קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עבודה חדשה אם אפשר לקרוא לזה עבודה
    על ידי black tear בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 20:46
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 19:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לגבר כזה אפשר לקרוא "הפרס". כנסו ותבינו מיהו גבר שנשים רודפות אחריו באמת.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל לגבר כזה אפשר לקרוא "הפרס". כנסו ותבינו מיהו גבר שנשים רודפות אחריו באמת.

אז ככה הרבה פה לא מבינים מזה גבר אמיתי שבאמת "הפרס" ולא איזה תימני מקריח בעל עודף משקל עם RECESSED JAW עם משכורת שזונה עושה בחצי שעה...ואיך באמת נראים חיים של מישהו שמביא בנות ועושה מה שבא לו.

תסתכלו עליו ובכלל על הסרטון,

עכשיו תסתכלו על הגורואים שלכם ועל הסרטונים שלהם.

וכשעולה לכם בראש תמונה של גבר שנחשב כ"פרס"...מי יותר קרוב לזה?

הוא?

או הוא???????

ממי הייתם רוצים ללמוד משהו על איך להביא בנות ולהצליח בחיים??? תגידו לי דוגרי...

הקיצר, תביאו לי סרטונים של הגורואים שלכם עושים דברים בסגנון ומביאים בנות ככה וחיים כמו שאנשים כמוהו חיים. I dare you.

רודני אם אתה מוחק את מעודד בריחה מהמציאות. חוצמזה, אם מישהו קיבל השראה מהסרטון הזה והלך לעשות משהו עם החיים שלו בעקבות זה אני מבחינתי עשיתי את המטרה שלי פה.

עכשיו תגידו "אה לא חוכמה כל אחד יכול להביא בחורות אם הוא נראה ככה" אבל מה המטרה פה בעצם?? תיראו ככה!! כן כן זה יותר קשה מלגשת ל10000 בחורות בעזריאלי ולעשות מעצמך בדיחה ולצאת אספרגר אבל היי - שיפור עצמי מוכח כמשהו שמשנה את החיים...
    חוצמזה הבחור הזה גמד הוא איזה מטר 75. ככה שהוא לא אחד שיכול לדגמן אבל זה לא מפריע לו להיות אסתטי ויפה, מה שלא ניתן להגיד על כל מיני יצורים בעלי עודף משקל. שלא תבכו לי שאני מביא לכם מטרות לא הגיוניות.

אתם פשוט בוחרים בדרך הקלה ומנחמים את עצמכם בשאריות באלוהים זורק לכם.

המטרה שלי פה היא לא לרדת על אף אחד (וגם אם כן זה לא מקטע של שנאה אלא מקטע של צחוק) אלא לעורר אתכם למציאות שככל שתבינו אותה מצבכם ישתפר מהר יותר, ואם באמת תגיעו לאן שאתם באמת רוצים להגיע ותהיו הדמות שתמיד רציתם להיות אתם בסוף תגידו תודה לטיילר ולזיוני שכל שהוא כותב בשעות הפנויות.

discuss.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 16-12-2012 בשעה 15:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

שמע ישך דברים חכמים ונכונים אבל אתה משלב אותם עם הומור ציני שבשביל האנשים פה הם חושבים שאתה יורד עליהם או משהו ואז מעיפים אותך..
    אתה מביא פה דוגמא של בן אדם שאם תביא אותו למועדון ישראלי *כל מועדון* אני אפילו לא אגיד מועדון ממוצע או משהו, ממש כל מועדון. גם של נחותים גם של סלבים, כל מועדון, כל בחורה תרצה אותו.

ומנגד, טיילר לא יעבור סלקציה.

עכשיו מכל החפירה שך הכל פה נכון ב100%
    במיוחד
    עכשיו תגידו "אה לא חוכמה כל אחד יכול להביא בחורות אם הוא נראה ככה" אבל מה המטרה פה בעצם?? תיראו ככה!! כן כן זה יותר קשה מלגשת ל10000 בחורות בעזריאלי ולעשות מעצמך בדיחה ולצאת אספרגר אבל היי - שיפור עצמי מוכח כמשהו שמשנה את החיים...
    חוצמזה הבחור הזה גמד הוא איזה מטר 75. ככה שהוא לא אחד שיכול לדגמן אבל זה לא מפריע לו להיות אסתטי ויפה, מה שלא ניתן להגיד על כל מיני יצורים בעלי עודף משקל. שלא תבכו לי שאני מביא לכם מטרות לא הגיוניות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הבנאדם הזה לא נולד ככה אתה יודע. זה עבודה קשה, הרבה השקעה כלכלית ופיזית ונפשית והרבה רצון להגיע למטרה.
    הוא נכנס לפיתוח גוף בשביל להרשים בחורות וד''כ מי שעושה את זה הוא היה אינסל גמור לפני זה.

הקטע הוא שתתפקסו על הדברים הרציניים שאני אומר. אבל במקום להתפקס עליהם הם מתפקסים על קטנות ומעיפים אותי בזמן שיש פה אנשים שבאמת לא מצחיקים אף אחד ואף אחד לא מעיף אותם. לפחות לשירים של יש ביקוש!!!!!!!!!!

חח וזה לא רק מועדון ישראלי זה בכל מקום בעולם. מה לעשות אחד שמשקיע בעצמו ולא מסתפק במייקאובר בשקל תשעים נוסח היפה והחנון מגיע להישגים בחיים.

עכשיו, הוכחתי את הטענה שלי, אשמח אם מישהו פה יוכיח שגם חנון מקריח עם RECESSED JAW ובעל עודף משקל יכול לחיות חיים כמו של הבחור מהסרטון.

כל עוד יש לו,

בטחון.

(אפרופו בטחון, אם אתם רוצים לדעת מזה בטחון עצמי תסתכלו טוב בסרטון שנתתי, עכשיו תשוו את התנהגות שלו להתנהגות של כובע ממוצע). זה בערך ההבדל בין בטחון עצמי אמיתי כמו שיש לבחור מהסרטון לבין בטחון עצמי מזוייף שיש לכובעים. שניהם יכולים לעשות את אותה הפעולה, אחד יראה טוב ומשעשע מהצד ואחד יראה כמו בדיחה.

למה?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-12-2012 בשעה 11:51.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אחלה אשכול. גם אהבתי את הסרטון זה יפה רצח.
    חוצמזה הבחור הזה גמד הוא איזה מטר 75.
    כשראיתי שהוא נמוך בסרטון עוד הייתה לי תקווה
    זהו נמאס לי אני מטר שישים אני הולך סודיני
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

משפט אחד שנרקסיס אמר שצריך להנחות אותכם כל החיים:
    אני יכול להגיד לכם איך לאכול, אני יכול להגיד לכם איך להתאמן, אבל הכל מסתכם בגנטיקה.

עכשיו תבינו.
    הכל מסתכם באיך שנולדתם. אתם יכולים לעשות מלא ניתוחים אבל אתם לא באמת תעשו, אתם יכולים לדבר הרבה על שינוי אבל אתם לא תשתנו. אתם תשארו כמו שאתם פלוס מינוס.

אותו דבר עם ביטחון, אני יכול להגיד לכם איך לדבר, אני יכול להגיד לכם מתי לחייך ואיך ללכת, אבל הכל מתחיל ונגמר במי שאתם.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

צודק 100% בכל מה שאמרתה

ד״א הוא היה מכור לאיזה משחק מחשב לא זוכר ת׳שם אבל באיזה גיל 17 הוא מכר את השחקן שלו באיזה 500$ והשתמש בהם בשביל המכון כושר וככה הוא התחיל הוא היה בהתחלה ממש ממש רזה....

אם אני לא טועה הוא מת לפני איזה שנה וחצי לא?

ועל מה אתה מדבר הוא 1.86 מטר
    נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 16-12-2012 בשעה 13:59.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    צודק 100% בכל מה שאמרתה

ד״א הוא היה מכור לאיזה משחק מחשב לא זוכר ת׳שם אבל באיזה גיל 17 הוא מכר את השחקן שלו באיזה 500$ והשתמש בהם בשביל המכון כושר וככה הוא התחיל הוא היה בהתחלה ממש ממש רזה....

אם אני לא טועה הוא מת לפני איזה שנה וחצי לא?

ועל מה אתה מדבר הוא 1.86 מטר
    בסרטון ובתמונה זה Narcissus הוא אחד מהצוות של zyzz. הוא 1.75 והוא זה שבסרטון ובתמונה שפורסמו פה.
    Zyzz הוא מעל 180 [אם אתה אומר 186 אז סבבה אני לא בדקתי] והוא זה שמת..
    לא שמעתי את הסיפור עם ה500$ וגם אין תמונות של ZYZZ מההתחלה שלו..

בכ"מ נרקיסוס כבר לא מתאמן הוא עושה איזה מחקר באוניברסיטה ויש לו חברה עכשיו, ככה שהוא אמר שהוא כבר לא מתאמן..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    בסרטון ובתמונה זה Narcissus הוא אחד מהצוות של zyzz. הוא 1.75 והוא זה שבסרטון ובתמונה שפורסמו פה.
    Zyzz הוא מעל 180 [אם אתה אומר 186 אז סבבה אני לא בדקתי] והוא זה שמת..
    לא שמעתי את הסיפור עם ה500$ וגם אין תמונות של ZYZZ מההתחלה שלו..

בכ"מ נרקיסוס כבר לא מתאמן הוא עושה איזה מחקר באוניברסיטה ויש לו חברה עכשיו, ככה שהוא אמר שהוא כבר לא מתאמן..

כן , טעות שלי ... הם דיי דומים ושכתבו נרקיסוס אז חשבתי יעני שZYZZ מאוהב בעצמו ( נרקיסיסט )

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אין לי סיבה למחוק תאשכול כי אני מסכים איתך לגמרי, לא יודע למה תפסת אותי כאחד שלא מאמין בהשקעה עצמית.
    אני אישית בחדר כושר ומאד משקיע בעצמי, אבל בניגוד לשחצן המסריח הזה ששמת בסרטון (ואל תגיד שהוא לא שחצן) אני לא הולך ומשוויץ במה שיש לי.

גם אם הוא חתיך (שלפי דעתי הוא לא כזה חתיך, השיער שלו בעיניי דיי מגעיל) זה לא נותן לו פריבלגיה ללכת לעשות מאחרים קטנים. כמו שהוא היה פעם קטן מימדים או רזה או שמן (לפני שנעשה כזה שרירן) הוא לא רוצה שאחרים ירדו עליו, אותו הדבר כלפיו. וזה, טיילר היקר, מראה כמה שאסור להיות יהיר ושחצן בחיים שלך אף פעם.

בקיצווררררר....אם מישהו רוצה להשיג בחורה...קודם כל שידאג לזה שהוא יראה כמו אחד שראוי להשיג בחורה

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תודה אחי על הסרטון אני בחדר כושר מתאמן חזק וכמה ימים לא יצא לי הסרטון הזה החזיר לי תמוטיבציה .
    אולי בעצמי יום אחד אני יעלה סרטון כזה D : חח

אני גם עשיתי סוג של מייקאובר בקטנה אבל רק של הגוף חח והבעיה שכבר חצי שנה הזנחתי את זה... הצלחתי לעלות בשנה 10 קילו שאחוז מאוד קטן מהם זה לא במסת שריר... אמנם ברור שלא התקרבתי בכלל לקצה של הבחור בסרטון אבל יחסית לשחיף המוחלט שהייתי לפני זה זכיתי לשמות כמו "סוס" "גדול" וכדומה... אי אפשר להגיד שזה לא עושה לך משהו... אבל החלק המוזר הוא שדווקא אחרי שהפסקתי להתאמן הגיעו יותר בנות לחיים שלי אבל מצד שני כמו שכבר רשמתי שברתי הרבה מחסומים בזמן הזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect