קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הייתם עושים במצב של..
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 30-07-2010, 01:49
  2. מה אתם עושים במצב כזה?
    על ידי |טאז| בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 21:57
  3. מה אתם עושים במצב שיושב לידכם בכיתה מישהו שמדבר לעצמו?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 18-10-2006, 15:58
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

מה עושים במצב הבא

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ברירת מחדל מה עושים במצב הבא

מצאתי את עצמי אתמול רוקד עם מישהי במסיבה אחרי שסחבתי אותה לרקוד איתי לבד רחוק מחברות שלה קיצר מדובר באיזה 20 דק' שאני עם אותה בחורה רוקד איתה, דיבורים פה ושם... עכשיוווו הבחורה פשוט לא זרמה לנשיקה וניסיתי הכללללללללללל
    א. היינו מרוחקים מחברות שלה
    ב. שניסתי בפעם הראשונה היא פשוט לא זרמה (בדרך טבעית כזו בלי רוטינה או משו)
    ג. פעם שנייה אמרתי לה "עד כמה את מנשקת טוב מ1-10?" היא חייכה אמרתי בואי נבדוק באתי לנשק אותה והיא לא זרמה
    ד. אמרתי לה "בואי לשבת בצד כאובת לי הרגל האמת שזו פעם ראשונה שלי כאן את יודעת איפה יושבים" היא אמרה לי אין מקום (ולא יכולתי להוביל אותה כי לא ידעתי שיש מקום לשבת בכניסה והמקומות בפנים באמת היו תפוסים)

בסוף היא אמרה לי אני חוזרת לחברות שלי ושחררתי כי באמת כבר לא ידעתי מה לעשות אחרי 3 ניסיונות שפשוט לא הלכו לא עלה רעיון לראש איך לעשות את זה..

אני לא מאמין שלא נגעתי בה מספיק ולא הייתי מוביל ושלא הייתה משיכה אז אני אומר לכם שזה לא זה.. הייתה משיכה, כל הריקוד היא הסתכלה לי בעיניים ונתנה לי להוביל וזרמה איתי בריקודים והכל, וראיתי עליה שהיא ביישנית כזו.

מה לא בסדר בי או בה? ומה עושים במצב כזה?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א - אני חייב לשאול, ושלא תחשוב שזה לרעתך, איך התלבשת? איך אתה נראה בכללי? ואיך הבחורה הייתה נראת בערך? (אם יעזור לך תגיד מ1-10)

כתבת שניסית בפעם הראשונה היא לא זרמה...איך אתה רוצה שאני יעזור לך אם אתה לא מפרט? תן פירוט, תנסה לתאר איך עשית את זה..

בפעם השנייה, אל תיקח משפט ותביא אותו כמו שהוא כי יש מצב שהיא כבר שמעה את המשפט הזה, או שחברה שלה ניסו לנשק אותה עם המשפט הזה או שהיא שמעה מישו אומר תמשפט הזה מהצד..יש מצב בגלל זה היא חייכה. אם כבר, אז תן לזה וריאצה משלך, נגיד "שמעי, יש לך שפתיים מה זה מזמינות..אמרו לך את זה פעם? " אם אתה אומר משפט כזה לבחורה, אתה כאילו אומר לה במאוחרי הקלעים של המשפט "אני רוצה לנשק אותך" כמובן שאם אתה עושה את זה כמו שצריך עם בטחון...

בקשר לד'- אז אם לא היה מקום לשבת, לא חשבת לפחות להחליף במקום בעמידה? לנוח כזה על איזה מעקה? משהו? עצם זה שאתה הולך איתה לאנשהו..זה כבר משנה את הסוטיאציה לבחורה. תיהיה ספונטני.

בסוף היא אמרה לי אני חוזרת לחברות שלי ושחררתי כי באמת כבר לא ידעתי מה לעשות אחרי 3 ניסיונות שפשוט לא הלכו לא עלה רעיון לראש איך לעשות את זה..
    לא הבנתי איפה היו ה3 נסיונות..תפרט. וחוץ מזה, פעם הבאה שבחורה אומרת לך "אני חוזרת לחברות שלי" אתה יכול להגיד "מה אני עד כדי כך מכוער..? " היא תצחק..ואז היא תעשה "לאאא..ממש לא.." ואז תיכול להגיד "נו, אז תשארי איתי קצת מה יש לך להפסיד? ".

בקשר לפיסקה האחרונה- איך אתה יודע שהיה בניכם משיכה?

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    א - אני חייב לשאול, ושלא תחשוב שזה לרעתך, איך התלבשת? איך אתה נראה בכללי? ואיך הבחורה הייתה נראת בערך? (אם יעזור לך תגיד מ1-10)
    אין האדם מעיד על עצמו.. נראה טוב? השקעתי בלבוש ובושם.. הבחורה בערך 7+
    כתבת שניסית בפעם הראשונה היא לא זרמה...איך אתה רוצה שאני יעזור לך אם אתה לא מפרט? תן פירוט, תנסה לתאר איך עשית את זה..
    אמרתי שהפעם הראשונה היה באופן הכי טבעי שפשוט לבחור רגע מתאים שיש קשר עין ולקרב אותה אליי בריקוד ככה כמה שניות ואז לנסות לנשק
    בפעם השנייה, אל תיקח משפט ותביא אותו כמו שהוא כי יש מצב שהיא כבר שמעה את המשפט הזה, או שחברה שלה ניסו לנשק אותה עם המשפט הזה או שהיא שמעה מישו אומר תמשפט הזה מהצד..יש מצב בגלל זה היא חייכה. אם כבר, אז תן לזה וריאצה משלך, נגיד "שמעי, יש לך שפתיים מה זה מזמינות..אמרו לך את זה פעם? " אם אתה אומר משפט כזה לבחורה, אתה כאילו אומר לה במאוחרי הקלעים של המשפט "אני רוצה לנשק אותך" כמובן שאם אתה עושה את זה כמו שצריך עם בטחון...
    יכול להיות..
    בקשר לד'- אז אם לא היה מקום לשבת, לא חשבת לפחות להחליף במקום בעמידה? לנוח כזה על איזה מעקה? משהו? עצם זה שאתה הולך איתה לאנשהו..זה כבר משנה את הסוטיאציה לבחורה. תיהיה ספונטני.

סבבה... למרות שהשינוי מקום הזה לא היה הכרחי כל כך במצב שזה זרם לי כמו שזה זרם.. ניסיתי את זה רק כי זה קפץ לי לראש ולא היו לי דברים אחרים בראש כי ניסיתי פעמיים לפני ולא הלך
    לא הבנתי איפה היו ה3 נסיונות..תפרט. וחוץ מזה, פעם הבאה שבחורה אומרת לך "אני חוזרת לחברות שלי" אתה יכול להגיד "מה אני עד כדי כך מכוער..? " היא תצחק..ואז היא תעשה "לאאא..ממש לא.." ואז תיכול להגיד "נו, אז תשארי איתי קצת מה יש לך להפסיד? ".

רשמתי פעם ראשונה בטבעיות תוך כדי ריקוד... פעם שנייה זה הדרך "עד כמה את מנשקת טוב.." ופעם שלישית לפני או אחרי שהצעתי ללכת לשבת לא משו מיוחד..
    איך היה משיכה? היא שמרה על קשר עין כל הזמן כאילו היא רק חיכתה שאני אנשק אותה
    בציטוט
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מסכים איתך על המשפט "אין האדם מעיד על עצמו", אבל אני חייב לתקן ולהגיד שהתכוונתי שתיתן נתון וחצי על עצמך (יעני גובה משקל) שאני ידע אם מי יש לי עסק.
    בקשר לזה- אם היא נראית בערך 7 אז אני לא רואה בעיה במראה, מבחינת מראה כנראה שלא היה איזה במפר או בעיה. על זה נעשה וי .

בקשר לפעם הראשונה- לפי מה שאני מצליח לתאר (כי אתה ממעיט בפירוט), אתה והיא רקדתם, היה שקט, חייכת, היא חייכה אלייך, קרבת אותה אלייך דרך המותניים ופשוט ניסית לנשק, איווה? ואז מה היא עשתה? הזיזה את הראש ימינה? חייכה והרחיקה את הראש אחורה? דבר.

בקשר לשינוי מקום- חשבת אולי שרק לך זרם ללכת לשבת איפה שהוא? אולי היא בכלל רצתה כבר אז לחתוך? שינוי מקום זה תמיד דבר טוב. בשפה המטומטמת של הפיקאפ זה נקרא Shuffilng (אתה מוזמן לקרוא על זה באחד המאמרים).
    וחוץ מזה,עצם זה שלא היה לך שום רעיון בראש וזה הדבר היחדי שקפץ לך לראש..זה כבר לא טוב. כנראה שאין כימיה ביניכם.
    כשלי אין משו בראש ואין לי רעיון (בדר"כ זה קורה שאני מסטול אז הראש שלי לא חושב) אז אני פשוט דופק לה משפט "בקיצר...באלך לשתות משו או סתם לשבת וזה?" ואז היא עונה "חחח מה שבאלך..לאיודעת..." אז אתה יכול "נגמרו לי הרעיונות נשמה חחח".

הפעם השלישית, לא הבנתי איך ניסית לנשק אותה. אני לא מבין למה אתה לא מפרט..אולי בגלל זה היא לא זרמה איתך כי אי אפשר להבין אותך.

בקשר למשיכה- היא עשתה כל מיני צעדים כשהיא הסתכלה לך בעיניים או שהיא סתם נעצה מבט? חייכה? משהו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    מצאתי את עצמי אתמול רוקד עם מישהי במסיבה אחרי שסחבתי אותה לרקוד איתי לבד רחוק מחברות שלה קיצר מדובר באיזה 20 דק' שאני עם אותה בחורה רוקד איתה, דיבורים פה ושם... עכשיוווו הבחורה פשוט לא זרמה לנשיקה וניסיתי הכללללללללללל
    א. היינו מרוחקים מחברות שלה
    ב. שניסתי בפעם הראשונה היא פשוט לא זרמה (בדרך טבעית כזו בלי רוטינה או משו)
    ג. פעם שנייה אמרתי לה "עד כמה את מנשקת טוב מ1-10?" היא חייכה אמרתי בואי נבדוק באתי לנשק אותה והיא לא זרמה
    ד. אמרתי לה "בואי לשבת בצד כאובת לי הרגל האמת שזו פעם ראשונה שלי כאן את יודעת איפה יושבים" היא אמרה לי אין מקום (ולא יכולתי להוביל אותה כי לא ידעתי שיש מקום לשבת בכניסה והמקומות בפנים באמת היו תפוסים)

אני לא מאמין שלא נגעתי בה מספיק ולא הייתי מוביל ושלא הייתה משיכה אז אני אומר לכם שזה לא זה.. הייתה משיכה, כל הריקוד היא הסתכלה לי בעיניים ונתנה לי להוביל וזרמה איתי בריקודים והכל, וראיתי עליה שהיא ביישנית כזו.

מה לא בסדר בי או בה? ומה עושים במצב כזה?
    אולי היא פשוט לא נמשכה אליך מספיק בשביל להתנשק ולזרום מעבר לריקוד ? יכול להיות ... בחורות כאלה שאתה רואה שלא הולך פשוט תיקח מס' טלפון ותעבור לבאה ולהבאה תיפגש איתה תבקש ממנה להביא חברה , תבוא עם חבר ואם היא לא זורמת לפחות אתה יכול לנצל אותה בשביל חברות - אולי יש לה חברות כן זורמות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

איזה ביקורת אפשר להעביר עפ"י איך שהוא התלבש?
    אם אני אגיד לך לדוגמא להביא לי כמה תמונות של גברים שהתלבשו למסיבה כמו שצריך. איזה תמונות תביא?
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 29-12-2012 בשעה 15:22.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    איזה ביקורת אפשר להעביר עפ"י איך שהוא התלבש?
    אם אני אגיד לך לדוגמא להביא לי כמה תמונות של גברים שהתלבשו למסיבה כמו שצריך. איזה תמונות תביא?
    אני מצפה מגבר שיוצא למועדון שיתלבש כמו גבר שמצפה לחזור עם בחורה אליו הבית בסוף הערב.
    זאת אומרת לא לבוא עם T שירט וג'ינס.
    שישים איזה מכופ,רת, שרשרת נחמדה ואיזה נגיעה בשיער שהוא יראה קצת טוב יותר מבחור ממוצע.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 29-12-2012 בשעה 16:30.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני לא מסכים^.
    לדעת להתלבש זה על פי הגוף שלך. זתומרת שאם יש לך גוף מנופח ומטופח טי שרט או גופייה זה הכי יפה. אם אתה שחיף תלבש מלא שכבות כדי שתמלא את עצמך.
    זה משתנה מאדם לאדם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טי שרט וגופיה תלבש כשאתה יוצא למסיבת טבע, כשאתה יוצא למועדון אני שם כסף שאתה לא שם עלייך ט שירט צבעוניה שבאלך לצחוק על עצמך.

חוץ מזה שגם כשאתה שם מכופתרת קטלנית שבול במידה שלך אתה נראה פגז ועדיין אפשר לראות את השרירים שלך ואת הגוף.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אני מצפה מגבר שיוצא למועדון שיתלבש כמו גבר שמצפה לחזור עם בחורה אליו הבית בסוף הערב.
    זאת אומרת לא לבוא עם T שירט וג'ינס.
    שישים איזה מכופ,רת, שרשרת נחמדה ואיזה נגיעה בשיער שהוא יראה קצת טוב יותר מבחור ממוצע.
    90% מהאנשים במסיבה הם עם סידור כלשהו בשיער במידת האפשר ועם מכופתרת. עם שרשרת לא מכניסים לרוב המועדונים, לידיעתך. אולי למועדוני מזרחית.

והם כולם fucking incels. תסביר לי את זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

90% מהאנשים במסיבה הם עם סידור כלשהו בשיער במידת האפשר ועם מכופתרת. עם שרשרת לא מכניסים לרוב המועדונים, לידיעתך. אולי למועדוני מזרחית.

יש לי שרשרת מזהב, ואני נכנס לרוב המועדונים בארץ (טוב לא לכולם, ל"פורום" לא נכנסתי כי זה רחוק), כל עוד אתה נראה כמו בן אדם ולא ערס מצוי הכל יהיה בסדר.

חוץ מזה ש90% מהאנשים במסיבה לא מתחילים עם בחורות כי הם מפחדים מדחייה, בגלל זה הם סתם קוקסינלים ועם בטחון עצמי מזוייף.
    מספיק מובן?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

יש לי שרשרת מזהב, ואני נכנס לרוב המועדונים בארץ (טוב לא לכולם, ל"פורום" לא נכנסתי כי זה רחוק), כל עוד אתה נראה כמו בן אדם ולא ערס מצוי הכל יהיה בסדר.

חוץ מזה ש90% מהאנשים במסיבה לא מתחילים עם בחורות כי הם מפחדים מדחייה, בגלל זה הם סתם קוקסינלים ועם בטחון עצמי מזוייף.
    מספיק מובן?
    זה שטויות
    מלא מתחילים ההצלחה תלויה בסוג האוכלוסיה
    אני זוכר הסתלבטתי עם חבר על הבחורות בנמל
    אתה מבקש ממנה לעבור היא אומרת לך שיש לה חבר
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 29-12-2012 בשעה 20:25.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הייתה תקופה שהייתי הולך עם שרשרת והכניסו אותי לכל מקום.

אולי כי אני לא נראה כמו ערס או בכלל כמו ישראלי ממוצע

מה שכן אתה צודק, 90% מהאנשים במסיבה פאקינג אינסלס. למה? כי הם לא מוציאים מהמראה שלהם תמקסימום+אין להם קשרים וידידות והם באים בחבורות של 20 בנים וחושבים שהם הולכים "לקורע תרחבה". כל פעם אני רואה את אותם האנשים חוזרים הביתה להביא ביד.

ואני בעולם המסיבות מעל ל5 שנים וזה תמיד היה אותו דבר.
    מה הסוד? לא לצאת למסיבות עד שאין לך אחד מהדברים הבאים

1. קשרים למי שצריך+חצי מהבנות בפנים הן ידידות שלך+לבוא עם ידידות ולא רק עם בנים
    2. מראה חיצוני של דוגמן תחתונים

אם ישך את שניהם כל בחורה בפנים היא שלך.
    אם ישך אחד מהם אז אם אתה עושה הכל נכון אתה לא תחזור הביתה להביא ביד

אם אין לך לא זה ולא זה אתה אינסל בהכחשה.

בנוסף יש לי חבר שהוא ברייקדאנסר הדבר הזה הביא לו מלא כוסיות במועדונים מ ל א! אבל תאמת זה באמת בנאדם שהשתנה המון בחיים שלו מחנון שמן עם תסרוקת פטרייה הוא התחיל לעצב שיער והיה עושה דברים מגניבים בנוסף לזה גם פיתח שרירים וכל הדברים יחד עשו את שלהם הוא לא היה צריך לעשות הרבה ובנות פשוט היו מתחילות איתו... אבל להגיד שהוא נראה כמו דוגמן תחתונים זה לא.. אמנם נראה טוב מאוד אבל לא עד כדי כך, וכן הוא היה הולך רק עם בנים למועדון.

אגב אם מדברים על קשרים אני חושב שנפלה לי הזדמנות פז... יש לי חבר טוב שאבא שלו הוא הבעלים של אחד הפאבים המוכרים (החליפו את השם ומן הסתם התחלפו הבעלים) הייתי שם לפני כמה ימים יש חופשי דברים חינם והבנתי מחבר שלי שאם אני יתחבר לאבא שלו אין גבול לדברים שיקרו לי כל עוד אני בפאב הזה, הוא מכיר שם חצי מהבנות (הוא התחיל בתור צלם במועדונים, ונעזוב את זה שהבנתי שהוא היה עם חצי מהם חח) ושתייה חינם וכל הדברים האלה... פשוט חלום .
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-12-2012 בשעה 02:25.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    הייתה תקופה שהייתי הולך עם שרשרת והכניסו אותי לכל מקום.

אולי כי אני לא נראה כמו ערס או בכלל כמו ישראלי ממוצע

מה שכן אתה צודק, 90% מהאנשים במסיבה פאקינג אינסלס. למה? כי הם לא מוציאים מהמראה שלהם תמקסימום+אין להם קשרים וידידות והם באים בחבורות של 20 בנים וחושבים שהם הולכים "לקורע תרחבה". כל פעם אני רואה את אותם האנשים חוזרים הביתה להביא ביד.

ואני בעולם המסיבות מעל ל5 שנים וזה תמיד היה אותו דבר.
    מה הסוד? לא לצאת למסיבות עד שאין לך אחד מהדברים הבאים

1. קשרים למי שצריך+חצי מהבנות בפנים הן ידידות שלך+לבוא עם ידידות ולא רק עם בנים
    2. מראה חיצוני של דוגמן תחתונים

אם ישך את שניהם כל בחורה בפנים היא שלך.
    אם ישך אחד מהם אז אם אתה עושה הכל נכון אתה לא תחזור הביתה להביא ביד

אם אין לך לא זה ולא זה אתה אינסל בהכחשה.
    אני מכיר גם מפיקים של מסיבות שחוזרים הביתה להביא ביד.
    אם אתה לא יודע לנצל את הקשרים או המראה כלום לא יעזור. גישה וביטחון עצמי הם דברים מאוד חשובים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect