קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה אתם עושים לחיצת שכיבה?!
    על ידי Ch3MiCaL בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 10-09-2009, 23:55
  2. איך אתם עושים את האפצ'י שלכם?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:11
  3. אתם עושים משחק מקדים?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 20:17
  4. כמה יחידות אתם עושים סה"כ ?
    על ידי Talik בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 12:36
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 77

מה אתם עושים בנובי גוד? - עמוד 3

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

ציטוט נכתב במקור על ידי Fabio צפיה בהודעה
    וואו, בארסה פן - שמע שאתה אחד האנשים המפגרים שהספקתי לקרוא בחיי ותאמין לי שעברו פה כאלו עם אוטיזם מוצהר.
    אם עברת את גיל 11 ואתה עדיין עם דעות כלכך מפגרות ואטומות, חביבי אתה הולך לזכות בפרס דארווין.

בא לך לקרוא לי גם שמאלני? כי אני יהודי וחוגג את הסילבסטר/נובי גוד(שזה השם של הרוסים בכלל)?
    טפי, ילד מושתן. אתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר.
    הכי מצחיק רשום שהוא בן ''18'' חחחחחחחחחח

בן 18 וחושב ככה ..פשש לול
    נערך לאחרונה על ידי Display; 27-12-2012 בשעה 01:28.
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בארסה מה הבעיה לחגוג? כל המדינה חוגגת מה אני אשאר עצוב? למי אכפת מי זה סילבסטר מי זה שמילבסטר... אני חוגג כי אני יכול באותו היום וזה מסורת להיות עם החברה ב12 בלילה שבין ה31 ל-1 כדי לחגוג שעברנו מ2012 ל2013.

אלא אם כן את משתמש רק בתאריכים עבריים... ואז אני חוגג את המעבר מי"ח ל-י"ט בטבת!!!!
    אם אתה משתמש בלוח שנה נוצרי אתה צבוע אחי.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח תמיד צחקתי על החסרי חברים שאין להם עם מי לצאת ביום הזה אז הם מתרצים לעצמם תירוצים מפגרים. פשוט תגידו שאף אחת לא מוכנה לגעת בכם בחצות והכל בסדר. לא באמת מצפים מאחד שהוא מטר ובמבה על משקל של 80 קילו להנות מהחיים. בזמן שאני ושאר האנשים הנורמלים יהנו מהחיים בחצות ואולי יביאו איזה מישי חמודה אתה והחברים הממורמרים שלך תכתבו פוסטים ב9פאג או 10פאג או איך שלא קוראים לאתר של המנודים מהחברה שחושבים שהם מצחקים עם בדיחות של גיימרים בתולים.

לאדע, אולי נוסע לווגאס להופעה של טיאסטו או אביצ'י עם חברים אם נספיק להביא כרטיסים, תלוי בזרימה ובכסף שלהם. מקסימום סתם נעשן בבית ריק עם בנות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-12-2012 בשעה 03:36.

משתמשת כבוד

שם פרטי
    זוהר ツ
    לייקים
    860
    נקודות
    25,119

אני אצא עם חברות וידידים, השאלה לאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    חחח תמיד צחקתי על החסרי חברים שאין להם עם מי לצאת ביום הזה אז הם מתרצים לעצמם תירוצים מפגרים. פשוט תגידו שאף אחת לא מוכנה לגעת בכם בחצות והכל בסדר. לא באמת מצפים מאחד שהוא מטר ובמבה על משקל של 80 קילו להנות מהחיים. בזמן שאני ושאר האנשים הנורמלים יהנו מהחיים בחצות ואולי יביאו איזה מישי חמודה אתה והחברים הממורמרים שלך תכתבו פוסטים ב9פאג או 10פאג או איך שלא קוראים לאתר של המנודים מהחברה שחושבים שהם מצחקים עם בדיחות של גיימרים בתולים.
    מצטערת שאני נופלת עליך ככה אבל מה שכתבת פה זה פשוט גועל נפש, בגלל דברים כאלו אנשים מתאבדים.
    נערך לאחרונה על ידי זוהר; 27-12-2012 בשעה 11:20.

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

לאדע, אולי נוסע לווגאס להופעה של טיאסטו או אביצ'י עם חברים אם נספיק להביא כרטיסים, תלוי בזרימה ובכסף שלהם. מקסימום סתם נעשן בבית ריק עם בנות.
    בונא, אתה גבר.
    תפתח דף בפייסבוק, אני אעשה לך לייק!

משתמש משקיע האוואטר של Gots
    לייקים
    324
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Barca Fan צפיה בהודעה
    מה זה לעזאזל קשור אלינו? אנחנו יהודים.
    שנה אזרחית חדשה יאוטיסט !

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אתם חוגגים ואני עושה שתי בחינות ב 1 לינואר!
    איפה השיויון?!
    עולם אכזר!!!!
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-12-2012 בשעה 15:44.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

חלאס כבר עם הסילבסטר אבל אתם מבינים שישראל וגרמניה הן המדינות היחידות בעולם שקוראות לחג המולד סילבסטר?
    ואתם מבינים שה'סילבסטר' שאתם מדברים עליו חל בכלל ב25.12?
    איזה בורות אינעל שורלק ואחותו.
    העיקר לזיין תמוח "אנחנו יהודים"
    לא מותק אתה לא יהודי, אתה מטומטם.

תפנימו, ותבדקו בויקיפדיה אם אתם לא מאמינים לי:
    חג המולד חל ב25.12
    נוצרים חוגגים את חג המולד בתאריך הזה. אין שום קשר בין זה לבין המעבר לשנה החדשה. כל מי שמתיימר לטעון טענה אחרת שיבדוק ערכים הולדת ישו וחג המולד, לא רק שעצם קיומו של ישו מוטל בספק (או לפחות יום ההולדת שלו) אלא גם 'השנה החדשה' או 'New Year' (ולא crhistmas) צוינה הרבה לפני ישו. גם בישראל עובדים לפי הלוח הלועזי ולא העברי ברוב המוחלט לגמרי של המקרים, אז אני לא רואה שום סיבה שלא נשתתף בחגיגות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח יבבבבבןןןן זוננהההה אכלתי סנוויץ' עם טונה ועכשיו בגללך התפוצצתי מצחוק וכל הטונה עפה לי על המסך חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתתתת אותיייי חחחח יבן זונה מניאקקקקק חחחחחחחחחחח

וכן לנושא...כולכם עללל הזיייןןן אני חוגג תסילבסטר או חג הגויים או חג הרוסים או חוגג את השנה הלועזית למייי אכפתתת למיי?? כל מה שמעניין אותי זה שב12 אני מנשק מישהי וב12 וחצי אני לוקח אותה איתי לבית של חבר או לאדע מהה...לי איכפת מה זה סילבסטר יחבורה של חופרים למיי??? זה כולה עוד סיבה מוצדקת להשתכר עד המוות להתחיל עם 300 כוסיות ולנשק בחורות...למי אכפתתת??

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גבר
    ציטוט נכתב במקור על ידי זוהר צפיה בהודעה
    אני אצא עם חברות וידידים, השאלה לאן.

מצטערת שאני נופלת עליך ככה אבל מה שכתבת פה זה פשוט גועל נפש, בגלל דברים כאלו אנשים מתאבדים.
    FML
    נערך לאחרונה על ידי Display; 27-12-2012 בשעה 21:12.
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח יבבבבבןןןן זוננהההה אכלתי סנוויץ' עם טונה ועכשיו בגללך התפוצצתי מצחוק וכל הטונה עפה לי על המסך חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתתתת אותיייי חחחח יבן זונה מניאקקקקק חחחחחחחחחחח

וכן לנושא...כולכם עללל הזיייןןן אני חוגג תסילבסטר או חג הגויים או חג הרוסים או חוגג את השנה הלועזית למייי אכפתתת למיי?? כל מה שמעניין אותי זה שב12 אני מנשק מישהי וב12 וחצי אני לוקח אותה איתי לבית של חבר או לאדע מהה...לי איכפת מה זה סילבסטר יחבורה של חופרים למיי??? זה כולה עוד סיבה מוצדקת להשתכר עד המוות להתחיל עם 300 כוסיות ולנשק בחורות...למי אכפתתת??
    סנדוויץ עם טונה זה לחלשים, תאכל טונה מהקופסא!!

וזוהר - מי שלא עושה כלום עם החיים שלו ולא נהנה ורק מוציא את המרמור שלו על כאלה שנהנים מהחיים, לא משנה אם הוא מתאבד או לא, הוא גם ככה אף פעם לא היה חי אלא מתקיים כמו אובייקט על 9גאג, משחקי וידיאו וג'אנק פוד והמשיך להשמין. לאף אחד לא באמת אכפת. במקום להשתנות ולהנות מהחיים הם מחפשים רע אצל כאלה שעושים מה שבא להם. Haters gonna hate.

יאללה בתור מישו שגר בארה''ב אני הולך ללמד את כל הבורים פה שיעור
    ב25 אנחנו חוגגים את יום הולדתו של ישו, זה לא באמת חג שכל העולם יוצא, זה סתם יושבים עם המשפחה ואוכלים לא משו מעניין
    ב31 בערב יש פול מסיבות, כולם יוצאים מהבית, מי שלא יוצא פשוט ילד כאפות מנודה מהחברה שנשאר לכתוב פוסטים ב9פאג, כולם שותים, מעשנים, צוחקים, נהנים, מתנשקים בחצות עם איזה בחורה חמודה וקמים בבוקר שפוכים מתים. וזה היה בדיוק ככה גם כשהייתי גר בישראל.

אין שום זכר לסילבסטר ותכלס? לאף אחד לא אכפת, זאת רק עוד סיבה לצאת החוצה ולחיות תחיים, מצידי שזה יהיה אותו יום שהיטלר נולד, כל עוד אני נהנה מהחיים ועושה שמח לא אכפת לי מכלום כי גם ככה כולנו נמות עוד כמה עשרות שנים במקרה הטוב וכל מה שאתם רוצים לזכור זה שישבתם בבית בזמן שאחרים עשו כיף. שיהיה לכם בכבוד מה אגיד אחד בוחר לחיות ואחד בוחר להתקיים ולשנוא כל מי שלא כמוהו. זה מה ששנאתי בישראלים תמיד אין להם שמחת חיים לכלום, כל בן 17 מתנהג לי כמו גרוש בן 60 עם 3 ילדים..חלאס שתחררו פעם אחת בחיים שלכם
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 03:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    51
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני רוט בנטורל - לא עושה דיפייס בכלל! 3>

סנדוויץ עם טונה זה לחלשים, תאכל טונה מהקופסא!!

וזוהר - מי שלא עושה כלום עם החיים שלו ולא נהנה ורק מוציא את המרמור שלו על כאלה שנהנים מהחיים, לא משנה אם הוא מתאבד או לא, הוא גם ככה אף פעם לא היה חי אלא מתקיים כמו אובייקט על 9גאג, משחקי וידיאו וג'אנק פוד והמשיך להשמין. לאף אחד לא באמת אכפת. במקום להשתנות ולהנות מהחיים הם מחפשים רע אצל כאלה שעושים מה שבא להם. Haters gonna hate.
    ראשית, הערה קטנה, אין לך שום זכות לומר שהם לא עושים שום דבר עם החיים שלהם, זאת הערה סובייקטיבית. לדעתי יציאה עם בנות זה בזבוז זמן מוחלט כשאתה יכול לשבת בבית וללמוד. ו? דעות.
    עוד דעה - אני בהחלט אעדיף אותם מאשר בנדאם שיורד על קבוצה מוכללת של אנשים בגלל שהם לא עושים דבר שלדעתך נראה מקובל לעשות. אולי הם אלו האנשים שצריך להגדיר בתור נורמלים.

סקייפ: niki-k1ng79 | סטים (Steam)
    Rainbow_Dash | Th3PonyWizard
    /*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*/

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

או בית עם המשפחה, או חברים או כלום ;]

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

אני 84 ואני נהנה מהחיים אחשלי
    תמיד יש עם מי לצאת תמיד יש מה לעשות
    אז על תשחק אותה "ואללה אני מהחברה הנורמאלים"
    זדיין יא דבע

קרדיט לFRENZY

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,246 | הודעות: 8,198,839 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect