קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 02:34
  2. [דיון] שינוי עצמי
    על ידי Sapir. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 12-03-2011, 20:43
  3. דעה| על הטימטום של האנשים בפורום| כנסו!
    על ידי BananaStyle בפורום 18 פלוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 22:37
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 72

מי האנשים בפורום שעובדים כרגע על שינוי עצמי? - עמוד 4

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    תאמת אם כבר מדברים על אימונים אני רוצה להגיב בתור אחד שהוא לא חסיד של התוכנית הפופולארית ביותר "SS" למרות שכל מה שקראתי עליה זה דברים טובים והכל... לי אישית יותר הלך בתכנית AB רגילה, לא שאני איזה קרנף וגם אף פעם לא הייתי אבל בהחלט הוספתי מסת שריר מוכבדת לעצמי.
    אני זוכר שעבדתי פעם עם טבח שרק זיין כל היום תמוח על כמה הוא חזק (ונכון הוא היה יותר חזק ממני) אבל עדיין יום אחד שמעתי ממנו זורק לי "שרירים זה לא הכל בחיים" חחחח כשאני על 10 אחוז שומן והוא על 20 =].
    אני עכשיו על SS במסה מלוכלכת (לא קשה לי לעלות במשקל כל עוד אני אוכל מעל הMAINTENCE שלי אבל הגוף שלי לא אוגר שומן, אני משו באמצע יעני איזון בין HARDGAINER לאחד שאוגר שומן מכל דבר קטן) אז מסה מלוכלכת זה טוב בשבילי. ומה אני יגיד לך אני רואה אחלה תוצאות בלי עין הרע. אולי אני אפילו יפרסם פה תמונות של הגוף שלי (לפני ואחרי) בקיץ בשביל לתת לאנשים מוטיבציה.

מה שכן אני רוצה לציין זה שהגנטיקה משחקת פה תפקיד, גם בתור שחיף תמיד היו לי כתפיים רחבות יותר מהWAIST שלי כי זה המבנה גוף שנולדתי איתו. למשל לפני שנה (כשלא הייתי מתאמן בכלל) נשארתי אותה מידה במכנסיים (אני מתחילת התיכן אותה מידה נראה לי) אבל המכופתרות שהיו עולות עלי לפני שנה לא היו נסגרות עלי באיזור החזה והכתפיים. אולי כי הגוף שלי עדיין גדל, גם בגיל 21. לאדע, אבל גנטיקה משחקת תפקיד חשוב בפיתוח גוף כמו בכל תחום אחר בחיים.

למשל היה לי ולבייקר איזה חבר אחד בישראל, היה לי ולו אותם נתונים אותו גובה ואותו משקל (הוא אפילו שקל יותר ממני ב2 קילו ככה) והגוף שלו היה נראה ממש שונה משלי הוא היה יותר "צר" ואני לא מדבר על אחוז שומן נמוך כי לא ראו לו את הABS. לי לעומת זאת היה גוף יותר "מסיבי" ורחב (שלא תבינו לא נכון שנינו שחיפים אבל הכוונה יחסית אליו). יעני לא נראיתי כמו אחד ששוקל X אלא X+5 פחות או יותר. מה גם, שיש לי מבנה עצמות קטן יחסית, כלומר אין לי מבנה עצמות "גדול" ורחב. והכי חשוב שהבנאדם אכל פי 10 יותר ממני ולא עלה במשקל ואם הייתי אוכל ככה הייתי עולה על בטוח, אף פעם לא באמת היה לי תאבון גדול עד שהגעתי לארה''ב והתחלתי לזלול כמו משוגע והחלטתי לנצל את זה ולהתחיל להתאמן.

וטבח הזה שעבד איתך סתם שמן חח
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-12-2012 בשעה 00:33.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

עזוב אותך סוניק אני מעדיף למות בגיל 90 לא בריא מאשר בגיל 120 לחיות כל היום על גרעיני דלעת.
    אני כרגע בהתחלה של תקופה די חדשה בחיים שלי, עברתי שיפור ראשוני בכל מה שקשור לטיפוח וללייפסטייל. בחודשים הקרובים אני מכין את עצמי מבחינה כלכלית לשנים הקרובות של הצבא (שבהן אני מתכנן לעבור שיפור כלכלי משמעותי, ומתוכנן, בתקווה שתוך 3-4 שנים של עבודה אני אסיים את השלב הזה), כאשר אני מקווה במהלך התקופה הזו לשפר יותר את הקטע של הגוף שלי ובעיקר של המעגלים החברתיים שלי.

המטרות שלי מורכבות משניים- לטווח הרחוק ולטווח הקרוב. לטווח הקרוב כרגע אני חוסך כסף, ומחכה לתשובה גורלית מהצבא- שבשביל שתהיה חיובית הפעלתי את כל הפרוטקציות ועשיתי כל מה שיכולתי. (כמובן שאני עובד על כל האספקטים בחיים שלי- אבל זה כרגע העניין העיקרי שאותו אני משפר). לטווח הרחוק אני מקווה שתוך 3-6 שנים אני אהיה משהו שאני מתכנן להיות (לא אפרט כרגע).

אני דווקא לא הייתי על מסה מאוד מלוכלכת אכלתי יחסית דברים בריאים לא ג'אנק כמו שוקולדים וחטיפים אבל מה שכן הייתי טוחן צלחות ענקיות של פסטה עם איזה 3 שניצלים וזה רק ארוחה אחת מן הסתם חח ולפני שהתחלתי לאכול כמו חזיר היה לי קשה לעלות במשקל אבל כשראיתי איך אני עולה כמו קסם פשוט הייתי בשוק... הייתה לי איזו תקופה שעליתי בערך קילו כל שבוע התחלתי 69 קילו על 1.83... בשיא הגעתי ל79-80 על 1.83 כשהגעתי לזה זה לא היה נתפס בעיניי יש רק בעיה אחת עם המבנה גוף שלי... כמה שגם אני פעם הייתי שחיף ודחליל עדיין הכתפיים שלי היו רחבות בהרבה מהמותניים ועכשיו זה בכלל קיצוני וזה הדבר הכי טוב וכמעט היחידי שנשאר לי מהאימונים (הגב שלי התפתח כמו משוגע) הבעיה היא שיש אני נוטה לגדל כרס וזה זין רצח הלוואי והייתי מהשחיפים עם הריבועים זה הכי טוב שיש אבל זה לא נגיד שהייתי קם בבוקר והייתה לי כרס זה כרס של נוזלים... כשקמתי בהתחלה הכל שטוח ורק אחרי האוכל זה נהיה מגעיל אבל זה משהו שלעולם לא הצלחתי להתמודד איתו ובחיים לא הצלחתי להעלים אותה לגמרי.. רק למזער, מה שכן אני מניח שהאחוז שומן שלי נע בין 10 הכי נמוך (שזה כלום) לעומת 11-12 הכי גבוה (פעם הייתי אצל תזונאי והוא בדק את האחוזי שומן וגם כשראו את הכרס המסריחה הזאת עדיין האחוז שומן היה נמוך).

אבל מה שאני אוהב באימונים זה האנדרנלין וההתלהבות מהעליה במשקל כל פעם, מה שגם שפתאום התחילו לראות אצלי חזה הייתי מופתע כי פעם זה היה שטוח לגמרי-פלטה, במקומות אחרים עוד היה פוטנציאל אבל שם בכלל לא חח.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 25-12-2012 בשעה 20:11.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אבל מה שאני אוהב באימונים זה האנדרנלין וההתלהבות מהעליה במשקל כל פעם, מה שגם שפתאום התחילו לראות אצלי חזה הייתי מופתע כי פעם זה היה שטוח לגמרי-פלטה, במקומות אחרים עוד היה פוטנציאל אבל שם בכלל לא חח.
    אין דבר יותר כייפי מהרגע הזה שאתה מפעיל את המכשיר של המשקל, לוקח אוויר ומתפלל, עולה על המשקל ורואה אתה מספרים רצים למעלה ועוצרים על איזה קילו או 2 מעל..זה פשוט תענוג.

אהה..בעצם יש משהו יותר כיף. כולנו יודעים מה הוא מוחעחעחעחע

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תהרגו אותי אבל אני חושב שהשמנה לא קשורה ל"ג'אנק ולא ג'אנק", לדעתי זה מיתוס.
    כלומר, לשריר לא אכפת אם זה חלבון של פיצה או המבורגר או חלבון של ביצה, זה אותו חרא.

זו פרופוגנדה של ארה''ב..האנשים השמנים בארה''ב אוכלים ג'אנק פוד כמו חזירים ולא מתאמנים וזה למה הם שמנים.
    כאילו פאק, יש מפתחי גוף מקצועיים שעולים על במה עם אחוזי שומן מטורפים כמו 5% שהרשת האהובה עליהם היא מקדונלדס בתקופת מסה (לא מצליח להזכר בשמות)

כל עוד אתה לא עובר ברמה מוגזמת את הEMR שלך ואתה מתאמן (אם הBMR שלך זה 2000 והEMR הוא 2400, תאכל רק 300-600 קלוריות מעל ואתה סבבה). אם באמת תטחן כמו חזיר ותגיע ל7000 קלוריות כשאתה לא מתאמן אתה תשמין. חוץ מהחרא הזה שנקרא TRANSFAT מה שאין בכל ג'אנק פוד ורק במאוד מסויימים יש. כל עוד אתם מתרחקים ממנו ולא שותים קולה וחרא דומה (שלדעתי זה גורם לכרס בעיקר) ותתאמנו נכון וחזק אתם תהיו בסדר גם אם תאכלו ג'אנק פוד פה ושם.

מה גם, שגם פה גנטיקה משחקת תפקיד. יש אנשים שמשמינים מהאוויר.

יש אנשים שמעולם לא נגעו בג'אנק פוד, אוכלים בריא אבל לא מתאמנים והם שמנים ברמות.

יש אנשים שמתאמנים נכון וטוב, אוכלים הכל כולל ג'אנק לפעמים (אני גר בארה''ב ופה קל לעלות במשקל בגלל ג'אנק ונפתח לך התאבון ממש מהר) ועולים במסת שריר מכובדת ולא משמינים עם כרס.

לדעתי איזון זה המפתח. מי שאוכל כמו חזיר בלי לספור קלוריות (לא כמו הפריקים של המסה הנקייה אבל בערך שידע כמה הוא כבר אכל וכמה נשאר לו לאכול) יגיע למצב שהוא ישמין גם אם הוא לא אוכל ג'אנק פוד.

או שזה ככה רק איתי, כמו שאמרתי גנטיקה משחקת תפקיד. וסטרואידים, רק שזה לא הפורום לזה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 25-12-2012 בשעה 22:29.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    תהרגו אותי אבל אני חושב שהשמנה לא קשורה ל"ג'אנק ולא ג'אנק", לדעתי זה מיתוס.
    כלומר, לשריר לא אכפת אם זה חלבון של פיצה או המבורגר או חלבון של ביצה, זה אותו חרא.
    אתה מודע לענין שיש בג'אנק פוד לא רק חלבונים נכון?
    אתה במשך היום צריך להכניס נגיד 100 קלוריות? (סתם לדוגמא) אז נגיד אתה מחלק את זה 20 קלוריות חלבון, 40 קלוריות פחמימות, וכל השאר שומן, אז למה להכניס שומן שהוא רע לגוף אם אפשר להכניס שומן שהוא טוב,שומן חיוני שעוזר ומקדם את הגוף למקום טוב? למה?

אתה צודק, אפשר לאכול ג'אנק פוד פעם ב, אני אפילו לפעמים אחרי אימון הולך ודופק איזה לאפה וחצי של שווארמה..ואני מתעננגגג על כל ביס כמו ילד מורעב..אבל זה לא נכון לגוף להכניס כל יום ג'אנד פוד לגוף כי יש כל כך הרבה שמן באוכל המסריח הזה שהגוף לא צריך והשומן הזה לא יכול פשוט לצאת מהגוף בקקי, הוא נשאר בגוף ו"נתפס" איפה שהו..אתה כבר יודע על מה אני מדבר, אתה מתאמן בעצמך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

השומן היחידי שמזיק זה TRANSFAT, שלא בכל ג'אנק פוד יש אותו. יש לאנשים נטיה להתרחק משומן לגמרי ואלה אנשים טיפשים שלא יודעים כמה הם מזיקים לגוף שלהם.

כל יום ג'אנק פוד זה יכול להיות מוגזם, אבל פה ושם לדחוף אותו זה לא כזה נורא (יש אנשים עם גנטיקה מסויימת שאפילו יכולים לאכול המבורגר או פיצה ביום ולא יקרה להם כלום). מה שכן תפריט שמורכב רק או בעיקר מג'אנק פוד זה זבל.

הנקודה שלי שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לעלות במסה בלי ג'אנק פוד, בעיקר במקום כמו ארה''ב שיש לי בורגר קינג מתחת לבית. אתה תראה תוצאות איטיות, תבזבז זמן במכון, תשאר קטן. אבל מה?? יהיה לך יותר קל בחיטוב!!!!!!!!!!!111111111 ממש עוזר לשחיפים עם חילוף חומרים מהיר במילא..

מי שיש לו נטיה להשמנה או גוף של ENDOMORPH אז וואלה שבאמת יתרחק מג'אנק פוד כמובן שפה אני מדבר בלי נסיון כי זה לא מבנה הגוף שלי.

איזון זה המפתח, תפריט שטוב לי יכול לגרום למישהו אחר להשמין. זה אמור להיות אישי וזאת הסיבה למה אני שונא תאנשים האלה שלוקחים תפריטים מאנשים אחרים וחושבים שהם יגיעו לאותן תוצאות. הם לא.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

העניין הוא פשוט להכיר את עצמך. אתה צריך לדעת מה לאכול שיגרום לך להשמין, מה לאכול כדי לגרום לך לעלות במסת שריר, ומה לאכול כדי לגרום לך להרזות.
    כשאתה מכיר את עצמך אתה יודע לאזן את הדיאטה שלך בצורה הטובה ביותר בשבילך.

עם כבר התחלנו המורפים האלה אז ECHTOMORPHS RULEZ! חחח, אבל איך יכול להיות שאני האקטומורף הכי קלאסי בעולם (ארוך רצח ורזה מת) ואף פעם הבטן שלי לא הייתה שטוחה חוץ מאיך שקמתי, ואגב קולה יצא לי לשתות רק פעם ב, הייתי שותה אבל פעם מיצים אוכל מלא שטויות שכולם אוהבים (שוקולדים חטיפים המבורגרים פיצות שווארמות מה לא) אבל עדיין שקלתי כלום לגובה שלי... זה כן גנטיקה קצת מסריחה אבל אני חושב איך אני יכול להתגבר על זה, כי העניין הוא שאני יכול לעלות במסה למרות הקושי, אבל העניין הוא שאין סיכוי שאני יעלה במסת שריר בלי שהכרס הקטנה הזאת עוד תגדל... וזה כל הזין .

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

קוראים לזה שחיף עם כרס.... זה יותר נפוץ ממה שאתה חושב.

תאמת זה נדיר דבר כזה כמו אצלי כי אני מכיר נגיד שחיפים שגם יש להם כרס אבל גם המותניים שלהם רחבות מגעילות כאלה.. לי אין את זה אצלי הכל טוב חוץ מהכרס הזאת... השאלה איך מורידים אותה חח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ממה שידוע לי זה עניין של גנטיקה. צר לי לבאס אבל יכול להיות שהיא לא תרד. אבל אם תהיה מנופח וגדול על אחוז שומן נמוך, אולי לא יהיו לך קוביות אבל אפחד לא ישים לב לכרס.

כן את הקטע שזה גנטי אני הבנתי... והבנתי שגם יכול להיות שזה לא ירד אבל העניין הוא שאני חושב ש10 אחוז שומן זה אחוז שומן נמוך ותקן אותי אם אני טועה וגם באחוז שומן שכזה אפשר לקלוט קצת כרס (אצלי שאני רוב הזמן הייתי על 10 אחוז שומן)... מתחת ל10 זה כבר מטורף 7 אם אני לא טועה זה הכי נמוך שבנאדם יכול לחיות איתו (אני יודע שיש בילדרים שעולים על במה עם 5 אחוז וכאלה אבל זה חד פעמי הם לא כל החיים ככה).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 26-12-2012 בשעה 02:20.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כמו שאמרו, זה גנטי. היה לי ולבייקר חבר משותף, ECTOMORPH טהור יעני 100% (אני נראה בודיבילדר לידו ואני שחיף בעצמי והיינו באותו משקל ואותו גובה) והבנאדם אכל ביום אחד כמו אמריקאי ששוקל חצי טון והיה חי על ג'אנק פוד במלוא מובן המילה ולא הייתה לו זכר לכרס.

אם היית על 10 אחוז והיה לך מסת שריר וסבירה ועדיין היה לך כרס אז יש כמה אופציות, לא באמת היית על 10 אחוז אלא יותר לכיוון ה15-17 או שישך פגם גנטי נדיר במיוחד (פעם ראיתי ילד באפריקה ששוקל אולי 20 קילו והיה לו וואחד כרס שלא תבייש מתאבק סומו).

מקווה לטובתך שאתה טעית במספר אחוזי השומן או שאתה סתם שחיף שמן.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 26-12-2012 בשעה 05:37.

חחחח קודם כל התגובה הצחיקה אותי אני חייב להודות... דבר שני 10 אחוז שומן כמעט בוודאות וזה אחרי בדיקה של תזונאי שנחשב אחד ברמה לא איזה חאפר אחד ואני לא יודע אם הייתה לי מסת שריר סבירה תלוי איך אתה מגדיר סבירה... אז שבדקתי את עצמי על האחוזי שומן הייתי 75 קילו על 1.83 ו10 אחוז שומן עובדה גם שהמותניים שלי לא רחבות (לא צרות כמו של דוגמנים אבל גם לא רחבות בכלל) ובידיים רגליים וכל זה לא רואים זכר לשומן יש רק תמיד את הכרס הקטנה והמזדיינת הזאת... גם אני חושב שזה פגם גנטי דפוק או שיש אופציה אחרת ששרירי הבטן שלי לא מספיק חזקים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect