אז ככה הרבה פה לא מבינים מזה גבר אמיתי שבאמת "הפרס" ולא איזה תימני מקריח בעל עודף משקל עם RECESSED JAW עם משכורת שזונה עושה בחצי שעה...ואיך באמת נראים חיים של מישהו שמביא בנות ועושה מה שבא לו.
תסתכלו עליו ובכלל על הסרטון,
עכשיו תסתכלו על הגורואים שלכם ועל הסרטונים שלהם.
וכשעולה לכם בראש תמונה של גבר שנחשב כ"פרס"...מי יותר קרוב לזה?
הוא?
או הוא???????
ממי הייתם רוצים ללמוד משהו על איך להביא בנות ולהצליח בחיים??? תגידו לי דוגרי...
הקיצר, תביאו לי סרטונים של הגורואים שלכם עושים דברים בסגנון ומביאים בנות ככה וחיים כמו שאנשים כמוהו חיים. I dare you.
רודני אם אתה מוחק את מעודד בריחה מהמציאות. חוצמזה, אם מישהו קיבל השראה מהסרטון הזה והלך לעשות משהו עם החיים שלו בעקבות זה אני מבחינתי עשיתי את המטרה שלי פה.
עכשיו תגידו "אה לא חוכמה כל אחד יכול להביא בחורות אם הוא נראה ככה" אבל מה המטרה פה בעצם?? תיראו ככה!! כן כן זה יותר קשה מלגשת ל10000 בחורות בעזריאלי ולעשות מעצמך בדיחה ולצאת אספרגר אבל היי - שיפור עצמי מוכח כמשהו שמשנה את החיים...
חוצמזה הבחור הזה גמד הוא איזה מטר 75. ככה שהוא לא אחד שיכול לדגמן אבל זה לא מפריע לו להיות אסתטי ויפה, מה שלא ניתן להגיד על כל מיני יצורים בעלי עודף משקל. שלא תבכו לי שאני מביא לכם מטרות לא הגיוניות.
אתם פשוט בוחרים בדרך הקלה ומנחמים את עצמכם בשאריות באלוהים זורק לכם.
המטרה שלי פה היא לא לרדת על אף אחד (וגם אם כן זה לא מקטע של שנאה אלא מקטע של צחוק) אלא לעורר אתכם למציאות שככל שתבינו אותה מצבכם ישתפר מהר יותר, ואם באמת תגיעו לאן שאתם באמת רוצים להגיע ותהיו הדמות שתמיד רציתם להיות אתם בסוף תגידו תודה לטיילר ולזיוני שכל שהוא כותב בשעות הפנויות.
discuss.

ציטוט ההודעה