קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] חוזר לפיקאפ ובגדול ! צריך קצת עזרה להיום בערב !
    על ידי PUAmodel בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-01-2011, 03:09
  2. צריך קצת עזרה פה....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2006, 17:34
  3. רמה 28 צריך קצת עזרה
    על ידי Offer בפורום Maple Story
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 00:31
  4. צריך קצת עזרה במשחק, כנסו....
    על ידי n00bzZ בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 09:45
  5. כנסו אני צריך קצת עזרה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 01:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

בקשר לפיקאפ ולשינוי עצמי צריך קצת עזרה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל בקשר לפיקאפ ולשינוי עצמי צריך קצת עזרה..

היי כולם אני חדש כאן, אני בן 16 ו7 חודשים כרגע , בכיתה יא'.
    אני חדש בכל התחום הזה רק לפני כמה ימים גילתי את כל התחום וכל ההסברים שקיימים כאן ברצינות ולא ברפרוף.
    יש לי קצת בעיות של חוסר בטחון שאני לא בטוח תמיד במה שאני אומר, לפעמים אני מגמגם שאני לחוץ ושאני מדבר עם בנות לפעמים באמצע השיחה אני שוכח מה רציתי להגיד. יש לי קצת ידידות בשכבה אבל לא משהו מעבר זה לא שאנחנו מדברים בפלאפון ובפייסבוק באופן קבוע. והבנות הכוסיות בוא נגיד ככה HB7-9 בכיתה שלי שזה כולה איזה 4-5 אני לפעמים מפחד לגשת ולדבר איתם ועל מה לדבר איתם כי לא הצגתי ערך גבוהה מתחילת שנה[הכרתי אותם רק השנה] ואני חבר בשכבה של כמה אנשים שהם אלפא כאלה אלה שתמיד עם הכוסיות של השכבה והם נמרחות עליהם וגם חבר שלי בכיתה שתמיד מדבר ומתחבק עם הבנות האלה בכיתה ומכיר אותם וידיד טוב שלהם. אני רוצה שלא יהיה לי פחד גישה וגם על מה לדבר איתם למשל שאני עושה איזה משהו אני מפחד שאחרי זה מה יגידו עליי וכאלה. אני רוצה קודם כל להשיג קצת בטחון ואז באמת להתחיל לצאת לסארג'ים וכאלה ולנסות להתחיל וכנראה לקבל דחויות כי זה תמיד יקרה לנסות לסגור מספרים בסופו של דבר ובאמת להתחיל עם הפיקאפ ולא רק לקרוא.
    אז יש לי חצקונים בפנים הלכתי לרופא עור וחלק כבר הלכו וגם יש לי הרבה שחורים שאני אנסה בהמשך השבוע מתי שיהיה לי זמן ללכת לקוסמטיקאית שתוריד לי אותם ככה שיעלה לי קצת הבטחון בנוגע לפנים שלי.
    אני שחיף קצת אני עושה ריצות וכאלה לפעמים אבל עדיין אני שחיף כזה קצת. יש לי מבנה טוב אני רק צריך לעלות במשקל ואולי להכנס לאימונים, אז איך בעצם אני באמת יעשה את זה כי אם אני אתאמן אז אני אוריד רק את המשקל שלי לא?
    איך אני מתחיל בשינוי עצמי? טיפים?איך לשדר ערך גבוה בכיתה ובבצפר?
    שפת גוף שמשדרת ביטחון ודיבור וכל זה יתקבלו פה. תלבושת ,תסרוקות, טיפוח וכו'...
    כדי שאני ארגיש טוב ושלם עם עצמי קודם כל ולא היה לחוץ ואז אני אתחיל ברצינות את העניין של הפיק אפ..
    ודרך אגב לפני חודש חודשיים הכרתי את התוכנית DC ותוך שבוע הגעתי ליום הרביעי או החמישי אני לא זוכר כבר. ברגע שהיה צריך להחמיא ל30 נשים נרתעתי קצת כי הייתי צריך להתחיל איתם ואני תקוע עד היום על היום הזה חח..והחמאתי אולי רק ל6 נשים וגם חלק מהם היו מבוגרות וחלק צעירות או קטנות ממני.
    כי מה אני עובר ברחוב ואז פתאום עוברת מולי מישהי ואני אומר לה מעיל יפה , תיק יפה וממשיך ללכת? יענו זורק הערה והולך?
    צריך את העזרה שלכם חברים מחכה לתגובות , אני אנסה לעדכן אחרי שאני אסיים את השינוי ואתחיל באמת עם הפיקאפ ועם בנות ולנסות להיות באמת מישהו עם ערך גבוהה..[כמובן שזה לא בא ביום אחד פשוט איך להתחיל בשינוי שאני ארגיש כבר את זה]
    נערך לאחרונה על ידי Suprise; 29-12-2012 בשעה 15:27.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

חמוד אתה... מזכיר אותי קצת בחטיבה.

דבר ראשון - כל מה שקראת בפיקאפ בפורומים אחרים ומאמרים של סטס וסניה - זרוק לפח. אתה לא צריך לא DC ולא כלום. שיפור עצמי היא המטרה העליונה.

דבר שני - אתה יודע טוב מאוד מה אתה צריך לשפר. פשוט ברב המקרים הבעיה היא הדרך לשם. הפתרון נראה כל כך רחוק. אבל זה שטויות. זה הכל בראש.
    ציינת שאתה שחיף בעל חצקונים (קצת בוטה להציג את זה ככה אבל מה לעשות השלב הראשון זה להבין מהם הפגמים). לך לרופא עור ותתחיל תוכנית של צריכת רוקוטן. חצי שנה ולא יהיו לך חצקונים כל החיים.

לגבי זה שאתה שחיף ורוצה להתאמן. פתחו פה לא מעט נושאים שכללו את הנושא הזה. אתה לא היחיד. גם אני הייתי נוצה אבל הלכתי לחדר כושר, אכלתי בכמויות מטורפות וכמו שצריך וגם לקחתי גיינרים (אבקת קלוריות). קיצר יש לא מעט מאמרים בתחום ואני צריך לזוז אבל בקצרה אתה צריך לאכול הרבה וללכת לחדר כושר הרבה. זו הדרך היחידה.

אל תשכח גם להשתזף ככה על הדרך.

הבטחון והבנות יבואו לבד

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני חדש בכל התחום הזה רק לפני כמה ימים גילתי את כל התחום וכל ההסברים שקיימים כאן ברצינות ולא ברפרוף.
    Welcome aboard וברוך הבא

יש לי קצת בעיות של חוסר בטחון שאני לא בטוח תמיד במה שאני אומר, לפעמים אני מגמגם שאני לחוץ ושאני מדבר עם בנות לפעמים באמצע השיחה אני שוכח מה רציתי להגיד.
    זה נובע מחוסר נוחות, גם לי לפעמים כשאני מדבר מהר מידי ואני שוכח מה אני רוצה להגיד בסופו של דבר אני מתבלבל במילים ולפעמים מגמגם קצת, זה לא דבר רע. כשזה קורה לי אני צוחק על עצמי. אבל אני מרשה לעצמי את זה בגלל הבטחון העצמי שלי.

יש לי קצת ידידות בשכבה אבל לא משהו מעבר זה לא שאנחנו מדברים בפלאפון ובפייסבוק באופן קבוע.
    הגעת לפורום הנכון. בפורום הזה ספציפית, אנחנו מאד אוהבים ידידות ואנחנו מקבילים ידידות בברכה. ידידות זה דבר מדהים.
    אבל, אתה חייב לדעת בעצמך מי הבחורות שאתה רוצה באופן ידידותי ומי הבחורות שאתה רוצה. נקודה.
    לצורך העניין - אתה יכול לקרוא את המאמר הבא: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=895790

והבנות הכוסיות בוא נגיד ככה HB7-9 בכיתה שלי שזה כולה איזה 4-5 אני לפעמים מפחד לגשת ולדבר איתם ועל מה לדבר איתם כי לא הצגתי ערך גבוהה מתחילת שנה[הכרתי אותם רק השנה] ואני חבר בשכבה של כמה אנשים שהם אלפא כאלה אלה שתמיד עם הכוסיות של השכבה והם נמרחות עליהם וגם חבר שלי בכיתה שתמיד מדבר ומתחבק עם הבנות האלה בכיתה ומכיר אותם וידיד טוב שלהם.
    נתחיל מזה- אין דבר כזה להציג ערך גבוה.
    תשכח מהבולשיט הזה.
    אתה יודע איך אפשר לפרש ערך גבוה למקרים של היום? גבר שנראה טוב, בעל חוש הומור, וכריזמתי הוא גבר עם "ערך גבוה".
    אין דבר כזה באמת ערך גבוה בגילאים שלך.
    דבר שני- אם אתה חבר של כמה מהמקובלים (אני בכוונה אומר מקובלים ולא גבר אלפא, כי זאת שפה מטומטמת, אני לא אוהב את השפת פיקאפ הזאת..) למה שלא תתחבר אליהם יותר? תתחיל להראות כמוהם? אני לא אומר להתחיל לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול, אני אומר להתנהג בצורה שלהם ולנסות להבין מה הם עושים שאתה לא עושה, ואולי ככה תזכה יותר בבנות? (אני צוחק בקטע של ה"אולי", כן?).
    דבר שלישי- חבר שלך מתחבק עם כמה מהם וידיד טוב שלהם? אז למה שלא תצטרף אליו כשהוא מתחבק איתן? תיהיה זורם, תיהיה ספונטני, אל תעמוד בצד ותחכה למשיח. אתה רואה שהוא מדבר איתן, תצטרף אליהם ותשמע על מה הם מדברים ותתחיל לדבר גם אתה.

אני רוצה שלא יהיה לי פחד גישה וגם על מה לדבר איתם למשל שאני עושה איזה משהו אני מפחד שאחרי זה מה יגידו עליי וכאלה.
    אין דבר כזה פחד גישה. לא באמת. אתה צריך להבין שבנות אוהבות שמתחילים איתן גברים, ואם אתה גבר שבחורות מסתכלות עליו ואתה לא ניגש אליהן, אתה יוצא אפס ולא גברי. זה מה שאתה רוצה להיות? לא. אז תתחיל לגשת, גם אם אתה מפחד.

אני רוצה קודם כל להשיג קצת בטחון ואז באמת להתחיל לצאת לסארג'ים וכאלה ולנסות להתחיל וכנראה לקבל דחויות כי זה תמיד יקרה לנסות לסגור מספרים בסופו של דבר ובאמת להתחיל עם הפיקאפ ולא רק לקרוא.
    בפורום הזה אנחנו לא מאמינים ממש בסארג'ים, כי בנות מריחות מקילומטרים גברים שיוצאים לבילוי רק כדי להתחיל איתן. זה צעד נואש.
    אתה יכול ללכת עם חברים לקניון לאכול או לראות סרט, וכשתראה בנות משועממות אתה תוכל להתחיל איתן.
    אבל כדי שתרגיש שאתה מסוגל לעשות את זה, אתה צריך דבר ראשון לשפר את עצמך, ולזה נגיע בהמשך.

אז יש לי חצקונים בפנים הלכתי לרופא עור וחלק כבר הלכו וגם יש לי הרבה שחורים שאני אנסה בהמשך השבוע מתי שיהיה לי זמן ללכת לקוסמטיקאית שתוריד לי אותם ככה שיעלה לי קצת הבטחון בנוגע לפנים שלי.
    אני שחיף קצת אני עושה ריצות וכאלה לפעמים אבל עדיין אני שחיף כזה קצת. יש לי מבנה טוב אני רק צריך לעלות במשקל ואולי להכנס לאימונים, אז איך בעצם אני באמת יעשה את זה כי אם אני אתאמן אז אני אוריד רק את המשקל שלי לא?
    איך אני מתחיל בשינוי עצמי? טיפים?איך לשדר ערך גבוה בכיתה ובבצפר?
    שפת גוף שמשדרת ביטחון ודיבור וכל זה יתקבלו פה. תלבושת ,תסרוקות, טיפוח וכו'...
    אחלה בחור אתה בקשר לחצ'קונים, עשית מעולה שהלכת לרופא עור, אולי הוא יתן לך את הכדורים האלה שגורמים לכל החצ'קונים לצאת החוצה לאיזה חצי שנה ואז זה פשוט יפסיק.
    בקשר לזה שאתה שחיף, תפסיק לרוץ. ריצה שורפת קלוריות, וקלוריות זה הדבר הזה שאתה אמור להכניס לגוף כדי לגדול ולהשמין אז אם תשרוף אותם אתה תרזה, אז מה אתה עדיף? (נשמע הגיוני, לא? )
    בקשר לאימונים- יש המון סוגי אימונים, יש חיטוב (הרזיה) ויש אימון מסה (השמנה) שאת זה אני עושה..
    בקשר לשינוי עצמי- אני ישמח לענות לך על זה אבל בהודעה נפרדת כי זה נושא גדול.
    ודרך אגב לפני חודש חודשיים הכרתי את התוכנית DC ותוך שבוע הגעתי ליום הרביעי או החמישי אני לא זוכר כבר. ברגע שהיה צריך להחמיא ל30 נשים נרתעתי קצת כי הייתי צריך להתחיל איתם ואני תקוע עד היום על היום הזה חח..והחמאתי אולי רק ל6 נשים וגם חלק מהם היו מבוגרות וחלק צעירות או קטנות ממני.
    כי מה אני עובר ברחוב ואז פתאום עוברת מולי מישהי ואני אומר לה מעיל יפה , תיק יפה וממשיך ללכת? יענו זורק הערה והולך?
    תפסיק עם זה.
    אין בזה שום צורך. DC זה דבר רע.
    תענה לעצמך על השאלה הבאה: "אני באמת חושב שהמקובלים בשיכבה שלי עשו אי פעם DC, ושאלו 30 בנות מה השעה עם 3 שעונים על היד כדי להיות מקובלים?"
    אני כבר יודע מה התשובה, אני פשוט רוצה שתבין שזה לא נכון וזה לא יתן לך כלום.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בקשר לזה שאתה שחיף - יש את האתר kilogram.co.il ויש המון מאמרים מדהימים על כושר וכל הדברים האלה.
    אבל, בגלל שאני אחלה גבר, הבאתי לך את המאמר לפה המדריך השלם להעלאה במסת השריר , מסת שריר = כמות השריר בגוף. אם אתה שוקל 50 קילו בגובה 1.70 לדוגמא, אתה רוצה לטפס בקילויים, נכון? אבל אתה לא רוצה לטפס אותם עם שומן כי אז אתה תראה כמו קציצה, נכון? אז למזלך, אפשרי להעלות את המשקל של הגוף במסת שריר. תקרא את המאמר.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 29-12-2012 בשעה 16:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בקשר לזה שאתה שחיף - יש את האתר ויש המון מאמרים מדהימים על כושר וכל הדברים האלה.
    אבל, בגלל שאני אחלה גבר, הבאתי לך את המאמר לפה המדריך השלם להעלאה במסת השריר , מסת שריר = כמות השריר בגוף. אם אתה שוקל 50 קילו בגובה 1.70 לדוגמא, אתה רוצה לטפס בקילויים, נכון? אבל אתה לא רוצה לטפס אותם עם שומן כי אז אתה תראה כמו קציצה, נכון? אז למזלך, אפשרי להעלות את המשקל של הגוף במסת שריר. תקרא את המאמר.
    אוקי תודה אני שוקל ד"א 57 קילו ואני 1.68 חח אני מגדיר כשחיף כי יש לי חברים אחרים שהם יותר גדולים וחזקים ואני נחשב לידם לחלש. ותודה אני אכנס לקרוא את זה. ממש עזרת לי חח תודה רבה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    Welcome aboard וברוך הבא

זה נובע מחוסר נוחות, גם לי לפעמים כשאני מדבר מהר מידי ואני שוכח מה אני רוצה להגיד בסופו של דבר אני מתבלבל במילים ולפעמים מגמגם קצת, זה לא דבר רע. כשזה קורה לי אני צוחק על עצמי. אבל אני מרשה לעצמי את זה בגלל הבטחון העצמי שלי.

הגעת לפורום הנכון. בפורום הזה ספציפית, אנחנו מאד אוהבים ידידות ואנחנו מקבילים ידידות בברכה. ידידות זה דבר מדהים.
    אבל, אתה חייב לדעת בעצמך מי הבחורות שאתה רוצה באופן ידידותי ומי הבחורות שאתה רוצה. נקודה.
    לצורך העניין - אתה יכול לקרוא את המאמר הבא:

נתחיל מזה- אין דבר כזה להציג ערך גבוה.
    תשכח מהבולשיט הזה.
    אתה יודע איך אפשר לפרש ערך גבוה למקרים של היום? גבר שנראה טוב, בעל חוש הומור, וכריזמתי הוא גבר עם "ערך גבוה".
    אין דבר כזה באמת ערך גבוה בגילאים שלך.
    דבר שני- אם אתה חבר של כמה מהמקובלים (אני בכוונה אומר מקובלים ולא גבר אלפא, כי זאת שפה מטומטמת, אני לא אוהב את השפת פיקאפ הזאת..) למה שלא תתחבר אליהם יותר? תתחיל להראות כמוהם? אני לא אומר להתחיל לעשן סיגריות ולשתות אלכוהול, אני אומר להתנהג בצורה שלהם ולנסות להבין מה הם עושים שאתה לא עושה, ואולי ככה תזכה יותר בבנות? (אני צוחק בקטע של ה"אולי", כן?).
    דבר שלישי- חבר שלך מתחבק עם כמה מהם וידיד טוב שלהם? אז למה שלא תצטרף אליו כשהוא מתחבק איתן? תיהיה זורם, תיהיה ספונטני, אל תעמוד בצד ותחכה למשיח. אתה רואה שהוא מדבר איתן, תצטרף אליהם ותשמע על מה הם מדברים ותתחיל לדבר גם אתה.

אין דבר כזה פחד גישה. לא באמת. אתה צריך להבין שבנות אוהבות שמתחילים איתן גברים, ואם אתה גבר שבחורות מסתכלות עליו ואתה לא ניגש אליהן, אתה יוצא אפס ולא גברי. זה מה שאתה רוצה להיות? לא. אז תתחיל לגשת, גם אם אתה מפחד.

בפורום הזה אנחנו לא מאמינים ממש בסארג'ים, כי בנות מריחות מקילומטרים גברים שיוצאים לבילוי רק כדי להתחיל איתן. זה צעד נואש.
    אתה יכול ללכת עם חברים לקניון לאכול או לראות סרט, וכשתראה בנות משועממות אתה תוכל להתחיל איתן.
    אבל כדי שתרגיש שאתה מסוגל לעשות את זה, אתה צריך דבר ראשון לשפר את עצמך, ולזה נגיע בהמשך.

אחלה בחור אתה בקשר לחצ'קונים, עשית מעולה שהלכת לרופא עור, אולי הוא יתן לך את הכדורים האלה שגורמים לכל החצ'קונים לצאת החוצה לאיזה חצי שנה ואז זה פשוט יפסיק.
    בקשר לזה שאתה שחיף, תפסיק לרוץ. ריצה שורפת קלוריות, וקלוריות זה הדבר הזה שאתה אמור להכניס לגוף כדי לגדול ולהשמין אז אם תשרוף אותם אתה תרזה, אז מה אתה עדיף? (נשמע הגיוני, לא? )
    בקשר לאימונים- יש המון סוגי אימונים, יש חיטוב (הרזיה) ויש אימון מסה (השמנה) שאת זה אני עושה..
    בקשר לשינוי עצמי- אני ישמח לענות לך על זה אבל בהודעה נפרדת כי זה נושא גדול.

תפסיק עם זה.
    אין בזה שום צורך. DC זה דבר רע.
    תענה לעצמך על השאלה הבאה: "אני באמת חושב שהמקובלים בשיכבה שלי עשו אי פעם DC, ושאלו 30 בנות מה השעה עם 3 שעונים על היד כדי להיות מקובלים?"
    אני כבר יודע מה התשובה, אני פשוט רוצה שתבין שזה לא נכון וזה לא יתן לך כלום.
    חחח וואו תודה עזרת לי רצח! אז יענו DC זה סתם כזה? זה כן עזר לי בהתחלה לשאול אבל זה דפוק כיאלו באמת איזה חבר שלי עם בטחון עשה את זה חח צודק אני אקח את זה לתשומת ליבי ואת הטיפים שרשמת אני אנסה ליישם מחר
    חחח לא ידעתי שלא מאמינים בדברים האלה או לא קוראים להם ככה חח אבל יש עצות איך לדבר איתם ככה לפתוח שיחה אפילו שהיא לא מעוניינת בי או שהיא לא שמה עליי ? כדי לנסות עלייה כל מיני פתיחים או כל מיני עקיצות חחח אפשר קצת עצות מאיך לדבר עם כמה בנות שהקשרים בינינו לא הכי משהו.. כמו שאר החברים שלי.. יענו שתשנה את דעתה עליי ותסתכל עליי אחרת..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    חמוד אתה... מזכיר אותי קצת בחטיבה.

דבר ראשון - כל מה שקראת בפיקאפ בפורומים אחרים ומאמרים של סטס וסניה - זרוק לפח. אתה לא צריך לא DC ולא כלום. שיפור עצמי היא המטרה העליונה.

דבר שני - אתה יודע טוב מאוד מה אתה צריך לשפר. פשוט ברב המקרים הבעיה היא הדרך לשם. הפתרון נראה כל כך רחוק. אבל זה שטויות. זה הכל בראש.
    ציינת שאתה שחיף בעל חצקונים (קצת בוטה להציג את זה ככה אבל מה לעשות השלב הראשון זה להבין מהם הפגמים). לך לרופא עור ותתחיל תוכנית של צריכת רוקוטן. חצי שנה ולא יהיו לך חצקונים כל החיים.

לגבי זה שאתה שחיף ורוצה להתאמן. פתחו פה לא מעט נושאים שכללו את הנושא הזה. אתה לא היחיד. גם אני הייתי נוצה אבל הלכתי לחדר כושר, אכלתי בכמויות מטורפות וכמו שצריך וגם לקחתי גיינרים (אבקת קלוריות). קיצר יש לא מעט מאמרים בתחום ואני צריך לזוז אבל בקצרה אתה צריך לאכול הרבה וללכת לחדר כושר הרבה. זו הדרך היחידה.

אל תשכח גם להשתזף ככה על הדרך.

הבטחון והבנות יבואו לבד
    סבבה אני שוקל כמעט ל60 קילו אבל אני עדיין דיי רזה כזה... וישלי קצ תכדורים ומשחות נאי משתמש הכמות מתחילה לרדת אבל צריך לקחת לפחות חודשיים אז אני מנסה אבל עדיין יש לי קצת פצעים וכאלה חח.. וחדר כושר וכאלה לא ישפיע על הצמיחה שלי והגדילה?
    בכל מקרה אני אנסה את זה לנסות לשפר את עצמי ואת המראה שלי שאני אראה יותר יפה ויותר חתיך..

שומעים יש לי בעיה קצת עם השיער שלי הוא לא חלק בכלל הוא ליפה כזה מעצבן לא נראה טוב חח אז שהיה לי קצת אורך שמתי ווקס וזה סבבה חח אבל הסתפרתי עכשיו והוא קצת יותר קצר אז יש עצות לגבי השיער? בא לי עם דירוג שאני יוכל לשים קצת ווקס וכאלה שיהיה שיער יפה.. ולא רעמה כזאת חח יש רעיונות טובים?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Suprise צפיה בהודעה
    אוקי תודה אני שוקל ד"א 57 קילו ואני 1.68 חח אני מגדיר כשחיף כי יש לי חברים אחרים שהם יותר גדולים וחזקים ואני נחשב לידם לחלש. ותודה אני אכנס לקרוא את זה. ממש עזרת לי חח תודה רבה!
    אתה רזה, לא שחיף וחוץ מזה שאל תשכח שאתה בן 16 אז יש לך עוד קצת לגדול בגובה.
    בכל מקרה, כדי לעלות במסה שריר אתה צריך להתאמן בחדר כושר וגם לאכול בצורה נכונה ומסודרת. תקרא את המאמר הזה שהבאתי לך..אתה תבין הכל לבד. ואם יהיו לך עוד שאלות, תחזור לפה.

חחח וואו תודה עזרת לי רצח! אז יענו DC זה סתם כזה? זה כן עזר לי בהתחלה לשאול אבל זה דפוק כיאלו באמת איזה חבר שלי עם בטחון עשה את זה חח צודק אני אקח את זה לתשומת ליבי ואת הטיפים שרשמת אני אנסה ליישם מחר
    DC לפי מה שהבנתי זה פשוט מתכון לשבור לך את הפחד גישה לזמן קצר. אתה פשוט עושה משימות שגורמות לך להבין שלדבר עם נשים זה לא כזה נורא (אני לא עשיתי את זה אף פעם), אבל כמו שאתה מצליח לגשת לבחורה ולשאול אותה מה השעה, למה שלא תוכל לגשת לבחורה ולשאול אותה נגיד "את יודעת אולי איפה החנות של Castro נמצאת?" ומפה פשוט לפתח שיחה..הרעיון הוא לפתח שיחה על נושא שבאמת מעניין אותך ולא "מי משקר יותר? בנים או בנות?" את מי זה מעניין?
    חחח לא ידעתי שלא מאמינים בדברים האלה או לא קוראים להם ככה חח אבל יש עצות איך לדבר איתם ככה לפתוח שיחה אפילו שהיא לא מעוניינת בי או שהיא לא שמה עליי ? איך אתה יודע שהיא לא מעוניינת בך אם אף פעם לא ניסית לדבר איתה? וכשאני אומר לנסות לדבר איתה, זה לא "זה ספרים של מטמטיקה..נכון? " זה משפט מפגר להגיד לבחורה בכיתה. במקום זה אתה יכול לשאול נגיד "מה השעה רגע??" ואז היא תגיד לך "9 וחצי, למה??" (כי אתה נשמע כאילו לחוץ) ואז תענה "אהה..חשבתי שכבר נגמרה הפסקה..איזה אושר חחחח ". תיהיה מצחיק.
    כדי לנסות עלייה כל מיני פתיחים או כל מיני עקיצות חחח אפשר קצת עצות מאיך לדבר עם כמה בנות שהקשרים בינינו לא הכי משהו.. כמו שאר החברים שלי.. יענו שתשנה את דעתה עליי ותסתכל עליי אחרת..
    אל תנסה פתיחים ועקיצות כי זה מטומטם. בחיים שלך אל תתכנן מה להגיד לבחורה כי ברגע האמת אתה תגמגם ולא תדע מה להגיד, הכל יתבלבל לך.
    ועקיצות זה דבר שמוסיפים בזמן השיחה, לא דבר שפותחים איתו שיחה.
    אם אתה כל כך רוצה, אז חפש מישהי מהכיתה שלך שנראת לך טוב ואתה רוצה לפתח איתה משהו, ותחפש נושאים משותפים ותפתח נושא שיחה פשוט..אל תחשוב מה להגיד..פשוט זרום עם זה.

סבבה אני שוקל כמעט ל60 קילו אבל אני עדיין דיי רזה כזה... וישלי קצ תכדורים ומשחות נאי משתמש הכמות מתחילה לרדת אבל צריך לקחת לפחות חודשיים אז אני מנסה אבל עדיין יש לי קצת פצעים וכאלה חח.. וחדר כושר וכאלה לא ישפיע על הצמיחה שלי והגדילה?
    בכל מקרה אני אנסה את זה לנסות לשפר את עצמי ואת המראה שלי שאני אראה יותר יפה ויותר חתיך..
    חדר כושר לא משפיע על הצמיחה ועל הגדילה, להפך, הוא מזרז תהליכים וגורם לשיפור בצמיחה. אם אתה חושב שמה שאני אומר הוא לא נכון או שאתה לא בוטח בי, זה בסדר גמור, גם אני פעם הייתי כזה, פשוט תתחיל לקרוא מאמרים ודברים שפרופסורים מבינים כותבים.

שומעים יש לי בעיה קצת עם השיער שלי הוא לא חלק בכלל הוא ליפה כזה מעצבן לא נראה טוב חח אז שהיה לי קצת אורך שמתי ווקס וזה סבבה חח אבל הסתפרתי עכשיו והוא קצת יותר קצר אז יש עצות לגבי השיער? בא לי עם דירוג שאני יוכל לשים קצת ווקס וכאלה שיהיה שיער יפה.. ולא רעמה כזאת חח יש רעיונות טובים?
    לך לספר ותבקש ממנו לעשות משהו בשיער

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    DC היא תוכנית ממעולללההה!!!!! וזה שהמקובלים בשכבה שלו לא עשו אותה לא אומר כלום, הם עשו משהו אחר... כשהם היו יותר קטנים הם אזרו אומץ ודיברו עם בנות והתחיילו איתן ופיתחו שיחות וכו עם עוד אנשים דבר ששבר להם את הפחד הזה והלחץ הזה....הוא וכנראה גם אתה (לפחות בתיכון לפי מה שאתה מספר) לא עשיתם את זה....אז DC היא מין תכנית מזורזת ומאוד מאוד יעילה לשבור לאנשים את הפחד הזה..
    לפותח הנושא... תעשה את הDC, אמרת שעצמך שהתחלה הרגשת שזה קצת עזר אבל אתה לא מכיר אנשים שעשו את זה וכו...
    כל הקטע הוא זה שאתה מפחד ללכת ולהחמיא לבחורות,, אבל תעשה את זה למרות זאת, אתה תרגיש אחר כך במין היי כזה ותמשיך ותמשיך עד הסוף ותאמין לי שתרגיש את השינוי..
    בבקשה רודני וחבריו המושפעים אל תראו בתגובה הזאת כמשהו נגדכם ותרגישו מחויבים להחזיר לי ו"להעמיד" אותי במקום כמו ילדים קטנים וחסרי ביטחון.
    אתם יכולים לשפר את עצמכם עד שנה הבאה ללא הצלחה אבל שמישהו שבאמת צריך עזרה ולא מושפע מהשטויות שלכם בא ומבקש עזרה אל תבלבלו לו את המוח.
    חחחח באמת שבאלי עכשיו לפתוח עלייך אחושרמוטה..אבל את זה אני ישאיר לחברי הטוב מר טיילר בכבודו ובעצמו.

לנושא- פולו, בהנחה שאתה באמת יותר טוב ממני, ואתה היחידי פה בפורום שבאמת יש לו נסיון עם בנות והבנה, כמו שאמרת.
    אם אתה אחד מוצלח עם נשים בחיים והכל..למה שלא תוכיח את זה? הרי אין לך מה להפסיד נכון? אז בבקשה, אני רוצה לראות הוכחות.
    מי שמתיימר להיות אשף הנשים, אמור גם שתיהיה לו היכולת להוכיח, לא? אז בבקשה. אני מחכה להוכחות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

רודני תפסיק לבלבל לאנשים את המוח בדברים שאין לך מושג עליהם...
    וואי אני יכול לכתוב מגילה עכשיו אבל ממש אין לי כוח...
    לעניין, ואין לי כח לחפור פשוט תקשיב כי אני באמת יודע על מה אני מדבר ואני חושב שאני אולי היחיד בפורום הזה שבאמת יש לו ניסיון והבנה בעניין ובבנות,
    כל השאר בלי להעליב אבל לפי התגובות שלכם אין לכם טיפת ניסיון עם בנות... אפילו טיילר הודה ואמר "אני לא טוב עם בנות" והשטויות האלה של להגיד לעצמך לחכות 5-10 שנים בלי לנשק בחורה וזה יבוא לבד...הוא אמר את זה לעצמו כי כשהוא ניסה הוא לא הצליח....
    DC היא תוכנית ממעולללההה!!!!! וזה שהמקובלים בשכבה שלו לא עשו אותה לא אומר כלום, הם עשו משהו אחר... כשהם היו יותר קטנים הם אזרו אומץ ודיברו עם בנות והתחיילו איתן ופיתחו שיחות וכו עם עוד אנשים דבר ששבר להם את הפחד הזה והלחץ הזה....הוא וכנראה גם אתה (לפחות בתיכון לפי מה שאתה מספר) לא עשיתם את זה....אז DC היא מין תכנית מזורזת ומאוד מאוד יעילה לשבור לאנשים את הפחד הזה..
    לפותח הנושא... תעשה את הDC, אמרת שעצמך שהתחלה הרגשת שזה קצת עזר אבל אתה לא מכיר אנשים שעשו את זה וכו...
    כל הקטע הוא זה שאתה מפחד ללכת ולהחמיא לבחורות,, אבל תעשה את זה למרות זאת, אתה תרגיש אחר כך במין היי כזה ותמשיך ותמשיך עד הסוף ותאמין לי שתרגיש את השינוי..
    בבקשה רודני וחבריו המושפעים אל תראו בתגובה הזאת כמשהו נגדכם ותרגישו מחויבים להחזיר לי ו"להעמיד" אותי במקום כמו ילדים קטנים וחסרי ביטחון.
    אתם יכולים לשפר את עצמכם עד שנה הבאה ללא הצלחה אבל שמישהו שבאמת צריך עזרה ולא מושפע מהשטויות שלכם בא ומבקש עזרה אל תבלבלו לו את המוח.
    אוקי סבבה ואם נתקעתי על היום שצריך להחמיא ל30 נשים שזה היום הרביעי נראה לי עד עכשיו ועדיין לא סיימתי אותו אפשר להמשיך מהנקודה בה הפסקתי?
    סבבה לקחתי את כל התגובות לתשומת ליבי ואני אנסה , עוד תגובות שיעזרו יתקבלו בברכה וכן שהייתי בחטיבה זה לא עניין אותי כל כך וגם הייתי קצת מזניח את עצמי אז לא ניסתי לדבר עם בנות כל כך.. גם שדיברתי הם לא היו הכוסיות של השכבה והייתי קצת שקט וחסר ביצים ואז שגידלתי ביצים דיברתי קצת עם כמה בנות אבל עדיין הייתי טיפלה מוזנח ולא משקיע בעצמי... ככה שלא ניסתי באמת לעלות את הביטחון בלדבר כל הזמן עם בנות וכו'.. אז הכישורים שלי לא היו הכי טובים..
    זאלה לגבי התוכנית מה אם נגיד אני בדרך בבוקר לבית ספר אז אני הולך ועוברת מולי ילדה/אישה/זקנה להחמיא לה על כל פריט לבוש ככה? כיאלו לזרוק לה הערה חולצה יפה וכו'? זה לא קצת מטומטם להחמיא ככה שהיא בדרך לאנשהו? בלי לשאול מה השעה ואז להחמיא וכו'? וכן אתה צודק קצת נרתעתי שקראתי מה המשימה ליום הזה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תלך למישהי ברכבת לדוגמה ותגיד לה "היי, פשוט הייתי חייב להגיד לך את נראית ממש טוב/תיק יפה" וכו... מה שבאלך טבעי... כי בראש שלך יש משהו שאתה רוצה להגיד אבל אתה ממש עצור מלהגיד אותו ומפחד.
    תעשה את זה וגם אם 10 אנשים יעצרו ויסתכלו עלייך מוזר ויצחקו, אתה עדיין עברת את זה ותרגיש בהיי...תאמין לי שזה עובד...אחרי שתגיד את זה לכל כך הרבה בחורות, זה כבר יאבד מהפחד ויהפוך להתרגשות וכיף...

אה..וואלה? אתה באמת מצפה מילד בן 16 שמפחד להתחיל עם בנות, לגשת לבחורה ולהגיד לה "היי, יש לך תיק יפה" או בכלל.."היי, את נראית ממש טוב"?
    אתה חיי בסרט, לא..סליחה..חייי בלמלמלנד.

ולרודני, אתה לא ממש מעניין אותי... יום אחד אתה נגד טיילר ויום אחר אתה לא יודע מה להגיד לו אז אתה מעריץ אותו.... הוא כולה ילד שלא מצא את האומץ ואת התשובה לעשות משהו אחר אז הוא מצא איזה תאוריה מסכנה שצריך לעשות מלא שרירים ותסרוקת סינית כדי להביא בחורות...
    כשבאמת תיפתח ותרצה לשנות את עצמך אתה תרגיש שינוי אמיתי, לא חרטא של חדר כושר ושטויות כאלה..שינוי אמיתי זה אומר להרגיש בנוח עם עצמך ולחיות בעכשיו...לפתח את עצמך בענייני מראה זה טוב מאוד וגורם להרגשה מדהימה ואני מאוד מאוד תומך בזה...אבל זה לא מה שיעשה אותך גבר... זה רק יעשה אותך נראה יתר טוב...אני זוכר ילדים מהשכבה שלי שריריים מאוד 1.90 שדיי היו ליצנים ואף אחד לא לקח אותם ברצינות ולא הלך להם בכלל עם בנות.. אני לא מכליל כמובן...ואני מכיר גם כאלה שהם 1.60 עם גלח שהיו עם כוסיות, כמו שאתה מכירים גם בטוח.
    חבל שאתם עיוורים ולא רואים איך העולם באמת מתנהל...
    הכי חשוב זה שאתה בטוח בעצמך ואתה בטוח שאתה מצליח עם נשים, והכי מוזר..זה שאחרי הכל אתה מעביר נושאים ואתה לא רוצה להוכיח שיש משהו מאחורי כל מה שאתה אומר, זה אפילו מצחיק.

אני סיימתי להתכווח נשמה, כבר נשבר לי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רודני תפסיק לבלבל לאנשים את המוח בדברים שאין לך מושג עליהם...
    וואי אני יכול לכתוב מגילה עכשיו אבל ממש אין לי כוח...
    לעניין, ואין לי כח לחפור פשוט תקשיב כי אני באמת יודע על מה אני מדבר ואני חושב שאני אולי היחיד בפורום הזה שבאמת יש לו ניסיון והבנה בעניין ובבנות,
    כל השאר בלי להעליב אבל לפי התגובות שלכם אין לכם טיפת ניסיון עם בנות... אפילו טיילר הודה ואמר "אני לא טוב עם בנות" והשטויות האלה של להגיד לעצמך לחכות 5-10 שנים בלי לנשק בחורה וזה יבוא לבד...הוא אמר את זה לעצמו כי כשהוא ניסה הוא לא הצליח....
    לא טוב עם בנות זה לא שווה ערך ל"לא מביא בנות". זה אומר אחד שלא מתחיל עם בנות או לא יודע איך לעשות את זה. או שזה פשוט לא מעניין אותו.

אתה יכול לזיין דוגמניות כל יום ולהיות גרוע עם בנות. למה? כי ככה. ממוצעות מתחילות איתי לבד ואת הכוסיות משיגים דרך זרימה במעגלים חברתיים והיכרות עם האנשים הנכונים.
    הכוונה היא שאין לי "גיים" ואני מסתמך רק על המראה שלי והמעגלים החברתיים. ועל הזרימה. טבעי בקיצור, מה שלא ניתן להגיד עליך. אנלא מתחיל עם בנות ולא מתאמץ בשביל זה מהסיבה הפשוטה שאני מרגיש שאני לא צריך את זה. פשוט לא בזין שלי להשפיל את עצמי ליד איזו ממוצעת שתדחה אותי רק כי היא חסרת בטחון לצאת עם גבר כמוני ולא עם שמוק ממוצע עם RECESSED JAW.
    זה לא שאני "מפחד שהיא תדחה אותי" וואלה אני יכול לדפוק גם גוש חרא בסלון שלה ולהגיד לה להריח את זה. זה פשוט לא מעניין אותי ויש לי מה לעשות בחיים חוץ מלרדוף אחרי בנות.

ועצם העובדה שאתה מתנגד למיינדסט שלי זה אומר שאתה ילד סארג'ים נואש שבמקום לשפר את עצמו משחק בקקי ומביא כונפות וחושב שהוא גורו. ואם אתה חושב שבאמת לא נישקתי בחורה 10-5 שנה אתה טיפש.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 29-12-2012 בשעה 22:26.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בקיצור חבל שאתם לא מבינים את העניין....ואני לא משנה נושא אתה פשוט לא מעניין אותי שאני ייתן לך את הפייסבוק שלי ויראה לך תמונות שלי וכו...אתה מעניין אותי לדיון פה בפורום לא יותר מזה...
    שקר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

פולו יבתול מה את מטיף פה לעשות DC תהרוס לעצמך תחיים אם אתה רוצה אל תהרוס תילד התמים הזה .
    אח שלי פותח האשכול שכח מכל החרא הזה תשנה חשוב תצורת מחשבה של נגמר המרדפים אחרי בנות ומתחיל המסע של השיפור העצמי והכבוד העצמי שלך שבתהליך שלו בנות ירדפו אחריך ותהיה מאושר ומסופק גם מעצמך בלי קשר אם זה מראה גוף גאווה לצאת ולהסתובב בחוץ , כסף ידידות ועוד .
    לא לאומנות האונס , כן לשיפור עצמי .

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect