קיצר מי בא אימון משותף (לא כובעים רק)
קיצר מי בא אימון משותף (לא כובעים רק)
|
|
האמת שאני בקאנטרי אצלי בעיר כבר למעלה משנתיים.. אבל שינוי חיצוני זה פאסה.
אם היית יודע אילו תהליכים מתחוללים בשרירים שלך, בדם שלך, בנוירונים שלך.. וכיצד אורח החיים שלך יכול להשתפר מזה, אני מניח שהיית מזניח את כל עניין המראה, מה גם שלנפח שרירים זה לא תמיד כזה בריא, לפחות לפי עניות ידיעותי (לחץ ועומס על המפרקים, הגידים, החוליות, זיהום שרירי וכולי).
גם שמתי לב באופן כללי וגס לעובדה שכל הצעירצ'יקים שבאים לבנות גוף מתחלקים לשתי קבוצות:
- אלה הרמבויים שעושים הרבה נשיפות לפוזה ומרימים משקלים רציניים אך פורשים תוך שבוע/חודש.
- אלה שגם עושים פוזה אך כזאת "מתוכננת", מרימים פחות משקלים, בונים לעצמם גוף (חלקם עובדים על תזונה במקביל עם תוספים) ואחרי שנה מפסיקים והופכים לשקי שומן.
ויש את הסוג השלישי, אלה שלכאורה "שורפים" זמן בחדר כושר, אבל עושים זאת כמה שנים טובות, למען הבריאות ואיכות החיים, לא בשביל לבנות גוף.. בדיוק כמו הזקנים שמתאמנים כל החיים שלהם, חלק גם משיגים אחלה מבנה גוף, לא שרירי מידי ולא שחיפי מידי.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 21:59.
שינוי חיצוני זה פאסה? תסביר את עצמך, בבקשה.
אתה אומר שאם הייתי יודע איזה שינוי קורה בשרירים שלי ואיך האורח החיים שלי משתפר מזה, אז היית מזניח את המראה? לא להפך? אם זה משפר את אורח החיים (וזה משפר.) אז להפך, אני רוצה שזה ימשך בצורה הזאת.
פעם ראשונה שאני שומע שלנפח שרירים זה לא כזה בריא...המטרה שלי לא להפוך לבודיבילדר, המטרה שלי להגיע למסת שריר גבוה יחסית שעדיפה על שומנים עודפים וגם לשפר את המראה. אין בזה פסול.
אני מניח שאין בזה שום דבר פסול כל-עוד אתה יודע מהי הצורה המדוייקת והמאוזנת לעבוד על זה.
לקבל תוכנית ממאמן בחדר כושר או לקרוא איזה אתר או שניים לא נראה לי שזה מה שיקנה לך את היכולת לדעת בצורה אבסולוטית מהי הדרך המאוזנת והנכונה. וגם אם כל אחד מאיתנו ידע מהי, אני בספק אם יוכל לבצע אותה כלכך מהר בהתחשב בעובדה שבמשך 20 שנה הוא אכל זבל, ישב מול המחשב כל היום והמאמץ הספורטיבי הכי רציני שלו בחיים מסתכם בריצת 2000 בתיכון.
לא הזכרתי כי האיבר הכי חשוב לעבוד עליו בחדר הכושר הם הרגליים..
הרי אם אתה מפתח את פלג הגוף העליות שלך והרגליים נשארות חלשות.. אני מאחל לך רק בריאות.
אהה ואיך שכחתי, גם ריצה דופקת את הרגליים בטווח הארוך..
ומה לגבי זמני מנוחה? זה משתנה מאדם לאדם ומצורת אימון לאחרת.
אם היום אתה לוקח יום מנוחה בין אימונים לא בטוח שבעוד חצי שנה זה יספיק לך.
ואם אתה משנה את התזונה ומעמיס אוכל בשביל לפתח גוף?
קראתי באיזה ספר אחד שנוצרים חיידקי מעיים וזה משפיע לא לטובה על המון תחומים בחייך, בין אם על המצב רוח שלך או החשיבה לפי מיטב זיכרוני .
להמשיך?
טוב נו אני מתנצל, כולה כושר, הרבה עושים כושר.. כמו שהרבה מעשנים.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 22:54.
רודני מה הקשר בין אבקת חלבון ללא טבעי? וואלה לא בזין שלי לטחון טונה כל החיים (אני טוחן אבל יש גבול לכמה בנאדם יכול לאכול חלבון ביום, בעיקר אחד שחיף)
אז משתמשים באבקה אחרי ארוחה כדי לקבל עוד חלבונים וקלוריות בתור אקסטרה. שונא תמפגרים שחושבים שזה "אסטרואידים שמנפחים אותך כמו את הכושי הזה רוני קלמן!!!!!!!!!1111111111111"
וסוניק אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל דבר. אני כשאני לא מבין במשו אני סותם תפה. עלק שינוי חיצוני זה פאסה.
יש אנשים עם תוצאות, שהביאו פול בחורות, נהנו מהחיים ועשו דברים שילדים כמוך לא יעשה ב100 שנה. ואני לא מדבר דווקא על גוף, אני מדבר על שינוי מיינדטסט, על שיפור עצמי בכללי, על להפסיק לשים זין על הייטרים וקנאים ולעשות מה שבא לך, על לעשות תספורת יפה ולא גלח מסריח, על להתלבש יפה. זה פאסה?! החיים שלך פאסה.
בניגוד אליהם יש אנשים כמוך שמתרצים לעצמם שזה "פאסה" ואפשר להצליח כשאתה "מכוער" כי הם ראו איזה אחד שהתמזל מזלו. וואלה ראיתי גם אנשים שזכו בלוטו זה אומר שאני צריך לזרוק את כל הכסף שיש לי (ויש לי הרבה) על כרטיסי לוטו בתקווה שאהפוך למליונר נכון???
כי ככה הגישה שלך הולכת. גישה של לוזרים אחי. ומי שעובד רק על "קוביות" וביצפס הוא אפס שלא יגיע לכלום והוא הבדיחה של המכון. גדלים במטבח, לא במכון. ואם כבר מכון, אז דרך סקוואט ותרגילים שילדי קוביות לא עושים. אני בטוח שהילדי קוביות האלה לא עשו סקוואט בחיים וחושבים שהם יהיו שוורצנגר כי הם עובדים על "קוביות" וביצפס.
בחיית אחי אם בחיים שלך לא התעסקת בזה אל דבר. נמאס מאנשים כאלה. אתה מזכיר לי את ההייטרים שלי שאמרו לי שאני לא אצליח לעשות ככה וככה In your face brah
שיפור עצמי שינה לי תחיים והביא אותי לאן שרציתי להיות ואני אמשיך בכל נשימה שאני חי על כדור הארץ הזה להזכיר להייטרים ולקנאים שאני יעשה כל דבר שהם יגידו לי שאני לא יכול לעשות. HATERS GONNA HATE
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 22:36.
פשוט כשילדים חסרי ידע יקראו את ההודעות של סוניק, תרד להם מוטיבציה והם ישארו באותו מקום שהם היו בו. שמנים, מעפנים, חסרי ידידות ועם חברים שמשחקים קונטר סטרייק וכותבים פוסטים ב9פאג.
מי שמוריד לאחרים מוטיבציה לא רצוי לא בחיים שלי והייתי ממליץ שגם לא בחיים שלכם. להקשיב לאנשים כאלה יביא אתכם לקבר.
יש אנשים עם תוצאות מהמכון הכוונה?יש אנשים עם תוצאות, שהביאו פול בחורות, נהנו מהחיים ועשו דברים שילדים כמוך לא יעשה ב100 שנה.
אחלה יש גם כאלה שהשיגו כוסיות בלי מכון.
אז היום זה הכושר שעושה את כל ההבדל?
תינעל על עצמך, זה כושר? זה לסת? זה אלכוהול? זה מעגל חברים?
זה לעשות כסף בחו"ל?
מתי תהיה עקבי?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 22:44.
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
אה אתה שנתיים במכון? יאללה מה הנתונים שלך? מה המשקל? מה הגובה? כמה אחוז שומן? איזה משקלים אתה מרים בסקוואט וDL? מה הדיאטה שלך?
יאללה יאללה שפוך שפוך. אני רוצה לראות מאיזה נקודה אתה מדבר (ויש לי הרגשה שאתה שמן או שחיף שמן)
כי אתה כותב שטויות שילדי קוביות אפילו לא כותבים.
אחרי שנתיים במכון אתה אמור לפתח מסת שריר רצינית עם אחוז שומן נמוך יחסית ולהרים משקלים מכובדים....אם אתה משקיע ולא כותב שזה פאסה כי איזה הודי מסומם כתב את זה.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 23:29.
תאמת אם כבר מדברים על אימונים אני רוצה להגיב בתור אחד שהוא לא חסיד של התוכנית הפופולארית ביותר "SS" למרות שכל מה שקראתי עליה זה דברים טובים והכל... לי אישית יותר הלך בתכנית AB רגילה, לא שאני איזה קרנף וגם אף פעם לא הייתי אבל בהחלט הוספתי מסת שריר מוכבדת לעצמי.
אני זוכר שעבדתי פעם עם טבח שרק זיין כל היום תמוח על כמה הוא חזק (ונכון הוא היה יותר חזק ממני) אבל עדיין יום אחד שמעתי ממנו זורק לי "שרירים זה לא הכל בחיים" חחחח כשאני על 10 אחוז שומן והוא על 20 =].
בקאנטרי (הכולל שחיות, ריצה, סאונה.. פחות הרמת משקולות למרות שאני עובד על המסה כעת והפחתתי אירובי).
זה נכון אולי לפי התכנים שאתה קורא באינטרנט של בודיבילדרים.. אך לא בטוח שמבחינתו של רופא, מבחינתו של נוירולוג, מבחינתה של דיאטנית, מחינתו של אורטופד, מבחינתו של רופא לב או מבחינתה של בעלת תואר ראשון בפעילות גופנית (ולא איזו הסמכה של חודש לאמן בחדר כושר).אחרי שנתיים במכון אתה אמור לפתח מסת שריר רצינית עם אחוז שומן נמוך יחסית ולהרים משקלים מכובדים....
אגב, הזכרת טונה?
יודע כמה כספית יש בטונה? יודע איפה עוד יש כספית? בסתימות של השיניים שלך.. לדעתך זה חומר בריא?
גש לגוגל ותקרא על הסיכונים של כספית.
הזכרת קוטג' בכמויות? קח בתיאבון:
http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0
http://www.youtube.com/watch?v=grZNk...ature=youtu.be
זה לא שאני איזה טבעוני.. אבל כמו בכל דבר, איזון זה המפתח. לא יודע מה איתך, מעדיף לוותר על התוספים, הקוטג' והטונה, אני מעדיף לאכול שקדים וגרעיני דלעת במקום זה (אומנם מספק חלבון חסר אך מזון פחות מסוכן ותורם הרבה ויטמינים ומינרלים). לצרוך חלבון ללא תקנה, להרים משקולות בלי פרופורציה זהו טימטום, גם בשנות ה-80 בכלל אמרו שלהרים משקולות זה בכלל לא בריא אבל הצליחו לשבור כרגע את המיתוס, מי יודע מה נכון.
אם תוכל לעזור ולספק לי מידע חדש אני אשמח.. ברצינות טיילר אתה אדם טוב ביסודך, מה אתה מתרגש מהתגובות שלי ועושה רעש? מאיפה כל האנטי?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-12-2012 בשעה 08:24.