קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Quiz Press - v1.5.4
    על ידי FireSide בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-04-2007, 13:08
  2. [קונה] גישה לךאתר פרפר 1 100 נקודות
    על ידי Haviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 15:08
  3. [מוכר]מספר פרפר של 9
    על ידי GeRmI בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 20:01
  4. [מוככר] ססמא לאתר פרפר 1 (פרונו ישראלי)
    על ידי Sh£d Tsaov בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 17:35
  5. שאלה בקשר ל2 סוגי פרפר חזה
    על ידי Dave Grohl בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 53

פרפר או Bench press? - עמוד 3

תומך טכני
    לייקים
    63
    נקודות
    258
    משפט מחץ
    D:

כולכם טועים בחלקים מסויימים של מה שכתבתם, וחלקכם צודקים בחלקים של מה שכתבתם.
    בכל מקרה אבקש ממכם להתנהג בצורה בוגרת ולא לזלזל אחד בשני, ולהתחשב בעובדה שמידע שגוי בפורום זה יכול גם לסכן אנשים ולהביאם לפציעות.
    חלוקת החזה ---> Pectoralis Major :
    Pars Clavicular - הסיב ה"יורד"
    Pars Sternocostalis - הסיב הצדי
    Pars Abdominialis - הסיב ה"עולה"
    מה שמביא לטעות הנפוצה של אנשים בעיקר בישראל לחלק את השריר ל"חזרה עליון" ו"חזה תחתון"
    Pectoralis Major ו Minor.
    אבל דבר אחד שצריך לציין : אין דרך לבודד כל סיב לעצמו, מה שאומר שאין "תרגיל" מבודד לסיב מסויים.
    מה שכן נכון : תרגילים בזוויות שונות אכן ישפיעו בצורה שונה על עבודת הסיבים ועל תרומתם לתנועה המתבצעת, אבל בכל תרגיל חזה כל שלושת הסיבים יעבדו ואין דרך לבודדם.
    לצורך כך אני גם מוסיף EMG (בדיקת "פעילות" שריר) בתמונה הבאה בזוויות שונות (מעלות שונות)

שמות הסיבים נכתבו מעלה.
    ודבר נוסף, כמעט כל פעולה אשר תבצע עם משקל חופשי תהיה יותר יעילה מביצוע פעולה על "מכונה"
    על בסיס העובדה שתערב שרירים נוספים לעבודה סטטיט על מנת לייצב את המשקל החופשי אותו אתה מחזיק.
    Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it

...The question is
    ?Are you willing to pay the price to obtain it

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי xPerfect צפיה בהודעה
    ודבר נוסף, כמעט כל פעולה אשר תבצע עם משקל חופשי תהיה יותר יעילה מביצוע פעולה על "מכונה"
    על בסיס העובדה שתערב שרירים נוספים לעבודה סטטיט על מנת לייצב את המשקל החופשי אותו אתה מחזיק.
    אז למה בכל חדר כושר המאמנים אומרים שעדיף למתחיל להתחיל עם מכונות מאשר עם משקלים חופשיים? (משקולות)
    הרי זה נשמע הרבה הרבה יותר מחזק, תורם ועוזר לגוף. במקום לעבוד רק על שריר מסויים אחד, אתה עובד על כמה בו-זמנית..מה יותר טוב מיזה?

תומך טכני
    לייקים
    63
    נקודות
    258
    משפט מחץ
    D:

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז למה בכל חדר כושר המאמנים אומרים שעדיף למתחיל להתחיל עם מכונות מאשר עם משקלים חופשיים? (משקולות)
    הרי זה נשמע הרבה הרבה יותר מחזק, תורם ועוזר לגוף. במקום לעבוד רק על שריר מסויים אחד, אתה עובד על כמה בו-זמנית..מה יותר טוב מיזה?
    מהסיבה המאוד פשוטה שעל מנת לעבוד עם משקל חופשי יש צורך ביותר כוח ומיומנות, שני דברים אשר חסרים למתחיל בחדר כושר.
    ובעצם העובדה שמדריך כושר מפנה אותך להתחלת האימונים שלך בחדר כושר על "מכונה" הוא מכסה מספר דברים :
    1. את העובדה שהוא מקטין את הסיכוי שלך להיפצע מעשיית פעולה חופשית
    2. את העובדה שהוא לא יצטרך להסתכל עלייך בזמן שאתה עושה סט (מכיוון שפעולת המכונה הינה מוגבלת לטווחים שהם בדרך כלל בטוחים אפילו לאדם הכי מתחיל)
    3. את העובדה שתעבוד בעיקר על השריר המסויים אשר המכונה בנוייה בשבילו (אם הרבה פחות עבודה על שרירים מייצבים)
    ויש עוד רשימה של עובדות אשר קיימות שניתן לכתוב כאן, אבל, יש דבר אחד שצריך להבין ולדעת :
    למרות שעבודה על מכונה אכן עובדת על השריר אותו אתה מחפש לאמן (במקרה שלך החזה) ואכן מפתחת אותו, ביום שבו תעבור לעבודה עם משקל חופשי על אותו שריר עדין תתקשה בהתחלה מהסיבה הפשוטה ביותר השרירים אשר נדרשים לפעול כמייצבים עדין יצטרכו לעבור את שלב ההתרגלות לעומס איתו תעבוד.

אז לשאלתך מדוע גורמים לי להשתמש במכונה?!
    בהמשך לתשובתי ועל מנת להרחיב קצת :
    1. על מנת לבנות כוח
    2. על מנת להבטיח את העובדה שאתה בProper Form (עושה את התרגיל בצורה תקינה בשמירת התנאים המקדימים לתרגיל, כגון גב ישר, אורך מתיחה וכו')
    3. על מנת להרגיל אותך לביצוע נכון ולטווחים נכונים של כל תרגיל (מה שיעזור לך כאשר תעבור למשקל חופשי)

וזה דבר אשר הינו תקין ביותר לאדם אשר רק התחיל להתאמן בחדר כושר (לעשות סבב של עבודה על כל שרירי הגוף על מכונות במשך 4-6 שבועות ואז לעבור למשקל חופשי)
    ובסופו של דבר להגיע לאיזון של עבודה גם עם משקל חופשי וגם עם מכונות (בהתאם לצורך שלך כמתאמן)

אני מקווה שההסבר שלי היה מספיק ברור
    Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it

...The question is
    ?Are you willing to pay the price to obtain it

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

סוף סוף קצת טקסט שלא גורם לי לבכות חחח

לפעמים לצערנו זה נובע גם מעצלנות או חוסר מקצועיות ובחדרי כושר מסויימים ההנהלה קובעת לפעמים את מבנה התוכנית =\
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 19-12-2012 בשעה 16:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לא מחליפים בנץ פרס.
    אם אתה רוצה אתה יכול לשלב, אבל תרגיל הדחיקה הוא תרגיל ה-עיקרי ושם אתה אמור להשקיע את רוב הכוח שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אישית אני יותר אוהב את ה Bench press ,זה בין ה 3 תרגילים שאני הכי אוהב.
    למה ? כי הוא עובד על כול כך הרבה שרירים במקביל שהוא פשוט תרגיל מושלם.

הייתי ממליץ לך לעבור לבנ'ץ פרס תעלה את המשקל דחיקה שלך. אם הדילמה שלך היא או פרפר או פרס אני הייתי ממליץ פרס ללא ספק.
    +1++ הדיל היומי
    נערך לאחרונה על ידי Wizard of Oz; 27-03-2013 בשעה 19:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אתה ילד כאפות שלא מבין מהחיים שלו, אתה לא משווה בין תרגילים שעובדים על שריר ובסגנון שונה תלמד ותזכור יש לי ניסיון של שנים וגם תוצאות אז חמודי אל תתווכח איתי.
    בנוסף לזה צברתי ידע מהרבה מאמנים, ואתה ומי שפתח את הפורום הזה אני בטוח שלמדו ממישהו אחד והפכו אותו לגורו, אז תלמדו ותפתחו את הראש ובמקום להתווכח על משהו תחשבו שאולי אתם טועים.
    לסיכום מותק, בנץ פרס ופרפר זה שונה ולא משווים בינייהם אלא עושים את שניהם ביחד, הם לא סותרים אחד את השני.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    אתה ילד כאפות שלא מבין מהחיים שלו, אתה לא משווה בין תרגילים שעובדים על שריר ובסגנון שונה תלמד ותזכור יש לי ניסיון של שנים וגם תוצאות אז חמודי אל תתווכח איתי.
    בנוסף לזה צברתי ידע מהרבה מאמנים, ואתה ומי שפתח את הפורום הזה אני בטוח שלמדו ממישהו אחד והפכו אותו לגורו, אז תלמדו ותפתחו את הראש ובמקום להתווכח על משהו תחשבו שאולי אתם טועים.
    לסיכום מותק, בנץ פרס ופרפר זה שונה ולא משווים בינייהם אלא עושים את שניהם ביחד, הם לא סותרים אחד את השני.
    שאלה, איך אתה יודע בוודאות שמה שאתה יודע ולמדת הוא הנכון? יכול להיות המאמר שקראת שממנו אתה יונק את כל המידע שלך הוא מאמר שנכתב על ידי פרופסור שהיום לא כל כך בטוח שזה נכון? אולי התוצאות שאתה השגת הם תוצאות שמישהו אחר השיג בצורה יותר טוב בזמן שאתה השגת?
    אני לא מנסה לפגוע, פשוט מצחיק אותי שכולם מתווכחים על הידע שלהם..הרי..היום אי אפשר באמת לדעת מה נכון ומה לא נכון...כמו שאומרים היום שחלב זה לא בריא, אבל עובדה שאנשים חיים עד גיל 120 עם שתיית חלב, ויש כאלה שמתים בגיל 80 מבלי לשתות חלב..אבל זה לא אומר כלום.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

שאלה, איך אתה יודע בוודאות שמה שאתה יודע ולמדת הוא הנכון? יכול להיות המאמר שקראת שממנו אתה יונק את כל המידע שלך הוא מאמר שנכתב על ידי פרופסור שהיום לא כל כך בטוח שזה נכון? אולי התוצאות שאתה השגת הם תוצאות שמישהו אחר השיג בצורה יותר טוב בזמן שאתה השגת?
    אני לא מנסה לפגוע, פשוט מצחיק אותי שכולם מתווכחים על הידע שלהם..הרי..היום אי אפשר באמת לדעת מה נכון ומה לא נכון...כמו שאומרים היום שחלב זה לא בריא, אבל עובדה שאנשים חיים עד גיל 120 עם שתיית חלב, ויש כאלה שמתים בגיל 80 מבלי לשתות חלב..אבל זה לא אומר כלום.
    הוא לא יודע כלום עזוב אותו תראה מה הוא כתב לי
    ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi
    זה נחמד שאתה רוצה לעזור למישהו אבל כשאתה לא מבין אתה יכול לפוגע בו ולגרום לו לעשות נזק.
    1. לגבי גב ורגליים זה נכון אני לא דיברתי על זה, זה דבר מובן מאילו לכל אחד שמתאמן וכל מאמן אומר את זה.
    2. תלמד מארנולד שוורציגר ( הבאדיבילדר הכי גדול בכל הזמנים לדעתי ) ומרופאים, ומעוד אנשים שהם לא מאמני כושר וזה בתחום שלהם, מאמני כושר לא תמיד יודעים הכל ומטעים אותך.

תבין הדבר שהכי משפיע על הגדילה שלך בכלל זאת התזונה שלך, אחר כך הגנים שלך, אחר כך איך אתה מתאמן.

זה נכון להתאמן על רגליים וגב, אבל אם לא תתאמן עליהם נכון אתה לא תגדל כמו שאתה מצפה:
    1-4 חזרות אתה עובד על כוח מתפרץ ושריר נפוח וחזק לתווך קצר
    4-8 כוח מתפרץ עם נפח
    8-12 נפח עם כוח של שני סוגי סיבים - סיבולתי ובעיקר מנופח
    12+ כוח סיבולת ונפח קטן - אתה עובד על סוג שונה של סיבים משאתה מכיר זה סיבים שונים שסיבי נפח והם בנויים חזק וחתוכים מאוד.

למה 8-12 הכי טוב והכי בריא למתאמן נורמלי? אתה עושה מספיק חתכים שתוכל להחלים מהם, מחזק את עצמך לתווך ארוך ולא קצר מידי ( כמה שניות לעומת דקות ).

למה בנץ פרס שונה מפרפר?
    פרפר במכונה נכון זה תרגיל בידוד, ויש שטוענים שבידוד זה לא טוב - בולשיט כי זה הכי טוב.
    בנץ פרס זה טוב כתרגיל פתיחה כי הוא קומפאונד (משולב) אבל בשביל להגדיל שריר אתה צריך
    ל ב ו ד ד ככה אתה מפיק ממנו את רובו ומחטב ומבליט אותו יותר.

מקווה שתחכים כי זה זהב מה שכתבתי לך פה.
    ד"א אם אתה לא עושה בידוד ליד אחורית וקדמית בטח אתה לא מרוצה מהתוצאות מספיק, תנסה בידוד ותראה טירוף בעיניים.
    ( יש לי היקף 40 ס"מ יד קדמית וחזרתי להתאמן רק לפני ארבעה חודשים, תאמין לי שזה הכל מהידע ולא הגנים )
    זה מה שעניתי לו
    ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla
    זה נחמד שאתה רוצה לעזור למישהו אבל כשאתה לא מבין אתה יכול לפוגע בו ולגרום לו לעשות נזק.
    ארנולד שוורצנגר הוא לא דוגמא (בלי להתייחס לניתוחים שהוא עבר ולנזקים שהוא גרם לעצמו), לא בתור מאמן ולא בתור מתאמן, בתקופתו כל התחום היה מוקף במיתוסים והדבר היחידי שהיה בטוח זה סטרואידים
    והידע היה בזמנו מועט ביותר (שבגללו יכול להיות ישנם הרבה מיתוסים כיום בתחום הכושר) וכל הדרך שהייתה אז בימינו נשברה בעקבות מחקרים שנעשו
    מאמני כושר לא תמיד יודעים הכל כי היום המוסדות המספקים תעודות כמו כולם במדינה שלנו רצים אחרי הכסף
    מעבירים תלמידים בציון 56 ובמבחן המעשי על 65 וזה גורם למצב שבוא מדריך לא יודע איך מבצעים דדליפט והוא נקרא מאמן
    לכן תמצא להבדיל בין המאמנים בעזרת הציונים שלך וניסיון ולא על סמך משהו שקראת באינטרנט או איזה באדיבילדר אמר לך
    תבין עהדבר שהכי משפיע על הגדילה שלך בכלל זה השילוב של שעות השינה שלך התזונה והאימונים, אין פה שום דבר שמשפיע יותר מהשני זה כמו אור וחושך הם לא יכולים להתקיים לבד בפלטפורמה של הגדילה, הגנים קובעים את מבנה הגוף שלפיו אפשר להבין פוטנציאל וכיוון גדילה שזו בעצם המסגרת של כל אחד שבשביל לעבור אותה או להאיץ ניתן להשתמש בסטרואידים
    1-4 חזרות שימוש נרחב בסיבים לבנים
    4-8 שימוש בסיבים לבנים וגם מעט בסיבים אדומים מכיוון שהם מהווים את רוב שרירי גופנו והם יסייעו בחלק מהתנועות
    8-12 תלוי בשריר אבל מרביתם יבצעו תנועה שתתבסס על גבי סיבים לבנים ואדומים לכן תתבצע היפרטרופיה כי יגוייסו מקסימום יחידות מוטוריות
    12-15 גם תלוי בשריר, ניתן להפיק היפטרופיה רק יותר מסיבים אדומים מכיוון שכמותם היא הרוב
    15+ שימוש נרחב יותר בסיבים אדומים, כמעט ואין שימוש בסיבים לבנים
    בשביל היפרטרופיה ו\או שיפור יכולות הסיבים יש להתאים את טווח החזרות לפי זה
    אימוני סיבולת יחס של 1 ל 1
    אימוני היפרטרופה קונצנטרי:אקצנטרי אחד לשניים עד שלושה שניות
    אימוני כוח הקונצנטרי יכול להיות שנייה והשלב האקצנטרי יכול להגיע גם ל5 שניות

כאשר השריר מפסיק להתאמן הגוף "מוריד" את סיביו, הלבנים נהיים כהים יותר והכהים מבהירים
    מקבלים את תכונות החלבונים שבהם השתמשו בשביל לבצע פעולה מסויימת
    לכן ספורטאי שעזב את תחומו ליותר מחצי שנה לא יחזור לשיאו בחיים כל עוד הספורט תלוי במסה הרזה שלו ולא רק בטכניקה
    לכן בחדרי כושר מתאמנים מתבקשים לבצע את השטות הזאת 15X3 כי ככה יותר נוח וככה יותר פשוט לגייס יותר מסת שריר
    בלי לשגע את המתאמן בכל מיני סוגים של אימונים שונים ומגוונים

בנץ' פרס זהו תרגיל מורכב המכיל פעול של שני מפרקים ובמקרים מסויימים גם מכניס את השכמה-בית חזה לפעולה כאשר הלחיצה צרה ומבוצעת נכון
    תרגיל בידוד הוא נכון ומעולה להעמסה על שריר לדוגמא בהתשה שלו כמו פרפר ואז בנץ' פרס וכו'
    בנץ' פרס זה לא תרגיל פתיחה, תרגיל פתיחה זה דדליפט או סקוואט או כל תרגיל מורכב אחר המכיל מספר רב של מפרקים
    לפני שניה רשמת שזה לא חשוב איך אתה מתאמן אלא התזונה שלך ועכשיו בשביל "לחטב" שריר (שאגב אין דבר כזה בכלל השומנים שנמצאים ברקמה השרירית הם אפסיים ומשמשים לפעולה של סיבי סיבולת בלבד) בנוסף גם צריך לבודד אותו...
    למרות שבידוד נועד בשביל מטרות אחרות לחלוטין אבל שיהיה אני אפילו לא ייכנס איתך לשם אתה לא יודע איפה אתה גם ככה
    מקווה שתחכים כי זה זהב מה שכתבתי לך פה...
    יש לו פנצ'ר בידע
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 29-12-2012 בשעה 17:11.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אחשלי גיבור, לא הצלחתי להבין כלום

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני יודע שזה ישן אבל אני חייב להקפיץ את זה פשוט חייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

לשאלה שלך - בנצ' פרס זה מהתרגילים הכי חשובים. מהתרגילים שאם אתה לא עושה אתה פשוט מבזבז תזמן במכון. גם בתוכנית הכי ליצנית שתמצא, יהיה בנצ' פרס. זה התרגיל הכי בסיסי שקיים.
    אתה באמת משווה מכונות לFREE WEIGHTS??? כאילו פאק אחי...

בכל מקרה אני מציע לך לעשות את זה במשקולות חופשיים ובשום פנים ואופן לא על סמית' משין.
    סמית' משין זה חרא.

ועוד שאלה..למה אין לך סקוואט בתוכנית? זה תרגיל בנזונה שאם אתה עושה נכון אתה פשוט גדל במהירות אם אתה שחיף עם אכילה נכונה, כנ''ל דדליפט.

המאמן שלך יכול להיות הכי גבר שעולם אבל בלי לעליב אחי כל המאמנים בישראל זייני שכל...תשאל אותו מה הוא חושב על סקוואט ואם הוא יגיד לך "זה לא תרגיל למתחילים וסה הורס תברכיים וגורם לבעיות בעמוד השידרה" או שטות בסגנון אז הוא ליצן אחי..כי התרגילים האלה זה ה-תרגילים למתחילים ולמתקדמים כאחד.

מאיפה אני כ''כ בטוח בעצמי ובידע שלי? תקרא מאמרים בBODYBUILDING COM של אנשים רציניים ולא של ליצני ווינגייט ותבין בעצמך שמה שאני אומר זה נכון.

IF U DONT SQUAT U DONT TRAIN BRAH
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-01-2013 בשעה 07:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בנץ' פרס ללא ספק.. למרות שאתה יכול לעשות את שתיהם

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אני יודע שזה ישן אבל אני חייב להקפיץ את זה פשוט חייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

לשאלה שלך - בנצ' פרס זה מהתרגילים הכי חשובים. מהתרגילים שאם אתה לא עושה אתה פשוט מבזבז תזמן במכון. גם בתוכנית הכי ליצנית שתמצא, יהיה בנצ' פרס. זה התרגיל הכי בסיסי שקיים.
    אתה באמת משווה מכונות לFREE WEIGHTS??? כאילו פאק אחי...

בכל מקרה אני מציע לך לעשות את זה במשקולות חופשיים ובשום פנים ואופן לא על סמית' משין.
    סמית' משין זה חרא.

ועוד שאלה..למה אין לך סקוואט בתוכנית? זה תרגיל בנזונה שאם אתה עושה נכון אתה פשוט גדל במהירות אם אתה שחיף עם אכילה נכונה, כנ''ל דדליפט.

המאמן שלך יכול להיות הכי גבר שעולם אבל בלי לעליב אחי כל המאמנים בישראל זייני שכל...תשאל אותו מה הוא חושב על סקוואט ואם הוא יגיד לך "זה לא תרגיל למתחילים וסה הורס תברכיים וגורם לבעיות בעמוד השידרה" או שטות בסגנון אז הוא ליצן אחי..כי התרגילים האלה זה ה-תרגילים למתחילים ולמתקדמים כאחד.

מאיפה אני כ''כ בטוח בעצמי ובידע שלי? תקרא מאמרים בBODYBUILDING COM של אנשים רציניים ולא של ליצני ווינגייט ותבין בעצמך שמה שאני אומר זה נכון.

IF U DONT SQUAT U DONT TRAIN BRAH
    פעם הבאה לפני שאתה מגיב תקרא
    המאמן שלו פיזיותרפיסט במקצוע
    ואף אחד לא דיבר פה על סקוואט
    ובנץ' פרס הרבה פחות טוב ממשקולות חופשיות כי אין פעולה של השרירים בשכמה נקודה צא מהסרט של בודיבילדינג אין לך מושג אפילו באיזה צבע השריר שלך.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אם אתה עושה בנצ' עם סמית' משין כמו ג'סטין ביבר במחזור אז יכול להיות שאתה צודק
    אבל בנצ' פרס עדיף מפרפר בהרבה, תקרא תהודעה שלי לפני שאתה מגיב. והערתי לגבי סקוואט כי זה לא מופיע בתוכנית שלו בכלל, מה שטיפשי לעשות למתחיל בעיקר. אם היית יודע איזה תרגיל שימושי זה שבאמת אתה רואה תוצאות ממנו (ומעוד תרגילים ש90% מהמתאמנים אצלכם במכון לא עושים)
    המאמנים אצלכם בארץ ליצנים אחד אחד ממה ששמעתי מאנשים שלשם שינוי מתאמנים באמת במשקולות חופשיים וכל אחד מתחיל לחפור להם על הדדליפט במכון ולהכנס לפרנויות כאילו הוא כרגע זרק תמשקולות לאוויר ותפס...אם זה לא ליצנות לאדע מה כן...

תמשיך להיות ליצן ולעשות מכונות בלי לגעת במשקולות חופשיים ולחשוב שיהיו לך מזה "ריבועים של מקל לואיס" ולהגיד שתרגיל ליצני כמו פרפר עדיף על בנצ' (שזאת הייתה השאלה של פותח הנושא)...

נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 21-01-2013 בשעה 10:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

עזוב מה אתה עונה לpunkilla הוא סתם קוקסינל אפס שלמד בווינגייט וחושב שהוא יודע משהו... בטח שחיף ממורמר שלא מבין למה הוא לא גודל והוא מתלהב ונח כל האימון כמו הזקנים והשמנים .
    פעם מאמן אחד שהוא גם פיזוטרפיסט אמר לי לא לעשות דד ליפט, סקואט, בנצ' פרס ולהתנפח בחדר כושר זה לא טוב עדיף לרוץ..
    מאמנים הם מפגרים. צריך ללמוד מתוצאות ומלקחים של אנשים חכמים שעשו באמת עם זה משהו בחיים שלהם כמו - Ronnie coleman, arnold, dwayne johnson
    תראה מה הוא אומר לי אנרלונד שווצניגר המלך של הבודיבילדינג לא דוגמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח.
    לידעתך ארנולד שוורצניגר הוא אחד מהאנשים אם לא הכי מוערכים בכל ההיסטוריה של פיתוח גוף עד היום.
    אז לפני שאתה מביך את עצמך עוד לך תתאמן במכון תבין איך להתאמן ולא כמו קוקסינל להשוות בין תרגילי חזה שונים.

לסיכום - פרפר במכונה זה טוב למתחילים אבל עדיף לעשות על ספסל או פולי עליון עם 2 כבלים וידיות יותר נוח ( אבל תלוי איך עושים ועדיף להחליף מידי פעם כי מעורבים כמה סוגים של סיבים )
    פרפר ובנץ לא מתנגשים עושים אותם במקביל, עדיף להתחיל עם בנץ כדי לחמם את הכתפיים למאמץ של פרפר ( בעיקר עם משקולות חופשיות )
    Punkilla אתה אפס לך תתאמן כבר במקום להיות פאג שאוכל כמו ילדה ומתאמן כמו ילדה ולתת עצות של דביל ולהתלהב שאתה יודע מה זה סיב לבן ומזה סיב אדום חבל שאין לך סיבים כאלו... ( IN YOUR FACE ) BAM
    מי שבאמת רוצה לגדול צריך ללכת לפי ההרגשות של הגוף שלו ולא לפי מאמן אפס שחושב שהוא מבין בצבעים ושמשלמים לו 200 שקל לאימון פרטי פחח יש לי חבר מאמן שעושה 1500 שקל ביום עבודה במכון והוא לא עובד יותר מ6 שעות, למה? כי יש לו ניסיון יותר מילד בן 20 שלמד צבעים בווינגייט וחושב שיש לו ידע יותר מבודיבילדר.
    למה שוורצניגר הגיע למימדים שלו ועשה לעצמו שם בכל העולם? כי הוא חכם וכי יש לו ניסיון אז מה אם הוא לקח סטרואידים גם אם כל בודיבילדר יקח סטרואידים הוא יגדל אבל שוורצניגר לא סתם בודי בילדר הוא בנוי בצורה מדהימה, כל חלק בגוף שלו מאוזן ובגלל זה הוא זכה במר אולימפיה פיתוח גוף זה פיתוח לפי יופי ופרופורציה וכן הוא נראה מדהים ויש לו שרירים שאתה יכול רק לחלום עליהם עם השיטות המפגרות והטיפים של הקוקסינלים שלך אנשים כמוך מונעים מאנשים אחרים לגדול ולאהוב פיתוח גוף ונותנים טיפים של - לך תרוץ ותתאמן פעם בשבוע ותאכל עד 90 גרם חלבון ביום אם אתה שוקל 60 קילו במקום להגיד תתאמן עד המיץ האחרון שלך ותדאג לטכניקה נכונה, תאכל כל מה שזז וטבעי ותשתה שייק חלבון! ככה מתאמנים כמו גבר לא כמו ילדה במחזור שחושבת אם עדיף בנץ או פרפר - עושים את שניהם!!
    לשמוע ראפ במכון ולא JB, לשמוע טרנס מפוצץ או רוק אנד רול במקום מושיק עפיה

די לקוקסינלים אני מקים מפלגה נגד מאמנים קוקסינלים הומואים ורק בודיבילדרים חיות יכולים לאמן ולתת טיפים למתאמנים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,262 | הודעות: 8,203,855 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect