קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]האם הייתם יוצאים עם נוצריה.?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 80
    הודעה אחרונה: 01-06-2009, 19:12
  2. [דיון]הייתם יוצאים עם
    על ידי Uiop בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 09-04-2009, 20:46
  3. בעייה עם בחורה שיש לה חבר ..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 22:50
  4. ילד בן 6, הייתם מתים לחצי ממה שיש לו.
    על ידי SlaydeR בפורום דיבורים
    תגובות: 66
    הודעה אחרונה: 15-01-2008, 16:27
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 05-11-2007, 11:23
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

הייתם יוצאים עם בחורה שיש לה ילדים? - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אני לא טוען שאני אומן פיתוי ככה שאני לא צריך להוכיח לך כלום, אבל בלי לחשוף יותר מדי פרטים על עצמי בוא נגיד שבגלל הלייף סטייל שלי יוצא לי להכיר בחורות חדשות כל יום.
    בקשר לאין לי אומץ ואין לי ביצים, הצחקת אותי. השטות הזאת שאתם קוראים לה "פחד גישה" לא קיימת אצלי ועשיתי דברים הרבה יותר נוראיים מסתם לבוא להתחיל עם מישהי רק כדי לבדר את עצמי.

איך אתה רוצה שאני אפרגן למישהו שמתחיל עם בחורות ברחוב במשך חודשים ולא יוצא לו מזה כלום? יכול להיות לו ביצים של שור כל זה לא שווה אם זה לא מביא תוצאות.
    אוקי, אז אם אתה טוען שיש לך ביצים להתחיל עם נשים ובגלל ה"לייף סטייל" שלך אתה רק מכיר נשים חדשות כל יום..למה אתה אומר הוא פחות ממך? הוא עושה בדיוק את מה שאתה עושה. אתה אמרת שאתה מכיר בנות? גם הוא. יש לך ביצים להתחיל עם בנות רק כדי לבדר את עצמך? גם הוא.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אוקי, אז אם אתה טוען שיש לך ביצים להתחיל עם נשים ובגלל ה"לייף סטייל" שלך אתה רק מכיר נשים חדשות כל יום..למה אתה אומר הוא פחות ממך? הוא עושה בדיוק את מה שאתה עושה. אתה אמרת שאתה מכיר בנות? גם הוא. יש לך ביצים להתחיל עם בנות רק כדי לבדר את עצמך? גם הוא.
    למה אתה מגן עליו? הוא לא יודע לדבר לבד? נכון שהשני [רוי] לא יודע מה הוא עושה בחיים ואם הוא באמת מזיין ועם ביצי שור, אבל מאיפה אתה כן יודע?
    לא מבין את הצורך שלך להגן על הפיקאפרים פה........ באמת שלא

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע למה אבל אני מאמין לרוי יותר מאשר לפיקאפרים מצויים. אולי כי גמאני כמוהו במובן כזה או אחר, לאדע.מה שכן, ההודעות שלו פשוט יותר מחוברות למציאות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    למה אתה מגן עליו? הוא לא יודע לדבר לבד? נכון שהשני [רוי] לא יודע מה הוא עושה בחיים ואם הוא באמת מזיין ועם ביצי שור, אבל מאיפה אתה כן יודע?
    לא מבין את הצורך שלך להגן על הפיקאפרים פה........ באמת שלא
    תגיד לי מה אני נראה לך נשוי לidan? מי מגן עליו? אני מסכים עם הדעות של עידן, וכל מה שרוי עשה עד עכשיו זה לצאת עליו ולנסות להוריד לו את הבטחון, למה מי הוא חושב שהוא שיש לו את האפשרות לרדת על מישהו כאן בפורום? גם אם היו יורדים עלייך או על טיילר או על Shintin בצורה שהיא לא מתאימה, גם אז אני יצא כנגד עוד המשתמש.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לאדע למה אבל אני מאמין לרוי יותר מאשר לפיקאפרים מצויים. אולי כי גמאני כמוהו במובן כזה או אחר, לאדע.מה שכן, ההודעות שלו פשוט יותר מחוברות למציאות.
    מה זה למה, כי הדעות שלך ושל רוי דומות, לא תמצא עוד סיבות.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

רודני חלאס להיות כזה אידיוט.
    אני לא יורד עליו אני רק מנסה לעזור לו להתחבר למציאות ולהבין שלרדוף אחרי בנות ברחוב זה בזבוז זמן.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תגיד לי מה אני נראה לך נשוי לidan? מי מגן עליו? אני מסכים עם הדעות של עידן, וכל מה שרוי עשה עד עכשיו זה לצאת עליו ולנסות להוריד לו את הבטחון, למה מי הוא חושב שהוא שיש לו את האפשרות לרדת על מישהו כאן בפורום? גם אם היו יורדים עלייך או על טיילר או על Shintin בצורה שהיא לא מתאימה, גם אז אני יצא כנגד עוד המשתמש.
    להתחשב בעובדה שאתה חושב שאני אספרגר שמשחק משחקי וידיאו 23 שעות ומטריל שעה (זה מה שאמרת לפחות לפני שבוע ככה..), וככה חושב שנראה סדר היום שלי אין לי מה להגיד חוץ מ..Haters gonna hate and swaggers gonna SWAG

אה ואני שונא גיימרים, יותר ממך תהיה בטוח. סתם בשביל הרקורד. הם האנשים עם האופי הכי חרא שקיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אני לא טוען שאני אומן פיתוי ככה שאני לא צריך להוכיח לך כלום, אבל בלי לחשוף יותר מדי פרטים על עצמי בוא נגיד שבגלל הלייף סטייל שלי יוצא לי להכיר בחורות חדשות כל יום.
    בקשר לאין לי אומץ ואין לי ביצים, הצחקת אותי. השטות הזאת שאתם קוראים לה "פחד גישה" לא קיימת אצלי ועשיתי דברים הרבה יותר נוראיים מסתם לבוא להתחיל עם מישהי רק כדי לבדר את עצמי.

איך אתה רוצה שאני אפרגן למישהו שמתחיל עם בחורות ברחוב במשך חודשים ולא יוצא לו מזה כלום? יכול להיות לו ביצים של שור כל זה לא שווה אם זה לא מביא תוצאות.
    בלייף סטייל שלך יוצא להכיר בחורות בדרך שלך, אצלו הדרך שונה - בסארג'ים. אני גם חושב שזה חארטה ונגד זה והכל אבל אם הוא מרגיש שזה עוזר לו אז למה לא להמשיך? ברגע שהוא מרגיש שזה עוזר לו - עולה הביטחון - דברים טובים קורים. מה שכן אני מבין לאן אתה חותר ויש בזה בהחלט היגיון והוא צריך לקחת את זה כביקורת בונה ולא כירידה עליו..

אתה צודק במאה אחוז אבל בגלל זה הוא מנסה ללמוד. יכול מאוד להיות שהוא צריך לשנות גישה\ דרך כי באמת אם לא הולך לו אז עם כל הרצון הטוב צריך לעבור הלאה.

אגב אתה וטיילר תמיד חוזרים על זה שזה לא טוב להתחיל עם בנות ברחוב כי זה לא יוביל לשום מקום. האמת? אני לא בטוח, אתה רואה מישהי בתחנת אוטובוס מתחיל לדבר איתה רגיל אם יש זרימה כנראה שתוציא מספר ואם אתה רציני והיא רצינית תיפגשו ויכולים לקרות דברים. לי אישית קרה כבר מקרה דומה.. זאת לא אמורה להיות דרך חיים אבל אני אישית שאני ניגש לבחורה אני לא קורא לזה "להתחיל" אני פשוט נחמד איתה מתחיל לדבר איתה אם כיף לי לדבר איתה אני ידבר מה אכפת לי מעביר לי ת'זמן עד שהאוטובוס מגיע וכו'.

מה שכן אני מסכים איתכם שלהתחיל בקניון יכול להיות מטריד, או פתאום לבוא ברחוב למישהי ולדפוק לה משפט פתיחה מטומטם באמת לא יוביל לשום מקום.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

להתחשב בעובדה שאתה חושב שאני אספרגר שמשחק משחקי וידיאו 23 שעות ומטריל שעה (זה מה שאמרת לפחות לפני שבוע ככה..), וככה חושב שנראה סדר היום שלי אין לי מה להגיד חוץ מ..Haters gonna hate and swaggers gonna SWAG

אה ואני שונא גיימרים, יותר ממך תהיה בטוח. סתם בשביל הרקורד. הם האנשים עם האופי הכי חרא שקיים.
    היטלר וסטאלין בוכים עכשיו ):

ברצינות, סארג'ים אולי ואפילו סביר שיביאו לכם בנות (אם אתם גם מטופחים כמובן ונראים לא רע). אבל זה דרך לא יעילה. כמה בחורות אתם מזיינים מסארג'ים (מדובר לכל עושי הסארג'ים פה)? כמה מהן מעל 8?
    עכשיו עזבו לא יעיל... נואש. פשוט נואש לצאת בשביל להתחיל עם בנות. אני לא מכיר אנשים שעושים את זה, זה לא נורמאלי.
    ההתחלות שזורמות הכי הכי טוב, זה כשאתה מתחיל עם בחורה שמזמינה אותך (יעני עם העיניים, עם חיוך), והכל בזרימה ובסבבה.
    אבל כשאתה מתחיל עם 100 בנות ביום.... זה גם מאבד מהקסם שלו, גם מוציא אותך נואש, וגם לא יעיל.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

עזבו לזיין, לא צריך לזיין כל בחורה. לא צריך להתקע על זה וממש לא צריך ללכת ישר על "לזיין" שאיזה מוזרון ניגש לבחורה.
    כמה ידידות טובות יצאו לכם מהסארג'ים? ולא איזה אחת שלא עונה אחרי שבוע או "שלום ואל תבוא לי בחלום יש לי MALE MODELS לפנטז עליהם" אלא משהו סביר.. לא תקועים בתחת אחד של השני אלא כן מדברים פה ושם וגם יוצאים לבלות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מילפיות לא רוצות בדרך כלל לצאת עם אנשים מתחת לגילן, אז זה מתחיל ונגמר בסטוץ

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חירמנתם אותי, איפה משיגים אמהות כוסיות?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    היטלר וסטאלין בוכים עכשיו ):

ברצינות, סארג'ים אולי ואפילו סביר שיביאו לכם בנות (אם אתם גם מטופחים כמובן ונראים לא רע). אבל זה דרך לא יעילה. כמה בחורות אתם מזיינים מסארג'ים (מדובר לכל עושי הסארג'ים פה)? כמה מהן מעל 8?
    עכשיו עזבו לא יעיל... נואש. פשוט נואש לצאת בשביל להתחיל עם בנות. אני לא מכיר אנשים שעושים את זה, זה לא נורמאלי.
    ההתחלות שזורמות הכי הכי טוב, זה כשאתה מתחיל עם בחורה שמזמינה אותך (יעני עם העיניים, עם חיוך), והכל בזרימה ובסבבה.
    אבל כשאתה מתחיל עם 100 בנות ביום.... זה גם מאבד מהקסם שלו, גם מוציא אותך נואש, וגם לא יעיל.
    אני רציני שונא אותם, כמעט והפכתי לאחד מהם כשעברתי לעיר אחרת ואני מודה לאלוהים שהתעוררתי בזמן והבנתי מה לעשות עם החיים שלי.

אני מעדיף כבר שיקראו לי נאו נאצי שאונס ילדות בנות 7 23 שעות ביממה ומטריל באטרף שעה מאשר גיימר.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני רציני שונא אותם, כמעט והפכתי לאחד מהם כשעברתי לעיר אחרת ואני מודה לאלוהים שהתעוררתי בזמן והבנתי מה לעשות עם החיים שלי.

אני מעדיף כבר שיקראו לי נאו נאצי שאונס ילדות בנות 7 23 שעות ביממה ומטריל באטרף שעה מאשר גיימר.
    https://www.youtube.com/watch?v=Reh7ei-eawo
    לפעמים יוצא מהם דברים טובים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    https://www.youtube.com/watch?v=Reh7ei-eawo
    לפעמים יוצא מהם דברים טובים.
    חחחחח כמה צחקתי עכשיו באלוהיםםםםם "שבבבבב בשקטטטטט שאני מדברררר" חחחח איזה גבר

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect