אם אני פה כנראה שאני עדיין עובד על עצמי.
אגב, מצאתי באינסטגרם בדיוק עכשיו פוסט נדיר של:
"גברים, תבינו, אם אתם לא נראים כמו דוגמנים של קלווין קליין אל תצפו מאיתנו להראות כמו מלאכיות ויקטוריה סיקרט."
מסכים עם זה לגמרי. כמו שאמרתי בהתחלה, אם אתה רוצה להיות גבר שמושך נשים, קודם כל תדאג להיות ראוי לזה.וזה נכון, מה שהמסר מהמשפט הזה אומר שככל שאתה נראה טוב יותר, ככל שאתה חכם יותר, ככל שאתה חזק יותר, ככל שאתה בכללי - יותר ויותר ויותר, אתה תשיג בנות ברמה יותר גבוהה. אם אתה דוגמן על - אתה תשיג דוגמנית על. אם אתה הומלס - אתה תשיג הומלסית.
זה מה שצריך להעביר פה ומעבירים פה יפה בשבוע האחרון.
סוףסוף מישהו מעריך את העבודה שאנחנו עושים פה...
להפך מגישות שאומרות שלא משנה אם אתה פחות או ממש ממש פחות, אתה עדיין תוכל להשיג בחורה ברמה הרבה יהרבה יותר.
הנה כמה קלווין קליין להמחשה:
והנה דוגמא אמיתית לגוף שלא התברך בגנטיקה אלילית, אפילו קיבל שעירות יתר, לא מנופח מי יודע מה, לא מחוטב מי יודע מה, אבל הפנים שלו והלסת הבולטת והשיער שלו גורמים לכל הדמות שהוא משדר להראות 10/10, כי זה באמת מה שהוא. כאן ממש רואים איך כל אזור הפנים והראש משפיע על איך שהדמות שלך נראת.
בקשר לשני, אחי אני לא יודע על מה אתה מדבר...שים את היד שלך על המסך ותסתיר לו את הראש, עדיין יש לו וואחד גוף.
חוץ מזה שהוא מושך נשים בגלל שהוא עוד שנייה מראה תזין, זה סוג של מתח מיני בתמונה.
ולי אישית, הוא לא כזה ואו..הוא נראה טוב, אבל לא ברמה של הגבר בתמונה הראשונה. ההוא מחייך, השני נראה דכאוני כמו עוד איזה ילד בן 13 ממתבגרים ומתגברים שרוצה להתאבד.
יאללה רודני מה איתך? עובד על עצמך?