קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] למה בנות לא זורמות איתי במועדונים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-03-2012, 10:46
  2. בנים מתחילים בנות זורמות
    על ידי StreetLight בפורום נשים - אומנות הפיתוי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-01-2011, 15:57
  3. [שאלה] למה בנות לא זורמות ל....
    על ידי 321AC בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 10-12-2009, 17:06
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 53

בנות לא זורמות איתי במסיבה - עמוד 3

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מי שמשלם לאנשים שלא מוכיחים כלום.... צר לי אבל מגיע לו הקנס. אתה משלם על משהו סימן שהוא שווה לך את זה. אם שווה לך שיעבדו עליך אז סבבה החיים שלך תחת או שאתה פתי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    Roy כן במשק .. תדלקתי לפני וגם בזמן המסיבה הייתי מסטול לאללה ..

"אף אחת שם לא תזרום איתכם אלא אם כן יש לך סטטוס גבוה ואתה מכיר מלא אנשים או שאתה ממש חתיך..
    אתם באתם 3 אנשים לא מכירים אף אחד, אתם מתנהגים מוזר ומתחילים שם עם כל הבנות, במקרה הטוב הייתם מביאים איזה כונפה אבל שום כוסית בחיים לא הייתה זורמת איתכם.
    רוב הבנות הנורמליות ובמיוחד הכוסיות ששם מכירות כל הרבה אנשים שהם לא יסכנו את המעמד שלהם כדי להיות עם מישהו כמוכם.

בקיצר במקום לצאת למסיבות עם חבר חנון שלא יודע לרקוד, מתנהג מוזר ולנסות את החרטא של הפיקאפ, תשפר את המעמד החברתי שלך."

אחי זה לא שאני מכיר שם אף אחד אתמול היו בערך 20 אנשים שאני מכיר גם ולפעמים אנחנו כזה סתם בזרימה הולכים כזה 10 בנים אפילו עם אנשים שאני לא מכיר ורוקדים ליד בנות .. תכלס אחי .. התלבשתי יפה אני נראה סבבה והבנות שם כל כך שיככורות שהם לא שמות לב אם יש לי "סטטוס גבוה " תוך כדי שאני מנסה לרקוד איתן . ועובדה .. ראיתי הרבה שפשוט רקדו שם עם בנות הרוב נראים בערך כמוני לא דוגמני על ופתאום אני קולט אותם מתמזמזים .. ואפשר לראות מי זוג ומי סתם חרמנית וזורמת ..

ושוב .. השני הוא לא חנון בכלל יש לו מעמד חברתי גבוה אבל משום מה כשהיינו רק שנינו רוקדים עם בנות שאנחנו לא מכירים אז הם מההתחלה הסתכלו עליו יותר ואליי בקושי התייחסו ..
    כנראה לא הבנת אותי.. כשאני מדבר על סטטוס במסיבה אני לא מדבר על לבוא עם 20 חברים (במיוחד לא 20 בנים), ולהתחיל לאנוס בחורות.
    אני מדבר על להיות בקשר עם איזה מפיק רציני, שמכניס אותך חינם, מביא אותך לשולחן שלו, נותן לך שתייה חינם כל הערב, מכיר לך את הבנות שבאות לשבת איתם (שהם בד"כ גם הכי כוסיות במועדון). במצב כזה כל מה שנותר לעשות זה לא להיות INCEL.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לייקלייקלייקלייקלייקלייק

תלמדו כובעים יקרים למה ידידות זה כלי בעל ערך עצום - כל עוד לא אתם ולא החברים שלכם נראים כמו דוגמנים של אברקרומבי, אין טעם לצאת למסיבה בחבורה של 10 בנים.

אם אתם הייתם במסיבות בית פרטיות הייתם יודעים שיש כמה חוקים במסיבות כאלה וכמה מהם זה שבשביל להכנס או שצריך להיות חבר ממש טוב של המארגנים, או להביא שתיה או חומר (תלוי בקהל היעד), או להביא בנות.

או הכל. תלוי ביכולות שלך. אבל כל עוד אתה לא עונה על אחד מהקריטריונים אולי יוותרו לך פעם אחת אבל פעם שניה לא תהיה...אף אחד לא רוצה חנונים מעפנים במסיבה שבאים בחבורות של 10 בנים והורסים תאווירה.

עכשיו בחיי לילה זה אותו קונצפט - או שאתה מביא 10 בנות איתך ומקבל חינם (אם אתה מכיר אחד מההפקה) ויושב איתם בשולחן עם בקבוק פינלנדיה וXLים או שאתה חוזר הביתה להביא ביד (שוב, אם אתה נראה כמו דוגמן של אברקרומבי זה לא רלוונטי).

במקום לנסות לזיין כל דבר שזז שימו זין על להשיג בנות. אני רציני. שתתחילו לשים זין על בנות ותגידו לעצמכם "אני לא הולך להתנשק 5 שנים גם ככה אז על הזין שלי" (מוזר אני יודע) האפקט ההפוך יכה בכם. בתנאי שאתם מתעסקים בשיפור עצמי ולא אוכלים פיצה עם חברים ומשחקים WORLD OF WARCRAFT
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-12-2012 בשעה 05:32.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    בתנאי שאתם מתעסקים בשיפור עצמי ולא אוכלים פיצה עם חברים ומשחקים WORLD OF WARCRAFT
    קל להגיד לעסוק בשיפור עצמי. אבל בוא דבר תכלס.
    בתול, בן 21, סיים את הצבא, אין לו ידידות והוא עובד בעבודה רק עם גברים. מה אתה אומר לו לעשות? כל החברים שלו כמוהו ואין להם ידידות. הוא בטח לא מכיר חיי לילה ולא שותה אלכוהול, רק במסיבות יומולדת של חברים שלו שגם ככה הם רק נקניקים שם, וגם כשכבר יוצא להכיר מישהי במקרה הוא ביישן רצח ולא מדבר.
    מה אתה מייעץ לו לעשות?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    קל להגיד לעסוק בשיפור עצמי. אבל בוא דבר תכלס.
    בתול, בן 21, סיים את הצבא, אין לו ידידות והוא עובד בעבודה רק עם גברים. מה אתה אומר לו לעשות? כל החברים שלו כמוהו ואין להם ידידות. הוא בטח לא מכיר חיי לילה ולא שותה אלכוהול, רק במסיבות יומולדת של חברים שלו שגם ככה הם רק נקניקים שם, וגם כשכבר יוצא להכיר מישהי במקרה הוא ביישן רצח ולא מדבר.
    מה אתה מייעץ לו לעשות?
    מזה עבודה רק עם גברים, מלצר בגיי בר? תגיד לי אתה מתעווז עלי?
    אבל סבבה נזרום עם הטענה שלך

זה מה שאני הייתי עושה

קודם כל הולך לעבוד כדי לממן לעצמי את המסע. והמסע יהיה ארוך...
    לזרוק את החברים שלו אם הם כאלה שגוררים אותו למטה. כאלה שמורידים מוטיבציה וכו'...כי גם ככה כשאתה הופך ל"פרס" אמיתי אתה מוצא חברים אמיתיים ככה שזה לא משנה אם ישך חברים או לא.
    עכשיו, אתה מתחיל להתאמן (אבל קורא לפני זה באינטרנט ומבין עניין שלא תהיה ילד קוביות מעפן או איזה שמן טיפש) ולהתאמן חזק, כלומר אם אתה שחיף תאכל כל מה שאתה רואה ואם אתה שמן אל תאכל כלום. רק קיצוניות מביאה תוצאות.
    אתה עושה את זה...שנתיים..שלוש...תלוי בגנים שלך. כשתראה תוצאות אתה כבר תבין

תוך כדיייי

אתה בונה לעצמך "דמות" שאתה רוצה להיות. איזה תספורת היית רוצה? איזה IMAGE ואיזה לבוש? אולי קעקוע בעל משמעות או פירסינג כלשהו?
    מטפל בחצ'קונים מגעילים
    עושה ניתוח פלסטי אם יש כסף
    עושה גבות אם הוא חד גבה מסריח
    מוריד שיערות אם הוא שעיר
    להשתזף
    להתלבש כמו אחד שמביא בחורות ולא כמו ילד כאפות או סתם אחד שקונה מותגים בלי קשר

מבין?? אתה בונה לעצמך דמות של 10/10 של עצמך והופך את עצמך לאחד כזה בכל הכוח.

תוך כדי התהליך אתה כבר תרכוש ידידות וחברים תהיה בטוח (וכאלה ברמה שלך לא מעפנים חנונים שאפילו לרקוד לא יודעים). תתחיל ללכת למסיבות ובגלל שתיראה טוב יותר מרוב הגברים ישימו עליך עין ו
    מאות אנשים עשו תדבר הזה. כל מי שהתמיד והשקיע בעצמו הגיע לתוצאות. מי שהעדיף לאכול פיצה עם חברים ולשחק משחקי וידיאו, נשאר אותו אפס.

ודוגרי? זה טוב שזה ככה. למה מישהו שהקיא דם ועשה דברים שלא היית מדמיין לעצמך יקבל את אותן התוצאות ואותו יחס של אחד שכל מה שעשה זה לאכול ג'אנק פוד ולשחק משחקי וידיאו??

קיצר אחרי שנתיים שלוש של התמדה ושיפור עצמי אתה תהפוך לגבר המושלם. רק חסר כסף ומעמד אבל אם ישך ראש גם זה יגיע.

מספיק טוב???

רק הבעיה שאף אחד לא עושה את זה וכולם מעדיפים להתעסק בלגשת ל10000 בחורות ולכתוב את הדחיות שהם מקבלים בפורום של כובעים ולחשוב שככה הם משפרים את החיים שלהם. הם לא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    אהלן

אתמול הייתי במסיבה ענקית של 1000 אנשים מכל גוש דן וגם חיפה .. פעם שנייה שלי במסיבה הזו
    זה ליין קבוע

הייתי עם 2 חברים
    עם אחד שרקדנו עם בנות הם זרמו איתו אבל איתי כמעט לא .. בהתחלה הלך לי . רקדתי עם 2 בנות סבבה כזה מושיט יד חצי דרך והיא מושטיה תיד אתה עושה לה סיבוב והיא לך ואז ממשיכים לזרום אבל אחרי זה לא הוביל משום מקום.
    עם החבר שלי (א' נקרא לו ) זרמו יותר ואני רקדתי ליידו כמו טמבל כשכל התשמות לב הייתה אליו .
    הוא הצליח בשלב מסויים לבודד מישהי (קצת הייתי הווינג שלו) ואז הוא ביקש ממני ללכת כדי לנסות לצרפת אותה..
    אני הלכתי משם והם התחבקו איזה רבע שעה והוא נישק אותה בצוואר אבל היא לא זרמה על הפה .. לפחות משהו

אני הלכתי עם החבר השני שרוקד כמו טמבל (פעם הוא היה חנון ונשאר לו תנועות כאלה) וכל הבנות כמעט ישר דחו אותו והוא לא השאיר לי סיכוי הם פשוט הלכו הוא הוציאו פלאפון או אפילו פעמיים !! פעמיים אחד לקחה את חברה שלה שלידה והם התמזמו (שתי הבנות) ממש מזמוז רציני בשביל שנבין שהם לא בעניין .. ואני ראיתי כל איזה דקה זוג מתחרמנים ומצטרפתים (ברור שחלק מהם הם זוגות שבאו למסיבה אבל חלק לא ..) ואני מה זה התאסבתי .. כל כך ניסיתי אבל לא הלך לי .. ויש שם כוסיות עללללללללללללללל

צריך טיפים שידרתי שפת גוף טובה יצרתי קשר עין אבל בשלב מסויים הבות פשוט לא מסתכלות עליי יותר ..

יש בנות לקראת הסוף שאיך שבאנו אליהן (אבל זה הם עשו לכולם לא רק לנו ) הם דחפו אותנו ואמרו :"לך אין לי כח נו "

כמובן שהם היו כוסיות אבל זה היה כבר ב 3 וחצי ובשעה הזאת הם כבר לא מסטולות ..

תודה חברים
    תקשיב ,

הבעיה היא שאתה בכלל מצפה שמשהו יקרה במסיבות האלה ...
    הרבה חושבים שכל אחת יוצאת למועדון כדי להזדיין - זה נכון אבל לא כל אחד יכול לזיין במועדון.

הבעיה היא שאצלנו בארץ נתנו לבחורות להרים את האף יותר מדי וכל אחת שנראת כמו הצרות שלי חושבת שהיא דוגמנית על במועדון.
    ניסית פעם סתם בשביל הכיף לגשת לבחורה הכי שמנה , מכוערת במועדון ? ... תיגש ותראה מה תהיה הגישה שלה - מינימום מלכת היופי של ישראל.

תאמין לי אחרי שנים במועדונים הבנתי שכל זה סתם חארטה , אני יוצא למועדונים בשביל להירגע , להיפגש עם חברים ובאמת להוציא את כל האנרגיות של החודש ( יוצא אולי פעם בחודש למועדון ).
    אם אתה רוצה זרימה תמצא דרכים יותר פשוטות להזרים בחורות ...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ודוגרי? זה טוב שזה ככה. למה מישהו שהקיא דם ועשה דברים שלא היית מדמיין לעצמך יקבל את אותן התוצאות ואותו יחס של אחד שכל מה שעשה זה לאכול ג'אנק פוד ולשחק משחקי וידיאו??

קיצר אחרי שנתיים שלוש של התמדה ושיפור עצמי אתה תהפוך לגבר המושלם. רק חסר כסף ומעמד אבל אם ישך ראש גם זה יגיע.
    טיילללררררררר וואלה באמאשלי עכשיו נזכרתי למה אהבתי אותך פעם..יישר כח גבר! סוף סוף מילים כדורבנות ולא השפלות ודיבורי סרק על כובעים..סוףסוף, תודה גבר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מזה עבודה רק עם גברים, מלצר בגיי בר? תגיד לי אתה מתעווז עלי?
    אבל סבבה נזרום עם הטענה שלך

זה מה שאני הייתי עושה

קודם כל הולך לעבוד כדי לממן לעצמי את המסע. והמסע יהיה ארוך...
    לזרוק את החברים שלו אם הם כאלה שגוררים אותו למטה. כאלה שמורידים מוטיבציה וכו'...כי גם ככה כשאתה הופך ל"פרס" אמיתי אתה מוצא חברים אמיתיים ככה שזה לא משנה אם ישך חברים או לא.
    עכשיו, אתה מתחיל להתאמן (אבל קורא לפני זה באינטרנט ומבין עניין שלא תהיה ילד קוביות מעפן או איזה שמן טיפש) ולהתאמן חזק, כלומר אם אתה שחיף תאכל כל מה שאתה רואה ואם אתה שמן אל תאכל כלום. רק קיצוניות מביאה תוצאות.
    אתה עושה את זה...שנתיים..שלוש...תלוי בגנים שלך. כשתראה תוצאות אתה כבר תבין

תוך כדיייי

אתה בונה לעצמך "דמות" שאתה רוצה להיות. איזה תספורת היית רוצה? איזה IMAGE ואיזה לבוש? אולי קעקוע בעל משמעות או פירסינג כלשהו?
    מטפל בחצ'קונים מגעילים
    עושה ניתוח פלסטי אם יש כסף
    עושה גבות אם הוא חד גבה מסריח
    מוריד שיערות אם הוא שעיר
    להשתזף
    להתלבש כמו אחד שמביא בחורות ולא כמו ילד כאפות או סתם אחד שקונה מותגים בלי קשר

מבין?? אתה בונה לעצמך דמות של 10/10 של עצמך והופך את עצמך לאחד כזה בכל הכוח.

תוך כדי התהליך אתה כבר תרכוש ידידות וחברים תהיה בטוח (וכאלה ברמה שלך לא מעפנים חנונים שאפילו לרקוד לא יודעים). תתחיל ללכת למסיבות ובגלל שתיראה טוב יותר מרוב הגברים ישימו עליך עין ו
    מאות אנשים עשו תדבר הזה. כל מי שהתמיד והשקיע בעצמו הגיע לתוצאות. מי שהעדיף לאכול פיצה עם חברים ולשחק משחקי וידיאו, נשאר אותו אפס.

מספיק טוב???

רק הבעיה שאף אחד לא עושה את זה וכולם מעדיפים להתעסק בלגשת ל10000 בחורות ולכתוב את הדחיות שהם מקבלים בפורום של כובעים ולחשוב שככה הם משפרים את החיים שלהם. הם לא.
    התגובה שחיכיתי לה.
    אגב עבודה רק של גברים בהייטק או משהו אנא עארף לא חשבתי על משהו ספציפי.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    תקשיב ,

הבעיה היא שאתה בכלל מצפה שמשהו יקרה במסיבות האלה ...
    הרבה חושבים שכל אחת יוצאת למועדון כדי להזדיין - זה נכון אבל לא כל אחד יכול לזיין במועדון.

הבעיה היא שאצלנו בארץ נתנו לבחורות להרים את האף יותר מדי וכל אחת שנראת כמו הצרות שלי חושבת שהיא דוגמנית על במועדון.
    ניסית פעם סתם בשביל הכיף לגשת לבחורה הכי שמנה , מכוערת במועדון ? ... תיגש ותראה מה תהיה הגישה שלה - מינימום מלכת היופי של ישראל.

תאמין לי אחרי שנים במועדונים הבנתי שכל זה סתם חארטה , אני יוצא למועדונים בשביל להירגע , להיפגש עם חברים ובאמת להוציא את כל האנרגיות של החודש ( יוצא אולי פעם בחודש למועדון ).
    אם אתה רוצה זרימה תמצא דרכים יותר פשוטות להזרים בחורות ...
    לא חייב זיון
    הבנאדם מצפה למזמוז קל טלפון ואת הזיון תשאיר לבית

תאמת אני מסכים איתך, באמת כל אחת באה בשביל להזדיין אבל ממש ממש לא כל אחד יכול לזיין... רוב מהאנשים לא מצליחים במועדונים וזאת עובדה! (לפחות כל עוד זה פה בארץ) בדרך כלל מה שמשיגים ממועדון זה מספר טלפון ונשיקה אם אתה אס, ואגב לי יצא פעם לגשת לשמנות בשביל הצחוקים חחחח אני כל פעם עושה את זה... פעם שעברה שעשיתי את זה באילת ניגשתי לאיזה שמנה אחת והיא עוד סירבה לי חחחח אבל חברה שלה שהייתה יותר שמנה שבדיוק נחרה שניה לפני זה פתאום זינקה מהספה כמו לביאה (היפופוטם יותר נכון) והתחילה לחבק אותי למחוץ אותי ועוד שניה לאנוס אותי... ואז באה אחת שגאלה אותי מיסוריי כאילו שלחו אותה במתנה אליי (כוסית אש) ולא לדבר על זה שהיא גורמת לי להיראות כמו חשפן ומפשיטה אותי באמצע המועדון, וחבר שלי ניסה לעזור לה והיא העיפה אותו, אוחרי זה הסלקטור אומר לנו שמעו זה לא בסדר תפסיקו עם זה מיד חחח, זה הסיפור הכי הזוי שיש לי על מועדונים אי פעם ואני די בטוח שאם מישהו אחר היה מספר את זה הייתי חושב שהוא מחרטט.

בכל אופן אבל, איזה מקומות יותר פשוטים להזרים בחורות? (כחלק מיציאה):פאבים? בתי קפה? מסעדות? סרט? למרות שאני לא מת על מועדונים בתור יציאה זה אחת הברירות היחידות שיש.

תראו, אני ממש לא הולך למועדון כדי לזיין

אלא רק כדי להתמזמז ואם היא לא זנותית מדי ואני רוצה להמשיך את זה אז גם להשיג טלפון ..

זה הכל טמון במה שעשית לפני זה... לי נמאס מלהתמזמז עם בחורות במועדונים כי עשיתי את זה כל כך הרבה... אז אני כבר מעדיף את השלב הבא, עזוב שזה כיף פי 40 אבל אני מניח שאולי גם מזה ימאס לי חחח (מקווה), יש כמה חבר'ה מארה"ב שאני מכיר שאמרו לי שאצלהם לזיין זה משהו כל כך רגיל שכבר נמאס להם מזה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    זה הכל טמון במה שעשית לפני זה... לי נמאס מלהתמזמז עם בחורות במועדונים כי עשיתי את זה כל כך הרבה... אז אני כבר מעדיף את השלב הבא, עזוב שזה כיף פי 40 אבל אני מניח שאולי גם מזה ימאס לי חחח (מקווה), יש כמה חבר'ה מארה"ב שאני מכיר שאמרו לי שאצלהם לזיין זה משהו כל כך רגיל שכבר נמאס להם מזה.
    בתור אחד שגר פה אני יכול לאמת את זה. אבל ויש אבל גדול.

קל מאוד לזיין פה איזו אסיאתית או מקסיקנית או סתם איזו "מלאה" במילים עדינות, אבל מדובר בבחורות לא משהו בכלל...ממוצעות TOPS. זה באמת מה שאתם רוצים לזיין? אני מעדיף להביא ביד כל החיים. כבוד בא לפני הכל.

הHIGH CLASS זה כבר משהו שדורש פה מעמד בדיוק כמו בישראל. לאדע מה איתכם אני לא רוצה להיות זיין של ממוצעות. רק של בחורות שכולם מזילים עליהן ריר.

ובשביל זה צריך..ניחשתם נכון, LMS, קשרים, מעמד, פרסום, כסף, מראה חיצוני מעל הממוצע בהרבה. כל זה צריך להיות ברמה מסויימת בשביל בחורות מסויימות. יש יוצאים מין הכלל אבל זה המיעוטים של המיעוטים..מי אמר שאתם תהיה אחד מהם?? זה כמו לנסות לזכות בלוטו...

יש לי מלא חברים פה שמזיינים כל סופש אם לא יותר מזה. אבל הבחורות שהם זורמים איתן יותר מחצי מהם סתם מגעילות שצריך להיות ממש שיכור בשביל לעשות את זה (זאת הסיבה למה אנחנו שותים כ''כ הרבה פה). האחרות סבבה אבל לא משהו שהייתי מתגאה בו ליד החברים, פה ושם יש להם מציאות אבל זה לא קורה כזה הרבה. זה באמת מה שאתם רוצים???

אלא אם כן אתם בעניין של לזיין סיניות או כונפות שמנות שמזדיינות עם כל אחד מרוב שהן נואשות. GO FOR IT THEN. אני מעדיף לשפר את עצמי עוד קצת (או הרבה? i dunno lol) וללכת על הרמה הגבוהה
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 20-12-2012 בשעה 06:16.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בתור אחד שגר פה אני יכול לאמת את זה. אבל ויש אבל גדול.
    So lemme get this straight..
    אתה שוב פעם משקר לגבי הזהות שלך..? אחי אני כבר לא יודע מה מי מו איך ולמה אתה...

שלא תבין לא נכון..אני מסכים עם כל מה שכתבת בתגובה. הכל. חוץ מהקטע של הכבוד, לי אישית יצא להיות עם בחורות שנראות סבבה+ ולא כוסיות, ולא הפריע לי. כל עוד נהנתי איתן והיה לי כיף..Fuck the world. אבל מה שלך מעניין תזין זה לא מה שלי מעניין תזין..אני לא שולל.

פשוט אני כבר לא מצליח לעקוב אחריך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תבדוק IP, אתה מנהל לא?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect