הבהרה
אני לא גורו, אני לא זיין על ואני לא מליונר ואני לא שומדבר. YET.
אבל פעם לא הייתי איפה שאני היום ובגלל זה יש לי זכות לכתוב את זה. וסתם כי אשכרה הגעתי למקום שרציתי להגיע והמון ישראלים היו רוצים.
הייטרים תזרימו תגובות אתם יותר ממוזמנים
אז ככה, הרבה פה אמרו לי שאין לי באמת דרך מעשית לממש את מה שאני מדבר עליו או לפחות להסביר איך לעשות את זה בוודאות.
עכשיו התשובה שלי לזה היא כזאת - מי שבאמת לא יכול להסביר לכם את זה מעשית, כנראה לא באמת שינה תחיים שלו ואפילו לא ניסה. ככה מזהים "גורו".
אגב אני גרוע עם בחורות, מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא היה אכפת לי וכל מה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק בגלל זרימה ולא יתר מזה, כלומר עשיתי אפס מאמץ כדי להשיג בחורה. גם כשיש את ה"רמזים" כמו שאתם קוראים, I don't give a flying fuck about her
ככה שאין לי "גיים" ואני לא "מנהיג" בשום חבורה. לא שאני מרגיש שאני צריך את זה.
מה שאני כותב פה זה לא בדיוק מה שאני עשיתי או לפחות לא בסדר שאני כותב, אבל הייתי עושה את אותו הדבר אם לא היה לי משהו מסויים שהיה לי בתיכון שהקל עלי בהמון.
מתחילים!!
אז ככה אני חושף פה את המיינדסט ששינה לי את החיים
בלעדיו, כל זה חסר תועלת כי המוח שלכם יתפקס על שטויות.
המיינדסט הוא..."אני לא הולך לנשק בחורה 10-5 שנים".
מה ששמעתם. תחשבו על זה ותשלימו עם זה. just don't give a flying fuck brah.
זה אגב, ההפך הגמור מגישת הפיקאפ והסארג'ים. כלומר, אתה עושה 0 מאמץ בשביל להשיג בחורות ומשלים עם החיים שלך.
רגע?! אתה אומר לי להשאר ילד קאנטר סטרייק שמן?!
לא.
תתחיל בלנתק קשר עם כל החברים שלך. או יותר נכון, With everyone who lets you down. כולנו יודעים שHaters gonna hate ומי שלא מוצלח בחיים שלו אין לו שום אינטרס שאתה תעלה למעלה. אתה יכול לתת להם צ'אנס לעלות איתך ביחד, אם הם לא רוצים, תן להם להרקב.
השלב הזה מאוד קריטי שהרבה אנשים לא מבינים אותו נכון ובגלל זה לא מתקדמים בשום מטרה שהם מציבים לעצמם או שמתקדמים ממש לאט עם אפס מוטיבציה (הייתי אומר אפילו מינוס 100 במקרים מסויימים)..
לאחר מכן...תזרקו הכל ותתחילו לעבוד. והרבה. אל תרחמו על עצמכם ועל הגוף והמוח שלכם כי מי שלא שווה כלום לא צריך להיות אכפת לו מהחיים שלו. קצת אובדני אבל אם מפרשים את זה נכון מקבלים דלק חזק לקריעת תחת בעבודה או כל דבר אחר. תעבדו 7 ימים בשבוע במשך 12+ שעות אם צריך. 0 רחמים. אתם תצטרכו את הכסף...במקום לקנות GAYBOX640 או אייפון או כל מיני שטויות של גיקים כמו שהייתם קונים עד עכשיו, תשמרו אותו בצד ל...
אחרי שזרקתם את ההייטרים ועשיתם כסף טוב, לכו למכון כושר וקחו לעצמכם תוכנית נורמלית (לא חסר מידע באינטרנט לגבי מה נכון ומה לא). אם אתה שמן תעשה דיאטה רצחנית כי שמן זה איכס.
תוך כדי שאתם מתאמנים, תחשבו בראש "איזה דמות אני רוצה להיות?" אם הייתם יכולים להיות כל אחד, מה הייתם בוחרים להיות? איזה תספורת? איזה בגדים? איזה מבנה גוף? איך הייתם רוצים להריח? (יעני דורדורנט ובושם), פירסינג, קעקוע? וכו' וכו'. יעני 10 של עצמך.
כל מאפיין ומאפיין. מצידי תרשמו את זה על דף וכשהחברים החנונים שלכם יגידו "בוא נשחק סקיירים כל הלילה ונכתוב פוסטים של בכי ב9פאג על זה שאנחנו פורבר אלון" תוציאו תדף הזה ותגידו להם "how about...NO".
עכשיו שיש לכם את הדמות הזאת בראש...
כאן הכסף שעשיתם בא לידי ביטוי!!!!!
Fashion is EVERYTHING brah
שארזתי היה לי איזה 25+ קילו בתיק ה"גדול". 90% מזה היה בגדים. יש לי ה-מ-ו-ן בגדים ואני מתחדש בתדירות גבוהה יחסית. למה? Swagless incels are virgins brah that's why
ובפעם האחרונה שבדקתי בגדים זה יותר טוב מפלייסטיישן 3.
קנו בגדים בהתאם ל"אימג'" שבניתם לעצמכם.
אם אתם לא יודעים איך להתלבש...אז מה אני יגיד לכם תסתכלו על האנשים שנחשבים "יפים" בחו''ל ואיך הם מתלבשים (לא כאלה כמו ג'ורג' קלוני ובראד פיט, אתם לא בני 40-50, אלא כאלה בגיל שלכם)
עוד פרט שכולם מזלזלים בו פה זה תספורת. אני יגלה לכם סוד השיער שלי עשה לי תחיים קלים יותר ונתן לי לוק של "לא עוד גבר ממוצע". Bishes dig awesome hair brah. לעשות גלח מסריח או איזה משו משעמם לפי דעתי זה מעפן, תשחקו עם השיער שלכם...תראו מה הולך היום כמו שאמרתי עם בגדים ותשחקו עם זה. מה שכן זה יקח זמן, יכול להיות שאני אומר את זה כי אני מתעסק בשיער שלי עוד מלפני התיכון וזה חלק בלתי נפרד ממני אבל ממה שראיתי זה באמת עוזר.
כמובן להעיף חצ'קונים אם יש, אם יש לכם ממש הרבה קחו את התרופה הזאת שאתה לוקח חצי שנה וזה מעלים אותם לגמרי (ברח לי השם שלה). משחות, מסכות, סבונים, GO ALL OUT AGAINST UGLINESS.
עכשיו, החלק השני זה הזמן.
תמשיכו באותה "רוטינה" שנתתי לכם (להתעסק בעבודה ובמראה נטו). על הדרך אם יצא לכם להכיר אנשים מהחדר כושר ואם סתם בנות יתחילו איתכם (בשלב מסויים זה יקרה אבל אופס לא אמרתי כלוםםם) אז וואלה תזרמו, אבל לא מעבר, כאילו, אל תתאמצו.
תנו לזה...שנה. שנתיים. שלוש. תלוי בהרבה גורמים, שחלקם לא בשליטתכם, אבל הקונצפט הוא אותו קונצפט.
אני לא אכתוב מה הוא החלק השלישיי כי רוב האנשים פה לא עושים אפילו חלק אחד.
אני מבטיח שבשלב מסויים, החיים שלכם ישתנו לבד. חיים משתנים כשאדם משתנה, לא כשהוא מנסה לשנות את החיים בכוח. מה שהרבה, הרבה פה מנסים לעשות.
בגדול המטרה שלי זה לתת לכם מוטיבציה, לשנות תחיים שלכם, לקבל מיינדסט חיובי לחיים, לשים פס על הכל ולהתעסק רק בעצמך).
אם יש אחד שהחליט לשנות תחיים שלו בזכות הפוסט הזה או פוסט אחר שלי..וואלה עשיתי את שלי.
קחו שירים יפים למוטיבציה (אגב תפתחו טעם במוזיקה למי שאיו, החיים לא שווים כלום בלי מוזיקה!!)
קיצר armadamusic אחלה צ'אנל עם אחלה מוזיקה שכיף לרקוד אליה.
אם אתם רוצים מוטיבציה כנסו לאשכול שפתחתי על "מיהו באמת הפרס", זה יתן לכם קווי עזר למה שכתבתי.
רודני אם אתה מוחק את זה אתה מעודד סודיניזם בקרב כובעים (סורי הייתי חייב, הרגל)
אני קצת "מעופף" כי היה לי יום עמוס רצח וגם הקריסמס טוחן אותי בטוסיק אז אם שכחתי משו תזכירו ואני אעדכן
NEVER SURRENDER

ציטוט ההודעה
)))))))))))))))))))))
ספוילר: