קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ניסוי לילי בטיל החץ הוכתר בהצלחה
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 03:18
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 23-11-2006, 00:19
  3. צפון קוריאה: לא נערוך ניסוי גרעיני נוסף
    על ידי falafel בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-10-2006, 19:02
  4. צפון קוריאה ביצעה ניסוי גרעיני
    על ידי Jacoby בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 20:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

ניסוי וכשלון

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל ניסוי וכשלון

אתמול הייתי בפאב בצפון, היה נחמד, לא יותר.
    הייתי עם כמה חברים שלי שם, הסתובבנו וקלטתי מזווית העין איזה בלונדינית קטנטונת, משהו בסביבות המטר 65 בערך, גובה ממוצע אבל קצת נמוכה מהרגיל, בדיוק כמו שאני אוהב.
    הסתכלתי עלייה בערך 10 דק', זאת אומרת שדיברתי עם חברים שלי, וכל כמה שניות העפתי מבט אלייה כשהיא רקדה עם חברה שלה, שאגב הייתה אפילו יותר נמוכה ממנה, וגם נראית הרבה פחות טוב ממנה (מה שגרם לבלונדינית להראות טוב יותר בהרבה)

** זיכרו חוק- אם אתם יוצאים לפאב או מועדון ואתם עומדים ליד החבר הכי מכוער שבחבר'ה, ואתם נראים קצת יותר טוב ממנו, אוטומטית אתם תראו הרבה יותר טוב בעיניי בחורות בגלל שהן משוות אותכם לחבר שלכם, ההוא המכוער. חוק ידוע, השתמשו בו בתבונה

בכל מקרה, לא עשיתי צעד עליה בגלל שהיא הייתה קצת רחוקה, בערך 6-7 מטר ממני, וזה דאנס בר מאד מאד צפוף אז לא היה לי זין להידחף בין הגברים המזיעים המגעילים אז פשוט הנחתי לעצמי (ותירצתי כמובן) לא לעשות עלייה צעד.

אבל בלי שום קשר, המשכתי ליצור קשר עין איתה כל כמה שניות, וחייכתי באופן כללי, לא ספציפית אליה, אלה בכללי.
    בן אדם מחייך הוא בן אדם מאושר. בן אדם מאושר באופן אוטומטי מושך אנשים.

עוד טריק שעשיתי- כל פעם ששמתי לב שהיא מסתכלת לכיוון שלי או שהיא בודקת אם אני מסתכל עלייה, פשוט הרכנתי את הראש לכיוון של חבר שלי לאוזן ופשוט שאלתי אותו שאלות לגביה, וכל פעם שעשיתי את זה, סימנתי קצת עם שפת גוף שאני מדבר על בחורה (להרים את הגבות ולהניד את הראש לכיוון הבחורה) ופשוט הסתכלתי עלייה ואמרתי "הבלונדינית מצד ימין שלך" ואז ברגע שהוא הסתכל לכיוון שלה, וגם אני, הבחורה שמה לב ששנינו מסתכלים עלייה והסיקה שאני מדבר איתו עליה. וכמובן כמו שחשבתי, היא חייכה לחיוב.

כעבור כמה דקות, הלכנו כולנו לכיוון הבר ופשוט שכחתי ממנה (לא זוכר מה הסיבה) והתחלתי קצת לרקוד עם החבר'ה, שמתי לב ששוב הבלונדינית יחד עם החברה שלה התקדמו לכיוון שלי ושל חברים שלי, ופשוט הן רקדו מטר, שתיים לידנו.
    עדיין לא עשיתי צעד, אבל ככל השניות עברו, הבלונדינית שהייתה עם הגב אליי, כל כמה שניות הסתובבה בחצי תנועה לכיוון שלי לראות אם אני מסתכל עלייה, וכל פעם שהיא קלטה שאני מסתכל עלייה כמו שהיא חושבת, היא חייכה ואז דיברה חברה שלה שהייתה בעצם מולי.

אחרי פעמיים-שלוש שראיתי שהיא עושה את הצעד הזה (חצי סיבוב לכיוון שלי) פשוט עשיתי צעד וחצי לכיוון שלה, נתתי לה נגיעה בכתף,
    חייכתי "מה קורה?" היא ענתה, שאלתי "תגידי...אני יכול לשאול אותך שאלה? " היא נענתה בכיף, "בת כמה את?", אמרה לי 18 וחצי.
    עניתי "וואלה??? " ובאתי להמשיך לדבר מולה תוך כדי שאני מגניב את היד שלי לכיוון המותן, ליצור סוג של מגע, כי בכל זאת היא הייתה מאד קרובה אליי, פתאום איזה בחור מהצד תפס אותה מהזרוע ומשך אותה אז לא הצלחתי להשלים את המשפט. קרצתי לה, היא קרצה חזרה, ואז באתי להסתובב וללכת, אז היא תפסה אותי מהחולצה מקדימה ומשכה אותי אלייה ואמרה לי "אבל ממש מחמיא לי שאתה מתחיל איתי..." ואז היא שחררה.

תראו חבר'ס, דחייה זה דבר מצויין. רק ככה לומדים. לא צריך לבכות ולא צריך ללכת להתאבד כי בחורה דחתה אותכם. להרים תראש ולעבור להבאה בתור, רק ככה זה עובד
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 08-12-2012 בשעה 17:39.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מי זה היה הבחור הזה?

לא היה פה הרבה כי לא ממש התפתחה שיחה, הדעה שלי היא שלהבא תלמד ללכת כשאתה רואה אותה, אין טעם לחכות.
    נשמע כאילו היה יכול ללכת טוב כי נפתח טוב, לא נורא. בהצלחה (:

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    מי זה היה הבחור הזה?

לא היה פה הרבה כי לא ממש התפתחה שיחה, הדעה שלי היא שלהבא תלמד ללכת כשאתה רואה אותה, אין טעם לחכות.
    נשמע כאילו היה יכול ללכת טוב כי נפתח טוב, לא נורא. בהצלחה (:
    כנראה חבר שלה, או ידיד, זה לא משנה. אני לא מתכוון להמשיך לזיין תמח אם זה חבר או ידיד. אני פשוט עובר הלאה, יש כמוה עוד אלפים.

הרעיון הוא לא שלא היה הרבה מילים, אלה הקטע שהיא אמרה שזה מאד מחמיא לה שגבר מתחיל איתה, בגלל שהיא נראית ממש טוב ורוב הגברים מפחדים להתחיל עם הבנות היפות כי הן נראות יותר "מאיימות" מהבחורות שנראות פחות טוב.

חוץ מזה, בקשר לזה שישר ללכת כשאני רואה אותה, אני לא מאמין בזה. חוק ה3 שניות לא מדבר אליי כי אין לי בעיה של גישה. אין לי בעיה לגשת לבחורה כשאני רוצה. אין לי זין להידחף בין 30 גברים מזיעים ומגעילים שקופצים כמו שרמוטות בכדי להגיע אלייה..היא לא איזה מזוודה עם 30 מליון דולר, כולה בחורה.

ברגע שראיתי שהיא קרובה, זאת אומרת שכנראה שהיא עשתה בעצמה את הצעד להתקרב..זה כבר עשה את שלו. ואז ניגשת.

"אין טעם לחכות" - לא נכון, יש. אם אתה מאמין לעצמך שאתה חזק אופי מספיק כדי ל"וותר" עכשיו כדי שאחרכך בזמן יותר טוב תלך על זה, אז אפשר לחכות.
    לי יש מספיק בטחון ומספיק יכולת לגשת לדבר עם בחורות עם בטחון ככה שלא הפריע לי לחכות. מקסימום תיפול בלונדינית אחרת לחכה שלי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מבין מצד אחד, מצד שני זה לא אומר שיש טעם לחכות... אני לא רואה בזה משהו חשוב. אני לא מאמין בשלוש שניות או "אני חייב לגשת"... אבל אתה רואה בחורה, היא מוצאת חן בעיניך? מתאים לך לגשת אליה? לך. לא צריך לשחק משחקים... פשוט לך, למי יש לחכות?

אם היא לא מגה כוסית ולא בזין שלך ללכת זה משהו אחר. רואה מישהי מוצאת חן בעיניך? לך עליה. אם ראסמי המקום לא היה נוח ואתה וודאי שהוא ישתפר... אז זה מקובל. אבל שהתירוצים לא ימרחו ובסף לא תלך, זה קורה. אני רואה אצל הרבה חברים שלי (וגם אצלי לפעמים, כן? יוצא לי לתרץ מדי פעם) שאומרים "זה לא נוח", "היא מזמינה שתייה" בלה בלה בלה והיא מזדיינת עם מישהו אחר בסוף הערב. לא חראם?

אגב, לגבי הקטע עם הידיד אני מסכים, אני בד"כ לא מתחיל עם בחורות שיש איתן גברים. אני חושב שזה לא מכובד.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 08-12-2012 בשעה 18:48.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אם היא לא מגה כוסית ולא בזין שלך ללכת זה משהו אחר. רואה מישהי מוצאת חן בעיניך? לך עליה. אם ראסמי המקום לא היה נוח ואתה וודאי שהוא ישתפר... אז זה מקובל. אבל שהתירוצים לא ימרחו ובסף לא תלך, זה קורה. אני רואה אצל הרבה חברים שלי (וגם אצלי לפעמים, כן? יוצא לי לתרץ מדי פעם) שאומרים "זה לא נוח", "היא מזמינה שתייה" בלה בלה בלה והיא מזדיינת עם מישהו אחר בסוף הערב. לא חראם?
    על זה בדיוק דיברתי. אני לא מתרץ כדי לא לגשת. אין לי בעיה לגשת. אני רוצה לגשת לבחורות ואני עושה את זה. ברגע שהסיטואציה לא נוחה, אני לא יגש פשוט, אלה אם כן יש אופציה להפוך את הסוטיאיצה לנוחה.
    כמו למשל, אם בחורה אומרת לך שקר לה, אני בדרך ככה מרים את היד מעליה, שהיא תשים לב, ופשוט עוטף אותה עם הזרוע. צעד מאד פשוט ומאד אינטימי וכייפי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

פשוט שלא יוצא מצב כמו שאמרתי, שה"לא נוח" הזה, הופך לתירוץ. זה קורה לפעמים בלי ששמים לב. תדע להסתכל על עצמך ממבט מלמעלה- זה העצה הכי טובה שלי (:

לא שזה קל, גם לי זה לא מצליח הרבה פעמים... אבל גיליתי שזה מאוד עוזר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

באתי להגיד "למה חיכית?" אלב קראתי את הדיאלוג שלך ושל טום. וכן, לפעמים אנחנו "בטטות" ולא בזין שלנו לעשות מאמץ גדול בשביל לגשת, אז אחנו מעדיפים לחכות.
    מכיר את זה טוב.

לפי כמה ימים, דיברתי עם חבר ובזמן שהוא דיבר אליי שמתי לב לבחורה מאחוריו ונפלט לי "וואי איזה חמודה". הוא שם לב. אז השיחה נעצרה.
    אמרתי לו "תמשיך לדבר, אני אלך אלייה אחר כך". והמשכנו בשיחה.
    אחר כך ניגשתי אליה.

לפעמים זה מעצלנות, לפעמים לא נוח לנו, או סתם לא בא לנו.

שזה יהיה הצרות שלנו - לפספס בחורה שאנחנו לא מכירים
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל עוד אתה מכיר את עצמך ואתה יודע שיש לך עמוד שידרה חזק כמו ברזל ואתה יודע שאם תרצה באמת לגשת..שומדבר לא יעצור אותך אז אפשר להניח ל-"פחד גישה" הזה להשאר "חיי". אני מקווה שהבנת אותי

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ההשפעה של חבר שנראה לא טוב עליך יותר גרועה מטובה. כל עניין ה"אני נראה טוב יחסית" טוב בתאוריה, קצת נופל במבחן המציאות.
    המשפט תגיד לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה עובד יותר ממה שנדמה לך. אתה שופט אנשים באופן אוטומטי בהקשר לקונטקס שלהם,
    זה ה"פריים" שלך (החלון שדרכו אתה רואה את העולם, שונה מהחלון שלי. אם אני יודע שמי שליידך הוא מארק צוקרברג, אני אחזיק ממך יותר מאשר מישהו
    שסתם חושב שיש לידך חנון ג'ינג'י). אם אני רוצה שתראה אותי באור יותר טוב, אני צריך לגרום לך לחשוב שאנשים שאתה היית מעריך מעריכים אותי,
    הדרך הכי קלה זה אנשים יפים. אם אתה מסתובב עם אנשים יפים, אתה תראה יותר טוב. (יש יוצאים מהכלל, גובה ומגדר נניח אלו תכונות שבולטות בקטע יחסי - אני נראה
    סבבה מאוד ליד הכוסיות הקטנטנות שאני מסתובב איתן ביום יום, אבל כשחבר שלי הולך איתנו אני נראה דרדק - בעיקר כי הוא נפיל ענק, אבל גם כי אנחנו שני גברים, ואוטומטית אנחנו מתחלקים לקטגוריה שונה מאשר הידידות שאיתנו. אבל שנינו נתפסים יותר טוב כשאנחנו ליידן. הגיוני?)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    ההשפעה של חבר שנראה לא טוב עליך יותר גרועה מטובה. כל עניין ה"אני נראה טוב יחסית" טוב בתאוריה, קצת נופל במבחן המציאות.
    המשפט תגיד לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה עובד יותר ממה שנדמה לך. אתה שופט אנשים באופן אוטומטי בהקשר לקונטקס שלהם,
    זה ה"פריים" שלך (החלון שדרכו אתה רואה את העולם, שונה מהחלון שלי. אם אני יודע שמי שליידך הוא מארק צוקרברג, אני אחזיק ממך יותר מאשר מישהו
    שסתם חושב שיש לידך חנון ג'ינג'י). אם אני רוצה שתראה אותי באור יותר טוב, אני צריך לגרום לך לחשוב שאנשים שאתה היית מעריך מעריכים אותי,
    הדרך הכי קלה זה אנשים יפים. אם אתה מסתובב עם אנשים יפים, אתה תראה יותר טוב. (יש יוצאים מהכלל, גובה ומגדר נניח אלו תכונות שבולטות בקטע יחסי - אני נראה
    סבבה מאוד ליד הכוסיות הקטנטנות שאני מסתובב איתן ביום יום, אבל כשחבר שלי הולך איתנו אני נראה דרדק - בעיקר כי הוא נפיל ענק, אבל גם כי אנחנו שני גברים, ואוטומטית אנחנו מתחלקים לקטגוריה שונה מאשר הידידות שאיתנו. אבל שנינו נתפסים יותר טוב כשאנחנו ליידן. הגיוני?)
    לא הבנתי איך זה קשור לדיווח.
    אני יודע שאם גבר רוצה להראות טוב בעיניי בחורה, אז כדי לו ללכת ליד חבר שנראה פחות טוב ממנו כי זה גורם לו אוטומטית להראות פי 8 טוב יותר, ומצד שני אם אתה יושב עם 8 חברים שכולם עם מכופתרות ויש 3 בקבוקי גרייגוס על השולחן וכולם בוויב מטורף..זה גם רושם אחר לגמרי אבל אחלה רושם על בחורות.

איך זה קשור, לא הבנתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל עוד אתה מכיר את עצמך ואתה יודע שיש לך עמוד שידרה חזק כמו ברזל ואתה יודע שאם תרצה באמת לגשת..שומדבר לא יעצור אותך אז אפשר להניח ל-"פחד גישה" הזה להשאר "חיי". אני מקווה שהבנת אותי
    תודה לאל עברתי את השלב הזה.
    במקרה הספציפי ההוא "שברתי" את ה"פחד גישה" כמו שמפוצצים בועת סבון. ממש בקלות.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,607 | הודעות: 8,151,189 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect