לא נכנסתי יותר מדי לשרשורים הקודמים, הם הפכו לאט לאט למשהו שנראה יותר כמו צ'אט
בכל מקרה הנה כמה דעות כלליות שלי על מה נשים צריכיות לעשות בעולם הפלרטוטים
"פיק אפ" של נשים צריך להיות שונה ממה שגברים עושים
בכל זאת לדעתי הכנה גברים צריכם להתחיל עם נשים, אבל נשים צריכות לדעת איך להראות מענינות, ולא מפחידות מדי, אתמול ישבתי בפאב והייתה שם בחורה שנראתה בסדר, היא הייתה לבד והיה די ברור שהיא רוצה שיתחילו איתה, הבעייה הייתה .. בעיקר הבעת הפנים שלה, פנים של ט"ו באב ושל אכזבה, אף אחד לא התקרב עליה (בסוף מישהו כן בא אבל בכל זאת)
וכי למה לא התקרבו עליה... בגלל שאף אחד לא רוצה לדבר אם אנשים עצובים.
דבר שני, משחק העיניים... נשים צריכות להענות למבטים ולא להסתכל לעצמן על הכוס על הזמן (התכוונתי לזה ששותים ממנו לא לאיבר בגוף). זה אחד הדברים הכייפים משחק המבטים הזה, והוא יכול לקצר תהליכים מאוחר יותר.
לתת IOI
זה מטריף אותי בארץ... יש אוירה כללית של -קשה להשגה- בכל חור וכל בחורה תופסת מעצמה, אותי מגעיל בנות שלא יכולות לפרגן וגם להראות שהם מעונינות, ושהם לא הדבר הכי מדהים שקרה למדינה הזאת
קרוב רחוק
בדיוק אותו דבר.. משחקים של -אני כן מענוינת אבל לא..- זה פלרטוט בריא וכיף
לדבר
גם -אתן- יכולות ליזום נושאים לדבר עליהם מדי פעם כשהשיחה דועכת קצת, כן כן, לפעמים זה המבחן הקטן הזה של אם הוא יודע לנהל שיחה... אבל גם אנחנו רוצים מתרגשים מהשיחה הזאת, גם אנחנו -עדין לא מכירים אותכן ולא בטוחים יותר מדי על מה לדבר-
בעיקר... זרמו, תנו לנו צ'אנס להראות לכן כמה כיף איתנו.
המממ.... אלו היו סתם כמה דברים שהסתובבו אצלי בראש, אני חושב שאני אכתוב מדריך קצת יותר מסודר מזה לנשים בעתיד

ציטוט ההודעה