאלה

אהלן אישים פישים.
    הגעתי למלא תובנות ונקודות בזמן האחרון ואני רוצה לשתף איתכם.
    תרגישו חופשי מן הסתם להוסיף, להעיר, ולהאיר מה שבזין שלכם.

- Appearance does matters, מראה זה כן דבר בלתי ניתן להפרדה מעולם הפיקאפ. אם אתה מכוער להחריד..תעשה עם עצמך משהו.
    אם אתה שוקל 50 קילו בגובה מטר 70-80...אחי, תאכל ותעיף תעצמך לחדר כושר...זריז!

- אם אתה אידיוט ואין לך מה להגיד..עדיף לשתוק. אבל אם אתה שיכור ובאלך להגיד לבחורה "שמעי, השימלה הזאת מזהההה מחמיאה לך " עם חיוך של מליון דולר ולדפוק מבט על הציצים, זה יכול להיות ממש מצחיק.

- חיוך. לחייך. חייכתי. מחייך. מחייכים. חיוכיםםםם. חיוך פשוט מוסיף מלאאאאאא לא יעזור דין וחשבון. אם תזכרו לחייך כל פעם שאתם ניגשים לבחורה, אתם תוכלו פשוט לקנות אותה באותו הרגע, אבל אך ורק אם תצליחו להוסיף משפט נורמלי לסיפור.

- DC , סארג'ים, וכל החארטבונות האלה למיניהם...זה פשוט מפגר. אני מודה, בחיים לא ניסיתי, אז יש סיכוי (אולי) שזה באמת עוזר למי שהוא מעורער מבחינת הביטחון שלו, אבל הבעיה שהפחד גישה אחרי יום-יומיים יחזור יותר מהר מבומרנג ויכאב יותר ממנו.

- שיחה פשוטה עם בחורה זה משעמם. להתווכח עם כוסית שרק הכרת במועדון על קיומו של אלוהים אחרי ששתית 2 כוסות וודקה ו3 צ'ייסרים של ערק...זה פשוט הדבר הכי מצחיק שקיים ביקום. אתה מוצא את עצמך צועק, אחרי שנייה נישען על הברכיים עם הידיים ובוכה מצחוק ושנייה אחרי זה שהבחורה עוזרת לך לעמוד בזה שהיא תומכת בך עם הזרוע ואז אתה מסתכל לה הפנים ואומר "את לא בסדר...את יפה מידי!" זה פשוט רומנטי במלוא מובן המילה, ומצחיק, ואז השעתיים של המיזמוז שמגיע אחרי גם מן הסתם כייפי וארוטי להחריד.

- מותר להגיד "היי" "שלום" "מה קורה?" לכל בן אדם ביקום, אז למה לא לעשות את זה 24.7? לשומר בכניסה לפאב, לברמנית הכוסית שעושה לכם "כן?" ואז להגיד "מההה ככןןן?? מה אם מה קורה? מה נשמע? לא רוצה להכיר אותי??" ואז לראות את ההבעה על הפנים שלה זה הכי מצחיק בעולם.

- בטחון עצמי מאד חשבון כדי להצליח בראיון עבודה, כדי לכבוש בחורה, כדי לאיים על בן אדם, וכדי סתם לעשות רושם טוב על אבא של חברה שלכם. אבל אם תזייפו אותו בהתחלה ישימו לב, ראו הוזהרתם. אפשר לזייף בטחון אבל ההשפעה של זה תבוא לידי ביטוי רק אחרי תקופה קצרה, רק ברגע שזה באמת יהפוך לחלק ממכם.

- אם אתם יושבים על בר עם חברים ורק עושים את המשחק של המבטים עם בחורות..זה לא נותן כלום.
    אתם יכולים להגיד עד מחר "אני זה שבחורות צריכות להשיג אותו, לא אני אותן" אבל בתכלס..עד שלא תקומו מהכיסא ותיגשו לבחורה..שומדבר לא יזוז.

- כוסית כיף לזיין, בחורה יפה כיף להביא הביתה להורים ולהסתכל עלייה כשאתה שוכב במיטה והיא שוכבת לידך כשהיא שמה את היד על החזה שלך.

- להתחיל עם כוסית יותר קל מלהתחיל עם בחורה שנראית סבבה\ יפה.
    בנוסף, ראו ערך Simple Pickup :

- אם יש לך פחד גישה, הדרך הקלה ביותר, הבטוחה ביותר, והדרך היחידה שעובדת בצורה הכי בדוקה שיש היא: לשבור את הפחד. פשוט לגשת.

בנתיים זה מספיק להיום, אם יצוצו לי עוד רעיונות אני יוסיף...מוזמנים להגיב
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 14-12-2012 בשעה 16:04.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אנשים שמזייפים בטחון עצמי דורשים מכות.

כאילו כמה עלוב אתה צריך להיות כדי לנסות להיות מישהו שאתה לא?
    וואלה, תגיע למשהו בחיים והבטחון העצמי יבוא לבד תהיה בטוח.

אבל לראות תימני בן 20 מטר ובמבה שעיר מקריח עם נטיה להשמנה עם מינוס בבנק שעדיין גר עם ההורים מתנהג כמו דוגמן של אברקרומבי זה יותר ממעורר רחמים.

גם ככה כל מסיבה הם חוזרים הביתה לבד ומביאים ביד והולכים לישון בחשיבה של "the bitches just cant handle my swag"

התוצאה היא אותה תוצאה אולי חוץ מכמה צחקוקים פה ושם על ההתנהגות המגוחכת שלכם.
    מישהו מוכן להסביר את התופעה? אה?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-12-2012 בשעה 09:31.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הצגת ביטחון עצמי מזויף זה דבר לא טוב. אבל, כאשר אתה מציג ביטחון עצמי, אתה קודם כל מרגיש יותר בעל ביטחון וזה כבר טוב, וגם חשוב מאוד שבמקביל באמת תעבוד על דברים (טיפוח, חברים, עמידה מול קהל ועוד הרבה) שיפתחו לך את הביטחון העצמי. כככה הביטחון העצמי שלך יגדל באמת ולא יהיה מזוייף כמו של הרבה חנונים שראיתי.
    במיוחד אתמול הייתי במועדון ראיתי איזה זוג חנונים מתחילים עם בנות כמו מוזרים לא הפסקתי לצחוקק חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

מסכים, חוץ מ"DC סארג'ים ו...".

שניהם זה תרגול, לך דברים באים טבעי יותר כי הנקודת פתיחה שלך הייתה יחסית טובה.
    ו-DC זה תרגול מאפס. כי לבן אדם שקשה לו לבקש כיוונים מבחורה או לשאול מה השעה, לא יכול לצאת לסארג ולא יכול להתחיל עם בחורה מהבחינה שהוא לא יהיה מסוגל ללכת פיזית אליה, צריך התעלות נפשית עילאית, וגם אז, יילך לו ככל הנראה חרא כי הוא לא יידע מה להגיד ואיך להתנהג.
    לדעתי זה קצת אכזרי.

ומהצד שלי, עשיתי את רוב הDC עד שהרגשתי שאני ברמה מספיק גבוהה שזה נהיה לי בזבוז זמן לשאול בנות מה השעה. אז התחלתי לפתוח אותם ולהתחיל איתם תכלס.

יש לי חברים עם בטחון עצמי כל כך נמוך, איך אפשר לגרום לאדם כזה לגשת לבחורה?
    רק ע"י זה שנפרק לו את זה למשימות קטנות שאותם הוא כן יוכל לבצע. simple as that
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    לדעתי זה קצת אכזרי.

יש לי חברים עם בטחון עצמי כל כך נמוך, איך אפשר לגרום לאדם כזה לגשת לבחורה?
    רק ע"י זה שנפרק לו את זה למשימות קטנות שאותם הוא כן יוכל לבצע. simple as that
    לא צריך לפרק את זה למשימות קטנות כי זה בעצמו משימה קטנה.
    כמו שאני הייתי מספיק קשה עם עצמי בפעמים הראשונות שפתחתי את הפה עם בחורה שאני לא מכיר..כולם יכולים. פשוט צריך לדחוף את עצמך ולהגיע איכשהו ליכולת כזאת שאתה מסוגל להגיד לעצמך "סתום ת'פה, תפסיק לתרץ תירוצים מטומטמים ופשוט תיגש...אין דבר כזה לא רוצה! גש!!!!!!". ככה זה היה אצלי, ככה זה יכול להיות לכולם.

אפשר להפוך את זה ליותר קל בזה שמצרפים חבר לעסק..פשוט מבקשים מחבר שיבחר לך בחורה להתחיל איתה ואז אתה ניגש, אם אתה לא ניגש תוך 3-5 שניות מהרגע אתה חייב לחבר שלך צ'ייסר\בירה.. אפשר לעשות עם זה המון משחקים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא צריך לפרק את זה למשימות קטנות כי זה בעצמו משימה קטנה.
    כמו שאני הייתי מספיק קשה עם עצמי בפעמים הראשונות שפתחתי את הפה עם בחורה שאני לא מכיר..כולם יכולים. פשוט צריך לדחוף את עצמך ולהגיע איכשהו ליכולת כזאת שאתה מסוגל להגיד לעצמך "סתום ת'פה, תפסיק לתרץ תירוצים מטומטמים ופשוט תיגש...אין דבר כזה לא רוצה! גש!!!!!!". ככה זה היה אצלי, ככה זה יכול להיות לכולם.

אפשר להפוך את זה ליותר קל בזה שמצרפים חבר לעסק..פשוט מבקשים מחבר שיבחר לך בחורה להתחיל איתה ואז אתה ניגש, אם אתה לא ניגש תוך 3-5 שניות מהרגע אתה חייב לחבר שלך צ'ייסר\בירה.. אפשר לעשות עם זה המון משחקים.
    אתה כנראה לא יודע על איזה סוג של אנשים אני מדבר.
    דמיין מישהו שסיים י"ב. ביישן. בלי ידידות. בחיים לא הייתה לו חברה גם.
    הוא לא יודע איך לדבר עם בנות! למה? כי הוא לא דיבר עם בנות, אז הוא לא יודע שאפשר לדבר איתן על הכללל.
    אם המוכרת נראית טוב, הוא מתבייש לדבר איתה. ממש אכפת לו מה חשובים עליו. יש הרבה מאוד דברים שבשבילו הם "פאדיחות".
    כל דבר ספונטני ולא מתוכנן מראש מביך אותו (נכון מוכר לך המשפט? זה מהכתבה בוואלה).

מה שכתבת פה, זה תקף לכאלה שיש להם ידידות ופשוט אין להם מספיק ביצים לגשת לבחורה בלי דחיפה של חבר.

אני דיברתי על אנשים ברמות הרבה יותר נמוכות.
    מה עושים איתם? נותנים להם משהו לרמה שלהם, מה עוד אפשר? אין גלולת קסם.
    קשה להם לשאול בחורה ממוצעת מה השעה, איך הם יגשו לבחורה?
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 15-12-2012 בשעה 15:40.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני דיברתי על אנשים ברמות הרבה יותר נמוכות.
    מה עושים איתם? נותנים להם משהו לרמה שלהם, מה עוד אפשר? אין גלולת קסם.
    קשה להם לשאול בחורה ממוצעת מה השעה, איך הם יגשו לבחורה?
    אתה טועה.
    כשאני התחלתי בפעמים הראשונות פחדתי מנשים. אשכרה פחדתי לגמגם, פחדתי מה היא תחשוב עליי כשאני מתחיל איתה, פחדתי שאולי השיער שלי נראה לא יפה מידי בשבילה, פחדתי שהיא תסתכל עליי ואז תסיט את המבט לצד כאילו ב"אין לי כח אליך, בי".
    אז מה עשיתי אז? ניגשתי בכל זאת.
    זה ההבדל בין לוותר לעצמך ולהקשיב לבולשיט שאתה אומר לעצמך בראש ולתירוצים לבין פשוט ללכת על זה. אין ברירה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אנשים עם רמות יותר נמוכות? חחח הצחקתם אותי.

הנה מה שהם צריכים לעשות כל עוד יש להם מאפיינים נורמליים

תספורת נורמלית ולא של ילד כאפות..שיראו איזה תספורות הולכות היום ויעשו בדיוק כזאת
    שיעופו לחדר כושר ויתחילו לאכול כמו חזירים אם הם שחיפים או שיפסיקו לאכול בכלל אם הם שמנים (גג 300 קלוריות ביום)
    שילמדו להתלבש, כל הפיקאפרים שראיתי לא יודעים להתלבש. SWAGLESS INCELS
    שיטפלו בחצ'קונים המגעילים שלהם
    שישתזפו ולא יהיו חיוורים מגעילים
    שיעשו איזה פירסינג או קעקוע שהם אוהבים..

ואם הם ממש צריכים את זה שיעשו ניתוח פלסטי זה מעולם לא הזיק לאף אחד.

קיצר שלא יראו כמו הגבר הממוצע שלא מביא כלום.

שיתחילו לעבוד כדי שיהיה להם כסף לממן את מה שצריך
    שיתחילו תוך כדי התהליך להתחבר למי שצריך, בהתחלה זה יהיה קשה אבל עם הזמן האנשים האלה יבואו אליכם לבד כי בשלב מסויים תהיו שווים מספיק.

כשתגשימו את עצמכם תתחילו לצאת למסיבות ולקרוע את הרחבה כשכולם מסתכלים עליכם בקנאה ובחורות מתחילות איתכם לבד.

אחרי שנה שנתיים של התמדה אני בן זונה אם הם יגמגמו ליד בחורה סבבה??? יש כאלה עם נתונים גבוהים מהממוצע שבכלל יהפכו לנרקיסיסטים ויתחילו לייבש בחורות (אני אישית ראיתי כאלה). אבל אם אתה רציני ומתמיד עם המטרה שלך ולא מזיין בשכל ועושה אולי עשירית מהתוכנית שלך, אם בכלל. כאלה אנשים לא מגיע להם בחורה ומצידי שימותו חסרי חברים בתולים.

זאת עצה טובה ומועילה ולא "תיגש ל100000 בנות ותהיה זיין".

או שאתה לוקח תחיים שלך ומשתנה או שאתה משתנה אויל בדבר או 2 ומשכנע את עצמך שתהיה זיין אם תיגש ל1000 בחורות. אני אומר לכם כבר עכשיו - זה לא יקרה.

ככה מפתחים בטחון עצמי אמיתי ולא שכנוע עצמי שאתה "הפרס" כשאתה לא שונה בכלום מהישראלי הממוצע.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-12-2012 בשעה 22:25.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אנשים עם רמות יותר נמוכות? חחח הצחקתם אותי.

הנה מה שהם צריכים לעשות כל עוד יש להם מאפיינים נורמליים

תספורת נורמלית ולא של ילד כאפות..שיראו איזה תספורות הולכות היום ויעשו בדיוק כזאת
    למה?
    שיעופו לחדר כושר ויתחילו לאכול כמו חזירים אם הם שחיפים או שיפסיקו לאכול בכלל אם הם שמנים (גג 300 קלוריות ביום)
    נכון, ולא נכון. מה קשור ה300 קלוריות גג לא הבנתי.
    שילמדו להתלבש, כל הפיקאפרים שראיתי לא יודעים להתלבש. SWAGLESS INCELS
    צודק, אבל אתה אמרת בעצמך שלא משנה איך תתלבש אם אתה מכוער פצצות אתה עדיין תיהיה מכוער, לא?
    שיטפלו בחצ'קונים המגעילים שלהם
    איוווההה
    שישתזפו ולא יהיו חיוורים מגעילים
    איייייייייווווווההההה
    שיעשו איזה פירסינג או קעקוע שהם אוהבים..
    אוווווווווווווווווווווו!!!! קעקוע זה באמת שוס ענקקק אחולמניוק

ואם הם ממש צריכים את זה שיעשו ניתוח פלסטי זה מעולם לא הזיק לאף אחד.
    מזיק לארנק, אחושרמוטה מזיק. אז אם בן אדם לא כזה מכוער, אז אפשר לוותר על ניתוח אבל לא לוותר על ההשקעה העצמית.
    קיצר שלא יראו כמו הגבר הממוצע שלא מביא כלום.
    צודק תכלס.

שיתחילו לעבוד כדי שיהיה להם כסף לממן את מה שצריך
    שיתחילו תוך כדי התהליך להתחבר למי שצריך, בהתחלה זה יהיה קשה אבל עם הזמן האנשים האלה יבואו אליכם לבד כי בשלב מסויים תהיו שווים מספיק.
    מה שנכון, נכון.

כשתגשימו את עצמכם תתחילו לצאת למסיבות ולקרוע את הרחבה כשכולם מסתכלים עליכם בקנאה ובחורות מתחילות איתכם לבד.
    אמיתי לגמרי.

אחרי שנה שנתיים של התמדה אני בן זונה אם הם יגמגמו ליד בחורה סבבה??? יש כאלה עם נתונים גבוהים מהממוצע שבכלל יהפכו לנרקיסיסטים ויתחילו לייבש בחורות (אני אישית ראיתי כאלה). אבל אם אתה רציני ומתמיד עם המטרה שלך ולא מזיין בשכל ועושה אולי עשירית מהתוכנית שלך, אם בכלל. כאלה אנשים לא מגיע להם בחורה ומצידי שימותו חסרי חברים בתולים.

זאת עצה טובה ומועילה ולא "תיגש ל100000 בנות ותהיה זיין".

או שאתה לוקח תחיים שלך ומשתנה או שאתה משתנה אויל בדבר או 2 ומשכנע את עצמך שתהיה זיין אם תיגש ל1000 בחורות. אני אומר לכם כבר עכשיו - זה לא יקרה.

ככה מפתחים בטחון עצמי אמיתי ולא שכנוע עצמי שאתה "הפרס" כשאתה לא שונה בכלום מהישראלי הממוצע.
    That's right.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

That's right.
    רודני לא מבין אותך, פעם אחת אתה תומך בקטע הריאליסטי ומראה שאתה מבין איך העולם עובד,
    ובפעם אחרת אתה מדבר על "איך בחורים מכוערים ישיגו דוגמניות על"..

אז איפה אתה נמצא?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רודני - מה למה? תספורת זה יותר מ50% מהפנים שלך תגיד לי אתה מסתלבט? חח סטלן אתה
    ומה קשור 300 קלוריות ביום אתה שואל? שאם בנאדם שמן מגעיל, שלא יכניס לפה שלו יותר מ300 קלוריות ביום. as simple as that. הדרך הכי טובה להוריד במשקל זה פשוט להפסיק לאכול כמו בהמה (זה הגיון פשוט כמו שבשביל לעלות במשקל צריך להכניס 4000+- קלוריות ואף יותר..)

ולהיות SWAGLESS INCEL זה לא מביא בנות. זה למה. כל עוד את נראה יותר טוב מהישראלי הממוצע אני לא רואה סיבה למה לא צריך להשקיע בלבוש.

כמובן שאחד שהוא FAT SHORT BALD אין טעם שהוא ישקיע בלבוש אבל אין הרבה כאלה...נראה לי.

swag on

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בקיצור, טפחו את עצמכם ואת המעגל החברתי שלכם אני נגד ניתוחים פלסטיים כי אני לא מכיר אנשים שהם כל כךך מכוערים שהם צריכים... אבל מה שבזין שלכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אתה טועה.
    כשאני התחלתי בפעמים הראשונות פחדתי מנשים. אשכרה פחדתי לגמגם, פחדתי מה היא תחשוב עליי כשאני מתחיל איתה, פחדתי שאולי השיער שלי נראה לא יפה מידי בשבילה, פחדתי שהיא תסתכל עליי ואז תסיט את המבט לצד כאילו ב"אין לי כח אליך, בי".
    אז מה עשיתי אז? ניגשתי בכל זאת.
    זה ההבדל בין לוותר לעצמך ולהקשיב לבולשיט שאתה אומר לעצמך בראש ולתירוצים לבין פשוט ללכת על זה. אין ברירה.
    פתחתם נושא שיחה אחר אבל אני אמשיך בקטע שפתחתי איתך קודם:
    במחשבה שנייה אתה צודק, לגשת זה באמת "easy task to do".
    הקטע הוא שהם פחדנים, ובשביל לשאול מה השעה צריך להתגבר על הרבה פחות פחד מאשר לנסות להתחיל עם בחורה.
    זה כוח רצון בתכלס, כי הם לא רוצים מספיק.
    ופה זו בעיה שלהם, אמרתי לחברים שלי שאי אפשר לדחוף מישהו שלא רוצה לעזור לעצמו. זה מתחיל מהם.

אז שוב, ל"פחדנים" כאלה, יש את הDC שכדי שהם לא יצטרכו להתגבר על הפחד במכה אחת.
    אבל ,הם ישרפו הרבה יותר זמן.
    אז עדיף להיות אמיץ, אבל שנינו יודעים שזה לא קל.

אני ואתה פותחים סטים בקלות בלי לחשוב יותר מדי. אבל תנסה להיזכר בתחילת הדרך, אז זה היה מפחיד. היינו אמיצים.
    היה בנו רצון ענק להשתנות. (או במקרה שלך - להשתפר) אבל לא כולם כאלה.
    it´s their fucking problem

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

פתחתם נושא שיחה אחר אבל אני אמשיך בקטע שפתחתי איתך קודם:
    במחשבה שנייה אתה צודק, לגשת זה באמת "easy task to do".
    הקטע הוא שהם פחדנים, ובשביל לשאול מה השעה צריך להתגבר על הרבה פחות פחד מאשר לנסות להתחיל עם בחורה.
    זה כוח רצון בתכלס, כי הם לא רוצים מספיק.
    ופה זו בעיה שלהם, אמרתי לחברים שלי שאי אפשר לדחוף מישהו שלא רוצה לעזור לעצמו. זה מתחיל מהם.

אז שוב, ל"פחדנים" כאלה, יש את הDC שכדי שהם לא יצטרכו להתגבר על הפחד במכה אחת.
    אבל ,הם ישרפו הרבה יותר זמן.
    אז עדיף להיות אמיץ, אבל שנינו יודעים שזה לא קל.

אני ואתה פותחים סטים בקלות בלי לחשוב יותר מדי. אבל תנסה להיזכר בתחילת הדרך, אז זה היה מפחיד. היינו אמיצים.
    היה בנו רצון ענק להשתנות. (או במקרה שלך - להשתפר) אבל לא כולם כאלה.
    it´s their fucking problem
    אחייי מי שאין לו ביצים לשאול מישהי מה השעה הבעיה שלו הרבה יותר עמוקה מלתרגל את זה, צר לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אחייי מי שאין לו ביצים לשאול מישהי מה השעה הבעיה שלו הרבה יותר עמוקה מלתרגל את זה, צר לי.
    לנו לא היה ביצים להתחיל עם בנות ותירגלנו את זה עד שנהיינו טובים.

כל אחד והאתגרים שלו חחח

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect