אני עכשיו על SS במסה מלוכלכת (לא קשה לי לעלות במשקל כל עוד אני אוכל מעל הMAINTENCE שלי אבל הגוף שלי לא אוגר שומן, אני משו באמצע יעני איזון בין HARDGAINER לאחד שאוגר שומן מכל דבר קטן) אז מסה מלוכלכת זה טוב בשבילי. ומה אני יגיד לך אני רואה אחלה תוצאות בלי עין הרע. אולי אני אפילו יפרסם פה תמונות של הגוף שלי (לפני ואחרי) בקיץ בשביל לתת לאנשים מוטיבציה.
מה שכן אני רוצה לציין זה שהגנטיקה משחקת פה תפקיד, גם בתור שחיף תמיד היו לי כתפיים רחבות יותר מהWAIST שלי כי זה המבנה גוף שנולדתי איתו. למשל לפני שנה (כשלא הייתי מתאמן בכלל) נשארתי אותה מידה במכנסיים (אני מתחילת התיכן אותה מידה נראה לי) אבל המכופתרות שהיו עולות עלי לפני שנה לא היו נסגרות עלי באיזור החזה והכתפיים. אולי כי הגוף שלי עדיין גדל, גם בגיל 21. לאדע, אבל גנטיקה משחקת תפקיד חשוב בפיתוח גוף כמו בכל תחום אחר בחיים.
למשל היה לי ולבייקר איזה חבר אחד בישראל, היה לי ולו אותם נתונים אותו גובה ואותו משקל (הוא אפילו שקל יותר ממני ב2 קילו ככה) והגוף שלו היה נראה ממש שונה משלי הוא היה יותר "צר" ואני לא מדבר על אחוז שומן נמוך כי לא ראו לו את הABS. לי לעומת זאת היה גוף יותר "מסיבי" ורחב (שלא תבינו לא נכון שנינו שחיפים אבל הכוונה יחסית אליו). יעני לא נראיתי כמו אחד ששוקל X אלא X+5 פחות או יותר. מה גם, שיש לי מבנה עצמות קטן יחסית, כלומר אין לי מבנה עצמות "גדול" ורחב. והכי חשוב שהבנאדם אכל פי 10 יותר ממני ולא עלה במשקל ואם הייתי אוכל ככה הייתי עולה על בטוח, אף פעם לא באמת היה לי תאבון גדול עד שהגעתי לארה''ב והתחלתי לזלול כמו משוגע והחלטתי לנצל את זה ולהתחיל להתאמן.
וטבח הזה שעבד איתך סתם שמן חח

מוחעחעחעחע
.