אתמול הייתי בפאב בצפון, היה נחמד, לא יותר.
הייתי עם כמה חברים שלי שם, הסתובבנו וקלטתי מזווית העין איזה בלונדינית קטנטונת, משהו בסביבות המטר 65 בערך, גובה ממוצע אבל קצת נמוכה מהרגיל, בדיוק כמו שאני אוהב.
הסתכלתי עלייה בערך 10 דק', זאת אומרת שדיברתי עם חברים שלי, וכל כמה שניות העפתי מבט אלייה כשהיא רקדה עם חברה שלה, שאגב הייתה אפילו יותר נמוכה ממנה, וגם נראית הרבה פחות טוב ממנה (מה שגרם לבלונדינית להראות טוב יותר בהרבה)
** זיכרו חוק- אם אתם יוצאים לפאב או מועדון ואתם עומדים ליד החבר הכי מכוער שבחבר'ה, ואתם נראים קצת יותר טוב ממנו, אוטומטית אתם תראו הרבה יותר טוב בעיניי בחורות בגלל שהן משוות אותכם לחבר שלכם, ההוא המכוער. חוק ידוע, השתמשו בו בתבונה
בכל מקרה, לא עשיתי צעד עליה בגלל שהיא הייתה קצת רחוקה, בערך 6-7 מטר ממני, וזה דאנס בר מאד מאד צפוף אז לא היה לי זין להידחף בין הגברים המזיעים המגעילים אז פשוט הנחתי לעצמי (ותירצתי כמובן) לא לעשות עלייה צעד.
אבל בלי שום קשר, המשכתי ליצור קשר עין איתה כל כמה שניות, וחייכתי באופן כללי, לא ספציפית אליה, אלה בכללי.
בן אדם מחייך הוא בן אדם מאושר. בן אדם מאושר באופן אוטומטי מושך אנשים.
עוד טריק שעשיתי- כל פעם ששמתי לב שהיא מסתכלת לכיוון שלי או שהיא בודקת אם אני מסתכל עלייה, פשוט הרכנתי את הראש לכיוון של חבר שלי לאוזן ופשוט שאלתי אותו שאלות לגביה, וכל פעם שעשיתי את זה, סימנתי קצת עם שפת גוף שאני מדבר על בחורה (להרים את הגבות ולהניד את הראש לכיוון הבחורה) ופשוט הסתכלתי עלייה ואמרתי "הבלונדינית מצד ימין שלך" ואז ברגע שהוא הסתכל לכיוון שלה, וגם אני, הבחורה שמה לב ששנינו מסתכלים עלייה והסיקה שאני מדבר איתו עליה. וכמובן כמו שחשבתי, היא חייכה לחיוב.
כעבור כמה דקות, הלכנו כולנו לכיוון הבר ופשוט שכחתי ממנה (לא זוכר מה הסיבה) והתחלתי קצת לרקוד עם החבר'ה, שמתי לב ששוב הבלונדינית יחד עם החברה שלה התקדמו לכיוון שלי ושל חברים שלי, ופשוט הן רקדו מטר, שתיים לידנו.
עדיין לא עשיתי צעד, אבל ככל השניות עברו, הבלונדינית שהייתה עם הגב אליי, כל כמה שניות הסתובבה בחצי תנועה לכיוון שלי לראות אם אני מסתכל עלייה, וכל פעם שהיא קלטה שאני מסתכל עלייה כמו שהיא חושבת, היא חייכה ואז דיברה חברה שלה שהייתה בעצם מולי.
אחרי פעמיים-שלוש שראיתי שהיא עושה את הצעד הזה (חצי סיבוב לכיוון שלי) פשוט עשיתי צעד וחצי לכיוון שלה, נתתי לה נגיעה בכתף,
חייכתי "מה קורה?" היא ענתה, שאלתי "תגידי...אני יכול לשאול אותך שאלה?" היא נענתה בכיף, "בת כמה את?", אמרה לי 18 וחצי.
עניתי "וואלה???" ובאתי להמשיך לדבר מולה תוך כדי שאני מגניב את היד שלי לכיוון המותן, ליצור סוג של מגע, כי בכל זאת היא הייתה מאד קרובה אליי, פתאום איזה בחור מהצד תפס אותה מהזרוע ומשך אותה אז לא הצלחתי להשלים את המשפט. קרצתי לה, היא קרצה חזרה, ואז באתי להסתובב וללכת, אז היא תפסה אותי מהחולצה מקדימה ומשכה אותי אלייה ואמרה לי "אבל ממש מחמיא לי שאתה מתחיל איתי...
" ואז היא שחררה.
תראו חבר'ס, דחייה זה דבר מצויין. רק ככה לומדים. לא צריך לבכות ולא צריך ללכת להתאבד כי בחורה דחתה אותכם. להרים תראש ולעבור להבאה בתור, רק ככה זה עובד![]()

ציטוט ההודעה