Welcome aboard וברוך הבא
זה נובע מחוסר נוחות, גם לי לפעמים כשאני מדבר מהר מידי ואני שוכח מה אני רוצה להגיד בסופו של דבר אני מתבלבל במילים ולפעמים מגמגם קצת, זה לא דבר רע. כשזה קורה לי אני צוחק על עצמי. אבל אני מרשה לעצמי את זה בגלל הבטחון העצמי שלי.
הגעת לפורום הנכון. בפורום הזה ספציפית, אנחנו מאד אוהבים ידידות ואנחנו מקבילים ידידות בברכה. ידידות זה דבר מדהים.
אבל, אתה חייב לדעת בעצמך
מי הבחורות שאתה רוצה באופן ידידותי ומי הבחורות שאתה רוצה. נקודה.
לצורך העניין - אתה יכול לקרוא את המאמר הבא:
נתחיל מזה- אין דבר כזה להציג ערך גבוה.
תשכח מהבולשיט הזה.
אתה יודע איך אפשר לפרש ערך גבוה למקרים של היום? גבר שנראה טוב, בעל חוש הומור, וכריזמתי הוא גבר עם "ערך גבוה".
אין דבר כזה באמת ערך גבוה בגילאים שלך.
דבר שני- אם אתה חבר של כמה מהמקובלים (אני בכוונה אומר מקובלים ולא גבר אלפא, כי זאת שפה מטומטמת, אני לא אוהב את השפת פיקאפ הזאת..) למה שלא תתחבר אליהם יותר? תתחיל להראות כמוהם? אני לא אומר להתחיל לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול, אני אומר להתנהג בצורה שלהם ולנסות להבין מה הם עושים שאתה לא עושה, ואולי ככה תזכה יותר בבנות? (אני צוחק בקטע של ה"אולי", כן?).
דבר שלישי- חבר שלך מתחבק עם כמה מהם וידיד טוב שלהם? אז למה שלא תצטרף אליו כשהוא מתחבק איתן? תיהיה זורם, תיהיה ספונטני, אל תעמוד בצד ותחכה למשיח. אתה רואה שהוא מדבר איתן, תצטרף אליהם ותשמע על מה הם מדברים ותתחיל לדבר גם אתה.
אין דבר כזה פחד גישה. לא באמת. אתה צריך להבין שבנות אוהבות שמתחילים איתן גברים, ואם אתה גבר שבחורות מסתכלות עליו ואתה לא ניגש אליהן, אתה יוצא אפס ולא גברי. זה מה שאתה רוצה להיות? לא. אז תתחיל לגשת, גם אם אתה מפחד.
בפורום הזה אנחנו לא מאמינים ממש בסארג'ים, כי בנות מריחות מקילומטרים גברים שיוצאים לבילוי רק כדי להתחיל איתן. זה צעד נואש.
אתה יכול ללכת עם חברים לקניון לאכול או לראות סרט, וכשתראה בנות משועממות אתה תוכל להתחיל איתן.
אבל כדי שתרגיש שאתה מסוגל לעשות את זה, אתה צריך דבר ראשון לשפר את עצמך, ולזה נגיע בהמשך.
אחלה בחור אתה

בקשר לחצ'קונים, עשית מעולה שהלכת לרופא עור, אולי הוא יתן לך את הכדורים האלה שגורמים לכל החצ'קונים לצאת החוצה לאיזה חצי שנה ואז זה פשוט יפסיק.
בקשר לזה שאתה שחיף, תפסיק לרוץ. ריצה שורפת קלוריות, וקלוריות זה הדבר הזה שאתה אמור להכניס לגוף כדי לגדול ולהשמין אז אם תשרוף אותם אתה תרזה, אז מה אתה עדיף? (נשמע הגיוני, לא?

)
בקשר לאימונים- יש המון סוגי אימונים, יש חיטוב (הרזיה) ויש אימון מסה (השמנה) שאת זה אני עושה..
בקשר לשינוי עצמי- אני ישמח לענות לך על זה אבל בהודעה נפרדת כי זה נושא גדול.
תפסיק עם זה.
אין בזה שום צורך. DC זה דבר רע.
תענה לעצמך על השאלה הבאה: "אני באמת חושב שהמקובלים בשיכבה שלי עשו אי פעם DC, ושאלו 30 בנות מה השעה עם 3 שעונים על היד כדי להיות מקובלים?"
אני כבר יודע מה התשובה, אני פשוט רוצה שתבין שזה לא נכון וזה לא יתן לך כלום.