קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2007, 23:29
  2. [קונה]משתמשים לאתרי טורנט TD TL וכאלה
    על ידי JaCkAsS בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 14:25
  3. שירים חזקיםםם היפ הופ לטיני ( בערך) עם הרבה באסים וכאלה
    על ידי gilada7 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 25-06-2006, 02:08
  4. למי יש תוכנה שאפשר לערוך סרטים וכאלה :|
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 13:45
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:42
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

תובנות וכאלה - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אם אתה תתן לבת שלך להתחתן עם איזה עמחה מטר ובמבה בן 28 מקריח שגר עם ההורים ועדיין עובד במלצרות ונוסע באוטובוסים רק בגלל שהוא "עושה לה טוב"..וואלה אתה אבא גרוע. ואם היית בא ממשפחה עשירה בחיים שלך לא היית מעלה לעצמך חשיבה שכזו לראש ברצינות. מזל שאתה לא, אחרת היית קורס.

אני לא קיבלתי שום רושם על אף אחד. אני למדתי כלל אחד בחיים. אל תרגיש שאתה שווה משהו עד שהסביבה מראה שאתה אכן שווה.

כנס לאשכול שפתחתי על מיהו באמת הפרס:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=901179

יש רק משהו אחד שאני לא מבין. מי קבע את זה צריך לגשת לבחורות כדי להצליח איתן? זה המון עבודה קשה ומאמץ מיותר שאם הייתם משקיעים אותו במשהו אחר הייתם מקבלים תוצאות טובות יותר לטווח הארוך.
    כל האנשים שאני מעריץ לא ניגשים לבחורות. הם גרועים עם בחורות אפילו. אבל מה? בגלל המראה החיצוני/כסף/כוח שלהם, בחורות נדבקות אליהם לבד ויסבלו כל התנהגות מהצד שלהם. למה? זה למה

למה להתחרות עם 100000000 גברים על איזו ממוצעת כשאפשר פשוט להתעלות מעליהם ולגרום לכל הבחורות לרדוף אחריך??

2. קישורים ממומנים

כמו שלא היית רוצה שיתערבו לך בחיים גם אני לא אתערב לה בחיים אבל זה כבר נושא אחר זה אידיאולוגיות זה לא קשור לנושא

למה מראה חיצוני\כסף ובקיצור מעמד צריך לבוא על חשבון זה? זה כיף להתחיל עם בנות חוץ מזה שיש לזה מטרה ובכל מקרה החשיבה שלנו מאוד רחוקה אחד מהשני אני מבין למה אתה חותר אבל האם לקרוא לזה מאמץ שאני ניגש לבחורה שראיתי שהיא נראית טוב ובא לי עליה? לא חושב מה הפסדתי 2 דקות מהחיים שלי? בד"כ זה זורם לכיוון של שיחה כיפית וזורמת

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה יכול להשוויץ בזה, ואתה יכול שלא אבל אתה תרגיש יותר "גבוה" מהם, ודוגרי אני לא מאמין שלא קרה לך בחיים שאמרת "הוא מהחנונים/הוא מהמוזרים/הוא מהXXX מה הוא מדבר איתי בכלל"
    בכלל לא הגעתי למצב שמישהו מהחנונים או מהמקובלים ניגש אליי ודיבר איתי וחשבתי "מה הוא מדבר איתי בכלל, הוא לא לרמה שלי" זאת מחשבה פסולה. ועצם זה שאתה חושב שיש את זה לכולם, הופך אותך גם לשחצן ויהיר. קרו לי מקרים בחיים שהרגשתי טוב ממישהו אחר במעשה כזה או אחר או בדבר מסויים, אבל בחיים לא השתחצנתי או הרגשתי נעלה יותר ממשהו או ברמה גבוהה יותר ממשהו.

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    הקטע הוא שבגישת קיפאפ שלכם כל אחת שדוחה אותכם היא סנובית מגעילה זה שמישהי דוחה מישהו לא צריך לרדת עליה ולקבוע שהיא סנובית זה סוג של סתימה במוח.
    ממש לא נכון. כל בחורה שאני מתחיל איתה היא בדרך כלל יפה או שווה או כוסית, כל בחורה כזאת שדוחה אותי אני לא מסיים ב "פפפ..טוב את סתם טיפשה.." אלה יותר בסגנון של "שיהיה לך ערב טוב " או "יש לחבר שלך מזל גדול ".
    אתה מסיק מסקנות בצורה לא נכונה. פשוט ברגע שאתה מתחיל עם בחורה והיא פשוט מרימה את האף לשמיים ואשכרה מסיטה מבט הצידה כאילו היא מלכת אנגליה זה באמת גורם לך לחשוב או אפילו להגיד "למה מי את יא פאקצה מפגרת? כולה התחלתי איתך".

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לאדע לגבי סנוביות ודחיות, אבל יש דבר כזה רמה.
    רמה זה דבר שאתה הכנסת לעצמך לראש.

נראה לכם הגיוני שאחד עם פנים אסתטיות, שיער יפה, לבוש בנזונה וגוף אסתטי ילך עם בחורה ממוצעת?? זה אפילו לא מסתדר בראש..
    לך זה לא מסתדר בראש. אני גבר שהרבה בנות כל הזמן מחמיאות לי, והיו לי כמה בחורות שנראות סבבה ולא הרגשתי בדיחה אפילו לשנייה אחת. זה כי אני שם זיין על איך אני נראה מהצד. כל עוד כיף לי איתה So fuck world.
    נראה לכם הגיוני שמליונר ילך עם ממוצעות משכונת מצוקה??
    לא. אני לא שקרן טיילר. אבל אם היא נראית טוב והיא בחורה שיש לה פוטנציאל, אז יש סיכוי טוב.
    נראה לכם הגיוני שDJ מפורסם ילך עם איזה שמנה דבה?
    לא, ואל תיתן דוגמאת מפגרות. לא רק אף DJ מפורסם לא יצא עם דבה, אלה אף אחד לא יצא איתה כי היא לא משקיעה בעצמה.
    בחיית, יש דבר כזה רמה ויש דבר כזה הישגים. אם אחד מהאנשים שאמרתי למעלה יתחיל עם איזה בחורה ממוצעת והיא תסרב לו (לרוב עקב חוסר בטחון עצמי) אז כן, הם יכולים להשתמש במשפט זה.
    לא נכון. מבחינתי הישגים זה דבר שולי. הישגים זה דבר שמציגים בראיון עבודה כי הבוס או האחראי שמקבל אותך לעבודה רוצה לדעת מי אתה והדרך הקלה והמהירה ביותר לעשות את זה, זה לשמוע מה עשית עם החיים שלך עד עכשיו.
    אם יהיו לי 2 בחירות- או כוסית עם תואר 2 במדעי המחשב וציונים של חרטות ברטות וכולי מיני הישגים גבוהים או ללכת על בחורה יפה שעובדת בצער בעלי חיים או בתור וטרינרית בלי שום תואר אקדמי או משהו..אני ילך על היפה.

אבל שמישהו ממוצע מתחיל עם ממוצעת (או יותר מממוצעת), אין לו זכות להשתמש במילים שגדולות עליו.
    למה כי אתה קבעת? למי מי אתה?

אני לא בא להוריד לאף אחד מוטיבציה, ההפך הוא הנכון. אני מעודד אתכם להפוך לפרס. לאחד כזה שיכול להשתמש במשפט כזה ולא לצאת ליצן וכולם יסכימו איתו שבחורה שלא זורקת את עצמה עליו היא חולת נפש. זה פרס.

וכמו שהמאמין אמר, בגישת הפיקאפ שלכם כל מי שדוחה אתכם היא אוטומטית "מפסידה אתכם". למה?!
    שדוגמניות בינלאומית עם כסף דוחה איזה ישראלי משכונת התקווה היא מפסידה משהו??
    מפסידה להכיר בן אדם עם עבר מעניין, כן. תאמין לי שהדוגמנית הזאת מעבירה את היום שלה בשיעמום טוטאלי, אז גבר עם לוק של עבריין אבל עם הרבה חוכמת רחוב ורקורד מהעבר מאיים זה פשוט מתנה בשביל אחת כזאת.

יש דבר כזה רמות. זה עולם קפיטליסטי ושטחי. או שתשנה את עצמך בהתאם או שתמשיך לשקר לעצמך.
    או שפשוט תצא מהסרט שלך.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 17-12-2012 בשעה 11:31.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מבחינת הישגים אנלא מדבר על מדעי מחשב ודברים של חנונים. אתה יודע מזה הישגים בחיים בכלל? אלה דברים שאתה לא צריך להגיד לא לבוס שלך ולא לאמא שלך ולא לאף אחד, אלה דברים שאיתך תמיד.

אני מדבר על כסף נטו, וכסף טוב. אני מדבר על עבר טוב בדוגמנות מכל סוג שהיא (פיטנס מודל, קאטווק מודל וכו'), קשרים לאנשים מפורסמים וקשרים בכללי. כוח השפעה (לא כריזמה של כובעים) אלא שיש מאחוריך "חיילים" שיעשו בשבילך הכל. זה הישגים שמיוחסים בד''כ לגבר. שאגב הוא יכול להיות הכי מפגר בעולם עם ההישגים הכי גדולים. תלמד. LOOKS MONEY FAME POWER. זה הישגים. לא תואר במדעי מחשב והוראה ושירות בגולני.
    כל עוד היא יפה מצידי שתעבוד בחשפנות. מה אכפת לי איפה היא עובדת??? מה שכן, למה גבר שיש לו את כל ההישגים האלה, ילך עם בחורה ממוצעת (וממוצעת אני מתכוון למראה ממוצע וחיים ממוצעים).

אתה טוען אחרת? סבבה, תביא דוגמא של מישהו מאוד עשיר ומפורסם וחתיך שהולך עם בחורה ממוצעת. או יותר מאתגר, בחורה כמו בר רפאלי הולכת עם ישראלי ממוצע שעובד במלצרות וגר עם ההורים. I DARE YOU.

לזה קוראים הישגים ידידי. ואלה דברים שרואים מיד. ולבחורות יפות תמיד, אבל תמיד יש הישגים גבוהים. לרוב זה מראה כמובן, שמלווה באחד מפרסום, כוח וכסף. בחורה מושלמת מכילה את כולם.

ואני לא קבעתי כלום. הלוואי והייתי יכול לקבוע משהו, אני לא. ככה העולם בנוי. ויש מספיק הוכחות לזה.

אז כן, יש דבר כזה רמה.
    בוא נקח אחד כמו דוד גנדי. ונקח איזה ישראלי ממוצע. אתה באמת טוען שהם באותה רמה? הצחקת אותי!!

אתה באמת טוען שאחד כמו ZYZZ באותה רמה עם איזה תימני מקריח שעדיין גר עם ההורים ובעל עודף משקל שמשחק WOW כל היום?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 17-12-2012 בשעה 20:54.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עדיין לא הבנתי את הכוונה שלך להישגים. עבר בדוגמנות זה לא הישג. זה שמישהי הייתה כוסית פעם ודיגמנה ממש לא נותן לי כלום. שתיהיה עכשיו כוסית, לא בעבר. מה איכפת לי מי היא הייתה?

כשבן אדם בא ואומר לי "שמע פעם הייתי נהג מירוצים משהו בסט..הייתי דופק לך דריפטים באמצע רמזורים ודופק פרסות ב200 קמ"ש" מה איכפת לי מה פעם? מה היום הוא שווה?

דבר שני- אם כל מה שאיכפת לך מחברה שלך שתיהיה לך, שהיא תיהיה כוסית ומצידך שתעבוד בתור חשפנית..אתה שיטחי.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מפסידה להכיר בן אדם עם עבר מעניין, כן. תאמין לי שהדוגמנית הזאת מעבירה את היום שלה בשיעמום טוטאלי, אז גבר עם לוק של עבריין אבל עם הרבה חוכמת רחוב ורקורד מהעבר מאיים זה פשוט מתנה בשביל אחת כזאת.
    איך הגעת לזה שהיא בשעמות טוטאלי?
    דוגמנית = עושה אחלה כסף = כסף קונה לך הכל = יש עיסוק ואין שעמום.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    איך הגעת לזה שהיא בשעמות טוטאלי?
    דוגמנית = עושה אחלה כסף = כסף קונה לך הכל = יש עיסוק ואין שעמום.
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ואוווו...רק עכשיו קלטתי כמה שאני מדבר עם ילד קטן...פאקק...

באמת נראלך שבגלל שיש לה ים של כסף..החיים שלה כאלה יפים? באמת? פתח ת'עיניים שלך ילדון, תתחיל להבין איפה אתה נמצא וכמה שכסף זה בעצם כלום.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני שטחי, מה לעשות. אני בנאדם עם המון פוטנציאל (גנטיקה בעיקר ועוד דברים מהמשפחה) להגיע למטרות שהצבתי לעצמי ואני מגיע אליהן לא רע טפו טפו טפו. את הצעד הראשון כבר עשיתי, עכשיו נשאר לזרום עם הלייף סטייל שלי והכל יסתדר לבד.
    אני לא רואה סיבה למה אני צריך לבזבז את עצמי על בחורה ממוצעת, בעיקר כשאגיע למטרות שלי.

וכשאגיע לאן שאני שייך...אני אהיה עוד יותר גרוע ממה שאני עכשיו. AVERAGE HOES BEWARE.

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 17-12-2012 בשעה 21:07.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

וואלה? כל הכבוד לך.
    אבל יש לי שאלה קטנה אליך אדון טיילר הנערץ, אם אתה כזה מצליח..למה פתחת אשכול לפני כמה ימים על זה שאתה מחשיב את עצמך לאדם מכוער וכאלה?
    למה אתה משנה זהויות?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    ואוווו...רק עכשיו קלטתי כמה שאני מדבר עם ילד קטן...פאקק...

באמת נראלך שבגלל שיש לה ים של כסף..החיים שלה כאלה יפים? באמת? פתח ת'עיניים שלך ילדון, תתחיל להבין איפה אתה נמצא וכמה שכסף זה בעצם כלום.
    אבל כסף זה הכל. יש מיליון דברים שאפשר לעשות עם זה. בין אם זה משחק מחשב או לקחת אקדח ולעצב אותו לטעם שלך, להחליף לו חלקים ואללה יודע מה עוד.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

וואלה? כל הכבוד לך.
    אבל יש לי שאלה קטנה אליך אדון טיילר הנערץ, אם אתה כזה מצליח..למה פתחת אשכול לפני כמה ימים על זה שאתה מחשיב את עצמך לאדם מכוער וכאלה?
    למה אתה משנה זהויות?
    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=trolling

מה שכן הפסקתי להטריל כבר.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 17-12-2012 בשעה 21:14.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אבל כסף זה הכל. יש מיליון דברים שאפשר לעשות עם זה. בין אם זה משחק מחשב או לקחת אקדח ולעצב אותו לטעם שלך, להחליף לו חלקים ואללה יודע מה עוד.
    אתה יודע, לפעמים עדיף לשתוק כדי שלא ישמעו כמה שאתה "חכם".

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=trolling

מה שכן הפסקתי להטריל כבר.
    טוב מאד.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אתה יודע, לפעמים עדיף לשתוק כדי שלא ישמעו כמה שאתה "חכם".
    מה טיפשי בזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

אם אתה תתן לבת שלך להתחתן עם איזה עמחה מטר ובמבה בן 28 מקריח שגר עם ההורים ועדיין עובד במלצרות ונוסע באוטובוסים רק בגלל שהוא "עושה לה טוב"..וואלה אתה אבא גרוע. ואם היית בא ממשפחה עשירה בחיים שלך לא היית מעלה לעצמך חשיבה שכזו לראש ברצינות. מזל שאתה לא, אחרת היית קורס.

אני לא קיבלתי שום רושם על אף אחד. אני למדתי כלל אחד בחיים. אל תרגיש שאתה שווה משהו עד שהסביבה מראה שאתה אכן שווה.

כנס לאשכול שפתחתי על מיהו באמת הפרס:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=901179

יש רק משהו אחד שאני לא מבין. מי קבע את זה צריך לגשת לבחורות כדי להצליח איתן? זה המון עבודה קשה ומאמץ מיותר שאם הייתם משקיעים אותו במשהו אחר הייתם מקבלים תוצאות טובות יותר לטווח הארוך.
    כל האנשים שאני מעריץ לא ניגשים לבחורות. הם גרועים עם בחורות אפילו. אבל מה? בגלל המראה החיצוני/כסף/כוח שלהם, בחורות נדבקות אליהם לבד ויסבלו כל התנהגות מהצד שלהם. למה? זה למה

למה להתחרות עם 100000000 גברים על איזו ממוצעת כשאפשר פשוט להתעלות מעליהם ולגרום לכל הבחורות לרדוף אחריך??
    איך קוראים לסרט הזה?
    תגיד לי טיילר אתה השגת בכלל משהו בחיים שאתה כל כך הרבה מדבר על זה?
    מה אתה סוחר בבורסה, משקיע, נדל"ן מה אתה עושה שאתה כל כך מדבר על זה?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect