קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] איך לכוון את עצמך להצלחה עם נשים.
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 03:38
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-09-2007, 15:17
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-08-2007, 23:12
  4. [שאלה] איך יכול להיות שאני מעלה עכשיו על 20KB?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2007, 17:31
  5. איך אפשר להיות אנונימי איך אפשר?
    על ידי Bigbond בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 20:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

איך להפוך לפרס או..איך לא להיות עצמך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל איך להפוך לפרס או..איך לא להיות עצמך.

הבהרה

אני לא גורו, אני לא זיין על ואני לא מליונר ואני לא שומדבר. YET.
    אבל פעם לא הייתי איפה שאני היום ובגלל זה יש לי זכות לכתוב את זה. וסתם כי אשכרה הגעתי למקום שרציתי להגיע והמון ישראלים היו רוצים.
    הייטרים תזרימו תגובות אתם יותר ממוזמנים

אז ככה, הרבה פה אמרו לי שאין לי באמת דרך מעשית לממש את מה שאני מדבר עליו או לפחות להסביר איך לעשות את זה בוודאות.
    עכשיו התשובה שלי לזה היא כזאת - מי שבאמת לא יכול להסביר לכם את זה מעשית, כנראה לא באמת שינה תחיים שלו ואפילו לא ניסה. ככה מזהים "גורו".

אגב אני גרוע עם בחורות, מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא היה אכפת לי וכל מה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק בגלל זרימה ולא יתר מזה, כלומר עשיתי אפס מאמץ כדי להשיג בחורה. גם כשיש את ה"רמזים" כמו שאתם קוראים, I don't give a flying fuck about her
    ככה שאין לי "גיים" ואני לא "מנהיג" בשום חבורה. לא שאני מרגיש שאני צריך את זה.

מה שאני כותב פה זה לא בדיוק מה שאני עשיתי או לפחות לא בסדר שאני כותב, אבל הייתי עושה את אותו הדבר אם לא היה לי משהו מסויים שהיה לי בתיכון שהקל עלי בהמון.

מתחילים!!

אז ככה אני חושף פה את המיינדסט ששינה לי את החיים
    בלעדיו, כל זה חסר תועלת כי המוח שלכם יתפקס על שטויות.

המיינדסט הוא..."אני לא הולך לנשק בחורה 10-5 שנים".
    מה ששמעתם. תחשבו על זה ותשלימו עם זה. just don't give a flying fuck brah.
    זה אגב, ההפך הגמור מגישת הפיקאפ והסארג'ים. כלומר, אתה עושה 0 מאמץ בשביל להשיג בחורות ומשלים עם החיים שלך.

רגע?! אתה אומר לי להשאר ילד קאנטר סטרייק שמן?!

לא.

תתחיל בלנתק קשר עם כל החברים שלך. או יותר נכון, With everyone who lets you down. כולנו יודעים שHaters gonna hate ומי שלא מוצלח בחיים שלו אין לו שום אינטרס שאתה תעלה למעלה. אתה יכול לתת להם צ'אנס לעלות איתך ביחד, אם הם לא רוצים, תן להם להרקב.

השלב הזה מאוד קריטי שהרבה אנשים לא מבינים אותו נכון ובגלל זה לא מתקדמים בשום מטרה שהם מציבים לעצמם או שמתקדמים ממש לאט עם אפס מוטיבציה (הייתי אומר אפילו מינוס 100 במקרים מסויימים)..

לאחר מכן...תזרקו הכל ותתחילו לעבוד. והרבה. אל תרחמו על עצמכם ועל הגוף והמוח שלכם כי מי שלא שווה כלום לא צריך להיות אכפת לו מהחיים שלו. קצת אובדני אבל אם מפרשים את זה נכון מקבלים דלק חזק לקריעת תחת בעבודה או כל דבר אחר. תעבדו 7 ימים בשבוע במשך 12+ שעות אם צריך. 0 רחמים. אתם תצטרכו את הכסף...במקום לקנות GAYBOX640 או אייפון או כל מיני שטויות של גיקים כמו שהייתם קונים עד עכשיו, תשמרו אותו בצד ל...

אחרי שזרקתם את ההייטרים ועשיתם כסף טוב, לכו למכון כושר וקחו לעצמכם תוכנית נורמלית (לא חסר מידע באינטרנט לגבי מה נכון ומה לא). אם אתה שמן תעשה דיאטה רצחנית כי שמן זה איכס.
    תוך כדי שאתם מתאמנים, תחשבו בראש "איזה דמות אני רוצה להיות?" אם הייתם יכולים להיות כל אחד, מה הייתם בוחרים להיות? איזה תספורת? איזה בגדים? איזה מבנה גוף? איך הייתם רוצים להריח? (יעני דורדורנט ובושם), פירסינג, קעקוע? וכו' וכו'. יעני 10 של עצמך.

כל מאפיין ומאפיין. מצידי תרשמו את זה על דף וכשהחברים החנונים שלכם יגידו "בוא נשחק סקיירים כל הלילה ונכתוב פוסטים של בכי ב9פאג על זה שאנחנו פורבר אלון" תוציאו תדף הזה ותגידו להם "how about...NO".

עכשיו שיש לכם את הדמות הזאת בראש...

כאן הכסף שעשיתם בא לידי ביטוי!!!!!
    Fashion is EVERYTHING brah
    שארזתי היה לי איזה 25+ קילו בתיק ה"גדול". 90% מזה היה בגדים. יש לי ה-מ-ו-ן בגדים ואני מתחדש בתדירות גבוהה יחסית. למה? Swagless incels are virgins brah that's why
    ובפעם האחרונה שבדקתי בגדים זה יותר טוב מפלייסטיישן 3.

קנו בגדים בהתאם ל"אימג'" שבניתם לעצמכם.
    אם אתם לא יודעים איך להתלבש...אז מה אני יגיד לכם תסתכלו על האנשים שנחשבים "יפים" בחו''ל ואיך הם מתלבשים (לא כאלה כמו ג'ורג' קלוני ובראד פיט, אתם לא בני 40-50, אלא כאלה בגיל שלכם)

עוד פרט שכולם מזלזלים בו פה זה תספורת. אני יגלה לכם סוד השיער שלי עשה לי תחיים קלים יותר ונתן לי לוק של "לא עוד גבר ממוצע". Bishes dig awesome hair brah. לעשות גלח מסריח או איזה משו משעמם לפי דעתי זה מעפן, תשחקו עם השיער שלכם...תראו מה הולך היום כמו שאמרתי עם בגדים ותשחקו עם זה. מה שכן זה יקח זמן, יכול להיות שאני אומר את זה כי אני מתעסק בשיער שלי עוד מלפני התיכון וזה חלק בלתי נפרד ממני אבל ממה שראיתי זה באמת עוזר.

כמובן להעיף חצ'קונים אם יש, אם יש לכם ממש הרבה קחו את התרופה הזאת שאתה לוקח חצי שנה וזה מעלים אותם לגמרי (ברח לי השם שלה). משחות, מסכות, סבונים, GO ALL OUT AGAINST UGLINESS.

עכשיו, החלק השני זה הזמן.

תמשיכו באותה "רוטינה" שנתתי לכם (להתעסק בעבודה ובמראה נטו). על הדרך אם יצא לכם להכיר אנשים מהחדר כושר ואם סתם בנות יתחילו איתכם (בשלב מסויים זה יקרה אבל אופס לא אמרתי כלוםםם) אז וואלה תזרמו, אבל לא מעבר, כאילו, אל תתאמצו.

תנו לזה...שנה. שנתיים. שלוש. תלוי בהרבה גורמים, שחלקם לא בשליטתכם, אבל הקונצפט הוא אותו קונצפט.

אני לא אכתוב מה הוא החלק השלישיי כי רוב האנשים פה לא עושים אפילו חלק אחד.
    אני מבטיח שבשלב מסויים, החיים שלכם ישתנו לבד. חיים משתנים כשאדם משתנה, לא כשהוא מנסה לשנות את החיים בכוח. מה שהרבה, הרבה פה מנסים לעשות.

בגדול המטרה שלי זה לתת לכם מוטיבציה, לשנות תחיים שלכם, לקבל מיינדסט חיובי לחיים, לשים פס על הכל ולהתעסק רק בעצמך).

אם יש אחד שהחליט לשנות תחיים שלו בזכות הפוסט הזה או פוסט אחר שלי..וואלה עשיתי את שלי.

קחו שירים יפים למוטיבציה (אגב תפתחו טעם במוזיקה למי שאיו, החיים לא שווים כלום בלי מוזיקה!!)

קיצר armadamusic אחלה צ'אנל עם אחלה מוזיקה שכיף לרקוד אליה.
    אם אתם רוצים מוטיבציה כנסו לאשכול שפתחתי על "מיהו באמת הפרס", זה יתן לכם קווי עזר למה שכתבתי.
    רודני אם אתה מוחק את זה אתה מעודד סודיניזם בקרב כובעים (סורי הייתי חייב, הרגל)

אני קצת "מעופף" כי היה לי יום עמוס רצח וגם הקריסמס טוחן אותי בטוסיק אז אם שכחתי משו תזכירו ואני אעדכן

NEVER SURRENDER
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-12-2012 בשעה 11:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

LET THE GAME BEGIN!!!! OHHHH YEEAHH!!!

שמע יגבר, וואלה אני מבסוט לנהל תפורום היחדי ברשת שדוגל בשיפור עצמי קודם לפני שיפור הפיקאפ...נשבע שאני גאה בזה.

אחלה גישה, אחלה של וויב, אחלה שירים...ויאללה בלאגן!

משתמש מתחיל האוואטר של IceAge
    שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    כלי רוצה לדרוך אותו, מכשיר רוצה למשוך אותו, מנאייק ששופך לי ת'שתייה רוצה לשפוך אותו,

אחלה גישה אחי ואחלה שירים גבר )))))))))))))))))))))

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ישראל תהיה הרבה יותר יפה אם היו פה יותר אנשים (גברים) יפים עם סטיל ופחות ערסים/גיקים
    מקווה שזה יקרה יום אחד

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

סוף סוף מישהו מפרט פה מה לעשות קצת אמת בפורום הזה כל הכבוד אחי תיקחו ברצינות כל מה שהוא אמר ותצליחו

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

הבעיה פה בישראל היא שקשה להיות חתיך בלי שיגידו לך שאתה קוקסינל .. מדבר בעיקר על שיער\גבות\טיפולי פנים ..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי bahurKAerez צפיה בהודעה
    הבעיה פה בישראל היא שקשה להיות חתיך בלי שיגידו לך שאתה קוקסינל .. מדבר בעיקר על שיער\גבות\טיפולי פנים ..
    ואותם אנשים הם בדיוק אותם חארות שתוקעים אותך למטה ולא רוצים להשתפר, הוא דיבר עליהם במדריך.

חוצמזה כל דבר קטן במדינה הזאת זה "גייז".
    שוטף ידיים עם סבון? גייז!
    מתקלח יותר מ2 דקות? גייז!
    מגדל שיער/עושה מחליק/אנאערף אפילו בודק איזה שמפו טוב? גיייייייז!!!!! (לא שלכולם מתאים שיער ארוך זה רק להמחשה.)

קיצר אם מישהו אומר לך קוקסינל הוא סתם HATER ואתה יודע מה אומרים.. HATERS GONNA HATE
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

סוף סוף משהו מעשי, משהו נכון , שבאמת מדבר על שיפור עצמי...
    מסכים בקשר להכל...
    בקשר לאימון אפקטיבי יש את הספר של Zyzzs-Bodybuilding-Bible ואם התוצאות של זיז אין מה להתווכח.
    בקשר לבגדים... ברגע שמאמצים דמות מסוימת וקונים בגדים שאתה מתחבר אליהם.. בשביל מה אתה צריך לקנות בגדים בלי הפסקה? לא עדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים?
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-12-2012 בשעה 17:59.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    סוף סוף משהו מעשי, משהו נכון , שבאמת מדבר על שיפור עצמי...
    מסכים בקשר להכל...
    בקשר לאימון אפקטיבי יש את הספר של Zyzzs-Bodybuilding-Bible ואם התוצאות של זיז אין מה להתווכח.
    בקשר לבגדים... ברגע שמאמצים דמות מסוימת וקונים בגדים שאתה מתחבר אליהם.. בשביל מה אתה צריך לקנות בגדים בלי הפסקה? לא עדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים?
    וריאציה זה משהו טוב גבר.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

מדריך לייף סטייל מגניב. רק אני לא הבנתי את הכותרת, למה "איך לא להיות עצמך"? אתה אם כבר משפר את עצמך לא?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    מדריך לייף סטייל מגניב. רק אני לא הבנתי את הכותרת, למה "איך לא להיות עצמך"? אתה אם כבר משפר את עצמך לא?
    אם אתה משפר את עצמך, אז אתה הופך להיות מישהו שהוא לא אתה כרגע, איווה? קאפיש?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 23-12-2012 בשעה 20:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם אתה משפר את עצמך, אז אתה הופך להיות מישהו שהוא לא אתה כרגע, איווה? קאפיש?
    טוב נו מה זה משנה בכלל... משופר לא משופר...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

היה לי את ה"בעיה" הזאת, שמתי זין כי ידעתי שכל מי שהעיר לי היה פריק מכוער ומוזנח או ערס שמן מסריח שמעולם לא נגע בבחורה. Haters gonna hate, אני מעדיף שישנאו אותי על מי שאני מאשר שיאהבו אותי על מי שאני לא.

אני מעדיף להיות הכי גיי בעולם שחי תחיים שהוא רוצה לשם שינוי נראה טוב ועושה דברים בשנתיים שהשמן המחוצ'קן שלובש את מה שחצי עולם לובש לא יעשה ב100 שנה.
    אלה האנשים שכשהם רואים אותך ואיך שבחורות נמרחות עליך הם מתים מקנאה עמוק בפנים אבל מתרצים את זה בזה שאני "גיי".

אני מעדיף להראות ככה ומצידי שכל העולם ישנא אותי:

מאשר להראות ככה ושכולם יגידו כמה שאני "גברי":

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חחחחחחחחחח עברתי את זה בתיכון
    התחלתי לטפח את עצמי שמתי זין על כל העולם לא רציתי להיות מחוצ'קן שעיר מגעיל [גנים טובים אני לא שעיר בגוף אלא רק בפנים], מגולח מתוקתק, מסדר שיער על הבוקר והוא נשאר בסטייל כל היום.. וואלה בהתחלה היו תגובות של "בונא כמה זמן אתה עושה תשיער" אני "סביבות 10 דקות קצת פחות" הם כזה "מה אתה בחורה", והדבר היחיד שחשבתי עליו איך מישהו מעיז לפתוח עלי פה כי גם אם אני בחורה אני עדיין נראה יותר טוב ממנו אז אין לו זכות לדבר איתי עד שלפחות ינקה תפנים שלו מהפצעים..

בקיצור אחי בחורות ובכללי - אנשים אוהבים אנשים מטופחים. אנשים אוהבים אנשים אחרים שדואגים לעצמם.
    זה מה שבאתי להסביר כאן.
    ותאמין לי מי שאומר לך עכשיו גייז או משהו יתפלל לעצות ממך אחר כך, אנשים באו אלי אחרי שנה-שנתיים ושאלו איך אני מסדר את השיער, אתה יודע מה? אמרתי להם. ואתה יודע מה? לא יצא להם כמוני, יצא להם מכוער והם ויתרו.
    הסטייל שלך זה הסטייל שלך.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

סתם שאלה..

רודני , טיילר , OP וכל מי שפה איך אתה מסדרים את השיער שלכם..?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,594 | הודעות: 8,198,187 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect