|
|
לאדע למה אבל אני מאמין לרוי יותר מאשר לפיקאפרים מצויים. אולי כי גמאני כמוהו במובן כזה או אחר, לאדע.מה שכן, ההודעות שלו פשוט יותר מחוברות למציאות.
תגיד לי מה אני נראה לך נשוי לidan? מי מגן עליו? אני מסכים עם הדעות של עידן, וכל מה שרוי עשה עד עכשיו זה לצאת עליו ולנסות להוריד לו את הבטחון, למה מי הוא חושב שהוא שיש לו את האפשרות לרדת על מישהו כאן בפורום? גם אם היו יורדים עלייך או על טיילר או על Shintin בצורה שהיא לא מתאימה, גם אז אני יצא כנגד עוד המשתמש.
רודני חלאס להיות כזה אידיוט.
אני לא יורד עליו אני רק מנסה לעזור לו להתחבר למציאות ולהבין שלרדוף אחרי בנות ברחוב זה בזבוז זמן.
להתחשב בעובדה שאתה חושב שאני אספרגר שמשחק משחקי וידיאו 23 שעות ומטריל שעה (זה מה שאמרת לפחות לפני שבוע ככה..), וככה חושב שנראה סדר היום שלי אין לי מה להגיד חוץ מ..Haters gonna hate and swaggers gonna SWAG
אה ואני שונא גיימרים, יותר ממך תהיה בטוח. סתם בשביל הרקורד. הם האנשים עם האופי הכי חרא שקיים.
בלייף סטייל שלך יוצא להכיר בחורות בדרך שלך, אצלו הדרך שונה - בסארג'ים. אני גם חושב שזה חארטה ונגד זה והכל אבל אם הוא מרגיש שזה עוזר לו אז למה לא להמשיך? ברגע שהוא מרגיש שזה עוזר לו - עולה הביטחון - דברים טובים קורים. מה שכן אני מבין לאן אתה חותר ויש בזה בהחלט היגיון והוא צריך לקחת את זה כביקורת בונה ולא כירידה עליו..
אתה צודק במאה אחוז אבל בגלל זה הוא מנסה ללמוד. יכול מאוד להיות שהוא צריך לשנות גישה\ דרך כי באמת אם לא הולך לו אז עם כל הרצון הטוב צריך לעבור הלאה.
אגב אתה וטיילר תמיד חוזרים על זה שזה לא טוב להתחיל עם בנות ברחוב כי זה לא יוביל לשום מקום. האמת? אני לא בטוח, אתה רואה מישהי בתחנת אוטובוס מתחיל לדבר איתה רגיל אם יש זרימה כנראה שתוציא מספר ואם אתה רציני והיא רצינית תיפגשו ויכולים לקרות דברים. לי אישית קרה כבר מקרה דומה.. זאת לא אמורה להיות דרך חיים אבל אני אישית שאני ניגש לבחורה אני לא קורא לזה "להתחיל" אני פשוט נחמד איתה מתחיל לדבר איתה אם כיף לי לדבר איתה אני ידבר מה אכפת לי מעביר לי ת'זמן עד שהאוטובוס מגיע וכו'.
מה שכן אני מסכים איתכם שלהתחיל בקניון יכול להיות מטריד, או פתאום לבוא ברחוב למישהי ולדפוק לה משפט פתיחה מטומטם באמת לא יוביל לשום מקום.
היטלר וסטאלין בוכים עכשיו ):
ברצינות, סארג'ים אולי ואפילו סביר שיביאו לכם בנות (אם אתם גם מטופחים כמובן ונראים לא רע). אבל זה דרך לא יעילה. כמה בחורות אתם מזיינים מסארג'ים (מדובר לכל עושי הסארג'ים פה)? כמה מהן מעל 8?
עכשיו עזבו לא יעיל... נואש. פשוט נואש לצאת בשביל להתחיל עם בנות. אני לא מכיר אנשים שעושים את זה, זה לא נורמאלי.
ההתחלות שזורמות הכי הכי טוב, זה כשאתה מתחיל עם בחורה שמזמינה אותך (יעני עם העיניים, עם חיוך), והכל בזרימה ובסבבה.
אבל כשאתה מתחיל עם 100 בנות ביום.... זה גם מאבד מהקסם שלו, גם מוציא אותך נואש, וגם לא יעיל.
עזבו לזיין, לא צריך לזיין כל בחורה. לא צריך להתקע על זה וממש לא צריך ללכת ישר על "לזיין" שאיזה מוזרון ניגש לבחורה.
כמה ידידות טובות יצאו לכם מהסארג'ים? ולא איזה אחת שלא עונה אחרי שבוע או "שלום ואל תבוא לי בחלום יש לי MALE MODELS לפנטז עליהם" אלא משהו סביר.. לא תקועים בתחת אחד של השני אלא כן מדברים פה ושם וגם יוצאים לבלות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מילפיות לא רוצות בדרך כלל לצאת עם אנשים מתחת לגילן, אז זה מתחיל ונגמר בסטוץ
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
חירמנתם אותי, איפה משיגים אמהות כוסיות?
https://www.youtube.com/watch?v=Reh7ei-eawo
לפעמים יוצא מהם דברים טובים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017