אהלן אישים פישים.
הגעתי למלא תובנות ונקודות בזמן האחרון ואני רוצה לשתף איתכם.
תרגישו חופשי מן הסתם להוסיף, להעיר, ולהאיר מה שבזין שלכם.
- Appearance does matters, מראה זה כן דבר בלתי ניתן להפרדה מעולם הפיקאפ. אם אתה מכוער להחריד..תעשה עם עצמך משהו.
אם אתה שוקל 50 קילו בגובה מטר 70-80...אחי, תאכל ותעיף תעצמך לחדר כושר...זריז!
- אם אתה אידיוט ואין לך מה להגיד..עדיף לשתוק. אבל אם אתה שיכור ובאלך להגיד לבחורה "שמעי, השימלה הזאת מזהההה מחמיאה לך " עם חיוך של מליון דולר ולדפוק מבט על הציצים, זה יכול להיות ממש מצחיק.
- חיוך. לחייך. חייכתי. מחייך. מחייכים. חיוכיםםםם.![]()
![]()
![]()
חיוך פשוט מוסיף מלאאאאאא לא יעזור דין וחשבון. אם תזכרו לחייך כל פעם שאתם ניגשים לבחורה, אתם תוכלו פשוט לקנות אותה באותו הרגע, אבל אך ורק אם תצליחו להוסיף משפט נורמלי לסיפור.
- DC , סארג'ים, וכל החארטבונות האלה למיניהם...זה פשוט מפגר. אני מודה, בחיים לא ניסיתי, אז יש סיכוי (אולי) שזה באמת עוזר למי שהוא מעורער מבחינת הביטחון שלו, אבל הבעיה שהפחד גישה אחרי יום-יומיים יחזור יותר מהר מבומרנג ויכאב יותר ממנו.
- שיחה פשוטה עם בחורה זה משעמם. להתווכח עם כוסית שרק הכרת במועדון על קיומו של אלוהים אחרי ששתית 2 כוסות וודקה ו3 צ'ייסרים של ערק...זה פשוט הדבר הכי מצחיק שקיים ביקום. אתה מוצא את עצמך צועק, אחרי שנייה נישען על הברכיים עם הידיים ובוכה מצחוק ושנייה אחרי זה שהבחורה עוזרת לך לעמוד בזה שהיא תומכת בך עם הזרוע ואז אתה מסתכל לה הפנים ואומר "את לא בסדר...את יפה מידי!" זה פשוט רומנטי במלוא מובן המילה, ומצחיק, ואז השעתיים של המיזמוז שמגיע אחרי גם מן הסתם כייפי וארוטי להחריד.
- מותר להגיד "היי" "שלום" "מה קורה?" לכל בן אדם ביקום, אז למה לא לעשות את זה 24.7? לשומר בכניסה לפאב, לברמנית הכוסית שעושה לכם "כן?" ואז להגיד "מההה ככןןן?? מה אם מה קורה? מה נשמע? לא רוצה להכיר אותי??" ואז לראות את ההבעה על הפנים שלה זה הכי מצחיק בעולם.
- בטחון עצמי מאד חשבון כדי להצליח בראיון עבודה, כדי לכבוש בחורה, כדי לאיים על בן אדם, וכדי סתם לעשות רושם טוב על אבא של חברה שלכם. אבל אם תזייפו אותו בהתחלה ישימו לב, ראו הוזהרתם. אפשר לזייף בטחון אבל ההשפעה של זה תבוא לידי ביטוי רק אחרי תקופה קצרה, רק ברגע שזה באמת יהפוך לחלק ממכם.
- אם אתם יושבים על בר עם חברים ורק עושים את המשחק של המבטים עם בחורות..זה לא נותן כלום.
אתם יכולים להגיד עד מחר "אני זה שבחורות צריכות להשיג אותו, לא אני אותן" אבל בתכלס..עד שלא תקומו מהכיסא ותיגשו לבחורה..שומדבר לא יזוז.
- כוסית כיף לזיין, בחורה יפה כיף להביא הביתה להורים ולהסתכל עלייה כשאתה שוכב במיטה והיא שוכבת לידך כשהיא שמה את היד על החזה שלך.
- להתחיל עם כוסית יותר קל מלהתחיל עם בחורה שנראית סבבה\ יפה.
בנוסף, ראו ערך Simple Pickup :
- אם יש לך פחד גישה, הדרך הקלה ביותר, הבטוחה ביותר, והדרך היחידה שעובדת בצורה הכי בדוקה שיש היא: לשבור את הפחד. פשוט לגשת.
בנתיים זה מספיק להיום, אם יצוצו לי עוד רעיונות אני יוסיף...מוזמנים להגיב![]()

חיוך פשוט מוסיף מלאאאאאא לא יעזור דין וחשבון. אם תזכרו לחייך כל פעם שאתם ניגשים לבחורה, אתם תוכלו פשוט לקנות אותה באותו הרגע, אבל אך ורק אם תצליחו להוסיף משפט נורמלי לסיפור.