קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מראה חיצוני
    על ידי ADFGA בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-09-2011, 02:32
  2. [שאלה]גם לכם לוקרז לא עובד עכשיו?
    על ידי michaelX בפורום כסף ברשת
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-10-2009, 16:58
  3. גם לכם לא עובד המייפל עכשיו?
    על ידי Shawnz בפורום Maple Story
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 17:22
  4. אוקיי הבאתי לכם את המיטב !!!
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 21:51
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

אוקיי , יש לכם מראה חיצוני מה עכשיו? - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל מה שחשוב לך בחיים זה כסף, קשרים, לבנות את עצמך? מה עם אהבה? מה עם סקס עם בחורה שאתה מרגיש אלייה רגשות?
    מה עם שיחות נפש אחרי שמעשנים איזה קססה? אלה אהבות החיים..לא המרדף אחרי הכסף..זאת תאוות בצע שלא נגמרת אףפעם..

אבל..למה לעזאזל אני בכלל מספר לך את זה? אתה בכל מקרה תחזיר לי תשובה של "החיים חרא, מגעיל לי, אני שונא את עצמי ואת העולם" הרי..אמרת שאתה איש פסימי, לא? ואתה לא רוצה לטפל בעצמך, נכון? אז תהנה.
    כן. אני לא צריך להביא לך גרף שמראה את היחס בין כסף לדאגות. יותר כסף = פחות דאגות.
    אהבה? בחיים לא הייתה לי אהבה. דבר ראשון כי אני בררן רצח. פאק שקטן ויורד לי מהבחורה. הייתה רק אחת שאהבתי באמת. חוץ ממנה לא יכלתי להתחבר אל מישהי אחרת יותר מ"היא הטעם שלי וזהו".

ציטוט נכתב במקור על ידי _Hope_ צפיה בהודעה
    הוא בן 12 הוא לא יודע מה זה קססה.
    אני בן 8 וחצי אבל תמיד אמרו לי שאני בוגר לגילי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    עם זאת, יש למשפחה שלי מכר שהקים משפחה דווקא בגיל מאוחר יחסית, ושמעתי שהוא מספר שהוא ממש מצטער שהוא עשה את זה רק בשלב מאוחר(שוב, יחסית) בחייו.
    שיהיה לו בכיף אני לא המכר שלך ולא אף אחד אחר, אני זה אני, יש לי מטרות שונות בחיים ולא רשימה של דברים שאני "חייב לעשות כי ככה כולם עושים".

סגנון החיים שלי והאמונות שלי שונות משלו תהיה בטוח.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    אני חייב להודות שאתה אחד המושפעים הכי גדולים שראיתי בחיים שלי ואם האופי שלך , הגישה שלך היא בדיוק כמו שאתה רושם כאן אז אתה בבעיה גדולה ידידי.
    אתה לא רוצה קשר רציני עכשיו אני מבין , אבל בכלל לא ?! ... אז מה אתה רוצה להיות מאותם הבני 40+ הרווקים המוזרים האלה ?! אז סבבה יצא לך לזיין פה , לזיין שם אבל עדיין אתה לא רוצה משפחה , אישה , ילד ???

כולם מתגרשים ? אני יכול להראות לך אלף ואחד זוגות שלא מתגרשים, לא אומר שהם מאוהבים כמו שהיו בהתחלה אבל יש כבוד, הבנה חיים משותפים , משפחה שלא זורקים סתם ככה לפח .. אם ההורים שלך התגרשו זה לא אומר שכולם כאלה.

אני אשמח להכיר את האידאולוגיה שלך מקרוב - נראה לי אכלת משהו מקולקל.

קיצר אחי אתה חושב כמו ילד בן 16, יש לך אופי כמו של אח שלי הקטן.
    אתה צריך להתבגר ומהר , להבין איך העולם הזה בנוי ולא להיות מושפע מדברים מעפנים שכאלה ... אני מאחל בשבילך באמת שתתבגר ותתחיל להבין היכן אתה טועה כל כך.
    מי שעושה את מה שאני מתכנן לעשות זה אנשים קצת יותר מנוסים ממני וממך שעשו בחיים מה שקנאים כמוך לא יעשו ב100 שנה.
    כריסטיאנו רונלדו עשה את זה בעצמו ואני חושב שהדעה שלו שווה יותר מדעה של ילד בפורום. גם זמרים ומפורסמים בני 40 עשו את זה, הייתי מסביר לך למה הם עשו את זה אבל אתה מושפע מסרטים הוליוודיים של "אהבה ומשפחה זה הדבר הכי חשוב בחיים". לא רוצה לבאס אותך אבל אישתך אף פעם לא תאהב אותך ותשמח אפילו לבגוד בך עם אחד שנראה כמו דוגמן של אברקרומבי פה ושם. אופס לא אמרתי כלוםםםםםםםםם

מוזרים? בשבילי אחד מוזר זה אחד שלא דואג למראה החיצוני שלו להנאות שלו. כל עוד אתה נראה טוב ונהנה מהחיים אתה לא "מוזר", גם אם אתה רווק בן 40. מה גם שבגיל 40 אני לא אראה כמו בן 40 אלא בכיוון ה30.

בזמן שהחיים שלכם יראו ככה - Work, family, sleep החיים שלי יראו כמו בחתימה שלי כולל מסיבות והרבה דברים אחרים שבאים עם לייף סטייל שבחרתי

U mirin bro?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 20:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    שיהיה לו בכיף אני לא המכר שלך ולא אף אחד אחר, אני זה אני, יש לי מטרות שונות בחיים ולא רשימה של דברים שאני "חייב לעשות כי ככה כולם עושים".

סגנון החיים שלי והאמונות שלי שונות משלו תהיה בטוח.
    ברור אחי, אבל לכל מטבע יש שני צדדים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לאדע, אני הולך למות עוד כמה עשרות שנים ובא ללכת לקבר בראש שקט בידיעה שהייתי The sickest mothafucka ever graced this earth

ולא אחד שהפסיק לעשות מה שהוא אוהב בגיל X והקריב את עצמו בגלל מסורת כזו או אחרת שהחליטו בתור "חובה". אי אפשר להשאר עצמך עם משפחה וילדים על הראש, בעיקר שאין לך מספיק כסף. וכל מי שיש לו ראש על הכתפיים יודע את זה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני מסכים שלא צריך לעשות את זה "כי חייבים". אבל אני מאמין שגם אתה תרצה לעשות את זה בסופו של דבר כשתמצא מישהי מתאימה לזה.... אבל נחיה ונראה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה בדיוק הקטע, רוב האנשים עושים את זה כי הם חייבים. אפילו ההורים שלהם לוחצים עליהם, מה הטמטום? אם היו לי הורים כאלה הייתי מעדיף להיות יתום.

מה גם שאני לא מאמין במונוגמיה, לא מאמין שזה טבעי שגבר ואישה יהיו "זוג" ויזדיינו אחד עם השני בלבד ואם יהיה גורם שלישי או רביעי או חמישי אז אוי אוי אוי. איפה אתם רואים דברים כאלה בטבע? אנחנו חיות עם אותם אינסטינקטים, למה ללכת נגדם בכוח? מה הפאקינג טמטום? זה פשוט מפגר ומשפיל את האישה, אתה הופך אותה לרכוש שלך ואתה הופך לרכוש שלה משמע מפקיד תביצים שלך בידיים שלה.ומה עשית פה בעצם? הגבלת את עצמך? אם אתם כ''כ בעד ללהגביל את עצמכם, אפשר גם לקבל שיתוק בפלג גוף תחתון זה מגביל אותך באותה צורה. למה נכות זה "רע" ומונוגמיה זה "טוב"? מה ההבדל בינהם בכלל?

יש גם את הקטע של האסלאם שאתה יכול לשאת כמה נשים, לא מת על הרעיון הכללי מאחורי זה אבל מה שבטוח שזה עדיף מהתרבות החולנית והרכושנית של המערב.

המערכת יחסים הכי טובה ובריאה לשני הצדדים היא מערכת יחסים פתוחה ואני אומר את זה מנסיון של חצי שנה בתוך מערכת יחסים כזו. בכל מערכת יחסים אחרת לא החזקתי חודש אפילו ובמערכת יחסים כזו החזקתי חצי שנה ויכולתי להמשיך ככה לנצח. מערכת יחסים שבה לא אתה ולא היא לא עוברים תחקיר בטחוני של הFBI בנוגע ל"למה התעכבת לחצי דקה" וכל אחד עושה מה שבא לו ועדיין אתם אוהבים אחד תשני וטוב לכם ביחד (למרות שתכלס...כולנו יודעים שזה בגלל מראה חיצוני או מעמד חברתי אבל זה לא מבאס אותי כל עוד טוב לי עם הבחורה). שילוב מושלם בין יזיזים וידידים הכי טובים.

חבל שהתרבות המערבית והמערכת שטפו לכולם את המוח לגבי מה ש"נכון" ו"לא נכון" ואנחנו מוצאים דור שלם מוציא כסף על אלכוהול כי "אלכוהול זה בסדר וסמים זה לא" ובמקום לצחוק או לרקוד לצלילי טראנס שעות רצופות או לקחת כל דבר שיעשה להם טוב הם מוצאים את עצמם מקיאים בפארקים והורסים לעצמם את הכבד, דור שלם שעושה דברים שהוא לא רוצה רק כי "חייבים", דור שלם שכל החיים שלו מסתכים בעבודה-משפחה-לישון. דור שמתלונן ולא מבין שהפתרון לכל הבעיות הוא בראש שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 29-12-2012 בשעה 08:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אחרי המראה החיצוני, עכשיו הגיע הזמן לפתח לעצמך ערך. תארגן מסיבה. תארגן סרט. תארגן ללכת לידידה שלך כמה אנשים. תארגן דברים ואנשים. זה יהפוך אותך למנהיג, ואתה תהפוך מהר מאוד למגנט בחורות ואתה גם תדע די לבד איך להתנהג איתן.
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect