|
|
יום יפה בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 18:02.
לא מכחיש את העובדה שזה עושה שינוי
אבל הבנאדם הממוצע לא באמת צריך את זה
רק אותם חסרי יכולת חברתית שנמצאים אי שם בתחתית שרשרת המזון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תביא לי בבקשה סיפור (לא מפוברק שנמצא באתר של אחד הקורסים האלה) של בן אדם שמצא אהבה בזכות הפיקאפ.
באמת תראה לי.
וזה למי שביקש הפוסט של האונס
http://cafe.themarker.com/post/1935549/
הסירוב. למשל:
"ניסיתי לנשק אותה עם השאלה של מיסטרי: ? would you like to kiss me
היא אומרת לי ? no i dont know you .
תרגיל מטומטם ואני לא ישתמש בו שוב ..אני פשוט ייגש וינשק"
או: "ניסיתי להוריד לה את התחתונים והבחורה פשוט מסרבת בתוקף!!"
מתברר שכתלמיד טוב של המרכז, עלייך להמשיך להתעקש ולעבור לפלאן סי ודי אם יש צורך. למשל ל 'פריז אאוט' או 'פיתוי זריז'. אני לא יודעת מי מהן היא זו שנבחרה, אבל משמעותה היא: "הזזתי את התחתון ימינה ובום ! . הבחורה בהלם, ת'אמת גם אני."
למה נגיד והוא הוריד לה תמכנס אז מה היא חייבת להזדין איתו ? זה הטרדה מינית ואונס לכל דבר אם הוא דוחף לה בכח תיד לתחתונים זה לא שאני וחברה שלי בקטע סקסי כזה אני דוחף לה תיד לתחתונים הוא אשכרה פעם ראשונה בכח דחף לה תיד אחרי שהיא לא הסכימה ועוד יותר מה שמאשר שזה אונס זה שהוא חנון של פיקאפ היתי שובר מישהו כזה.
אחי... היא יכלה ללכת בכל שניה. תאמין לי שאני נגד כל ההטרדות אבל זה כלום. עוד שניה תגיד שסאדו זה אונס.
אם היא נשארה שם והזדיינה איתו זה כי היא רצתה, זה לא שהוא קשר אותה או נתן לה כדורים או משהו (אני מקווה...)