קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 02:34
  2. [דיון] שינוי עצמי
    על ידי Sapir. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-03-2011, 20:43
  3. דעה| על הטימטום של האנשים בפורום| כנסו!
    על ידי BananaStyle בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 22:37
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 72

מי האנשים בפורום שעובדים כרגע על שינוי עצמי?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מי האנשים בפורום שעובדים כרגע על שינוי עצמי?

אהלן,
    בתור אחד שכרגע עובד על המראה החיצוני שלו, לא שאני נראה כרגע רע, להפך, אני כל הזמן מקבל מחמאות מנשים (שלא תעיזו לחשוב לרגע שאני מנסה להשתחצן), אני רוצה לדעת מי עוד כמוני וכמו טיילר עובד כרגע על עצמו ומנסה לשפר את עצמו.

מה הוא שינוי עצמי?

עבודה תכלס על הגוף: חדר כושר (עומד בראש הרשימה), אומנות לחימה, כל ספורט ארובי שקיים (כדורגל, שחייה), Street Workout, עבודה בבית.
    אם אתה עדיין לא עושה שום פעילות ספורטיבית לגוף...יש לי רק דבר אחד להגיד לך:
    אפילו הכוסית הזאת-

עושה כושר, אז אתה לא?

לא מזניחים את השיער: אם אתה כרגע משרת בצה"ל- כל הזין, סתם לא . אתה פטור מתספורת נורמלית ל-3 שנים, אבל אם אתה לפני צה"ל או אחרי, תן לשיער לגדול!
    אם אתה לא בעד שיעור ארוך- סבבה, אבל לפחות תן איזה שהוא סטייל לשיער, אל תשאיר אותו קצר וחסר טעם. למה? כי זה קצר וחסר טעם!

זיפים זה סקסי: אם אתה בן 15, אני לא מצפה שתתחיל להתגלח בכוונה כדי להאיץ את הצמיחה, אבל אם אתה בן 18 והשיערות מלמטה כבר הועילו בטובם לעלות למעלה, תרשה לעצמך לגדל זיפים. זה יפה, זה סקסי וזה מושך.
    אבל אל תזניח את עצמך אף פעם. תקנה מכונת תספורת או מכונת זקן כזאת במיוחד לעיצוב הזקן ותתחיל לחשוב איך אתה רוצה להראות.

היגייניה:
    תגיד לי תכלס..יצא לך פעם להריח בושם של בחורה, או להסניף את הריח של השיער של ידידה שלו ולהגיד "פיייי, מה זה החרא הזה?!" לא, נכון? אז בדיוק כמו שהיא יודעת לשים דאורדורנט לפני שהיא יוצאת מהבית, ככה גם אתה. גם אם אין לך כח.

לבוש:
    זה כבר נתון לויכוח. כל אחד ומה שהוא אוהב, אבל יש כמה נקודות חובה. נעליים זה דבר מאד חשוב לנשים, שים לב. חגורה זה סממן של איש עם עקרונות. יענו בגלל שאתה דואג "לקשור" את עצמך, אז זה מעיד על בן אדם שיש לו מסגרת בחיים, אל תנסה להבין, פסיכולוגיה בשקל..אבל עדיין פסיכולוגיה.

זהו עד כה, אז תענו לי על השאלה, מי כרגע עובד על עצמו?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 23-12-2012 בשעה 11:09.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עובד על עצמי מסוף החטיבה ולעולם לא אפסיק. אני מכור. גם כשאגיע למטרה X, אני אמצא לי מטרה Y. זה משהו שלא ייגמר לעולם. אני אף פעם לא באמת אגיד "אוקיי סיימתי עם זה".

אין לכם מושג איך זה עוזר לפתח בטחון עצמי אמיתי, אתה לא צריך לשכנע את עצמך כלום, המציאות משכנעת אותך. מי שחסר לו בטחון עצמי לטענתו...חסר לו שיפור עצמי.

משתמש מתחיל האוואטר של IceAge
    שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    כלי רוצה לדרוך אותו, מכשיר רוצה למשוך אותו, מנאייק ששופך לי ת'שתייה רוצה לשפוך אותו,

אני לא שאני עובד על עצמי אני מתאמן בבוקר .. דברים בסיסים מתח שכיבות כפיפות ויש לי שק אגרוף נותן כמה בוקסים וזהו לא צריך יותר מזה אני חושב ... וזה מספיק לי ... לפעמים יוצא רץ אם הכלבה [פיטבולית] אז ככה שכיף לעשות דברים בשבילך עצמך ..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

IceAge, מצויין..זה עדיף על כלום אחי.

שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    כלי רוצה לדרוך אותו, מכשיר רוצה למשוך אותו, מנאייק ששופך לי ת'שתייה רוצה לשפוך אותו,

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    IceAge, מצויין..זה עדיף על כלום אחי.
    וזה נמשך כככה אחי במשך כבר 3 וחצי שנים אחי ... וזה גם לא מפריע לי בכלל .. כשיש זמן למה לא ..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי IceAge צפיה בהודעה
    וזה נמשך כככה אחי במשך כבר 3 וחצי שנים אחי ... וזה גם לא מפריע לי בכלל .. כשיש זמן למה לא ..
    3 וחצי שנים?? אז אני מאמין שהשינוי לא בא עד כדי כך לידי ביטוי..
    אתה לא רוצה להראות טוב יותר?

שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ

3 וחצי שנים?? אז אני מאמין שהשינוי לא בא עד כדי כך לידי ביטוי..
    אתה לא רוצה להראות טוב יותר?
    עוד מעט צ"הל אחשלי לא רוצה לפתח יותר מדי תגוף .. כי אחרי זה הכל יהפוך לשומן וחבל ..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אין דבר כזה הכל הופך לשומן, זה לא נכון.
    שריר לא הופך לשומן, זה פשוט אחוזי השומן שנאספים בגוף שלך ו"מסתירים" את השרירים. כמו שתיקח שחיף שיש לו ריבועים בבטן..זה לא אומר שהוא צריך להתאמן כל יום כדי שיהיה לו קוביות, זה בגלל שיש לו אחוזי שומן נמוכים בגוף אז רואים את זה.

חוץ מזה שאתה יכול לעשות פעילות אירובית לפני הצבא- דבר שמאד מאד מאד יעזור לך. מאז.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חבר'ה אתם מדברים פה על גוף גוף גוף אני בתור בחור עם גוף מעל הממוצע וממשיך להשתפר ואני מקווה שאני אגיע למטרה שהצבתי, אני מציע לכם להתמקד בו זמנית על הפנים.
    יש לי חבר שמתאמן איתי, הוא לא התברך בפנים יפות מה לעשות.
    וכשאנחנו יוצאים לאנשהו לאן אתם חושבים הצומי הולך? לחטוב עם הפרצוף או לחטוב בלי הפרצוף?

אני לא מדבר על ניתוחים ושיט, מדבר על להתקלח במים חמים כמו שצריך לא לחפף, לדאוג לפנים שלכם להיות מטופחים חצ'קונים פצעים כל החרא הזה
    לא יכול להסתכל על אנשים כאלה כואב לי עליהם..

הלוואי שהיה בי צד גיי ככה הייתי יודע בדיוק איך לטפח את העור בצורה הכי טובה, בגלל שאין לי את הצד הזה אני חייב להסתמך על ידידות ועצות של חברים, וואלה ולפעמים לך תדע אם זה נכון או לא כי זה בכל זאת כסף.

גייז הכי מטופחים תאמינו לי הייתי בכיף הייתי יוצא למועדון עם כל גיי מהולנד או מקנדה או משהו במקום לצאת עם איזה קופיף ישראלי 1.65 עם תלתלים בזיפים ובבטן.. בגלל זה כל אלה שלא מטפחים את עצמם כי "הם לא הומואים" וכבר שמעתי תדברים האלה, סתם עובדים על עצמם ולא על אף אחד אחר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    חבר'ה אתם מדברים פה על גוף גוף גוף אני בתור בחור עם גוף מעל הממוצע וממשיך להשתפר ואני מקווה שאני אגיע למטרה שהצבתי, אני מציע לכם להתמקד בו זמנית על הפנים.
    יש לי חבר שמתאמן איתי, הוא לא התברך בפנים יפות מה לעשות.
    וכשאנחנו יוצאים לאנשהו לאן אתם חושבים הצומי הולך? לחטוב עם הפרצוף או לחטוב בלי הפרצוף?

אני לא מדבר על ניתוחים ושיט, מדבר על להתקלח במים חמים כמו שצריך לא לחפף, לדאוג לפנים שלכם להיות מטופחים חצ'קונים פצעים כל החרא הזה
    לא יכול להסתכל על אנשים כאלה כואב לי עליהם..

הלוואי שהיה בי צד גיי ככה הייתי יודע בדיוק איך לטפח את העור בצורה הכי טובה, בגלל שאין לי את הצד הזה אני חייב להסתמך על ידידות ועצות של חברים, וואלה ולפעמים לך תדע אם זה נכון או לא כי זה בכל זאת כסף.

גייז הכי מטופחים תאמינו לי הייתי בכיף הייתי יוצא למועדון עם כל גיי מהולנד או מקנדה או משהו במקום לצאת עם איזה קופיף ישראלי 1.65 עם תלתלים בזיפים ובבטן.. בגלל זה כל אלה שלא מטפחים את עצמם כי "הם לא הומואים" וכבר שמעתי תדברים האלה, סתם עובדים על עצמם ולא על אף אחד אחר.
    מה?
    אז אתה עובד על עצמך או לא?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מה?
    אז אתה עובד על עצמך או לא?
    וממשיך להשתפר ואני מקווה שאני אגיע למטרה שהצבתי
    אם אני פה כנראה שאני עדיין עובד על עצמי.

אגב, מצאתי באינסטגרם בדיוק עכשיו פוסט נדיר של: "גברים, תבינו, אם אתם לא נראים כמו דוגמנים של קלווין קליין אל תצפו מאיתנו להראות כמו מלאכיות ויקטוריה סיקרט."

וזה נכון, מה שהמסר מהמשפט הזה אומר שככל שאתה נראה טוב יותר, ככל שאתה חכם יותר, ככל שאתה חזק יותר, ככל שאתה בכללי - יותר ויותר ויותר, אתה תשיג בנות ברמה יותר גבוהה. אם אתה דוגמן על - אתה תשיג דוגמנית על. אם אתה הומלס - אתה תשיג הומלסית.
    זה מה שצריך להעביר פה ומעבירים פה יפה בשבוע האחרון.
    להפך מגישות שאומרות שלא משנה אם אתה פחות או ממש ממש פחות, אתה עדיין תוכל להשיג בחורה ברמה הרבה יהרבה יותר.

הנה כמה קלווין קליין להמחשה:

והנה דוגמא אמיתית לגוף שלא התברך בגנטיקה אלילית, אפילו קיבל שעירות יתר, לא מנופח מי יודע מה, לא מחוטב מי יודע מה, אבל הפנים שלו והלסת הבולטת והשיער שלו גורמים לכל הדמות שהוא משדר להראות 10/10, כי זה באמת מה שהוא. כאן ממש רואים איך כל אזור הפנים והראש משפיע על איך שהדמות שלך נראת.

יאללה רודני מה איתך? עובד על עצמך?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אם אני פה כנראה שאני עדיין עובד על עצמי.

אגב, מצאתי באינסטגרם בדיוק עכשיו פוסט נדיר של: "גברים, תבינו, אם אתם לא נראים כמו דוגמנים של קלווין קליין אל תצפו מאיתנו להראות כמו מלאכיות ויקטוריה סיקרט."

מסכים עם זה לגמרי. כמו שאמרתי בהתחלה, אם אתה רוצה להיות גבר שמושך נשים, קודם כל תדאג להיות ראוי לזה.וזה נכון, מה שהמסר מהמשפט הזה אומר שככל שאתה נראה טוב יותר, ככל שאתה חכם יותר, ככל שאתה חזק יותר, ככל שאתה בכללי - יותר ויותר ויותר, אתה תשיג בנות ברמה יותר גבוהה. אם אתה דוגמן על - אתה תשיג דוגמנית על. אם אתה הומלס - אתה תשיג הומלסית.
    זה מה שצריך להעביר פה ומעבירים פה יפה בשבוע האחרון.
    סוףסוף מישהו מעריך את העבודה שאנחנו עושים פה...
    להפך מגישות שאומרות שלא משנה אם אתה פחות או ממש ממש פחות, אתה עדיין תוכל להשיג בחורה ברמה הרבה יהרבה יותר.

הנה כמה קלווין קליין להמחשה:

והנה דוגמא אמיתית לגוף שלא התברך בגנטיקה אלילית, אפילו קיבל שעירות יתר, לא מנופח מי יודע מה, לא מחוטב מי יודע מה, אבל הפנים שלו והלסת הבולטת והשיער שלו גורמים לכל הדמות שהוא משדר להראות 10/10, כי זה באמת מה שהוא. כאן ממש רואים איך כל אזור הפנים והראש משפיע על איך שהדמות שלך נראת.

בקשר לשני, אחי אני לא יודע על מה אתה מדבר...שים את היד שלך על המסך ותסתיר לו את הראש, עדיין יש לו וואחד גוף.
    חוץ מזה שהוא מושך נשים בגלל שהוא עוד שנייה מראה תזין, זה סוג של מתח מיני בתמונה.
    ולי אישית, הוא לא כזה ואו..הוא נראה טוב, אבל לא ברמה של הגבר בתמונה הראשונה. ההוא מחייך, השני נראה דכאוני כמו עוד איזה ילד בן 13 ממתבגרים ומתגברים שרוצה להתאבד
    .

יאללה רודני מה איתך? עובד על עצמך?
    במודגש.

כל החיים שלי אני מתאמן אחי, אני פשוט מחליף כל הזמן סוגים של ספורט כדי לדעת מה אני הכי אוהב..
    בהתחלה בגיל צעיר התעסקתי בפארקור ואקרובטיקה (סלטות וכאלה) אחרי זה לקראת הצבא התעסקתי בMMA ועכשיו, אחרי הצבא, בגלל שהמשמעת המטורפת, הבנתי שהכי טוב כרגע לגוף שלי זה חדר כושר. זה פשוט שומר על הגוף מכל הבחינות..אני כל הזמן במאמץ וזה פשוט ההיגייניה לגוף שלי.
    חוץ מזה שאני אוכל בצורה מסודרת יותר ואוכל "בריא" יותר. למה במרכאות? כי אני לא באמת אוכל לחם מלא וחארטות, אלה פשוט עובד לפי קלוריות.
    אני כרגע בתקופת מסה. EAT UNTILL YOU DIEEEE
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 23-12-2012 בשעה 16:18.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לשינוי עצמי לא קוראים שינוי עצמי אם הוא לא בשבילך,הרוב פה מי שעושה את השינוי עושה בשביל הבחורות ולא בשביל עצמו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני התחלתי לא מזמן חדר כושר ומאוד נהנה, גם מבחינת הבגדים אני השקעתי לא מעט, למרות שהגיוס מאוד קרוב אז חבל על הכסף.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לשינוי עצמי לא קוראים שינוי עצמי אם הוא לא בשבילך,הרוב פה מי שעושה את השינוי עושה בשביל הבחורות ולא בשביל עצמו.
    You ain't no talkin' to me, do you?
    אני לא מתאמן בשביל נשים.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect