א - אני חייב לשאול, ושלא תחשוב שזה לרעתך, איך התלבשת? איך אתה נראה בכללי? ואיך הבחורה הייתה נראת בערך? (אם יעזור לך תגיד מ1-10)
אין האדם מעיד על עצמו.. נראה טוב? השקעתי בלבוש ובושם.. הבחורה בערך 7+
כתבת שניסית בפעם הראשונה היא לא זרמה...איך אתה רוצה שאני יעזור לך אם אתה לא מפרט? תן פירוט, תנסה לתאר איך עשית את זה..
אמרתי שהפעם הראשונה היה באופן הכי טבעי שפשוט לבחור רגע מתאים שיש קשר עין ולקרב אותה אליי בריקוד ככה כמה שניות ואז לנסות לנשק
בפעם השנייה, אל תיקח משפט ותביא אותו כמו שהוא כי יש מצב שהיא כבר שמעה את המשפט הזה, או שחברה שלה ניסו לנשק אותה עם המשפט הזה או שהיא שמעה מישו אומר תמשפט הזה מהצד..יש מצב בגלל זה היא חייכה. אם כבר, אז תן לזה וריאצה משלך, נגיד "שמעי, יש לך שפתיים מה זה מזמינות..אמרו לך את זה פעם?

" אם אתה אומר משפט כזה לבחורה, אתה כאילו אומר לה במאוחרי הקלעים של המשפט "אני רוצה לנשק אותך" כמובן שאם אתה עושה את זה כמו שצריך עם בטחון...
יכול להיות..
בקשר לד'- אז אם לא היה מקום לשבת, לא חשבת לפחות להחליף במקום בעמידה? לנוח כזה על איזה מעקה? משהו? עצם זה שאתה הולך איתה לאנשהו..זה כבר משנה את הסוטיאציה לבחורה. תיהיה ספונטני.
סבבה... למרות שהשינוי מקום הזה לא היה הכרחי כל כך במצב שזה זרם לי כמו שזה זרם.. ניסיתי את זה רק כי זה קפץ לי לראש ולא היו לי דברים אחרים בראש כי ניסיתי פעמיים לפני ולא הלך
לא הבנתי איפה היו ה3 נסיונות..תפרט. וחוץ מזה, פעם הבאה שבחורה אומרת לך "אני חוזרת לחברות שלי" אתה יכול להגיד "מה אני עד כדי כך מכוער..?

" היא תצחק..ואז היא תעשה "לאאא..ממש לא.." ואז תיכול להגיד "נו, אז תשארי איתי קצת מה יש לך להפסיד?

".
בקשר לפיסקה האחרונה- איך אתה יודע שהיה בניכם משיכה?
רשמתי פעם ראשונה בטבעיות תוך כדי ריקוד... פעם שנייה זה הדרך "עד כמה את מנשקת טוב.." ופעם שלישית לפני או אחרי שהצעתי ללכת לשבת לא משו מיוחד..
איך היה משיכה? היא שמרה על קשר עין כל הזמן כאילו היא רק חיכתה שאני אנשק אותה