קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] למה בנות לא זורמות איתי במועדונים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-03-2012, 10:46
  2. בנים מתחילים בנות זורמות
    על ידי StreetLight בפורום נשים - אומנות הפיתוי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-01-2011, 15:57
  3. [שאלה] למה בנות לא זורמות ל....
    על ידי 321AC בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 10-12-2009, 17:06
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 53

בנות לא זורמות איתי במסיבה - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    אני חושב שזו הבעייה .. אולי אני מתקיף מידי כשאני רוקד כמו שחבר שלי אמר מדי

הוא אמר לי : "אחי אתה מתקיף יותר מדי כשאתה רוקד איתן בחיים לא תצליח ככה "
    Smile.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    LOL...

הייתי פעם אחת במשק ונישקתי מישי ולקחתי עוד 3 טלפונים. אם אתה באנרגיה טובה זה נראה כאילו יש לך מעמד כי כולם מסביב משייכים אותך אליהם, זה פשוט ככה.

הבנות שסגרתי היו ממש יפות אגב. פשוט תעשו מה שאני עשיתי. תחייכו לכולם ותשתלבו.
    האמת בכל מקום זה ככה... אם אתה משתלב טוב, מדבר עם אנשים לפני ובא בגישה זורמת וחברותית.... הולך לך הרבה יותר טוב

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איך אתה נראה?

לא לא, ברצינות.

פשוט מנסיון, בנות לא נוטות לזרום עם שמנים נמוכים מקריחים בעלי RECESSED JAW ואקנה.

ככה ש...אל תאשים אותן.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    איך אתה נראה?

לא לא, ברצינות.

פשוט מנסיון, בנות לא נוטות לזרום עם שמנים נמוכים מקריחים בעלי RECESSED JAW ואקנה.

ככה ש...אל תאשים אותן.
    בגלל זה שאלתי עוד בתחילת האשכול לפני שהם התחילו לזיין תשכל על לתקוף לא לתקוף איך הוא נראה ולא קיבלתי תשובהעד עכשיו..
    רודני אני לא מצפה שהוא יגיד לי "אני שיער שחור עם שיער על העורף אבל חלק בידיים" אני מצפה שהוא יגיד לי "אני נחשב בחברה פחות מהממוצע" "אני נחשב חתיך" ..

שמע אני גם יכול לבוא לפה ולפרוק מהלב שהלכתי למסיבה של מייגן פוקס ואף אחת לא זרמה איתי, ואתם תביאו לי עצות איך לעשות שהן כן יזרמו איתי. זה נשמע מפגר נכון?

אותו דבר יכול להיות שהוא התחיל עם בנות שפשוט מעל הרמה שלו, אולי בסטטוס אולי במראה, ותאמין לי אם היית מספיק עם ידידות במסיבות וראית איך יצורים נדבקים אליהן אתה יודע על מה אני מדבר.

כשאיזה יצור מתחיל עם ידידה שלך, ואתה מסתכל עליו כאילו "באמא שך וותר כבר וותר ותעוף הביתה להתחבא" כאילו יש כאלה שמתחילים במסיבה עם בנות שממש אין להן סיכוי איתן, ומשחקים אותה כאילו הם שולטים ומכירים אותן.. הכי נואש ששמעתי "בונא זוכרת אותי?" "לא.." ואז הוא המשיך לחפור "נו נו אני זוכר את הפנים שלך" היא שאלה "מאיפה" ואז הוא אמר "מהחלום שלי".

עכשיו בואו נבדוק את המצב:
    - אם הוא היה נראה טוב ועם חיוך כובש, היא הייתה צוחקת [גם אם זה לא היה מצחיק] ומתחילים ביחד שיחה שתעבור אחר כך למקום פרטי ואז אלוהים גדול.
    אבל... המציאות היא שהוא היה נראה ממש לא טוב, ואני באמת לא הבנתי איך הוא הגיע לזה שהוא בכלל ידבר איתה איך יש לו ת'ביצים להתחיל איתה הרי היא תנפנפף אותו זה ברור לכולם, אולי זה חלק מהDC שלו (?), בקיצור הוא לא היה נראה טוב והידידה הזאת פשוט לא הגיבה לא הוציאה מילה, לא חיוך לא כלום, פשוט הסתובבה והלכנו לפגוש אנשים אחרים שלנו..

הוא בטח אמר לעצמו בראש "שרמוטה סנובית", אני אמרתי לעצמי בראש "איזה יצור.. לא מאמין פשוט שהוא עוד חשב שיש לו סיכוי עם מישהי כזאת".

יש הבדלי רמות שפשוט נראים לעין, בגלל זה לפני כל "דיווח" כזה של "לא הלך לי במסיבה" אתה צריך להגיד איך אתה נראה, ואיך נראות/נראים אלה שהתחלת איתם.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    בגלל זה שאלתי עוד בתחילת האשכול לפני שהם התחילו לזיין תשכל על לתקוף לא לתקוף איך הוא נראה ולא קיבלתי תשובהעד עכשיו..
    רודני אני לא מצפה שהוא יגיד לי "אני שיער שחור עם שיער על העורף אבל חלק בידיים" אני מצפה שהוא יגיד לי "אני נחשב בחברה פחות מהממוצע" "אני נחשב חתיך" ..

שמע אני גם יכול לבוא לפה ולפרוק מהלב שהלכתי למסיבה של מייגן פוקס ואף אחת לא זרמה איתי, ואתם תביאו לי עצות איך לעשות שהן כן יזרמו איתי. זה נשמע מפגר נכון?

אותו דבר יכול להיות שהוא התחיל עם בנות שפשוט מעל הרמה שלו, אולי בסטטוס אולי במראה, ותאמין לי אם היית מספיק עם ידידות במסיבות וראית איך יצורים נדבקים אליהן אתה יודע על מה אני מדבר.

כשאיזה יצור מתחיל עם ידידה שלך, ואתה מסתכל עליו כאילו "באמא שך וותר כבר וותר ותעוף הביתה להתחבא" כאילו יש כאלה שמתחילים במסיבה עם בנות שממש אין להן סיכוי איתן, ומשחקים אותה כאילו הם שולטים ומכירים אותן.. הכי נואש ששמעתי "בונא זוכרת אותי?" "לא.." ואז הוא המשיך לחפור "נו נו אני זוכר את הפנים שלך" היא שאלה "מאיפה" ואז הוא אמר "מהחלום שלי".

עכשיו בואו נבדוק את המצב:
    - אם הוא היה נראה טוב ועם חיוך כובש, היא הייתה צוחקת [גם אם זה לא היה מצחיק] ומתחילים ביחד שיחה שתעבור אחר כך למקום פרטי ואז אלוהים גדול.
    אבל... המציאות היא שהוא היה נראה ממש לא טוב, ואני באמת לא הבנתי איך הוא הגיע לזה שהוא בכלל ידבר איתה איך יש לו ת'ביצים להתחיל איתה הרי היא תנפנפף אותו זה ברור לכולם, אולי זה חלק מהDC שלו (?), בקיצור הוא לא היה נראה טוב והידידה הזאת פשוט לא הגיבה לא הוציאה מילה, לא חיוך לא כלום, פשוט הסתובבה והלכנו לפגוש אנשים אחרים שלנו..

הוא בטח אמר לעצמו בראש "שרמוטה סנובית", אני אמרתי לעצמי בראש "איזה יצור.. לא מאמין פשוט שהוא עוד חשב שיש לו סיכוי עם מישהי כזאת".

יש הבדלי רמות שפשוט נראים לעין, בגלל זה לפני כל "דיווח" כזה של "לא הלך לי במסיבה" אתה צריך להגיד איך אתה נראה, ואיך נראות/נראים אלה שהתחלת איתם.
    אוקיי אדוני .. אני נראה טוב .. לא עף על עצמי אבל נראה מעל הממוצע .. גובה 1.81

הבנות שניסיתי לרקוד הם מכל הסוגים - כונפות עד כוסיות .. בערך עם כולם לא זרם

ורודני - חייכתי .. לא עזר

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    אוקיי אדוני .. אני נראה טוב .. לא עף על עצמי אבל נראה מעל הממוצע .. גובה 1.81

הבנות שניסיתי לרקוד הם מכל הסוגים - כונפות עד כוסיות .. בערך עם כולם לא זרם

ורודני - חייכתי .. לא עזר
    בכיף אחי אז פשוט היה לך ערב חלש או שנפלת על כאלה שלא בקטע שלהן עכשיו להדבק למישהו באמצע המסיבה..
    אמרת שאתה תוקף יותר מידי פשוט תבוא למסיבה עם החברים והבנות שלך וזהו תעשה נטו כיף מקסימום תהיה עם ידידה אחת שלא תראה כמו נואש רוקד לבד, ואז אם תראה מישהי שמשדרת לך עניין לך עליה .. לא צריך להדבק לכל אחת במסיבה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קיצר, יום אסל יום באסל..אל תתרגש מזה.

OP, נגיד ואני זורם איתך על הקטע של הרמות. זתומרת, אם אתה גבר שנראה טוב אבל לא הכי מוכר בעולם מבחינת סטטוס, אז אתה אומר שאין סיכוי שבעולם שתשיג בחורה על רמה? מהאלה הגבוהות עם הרגלי בלרינה שהולכת כאילו שהן על מסלול דוגמנות? יש בזה משהו, אבל איך אתה יכול להסביר את זה?:
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 15-12-2012 בשעה 14:04.

אני נראה לי יגיב בפעם ה1000 על הדעה שלי לגבי מראה...

ברור שמראה משנה ומישהו שנראה כמו קוף מהלך או כמו ייצור אין לי הרבה סיכויים לא משנה מה... זה כמו שאם יש מישהי סופר מכוערת גם כשאני הכי חרמן בעולם והיא תגיד לי בוא תזיין אותי אני אלך הצידה להקיא.

אבל, זה ממש לא הדבר היחידי שקובע כבר סיפרתי על עצמי שאני התדרדרתי במראה שלי בכמה חודשים האחרונים (ירדתי המון במסת שריר וכבר 10 חודשים יש לי איזו צלקת מתחת לעין ועוד אחת מעל הגבה... ולא משו בסטייל משו מגעיל, זה שאולי פחות רואים את זה בחושך זה יכול להיות אבל עדיין לדעתי זה מוריד לי מאוד ומבחינת מראה הייתי חוזר חזרה איזה שנה אחורה) ודווקא ההצלחות עלו אבל זה אם להגיד את האמת בעיקר בגלל שהגישה שלי השתנתה, נהייתי הרבה פחות זהיר בדיבור, הרבה יותר ביטחון, והסתובבתי עם האנשים הנכונים שכבר יש להם ניסיון עם בנות מאוד איכותיות (אם כי גם חלק מהבנות שהן היו איתן זבל אבל איכותיות היו בוודאות) ולא רק שהכמות של הבנות עלתה אלא גם האיכות... אז לא יודע מה תקראו לזה סטטוס תקראו לזה מה שאתם רוצים... אה ושכחתי להגיד שגם היו לי יציאות שיצאתי עם חבילות בכיס אז סבבה תגידו גם כסף... אבל זה לא רק מראה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני נראה לי יגיב בפעם ה1000 על הדעה שלי לגבי מראה...

ברור שמראה משנה ומישהו שנראה כמו קוף מהלך או כמו ייצור אין לי הרבה סיכויים לא משנה מה... זה כמו שאם יש מישהי סופר מכוערת גם כשאני הכי חרמן בעולם והיא תגיד לי בוא תזיין אותי אני אלך הצידה להקיא.

אבל, זה ממש לא הדבר היחידי שקובע כבר סיפרתי על עצמי שאני התדרדרתי במראה שלי בכמה חודשים האחרונים (ירדתי המון במסת שריר וכבר 10 חודשים יש לי איזו צלקת מתחת לעין ועוד אחת מעל הגבה... ולא משו בסטייל משו מגעיל, זה שאולי פחות רואים את זה בחושך זה יכול להיות אבל עדיין לדעתי זה מוריד לי מאוד ומבחינת מראה הייתי חוזר חזרה איזה שנה אחורה) ודווקא ההצלחות עלו אבל זה אם להגיד את האמת בעיקר בגלל שהגישה שלי השתנתה, נהייתי הרבה פחות זהיר בדיבור, הרבה יותר ביטחון, והסתובבתי עם האנשים הנכונים שכבר יש להם ניסיון עם בנות מאוד איכותיות (אם כי גם חלק מהבנות שהן היו איתן זבל אבל איכותיות היו בוודאות) ולא רק שהכמות של הבנות עלתה אלא גם האיכות... אז לא יודע מה תקראו לזה סטטוס תקראו לזה מה שאתם רוצים... אה ושכחתי להגיד שגם היו לי יציאות שיצאתי עם חבילות בכיס אז סבבה תגידו גם כסף... אבל זה לא רק מראה...
    וואלה אני זוכר טוב מאוד, פעם כתבת על זה. נפלת על הפנים נראלי.
    ולמרות האיבוד במסת שריר והצלקות (והיה עוד קריטריון שנדפק לך אבל שכחתי) השתפרת.

אגב, הנה טיילר שמסתלבט 10 דקות על אלה שחושבים שמראה משנה בפיקאפ.
    חשוב לציין למשתמשים שלא יודעים, שחשוב להשקיע בהגיינה וכל זה. זה ממש חשוב להיות מטופח.

נערך לאחרונה על ידי Idan64; 15-12-2012 בשעה 16:28.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

טיילר הוא אחד הסקאמרים היותר גייז בתחום הפיקאפ.

ראית איך החברות שלו נראות? ראית איך ה"מסיבות" שלו נראות? רבאק אין לו בנות במסיבה!! אולי 2 שמנות וזהו, הנה החיים ה"מדהימים" של הגורו שלכם שאני החנון והבתול שמשחק מייפל סטורי כל היום מקנא בהם!! אני מת פה מקנאה פשוט מתפוצץ!!!!!1111111111 כל מי שיורד עליכם הוא חסר חברים ילד כאפות!!!

באמת שאני לא אחד שיורד על אנשים, לפחות לא על אנשים שעשו יותר ממני בחיים, אבל דאמ, יש יצורים שדורשים שירדו עליהם כי זה מצחיק. מצחיק אותי שג'ינג'י מקריח עם אקסית מהגרת מקסיקנית שנראית כמו אבוגבר שעשה מעצמו בדיחה בLA FITNESS הוא מהווה בשבילכם "דוגמא" לדבר כזה או אחר.

בזמן שאתם צוחקים על אנשים שמעדיפים להשקיע בLMS שלהם.

common sense, you have NONE.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-12-2012 בשעה 22:14.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    בזמן שאתם צוחקים על אנשים שמעדיפים להשקיע בLMS שלהם.

common sense, you have NONE.
    הוא צודק חבר'ה.
    אתם מסתכלים על זה שהוא יותר צוחק על הגורואים שלכם אבל הוא צודקקקקקקקק
    רבאק
    עידן אתה פה צוחק על עצמך ועל האנשים שחושבים מה שאתה חושב בזה שאתה מביא את היצור הזה לכאן?????
    סבבה אז הוא בן אדם גאון שהוא עושה סקאמינג של עשרות אלפי דולרים על אנשים זה סבבה הוא גאוןןןןןן גאון הדור מתעשר מכלוםםםם מאגדות הוא מתעשר..

אבל מפה ועד לתפוס ממנו זייןןן

תשתמשו בהגיון שלכם כמו שטיילר אמר, זה בן אדם שנראה כמו דוגמן?
    תסתכלו קצת באתרים שלו המסיבות שלו זה 20 חברי הייטק חצי סינים ששותים איתו בירה וחשפנית בת 50 נרקומנית שבאה לארח להם חברה,

אני לא מאמין שהבאת את הסרטון שלו בתור דוגמא לזה "שהמראה לא חשוב והטיפוח הוא חשוב"

אני מבקש הוכחות!
    יש לי הוכחות שנועם טור אחד הבחורים שנראים הכי טוב בישראל זיין [בעבר], מזיין היום ועוד את קרן פלס, ויזיין בעתיד.
    יש לי הוכחות שאיתי תורג'מן שזה אחד האנשים הגבריםםםם אפילו שהוא גמד [וכן אני פגשתי ודיברתי איתו במציאות למעוניינים זה היה באחד הליינים בצפון לא זוכר ת'שם] הוא זיין [בעבר] מזיין ויזיין בעתיד. את מי? את אנה אהרונוב.. וזאת לא רוסיה סניה סטייל, זאת רוסיה שלא תפזול לכיוון של טיילר במסיבה.
    אם טיילר [האמיתי זה שהבאת בסרטון] ישאל אותה מה השעה ברחוב היא תענה לו וישר תסובב תגב, או שבכלל לא יהיו לו ת'ביצים לשאול אותה.

איפה ההוכחות שטיילר יצא עם נשים ברמה? איפה החברות שלו? האקסיות? איפה תמונות מהמסיבות שלו? מהמועדונים?

דוגמא:
    כריס בראון, ריאנה מעלים תמונות כל יום לטוויטר שלהם ממועדוני חשפנות, מאחורי הקלעים וכו' וכו' יודעים ורואים שהם חיים את החיים הטובים.
    בר רפאלי, מעלה ומעדכנת כל פעם רואים שהיא חיה את החיים הטובים בסטייל שלה, שהיא החליטה יותר אלגנטי.
    טיילר, איפה התמונות שלו? הבנאדם אמור להיות כבר פלייבוי אמיתי אם הוא מעביר קורסים ב10 אלף דולר לאנשים על איך לזיין בחורה נכון?
    איפה הבחורות שלו?

תראו לי רק בחורה אחת ברמה??

חבר'ה תשתמשו בהגיון שלכם אני לא מבין אתם באמת כמו פאקינג דוסים הולכים בעיניים עצומות, תסתכלו איך הוא נראה!! זה מישהו שלא הייתי נותן לו לשלם עלי דרינק אם הייתי בחורה, זה מישהו שלא הייתי מעביר בסלקציה על מה אתם מדברים!

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

כמה שלא מנסים לנער אותכם אתם לא מתעוררים, בסוף כבר לא יהיה לי כח לנסות ולחבר אותכם למציאות...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה בדיוק מה שאני מדבר.

כל בנאדם שמזיין ויודעים מי הוא והוא "מפורסם" אפילו במקצת (ולא זה לא אני ולא OP ולא רודני ולא אף אחד אחר מפה) אלא לדוגמא סניה ויגאל שטארק וכל מיני פיקאפרים אחרים "מפורסמים" בארץ ובחו''ל.

למה אין תמונות שלהם עם כוסיות?? חשבתם על זה פעם?\

כלומר, אם תבקשו ממני הוכחות להאם כריס בראון מביא כוסיות או ZYZZ או דונלד טראמפ או יו הפנר או סתם כל דוגמן או עשיר אקראי, לא תהיה בעיה להביא תמונה שלהם עם כוסיות במסיבות שהם עושים חיים?

עכשיו, השאלה הנשאלת פה, למה לגורואים שלכם אין תמונות כאלה? הרי הם מתיימרים להיות כמו האנשים שציינתי מעל, אך כשאני מסתכל על חיים של אחד כמו מי שאמרתי ועל חיים של איזה ג'ינג'י מקריח שלוקח מאנשים 5000 דולר עבור הרצאה למה אני רואה הבדל כ''כ משמעותי? יש לכם תמונות שאתם מחביאים ממני ומOP?

למה שאני נכנס לפייסבוק או לטוויטר של מישהו שבאמת מזיין אני רואה פול תמונות שמצדיקות את טענתי וכשאני נכנס לפייסבוק של סניה או יגאל שטארק או כל אחד אחר פה שמתיימר להיות זיין אני לא רואה את אותן תמונות?? למה כל מה שאני רואה אלה כונפות או ממוצעות במקרה הטוב? איפה הכוסיות שכולם פה מדברים עליהם ומבטיחים שתביאו אותן אם תיגשו 10000 פעם?

איפה כל זה?
    כאילו, מישהו שלוקח מאנשים כסף על איך לזיין כוסיות אמור להראות קצת בשר, לא ככה?

גורואים השמיעו קול! קוקוריקו תרנגול!
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-12-2012 בשעה 23:32.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אני מדבר על בכללי.
    כשאתה מציע משהו, אתה אמור להראות דוגמא.

אני מאמן במכון כושר לדוגמא, [אני לא], אני רוצה שיבואו אלי אנשים. אני אראה כמו שחיף? שוקל 60 קילו על 185?
    לא!

אני אראה כמו מישהו שאנשים אחרים יראו וירצו להיות כמוני.

אם אני רוצה להיות שחקן כדורסל מקצועי, אני צריך לבוא לקבוצה עם וידיאוים שלי וניירות מקבוצות אחרות שמוכיחות שאני באמת שווה את מי שאני אומר שאני.
    אני לא יכול לבוא כמו סניה למכבי תל אביב ולהגיד "כן זיינתי דוגמנית בין לאומית נכד של מולטי מיליונר בלהבלהבלה ונינה של סבתא רבא של יו הפנר" ,
    אני חייב לבוא עם משהו.

למה כל מה שאני רואה מטיילר זה סרטונים של דקה עם בגדים של הומלס ותספורת מקריחה שהוא מדבר במושגים כללים על איך להשיג אישה?
    למה כל מה שאני רואה מיגאל שטרק וסטאס יגין זה סרטונים שהם יוצאים בהם כמו ילדי הכאפות של השכבה, סטאס בתור המפתה האנס, ושטרק בתור הבחור שיושב ליד מייקל לואיס, שוקל 50 קילו פחות והגובה שלו פחות 30 סמ, ואמור ללמד אותו איך להתחיל עם בנות.

למה אני לא רואה הוכחות? כמו מאמנים במכון כושר? כמו שחקני כדורסל שבאים עם עבר ועם וידייאו שלהם בקבוצות אחרות שמוכיח מי הם?

כשאני בוחר יחצן או כשבוחרים אותי לייחצן ישר הולכים לפייסבוק, מחפשים מי אני.
    מחפשים עם מי אני מסתובב.

אין כאלה הוכחות לאף אחד מהגורואים האלה,
    בגלל זה משגע אותי ואני חופר פה כבר חודשים על למה למה אתם ממשיכים לעודד אותם, לעודד אנשים לשלם להם, לעודד את השיטות הנואשות שלהם, ובכללי לעודד את הבולשיט הזה למה??

למה שבן אדם עם הגיון ישלם לטיילר 6 אלף דולר על הרצאה של 3 ימים שתיתן לו כלום???? אם טיילר יילך עם הבחור האמריקאי הממוצע למועדון, יתחילו עם הבחור יותר בחורות מטיילר [הרי עם טיילר אף אחת לא תתחיל אני כמעט בטוח].

רודני לפני שתבוא ותגיד חלאס לצחוק על אנשים, הם צוחקים עלינו. הם צוחקים על האנושות על הטמטום, שמישהו משלם לבחור שברור שהוא לא זיין יותר מ3 כונפות בכל החיים שלו יותר מ10 אלף דולר לקורס!!!!

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ניפגש בשאטו עפתי...
    וכן היה לי דחוף לכתוב את זה שתבינו שאני לא עוד ממורמר בן 14 שלא הגיע לכלום בחיים, אני אחד אולי לא כמו כריס בראון אבל אני אחד שיודע קצת בחיים ויודע לא לצחוק על אנשים אלא אם הם צוחקים על אחרים קודם....
    אני בחיים לא אצחק על מישהו שעבר אותי, הגיון פשוט לא?
    אבל כן אני אצחק ואצחק עד שהוא יקרוס על מישהו שלא עבר אותי ועדיין חושב או אומר שהוא עבר אותי, פה זה כבר הגבול..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect