קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש פה לגמריי :) - קצת עליי
    על ידי stream_music בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 10-10-2011, 14:59
  2. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 20-03-2011, 14:38
  3. קצת עליי שתכירו אותי :]
    על ידי -=Shlomi=- בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-09-2007, 01:09
  4. היום שעבר עליי אתמול + קצת מהיום..
    על ידי Graf.E.T בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 20:28
  5. חברה עזרה בויסטה בבקשה אני חדש אז תרחמו עליי קצת
    על ידי dhkcuxehkv בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 23:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

קצת עליי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל קצת עליי.

טוב אז ככה, הציעו לי לעלות לניהול פה, והאמת שבעקבות השינוי והשיפור שהפורום הזה עובר, הסכמתי לתקופת ניסיון, כי אני באמת חושב שאם הפורום ימשיך ככה הוא יגרום לאנשים לשנות את החיים שלהם.
    אז ככה, אני אספר קצת על עצמי לפני שאני עולה לניהול, ואתן רקע על הסיפור שלי (כוסעמק זה הולכת להיות חפירה ואני מתעורר עוד 3 שעות).

אני הייתי ילד מאוד מאוד שונה ממה שאני היום. הייתי, עד אמצע התיכון, ילד שמן (80 קילו בכיתה ח' היה השיא), ביישן רצח, קוביות בשיניים, חסר ביטחון עצמי, דימוי עצמי נמוך.
    היו לי את הכמה חברים הטובים בכיתה (שגם הם, מעט אחרי ויחד איתי, עבר שינוי עצום בעצמם. עד היום אנחנו חברים הכי טובים ויש לנו קשר מדהים, גם בזכות השינויים שעברנו יחד)
    זה התחיל בסוף היסודי, כשהיה בי משהו שרצה לצאת החוצה. לא ידעתי מה זה ואיך להוציא את זה, אבל אז עשיתי משהו שיצר את הניצוץ וגרם לי להפוך את עצמי 180 מעלות. הייתה ילדה שממש רציתי. חשבתי עליה כל היום, הסתכלתי עליה בכיתה, באמת שאתם יכולים לדמיין איך זה נראה. עכשיו תכלס, הבחורה ניצלה אותי. קניתי לה דברים, עשיתי בשבילה הכל והייתי הפאפי שלה.
    יום אחד אזרתי אומץ, לא יודע מאיפה זה בא לי... ואמרתי לה שאני אוהב אותה. אתם לא מבינים בכלל מה היום הזה עשה לי..... התגובה שלה הייתה שהיא צחקה לי בפנים. פשוט צחקה. זה היה נורא.
    אבל משום מה... לא הייתי מבואס. פתאום נהייתי מאוד מכוון... הייתה לי מטרה.
    בתקופה הזו נכנסתי לפורום פיקאפ כדי לדעת איך להשיג אותה. למזלי לא קראתי פה הרבה, רק את הבסיס, ולא הגעתי למצב שאני יוצא לסארג'ים או הולך חלילה לקורס. מה שכן, בתוך החבורה שלנו, שכולם בה היו ביישנים, התחלתי להתחיל (זה כבר היה בתיכון) עם בנות ביציאות. בהתחלה לא רציני, עשיתי שטויות, פאדיחות, בלאגנים.... קצת ירדה לי הביישנות.
    האמת? לא ניצלתי את הזמן שלי, אבל מה שכן- למדתי שהשד לא נורא כל כך. החברים שלי באותו זמן ראו אותי והתחילו גם הם להתעסק יותר במין הנשי, יותר התחברנו לבנות ונהיינו יותר פתוחים (עדיף מאוחר מאשר אף פעם). עזבתי את פורום פיקאפ כי כשעזבתי את התיכון שכחתי מהבחורה, ולמרות שהיה לי חסר העובדה שהייתי בתול שפתיים מסכן.
    באמצע התיכון נמאס לי להיות קובב והחלטתי להרזות. חופש גדול, התקופה עם הכי הרבה ממתקים- החלטתי שאני מרזה. מעכשיו אני שותה רק מים. חטיף אחד בשבוע (כל דבר שהוא בין ארוחות נחשב חטיף). אוכל עד שאני כבר לא רעב ולא עד שאני מפוצץ.
    התוצאות היו מדהימות מבחינתי. בזכות זה שגבהתי והרזיתי נהייתי רזה בטירוף. (ירדתי 8 קילו בחודש!)
    אהבתי את התוצאה, קיבלתי פידבקים חיוביים ונהייתי פשוט בנאדם אחר. כבר לא הייתי ביישן, כבר היו לי ידידות והדימוי העצמי שלי עלה. הכרתי את החברה הראשונה שלי, שזה דבר שגרם לי להעלאת ביטחון עצומה בפני עצמה.
    עדיין הייתי חנון, ועדיין לא הייתי מרוצה לגמרי.
    התחלתי לפני שנתיים להתאמן במכון כושר ולהתנפח. התפתחתי לאט לאט ובזהירות ונכנסתי ברצינות לעניין של האימונים- וכבר לא הייתי רזה אלא היה לי גוף טוב. גוף טוב שקיבלתי עליו, שוב, מחמאות, פידבקים חיוביים, תענוג!
    בשלב הזה כבר הייתי טוב עם בנות, אבל עדיין המעמד החברתי שלי לא היה להיט ולא יצא לי להכיר הרבה בנות- אבל בנות שכבר הכרתי יכולתי להשיג. החלטתי להתמקד בלייפסטייל, ובגלל שידעתי שאני טוב בשיחה ויש לי לשון טובה עם בחורות, רציתי לנסות להתחיל עם בנות כדי להכיר אותן ופניתי לפורום פה. ניסיתי פעם אחת לצאת לסארג'... האמת? הרגשתי חרא. לא התאים לי! הרגשתי אנס ורודף.... התביישתי בזה שיצאתי במיוחד בשביל להתחיל עם בנות. הבנתי שאת הבנות שאני רוצה להכיר אני אכיר דרך חברים וידידות, או יציאות שמתחילים עם בנות בזרימה במקרה. התחלתי להכיר אנשים (עדיין עובד על זה אגב, מאוד אוהב להכיר אנשים). מתוך החבורה המאוד קרובה שלי התחלתי להכיר לאט לאט בנות מכל חבר, הכרתי בחורות מכל מיני מכרים מהיסודי, ובכללי הכרתי כל מי שרק יכולתי. דרך אותן ידידות יצא לי להכיר עוד בנות, ויצאו לי כמה שטויות מדברים כאלה.
    אגב, הבחורה שאני יוצא איתה היום היא חברה של חברים שלי.
    באותה תקופה של אחרי המכון (שהמשיכה עד לפני כמה חודשים), עזבתי את המכון ועברתי לאימונים לפני צבא (לא חשוב איפה), כי נורא נהניתי מהם והם היו לי אחלה תחביב. ועכשיו אני חוזר למכון כי המטרות שלי שונות.
    לגבי הסטייל של השיער והלבוש... תכלס מעולם לא ישבתי על זה וחשבתי על סטייל שאני רוצה בשיער (לבוש אני מתלבש יפה- לא מיוחד אבל יפה, אני מתייעץ עם ידידות אם אני רוצה אבל אני בעיקר לובש דברים שיושבים יפה על הגוף, צמודים ומבליטים את הנפח של הגוף.)
    ושיער פנים וראש כבר לא כל כך משנה כי אני עוד חודשיים מתגייס.
    כרגע אני מתעסק בעיקר בלעבוד ולחסוך כסף לקראת תכנונים עתידיים.

מקווה שתכירו אותי קצת יותר, בכל מקרה אני מאוד מקווה שהפורום הזה יהפוך לפורום שייתן לאנשים מוטיבציה להמשיך להשתנות, כי מי כמוני יודע כמה זה קשה לעשות שינוי לבד- אני עברתי שינוי בכמה שנים, שאם הייתה לי את התמיכה הנכונה היה לוקח לי חצי מהזמן.
    השיפור עוד לא נגמר חברים, מקווה שמחר תצאו מהבית ותעשו עם עצמכם משהו (:

בהצלחה לכולם!
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 25-12-2012 בשעה 03:04.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

YA BROTHERS!! זאת הפאקינג מהפכה!! לא עוד לגישת הכובעים, לא עוד ללרדוף אחרי ממוצעות בתקווה שהן יזרמו לדבר, לא עוד לסארג'ים ולתרגילים מפגרים שגורמים לך להראות מגוחך!! לא עוד לגישת הפרס המפגרת!! לא עוד לשקרים של תעשיית הפיקאפ!! לא עוד ללהשתכר כל סופש ולהתחיל עם 10000 בחורות במועדון ולחזור הביתה ולהביא ביד!!

שיפור עצמי, שיפור עצמי ושוב פעם שיפור עצמי, מי שלא נתן מעצמו 200% ושינה את עצמו חיצונית ב180 אין לו סיכוי להתלונן, לדרוש שבחורות ירקו לכיוון שלו ובכלל לדרוש משהו!!

אם אתה לא שינית את עצמך 180 מעלות, אפילו שמנה לא תסתכל עליך. זאת עובדה!!

וואלה אם זה מה שיקרה לפורום הזה אז אני מאושר ועשיתי פה תמטרה שלי, במקום פורום של אנסים וכובעים זה יהפוך לפורום שכולל מוטיבציה, שיפור עצמי, סטייל ובגדים, פיתוח גוף, חיי לילה ובילויים, טיפוח אישי החל משיזוף ועיצוב שיער עד לניתוחים פלסטיים (עדיף לעשות ניתוח פלסטי מאשר לקנות סוברו פשע או אייפון 5), פיתוח מעגלים חברתיים וקשרים, טיסות לחו''ל וחופשות בקיץ ובכלל כל מה שקשור שיפור איכות החיים. אבל עדיף להתפקס על מראה חיצוני כי זה השלב הראשון.

כי תכלס...החיים לא שווים כלום בלי זה. ומי שלא מסכים איתי בחיים לא השתנה ונשאר אותו אינסל עם מסיכה של "אני זכר אלפא שפותח 1000 סטים". והוא בחיים לא נהנה ואני מרחם על אנשים כאלה, אתם חיים פעם אחת ואתם רוצים לזרוק את החיים האלה על מרדף אחרי בחורות או יותר גרוע על פוסטים ב9גאג ומשחקי וידיאו וכשתהיו בני 40 לא יהיה לכם מה לספר לילדים שלכם (שומע בני היה אתר כזה 9פאג וכל הSOCIAL OUTCASTS עשו שם פוסטים שהם פורבר אלון בגלל שבנות אוהבות מניאקים שאכפת להם רק מעצמם)

אתם באמת רוצים להיות כאלה????? רציני אני שואל כי מי שלא מתעסק בשיפור עצמי זה בדיוק יהיה העתיד שלו.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-12-2012 בשעה 04:31.

ככה אני רוצה שהפורום הזה יראה
    טיילר הוא נכס פה, אפ תקחו את טיילר ותפחיתו את הזיוני שכל של הלסתות יש עם מה לעבוד
    "פיקאפ" ומיסטרי זה לא שם המשחק
    לדעת לחיות זו לדעתי המטרה
    אנשים שמגיעים לפורום הזה צריכים ללמוד מטקסטים כמו שיש בפוסט הזה,שטיילר כותב
    ואם יהיה לי זמן גם אני אחזור לכתוב פה.. דבר שכבר התיאשתי ממנו מרוב פרצופי תחת שבאים לכאן

תעלה לניהול נעשה בלאגן יהיה צחוקים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כן, המלצתי עלייך יאח
    וואלה אני יותר ממאושר כשתצטרף אליי לניהול!!

אגב טיילר, אני חייב להגיב פה נשמה- אומנם הפורום עבר שינוי ואנחנו כן מדברים על שיפור עצמי, אבל זה לא אומר שהכוונה עכשיו זה רק לדבר על שיפור עצמי..אנחנו עדיין כאן כדי להשיג נשים, וכדי להשיג נשים, קודם כל צריך להשקיע בעצמך..אבל לא לטעות. זה לא פורום שמדבר אך ורק על לייפסטיל, אלה יותר בסגנון של הצלחה בנשים שכרוכה גם בשיפור עצמי.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כן, המלצתי עלייך יאח
    וואלה אני יותר ממאושר כשתצטרף אליי לניהול!!

אגב טיילר, אני חייב להגיב פה נשמה- אומנם הפורום עבר שינוי ואנחנו כן מדברים על שיפור עצמי, אבל זה לא אומר שהכוונה עכשיו זה רק לדבר על שיפור עצמי..אנחנו עדיין כאן כדי להשיג נשים, וכדי להשיג נשים, קודם כל צריך להשקיע בעצמך..אבל לא לטעות. זה לא פורום שמדבר אך ורק על לייפסטיל, אלה יותר בסגנון של הצלחה בנשים שכרוכה גם בשיפור עצמי.
    אני מכיר אנשים עם לייפסטייל בלי פיקוקינג שמשיגים נשים
    אבל לא מכירים אנשים עם פיקוגינג ובלי לייפסטייל שמשיגים נשים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני מכיר אנשים עם לייפסטייל בלי פיקוקינג שמשיגים נשים
    אבל לא מכירים אנשים עם פיקוגינג ובלי לייפסטייל שמשיגים נשים
    מה ניסית להגיד כאן?

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

לאן אתה מתגייס?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

עוד לא יודע. אני מקווה שתפקיד עם יציאות כמה שיותר טובות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    עוד לא יודע. אני מקווה שתפקיד עם יציאות כמה שיותר טובות.
    ג'וב?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ג'וב?
    אני רוצה ג'וב רק אם זה כזה שיעזור לי באזרחי (מודיעין לדוגמא)... רק אם זה איכותי (ואני מוכן גם לחתום קבע). אם זה משהו שלא יעזור לי באזרחות אני הולך לקרבי.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 25-12-2012 בשעה 16:25.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני רוצה ג'וב רק אם זה כזה שיעזור לי באזרחי (מודיעין לדוגמא)... רק אם זה איכותי (ואני מוכן גם לחתום קבע). אם זה משהו שלא יעזור לי באזרחות אני הולך לקרבי.
    גם בקרבי אתה יכול להוציא מזה תועלת לאזרחות, אתה יכול אחרכך להיות מאבטח אישיים, להיות בשב"כ, ימ"מ, אתה יכול להיות עוד המון דברים..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יש לי תכנית מאוד ארוכת טווח לגבי החיים שלי, והאמת ששירות קרבי תדחה אותה קצת. אם אני לבסוף אהיה קרבי (אני מקווה להתקבל לדבר השני), אני אלך על זה עד הסוף.
    אבל אני יודע מה אני רוצה מעצמי ומה התכנון שלי בחיים. לצערי התכנון הזה כולל בתוכו שירות צבאי ספציפי אז אני מרגיש ממש חייב להתקבל אליו.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אם אתה לא מקבל את זה אתה סתם מבזבז זמן וכסף. ויש לך עוד סיכוי אם אתה מוציא פטור ומבקש להתנדב בתפקידים האלה שבתאכלס להתנדב זה הרבה יותר נוח.

אגב מזל טוב על הניהול.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

,תודה. תכלס אני חי על התקווה והאמונה שאני אקבל את זה. אם חלילה לא אקבל את זה... אני אחשוב על מה לעשות עם עצמי. בכל מקרה אני אתן צ'אנס לשירות קרבי כי אני כן רואה בזה משהו חשוב, בנוסף לעובדה שזה חוויה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    YA BROTHERS!! זאת הפאקינג מהפכה!! לא עוד לגישת הכובעים, לא עוד ללרדוף אחרי ממוצעות בתקווה שהן יזרמו לדבר, לא עוד לסארג'ים ולתרגילים מפגרים שגורמים לך להראות מגוחך!! לא עוד לגישת הפרס המפגרת!! לא עוד לשקרים של תעשיית הפיקאפ!! לא עוד ללהשתכר כל סופש ולהתחיל עם 10000 בחורות במועדון ולחזור הביתה ולהביא ביד!!

שיפור עצמי, שיפור עצמי ושוב פעם שיפור עצמי, מי שלא נתן מעצמו 200% ושינה את עצמו חיצונית ב180 אין לו סיכוי להתלונן, לדרוש שבחורות ירקו לכיוון שלו ובכלל לדרוש משהו!!

אם אתה לא שינית את עצמך 180 מעלות, אפילו שמנה לא תסתכל עליך. זאת עובדה!!

וואלה אם זה מה שיקרה לפורום הזה אז אני מאושר ועשיתי פה תמטרה שלי, במקום פורום של אנסים וכובעים זה יהפוך לפורום שכולל מוטיבציה, שיפור עצמי, סטייל ובגדים, פיתוח גוף, חיי לילה ובילויים, טיפוח אישי החל משיזוף ועיצוב שיער עד לניתוחים פלסטיים (עדיף לעשות ניתוח פלסטי מאשר לקנות סוברו פשע או אייפון 5), פיתוח מעגלים חברתיים וקשרים, טיסות לחו''ל וחופשות בקיץ ובכלל כל מה שקשור שיפור איכות החיים. אבל עדיף להתפקס על מראה חיצוני כי זה השלב הראשון.

כי תכלס...החיים לא שווים כלום בלי זה. ומי שלא מסכים איתי בחיים לא השתנה ונשאר אותו אינסל עם מסיכה של "אני זכר אלפא שפותח 1000 סטים". והוא בחיים לא נהנה ואני מרחם על אנשים כאלה, אתם חיים פעם אחת ואתם רוצים לזרוק את החיים האלה על מרדף אחרי בחורות או יותר גרוע על פוסטים ב9גאג ומשחקי וידיאו וכשתהיו בני 40 לא יהיה לכם מה לספר לילדים שלכם (שומע בני היה אתר כזה 9פאג וכל הSOCIAL OUTCASTS עשו שם פוסטים שהם פורבר אלון בגלל שבנות אוהבות מניאקים שאכפת להם רק מעצמם)

אתם באמת רוצים להיות כאלה????? רציני אני שואל כי מי שלא מתעסק בשיפור עצמי זה בדיוק יהיה העתיד שלו.
    וואלה אתם באמת חושבים שזה עד כדי כך פקטור כזה גדול?! כי זה כל מה שהולך פה.
    אני נגד רוטינות וכל השטויות האלה, פשוט צריך להיות גבר גבר שנראה טוב שיודע מה הוא עושה עם ביטחון.

וזהו מה ימנע ממכם להשיג נשים, אם יש לכם מצח גבוה או לא?! אם יש לכם לסת?!
    תראו את הבחור פה: ***
    וואלה הוא לא שיא היופי אבל הוא יכל להביא את שתיהם למרות שהם מכוערות אשש, אני בטוח שהוא מביא הרבה יותר יפות מהן..

מה אתם אומרים?!

עריכה: זה לא נותן לי לפרסם את הקישור אבל מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי או משהו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect