קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 02:34
  2. [דיון] שינוי עצמי
    על ידי Sapir. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-03-2011, 20:43
  3. דעה| על הטימטום של האנשים בפורום| כנסו!
    על ידי BananaStyle בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 22:37
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 72

מי האנשים בפורום שעובדים כרגע על שינוי עצמי? - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

קיצר מי בא אימון משותף (לא כובעים רק)

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

האמת שאני בקאנטרי אצלי בעיר כבר למעלה משנתיים.. אבל שינוי חיצוני זה פאסה.
    אם היית יודע אילו תהליכים מתחוללים בשרירים שלך, בדם שלך, בנוירונים שלך.. וכיצד אורח החיים שלך יכול להשתפר מזה, אני מניח שהיית מזניח את כל עניין המראה, מה גם שלנפח שרירים זה לא תמיד כזה בריא, לפחות לפי עניות ידיעותי (לחץ ועומס על המפרקים, הגידים, החוליות, זיהום שרירי וכולי).

גם שמתי לב באופן כללי וגס לעובדה שכל הצעירצ'יקים שבאים לבנות גוף מתחלקים לשתי קבוצות:

- אלה הרמבויים שעושים הרבה נשיפות לפוזה ומרימים משקלים רציניים אך פורשים תוך שבוע/חודש.

- אלה שגם עושים פוזה אך כזאת "מתוכננת", מרימים פחות משקלים, בונים לעצמם גוף (חלקם עובדים על תזונה במקביל עם תוספים) ואחרי שנה מפסיקים והופכים לשקי שומן.

ויש את הסוג השלישי, אלה שלכאורה "שורפים" זמן בחדר כושר, אבל עושים זאת כמה שנים טובות, למען הבריאות ואיכות החיים, לא בשביל לבנות גוף.. בדיוק כמו הזקנים שמתאמנים כל החיים שלהם, חלק גם משיגים אחלה מבנה גוף, לא שרירי מידי ולא שחיפי מידי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 21:59.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם היית יודע אילו תהליכים מתחוללים בשרירים שלך, בדם שלך, בנוירונים שלך.. וכיצד אורח החיים שלך יכול להשתפר מזה, אני מניח שהיית מזניח כל עניין המראה, מה גם שלנפח שרירים זה לא תמיד כזה בריא, לפחות לפי עניות ידיעותי (לחץ ועומס על המפרקים, הגידים, החוליות, זיהום שרירי וכולי).
    שינוי חיצוני זה פאסה? תסביר את עצמך, בבקשה.

אתה אומר שאם הייתי יודע איזה שינוי קורה בשרירים שלי ואיך האורח החיים שלי משתפר מזה, אז היית מזניח את המראה? לא להפך? אם זה משפר את אורח החיים (וזה משפר.) אז להפך, אני רוצה שזה ימשך בצורה הזאת.

פעם ראשונה שאני שומע שלנפח שרירים זה לא כזה בריא...המטרה שלי לא להפוך לבודיבילדר, המטרה שלי להגיע למסת שריר גבוה יחסית שעדיפה על שומנים עודפים וגם לשפר את המראה. אין בזה פסול.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שינוי חיצוני זה פאסה? תסביר את עצמך, בבקשה.

אתה אומר שאם הייתי יודע איזה שינוי קורה בשרירים שלי ואיך האורח החיים שלי משתפר מזה, אז היית מזניח את המראה? לא להפך? אם זה משפר את אורח החיים (וזה משפר.) אז להפך, אני רוצה שזה ימשך בצורה הזאת.

פעם ראשונה שאני שומע שלנפח שרירים זה לא כזה בריא...המטרה שלי לא להפוך לבודיבילדר, המטרה שלי להגיע למסת שריר גבוה יחסית שעדיפה על שומנים עודפים וגם לשפר את המראה. אין בזה פסול.
    אני מניח שאין בזה שום דבר פסול כל-עוד אתה יודע מהי הצורה המדוייקת והמאוזנת לעבוד על זה.
    לקבל תוכנית ממאמן בחדר כושר או לקרוא איזה אתר או שניים לא נראה לי שזה מה שיקנה לך את היכולת לדעת בצורה אבסולוטית מהי הדרך המאוזנת והנכונה. וגם אם כל אחד מאיתנו ידע מהי, אני בספק אם יוכל לבצע אותה כלכך מהר בהתחשב בעובדה שבמשך 20 שנה הוא אכל זבל, ישב מול המחשב כל היום והמאמץ הספורטיבי הכי רציני שלו בחיים מסתכם בריצת 2000 בתיכון.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זיהום שרירי, LOL.

סוניק חאלס לרשום דברים דביליים.
    לא הזכרתי כי האיבר הכי חשוב לעבוד עליו בחדר הכושר הם הרגליים..
    הרי אם אתה מפתח את פלג הגוף העליות שלך והרגליים נשארות חלשות.. אני מאחל לך רק בריאות.

אהה ואיך שכחתי, גם ריצה דופקת את הרגליים בטווח הארוך..

ומה לגבי זמני מנוחה? זה משתנה מאדם לאדם ומצורת אימון לאחרת.
    אם היום אתה לוקח יום מנוחה בין אימונים לא בטוח שבעוד חצי שנה זה יספיק לך.

ואם אתה משנה את התזונה ומעמיס אוכל בשביל לפתח גוף?
    קראתי באיזה ספר אחד שנוצרים חיידקי מעיים וזה משפיע לא לטובה על המון תחומים בחייך, בין אם על המצב רוח שלך או החשיבה לפי מיטב זיכרוני .

להמשיך?

טוב נו אני מתנצל, כולה כושר, הרבה עושים כושר.. כמו שהרבה מעשנים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 22:54.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מניח שאין בזה שום דבר פסול כל-עוד אתה יודע מהי הצורה המדוייקת והמאוזנת לעבוד על זה.
    לקבל תוכנית ממאמן בחדר כושר או לקרוא איזה אתר או שניים לא נראה לי שזה מה שיקנה לך את היכולת לדעת בצורה אבסולוטית מהי הדרך המאוזנת והנכונה.

אין צורה אבסולוטית, מוחלטת ומושלמת לעבודה מאוזנת ונכונה על הגוף.
    גם בגלל שלכל מאמן חדר כושר יש דעה משלו,
    גם בגלל שלכל אתר יש את התוכניות המומלצות משלו,
    וגם בגלל שיש היום אין-ספור פרופסורים שמגלים כל יום משהו חדש בנוגע לכושר הגופני, ככה שאי אפשר לדעת אף פעם מה הנכון ומה הלא נכון, מה כן אפשר? לנסות ולטעות. לנסות ולהצליח, בדיוק כמו שדברנו על זה בפורום אימון אישי

לא הזכרתי כי האיבר הכי חשוב לעבוד עליו בחדר הכושר הם הרגליים..
    הרי אם אתה מפתח את פלג הגוף העליות שלך והרגליים נשארות חלשות.. אני מאחל לך רק בריאות.
    אני יודע שכתבת את זה לייטינגר, אבל הייתי חייב להגיב.
    למה החלטת שהכי חשוב לעבוד על הרגליים בחדר כושר? מי עם כל שאר הגוף?
    אני לא בן אדם שעובד רק על הביספס ועל הקוביות, זה ממש לא הסגנון שלי. אני לא טיפוס כזה, אני חושב שאתה כבר מכיר את הראש שלי..
    אני בחדר כושר עובד כל שרירי הגוף, כולל חימום, מהגדול לקטן, בצורה נכונה ומבוקרת.

אהה ואיך שכחתי, גם ריצה דופקת את הרגליים בטווח הארוך..
    לשכב על הספה כל היום גם לא נותן כלום, צריך למצוא את האיזון, לא?
    ומה לגבי זמני מנוחה? זה משתנה מאוד מאדם לאדם ומצורת אימון לאחרת.
    אם היום אתה לקוח יום מנוחה לא בטוח שבעוד חצי שנה זה יספיק לך.

ואם אתה משנה את התזונה ומעמיס אוכל בשביל לפתח גוף?
    קראתי באיזה ספר אחד שנוצרים חיידקי מעיים וזה משפיע על המון תחומים בחייך, בין אם על המצב רוח שלך או החשיבה לפי מיטב זיכרוני .

להמשיך?

טוב נו אני מתנצל, כולה כושר, הרבה עושים כושר.. כמו שהרבה מעשנים.
    הגבתי במודגש.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רודני מה הקשר בין אבקת חלבון ללא טבעי? וואלה לא בזין שלי לטחון טונה כל החיים (אני טוחן אבל יש גבול לכמה בנאדם יכול לאכול חלבון ביום, בעיקר אחד שחיף)

אז משתמשים באבקה אחרי ארוחה כדי לקבל עוד חלבונים וקלוריות בתור אקסטרה. שונא תמפגרים שחושבים שזה "אסטרואידים שמנפחים אותך כמו את הכושי הזה רוני קלמן!!!!!!!!!1111111111111"

וסוניק אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל דבר. אני כשאני לא מבין במשו אני סותם תפה. עלק שינוי חיצוני זה פאסה.
    יש אנשים עם תוצאות, שהביאו פול בחורות, נהנו מהחיים ועשו דברים שילדים כמוך לא יעשה ב100 שנה. ואני לא מדבר דווקא על גוף, אני מדבר על שינוי מיינדטסט, על שיפור עצמי בכללי, על להפסיק לשים זין על הייטרים וקנאים ולעשות מה שבא לך, על לעשות תספורת יפה ולא גלח מסריח, על להתלבש יפה. זה פאסה?! החיים שלך פאסה.

בניגוד אליהם יש אנשים כמוך שמתרצים לעצמם שזה "פאסה" ואפשר להצליח כשאתה "מכוער" כי הם ראו איזה אחד שהתמזל מזלו. וואלה ראיתי גם אנשים שזכו בלוטו זה אומר שאני צריך לזרוק את כל הכסף שיש לי (ויש לי הרבה) על כרטיסי לוטו בתקווה שאהפוך למליונר נכון???

כי ככה הגישה שלך הולכת. גישה של לוזרים אחי. ומי שעובד רק על "קוביות" וביצפס הוא אפס שלא יגיע לכלום והוא הבדיחה של המכון. גדלים במטבח, לא במכון. ואם כבר מכון, אז דרך סקוואט ותרגילים שילדי קוביות לא עושים. אני בטוח שהילדי קוביות האלה לא עשו סקוואט בחיים וחושבים שהם יהיו שוורצנגר כי הם עובדים על "קוביות" וביצפס.

בחיית אחי אם בחיים שלך לא התעסקת בזה אל דבר. נמאס מאנשים כאלה. אתה מזכיר לי את ההייטרים שלי שאמרו לי שאני לא אצליח לעשות ככה וככה In your face brah
    שיפור עצמי שינה לי תחיים והביא אותי לאן שרציתי להיות ואני אמשיך בכל נשימה שאני חי על כדור הארץ הזה להזכיר להייטרים ולקנאים שאני יעשה כל דבר שהם יגידו לי שאני לא יכול לעשות. HATERS GONNA HATE
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 22:36.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    רודני מה הקשר בין אבקת חלבון ללא טבעי? וואלה לא בזין שלי לטחון טונה כל החיים (אני טוחן אבל יש גבול לכמה בנאדם יכול לאכול חלבון ביום, בעיקר אחד שחיף)

אז משתמשים באבקה אחרי ארוחה כדי לקבל עוד חלבונים וקלוריות בתור אקסטרה. שונא תמפגרים שחושבים שזה "אסטרואידים שמנפחים אותך כמו את הכושי הזה רוני קלמן!!!!!!!!!1111111111111"
    מה נסגר איתך מה אתה על כדורים?? תרגע, דבר ראשון.
    דבר שני- אבקת חלבון זה לא טבעי, הכוונה שלי לטבעי זה לאכול ביצים שזה מקור מטורף לחלבונים, לאכול טונה, לאכול קוטג', לאכול בננה, כל אלה מרכיבים מפחדים לכמות החלבונים שיש בתוכם. זה נקרא טבעי. אבקת חלבון עשוייה ממי גבינה, אני יודע ממה עשוי, אל תהפוך אותי לאדיוט.

וסוניק אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אל דבר. אני כשאני לא מבין במשו אני סותם תפה. עלק שינוי חיצוני זה פאסה.
    יש אנשים עם תוצאות, שהביאו פול בחורות, נהנו מהחיים ועשו דברים שילדים כמוך לא יעשה ב100 שנה. ואני לא מדבר דווקא על גוף, אני מדבר על שינוי מיינדטסט, על שיפור עצמי בכללי, על להפסיק לשים זין על הייטרים וקנאים ולעשות מה שבא לך, על לעשות תספורת יפה ולא גלח מסריח, על להתלבש יפה. זה פאסה?! החיים שלך פאסה.
    שוב אני אומר, תרגע עם הדיבור שלך כי אין לך מושג מי זה סוניק, אז אל תרגיש לשנייה טוב יותר מאחרים פה בפורום, אין לי כח שוב פעם להזהיר אותך, תרגע.

בניגוד אליהם יש אנשים כמוך שמתרצים לעצמם שזה "פאסה" ואפשר להצליח כשאתה "מכוער" כי הם ראו איזה אחד שהתמזל מזלו. וואלה ראיתי גם אנשים שזכו בלוטו זה אומר שאני צריך לזרוק את כל הכסף שיש לי (ויש לי הרבה) על כרטיסי לוטו בתקווה שאהפוך למליונר נכון???

כי ככה הגישה שלך הולכת. גישה של לוזרים אחי. ומי שעובד רק על "קוביות" וביצפס הוא אפס שלא יגיע לכלום והוא הבדיחה של המכון. גדלים במטבח, לא במכון. ואם כבר מכון, אז דרך סקוואט ותרגילים שילדי קוביות לא עושים. אני בטוח שהילדי קוביות האלה לא עשו סקוואט בחיים וחושבים שהם יהיו שוורצנגר כי הם עובדים על "קוביות" וביצפס.

בחיית אחי אם בחיים שלך לא התעסקת בזה אל דבר. נמאס מאנשים כאלה. אתה מזכיר לי את ההייטרים שלי שאמרו לי שאני לא אצליח לעשות ככה וככה In your face brah
    הגבתי לך במודגש, ובחייאת דינק, תרגיע תעצמך לפני שאתה נכנס לפורום.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פשוט כשילדים חסרי ידע יקראו את ההודעות של סוניק, תרד להם מוטיבציה והם ישארו באותו מקום שהם היו בו. שמנים, מעפנים, חסרי ידידות ועם חברים שמשחקים קונטר סטרייק וכותבים פוסטים ב9פאג.

מי שמוריד לאחרים מוטיבציה לא רצוי לא בחיים שלי והייתי ממליץ שגם לא בחיים שלכם. להקשיב לאנשים כאלה יביא אתכם לקבר.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יש אנשים עם תוצאות, שהביאו פול בחורות, נהנו מהחיים ועשו דברים שילדים כמוך לא יעשה ב100 שנה.
    יש אנשים עם תוצאות מהמכון הכוונה?
    אחלה יש גם כאלה שהשיגו כוסיות בלי מכון.

אז היום זה הכושר שעושה את כל ההבדל?

תינעל על עצמך, זה כושר? זה לסת? זה אלכוהול? זה מעגל חברים?
    זה לעשות כסף בחו"ל?

מתי תהיה עקבי?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-12-2012 בשעה 22:44.

משתמש מתחיל האוואטר של IceAge
    שם פרטי
    <שאל את אמא ש'ך>
    לייקים
    22
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    כלי רוצה לדרוך אותו, מכשיר רוצה למשוך אותו, מנאייק ששופך לי ת'שתייה רוצה לשפוך אותו,

זה לעשות כסף בחו"ל?

מתי תהיה עקבי?
    + 1000000000000000000 אחשללי אני איתך

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה לעשות כסף בחו"ל?

מתי תהיה עקבי?
    זה כל מה שאמרת.

זה שאתה זורק תחיים שלך על דבר אחד (ולא מצליח בו) לא אומר שכולם כמוך.

כל מה שאתה בא לעשות פה זה להוריד לילדים מוטיבציה כשאתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם אפילו.
    אנשים כמוך לא רצויים בחיים שלי ולא בחיים של אף אדם מצליח בתחום כזה או אחר.

U MAD BRO?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תודה רבה וחידשתי לי בקטע של החצי קילו מסת שריר בחודש, למרות שהאמת זה נשמע לי לא נכון, אבל זה שווה בדיקה
    בגדול, מה שאני עושה עד היום זה מה שאתה עשית פעם, לאכול יותר, להפחית בכמות האירובי כדי לא לשרוף קלוריות חיוניות, וכל היום להיות במכון
    ואני פותח מלא סטים כמו שאתה עשית פעם כשהיית יחסית מתחיל בתחום (זרום איתי, זה נכון לגבי 90% מהאנשים בתחום).
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אם היית יודע אילו תהליכים מתחוללים בשרירים שלך, בדם שלך, בנוירונים שלך.. וכיצד אורח החיים שלך יכול להשתפר מזה, אני מניח שהיית מזניח את כל עניין המראה, מה גם שלנפח שרירים זה לא תמיד כזה בריא, לפחות לפי עניות ידיעותי (לחץ ועומס על המפרקים, הגידים, החוליות, זיהום שרירי וכולי).

גם שמתי לב באופן כללי וגס לעובדה שכל הצעירצ'יקים שבאים לבנות גוף מתחלקים לשתי קבוצות:

- אלה הרמבויים שעושים הרבה נשיפות לפוזה ומרימים משקלים רציניים אך פורשים תוך שבוע/חודש.

- אלה שגם עושים פוזה אך כזאת "מתוכננת", מרימים פחות משקלים, בונים לעצמם גוף (חלקם עובדים על תזונה במקביל עם תוספים) ואחרי שנה מפסיקים והופכים לשקי שומן.

ויש את הסוג השלישי, אלה שלכאורה "שורפים" זמן בחדר כושר, אבל עושים זאת כמה שנים טובות, למען הבריאות ואיכות החיים, לא בשביל לבנות גוף.. בדיוק כמו הזקנים שמתאמנים כל החיים שלהם, חלק גם משיגים אחלה מבנה גוף, לא שרירי מידי ולא שחיפי מידי.
    אה אתה שנתיים במכון? יאללה מה הנתונים שלך? מה המשקל? מה הגובה? כמה אחוז שומן? איזה משקלים אתה מרים בסקוואט וDL? מה הדיאטה שלך?

יאללה יאללה שפוך שפוך. אני רוצה לראות מאיזה נקודה אתה מדבר (ויש לי הרגשה שאתה שמן או שחיף שמן)
    כי אתה כותב שטויות שילדי קוביות אפילו לא כותבים.

אחרי שנתיים במכון אתה אמור לפתח מסת שריר רצינית עם אחוז שומן נמוך יחסית ולהרים משקלים מכובדים....אם אתה משקיע ולא כותב שזה פאסה כי איזה הודי מסומם כתב את זה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-12-2012 בשעה 23:29.

תאמת אם כבר מדברים על אימונים אני רוצה להגיב בתור אחד שהוא לא חסיד של התוכנית הפופולארית ביותר "SS" למרות שכל מה שקראתי עליה זה דברים טובים והכל... לי אישית יותר הלך בתכנית AB רגילה, לא שאני איזה קרנף וגם אף פעם לא הייתי אבל בהחלט הוספתי מסת שריר מוכבדת לעצמי.
    אני זוכר שעבדתי פעם עם טבח שרק זיין כל היום תמוח על כמה הוא חזק (ונכון הוא היה יותר חזק ממני) אבל עדיין יום אחד שמעתי ממנו זורק לי "שרירים זה לא הכל בחיים" חחחח כשאני על 10 אחוז שומן והוא על 20 =].

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אה אתה שנתיים במכון?
    בקאנטרי (הכולל שחיות, ריצה, סאונה.. פחות הרמת משקולות למרות שאני עובד על המסה כעת והפחתתי אירובי).

אחרי שנתיים במכון אתה אמור לפתח מסת שריר רצינית עם אחוז שומן נמוך יחסית ולהרים משקלים מכובדים....
    זה נכון אולי לפי התכנים שאתה קורא באינטרנט של בודיבילדרים.. אך לא בטוח שמבחינתו של רופא, מבחינתו של נוירולוג, מבחינתה של דיאטנית, מחינתו של אורטופד, מבחינתו של רופא לב או מבחינתה של בעלת תואר ראשון בפעילות גופנית (ולא איזו הסמכה של חודש לאמן בחדר כושר).

אגב, הזכרת טונה?
    יודע כמה כספית יש בטונה? יודע איפה עוד יש כספית? בסתימות של השיניים שלך.. לדעתך זה חומר בריא?

גש לגוגל ותקרא על הסיכונים של כספית.

הזכרת קוטג' בכמויות? קח בתיאבון:
    http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0
    http://www.youtube.com/watch?v=grZNk...ature=youtu.be

זה לא שאני איזה טבעוני.. אבל כמו בכל דבר, איזון זה המפתח. לא יודע מה איתך, מעדיף לוותר על התוספים, הקוטג' והטונה, אני מעדיף לאכול שקדים וגרעיני דלעת במקום זה (אומנם מספק חלבון חסר אך מזון פחות מסוכן ותורם הרבה ויטמינים ומינרלים). לצרוך חלבון ללא תקנה, להרים משקולות בלי פרופורציה זהו טימטום, גם בשנות ה-80 בכלל אמרו שלהרים משקולות זה בכלל לא בריא אבל הצליחו לשבור כרגע את המיתוס, מי יודע מה נכון.

אם תוכל לעזור ולספק לי מידע חדש אני אשמח.. ברצינות טיילר אתה אדם טוב ביסודך, מה אתה מתרגש מהתגובות שלי ועושה רעש? מאיפה כל האנטי?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-12-2012 בשעה 08:24.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect