קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] חוזר לפיקאפ ובגדול ! צריך קצת עזרה להיום בערב !
    על ידי PUAmodel בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-01-2011, 03:09
  2. צריך קצת עזרה פה....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2006, 17:34
  3. רמה 28 צריך קצת עזרה
    על ידי Offer בפורום Maple Story
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 00:31
  4. צריך קצת עזרה במשחק, כנסו....
    על ידי n00bzZ בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 09:45
  5. כנסו אני צריך קצת עזרה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 01:33
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

בקשר לפיקאפ ולשינוי עצמי צריך קצת עזרה.. - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    שאר המגיבים חוץ מטיילר אתם לא ממש שווים תגובה....
    שלחתי לך פרטית. תתחיל להרגיע תעצמך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

חח נשבע שאתה בתול כל מילה מיותרת .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    חח נשבע שאתה בתול כל מילה מיותרת .
    למי זה מיועד?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אני אישית מעולם לא עשיתי DC....אבל אני מאוד בעד זה.. הרעיון הוא מדהים...
    וטיילר, מתחילות איתי בנות כל יום,בבסיס,ידידות של חברים/ות במועדונים פאבים וכו... אני כמעט כל שבוע במסיבות בחינם, חברים שלי עושים ומבקשים שאני אבוא, יש לי חינם כמעט לכל מקום בנמל ומפיקים של מסיבות ומועדונים אצלי בבית כל הזמן, אבל עזבו אתם המבינים את העניין ואתם מרימים משקולות אז אתם גברים..מבחינת מראה אני נראה טוב מאוד, דיי בטוח שיותר ממך....אני לא מנסה להוכיח את עצמי אבל...זה המצב ואתם לא רוצים אל תקבלו אותו זה לא ישנה כלום..
    מה שאני אומר זה רק לפותח האשכול כי הוא רוצה להשתפר...ופותח האשכול אני ישלח לך משהו אחר כך בפרטי, אולי מחר גם.
    שאר המגיבים חוץ מטיילר אתם לא ממש שווים תגובה....
    אם אתה נראה כ''כ טוב כמו שאתה טוען והרבה יותר טוב ממני וכל הדברים שאמרת קורים לך באמת, אתה האחרון שצריך לתמוך בפיקאפ ובמיינדסט של לרדוף אחרי בחורות. בפעם האחרונה שבדקתי, אנשים ברמה שלי ומעל הרמה שלי לא עושים סארג'ים והם לא פיקאפרים ולא תומכים בפיקאפ וב"לגשת ל1000 בחורות" בתור בסיס לשיפור איכות החיים. ובטח שלא ממליצים על זה לאחרים. זה הגיון פשוט שאם אתה באמת מי שאתה טוען שאתה אמור להבין לבד בלי שאני יסביר לך, אם לא אז אתה פשוט כובע שקרן.

מהסיבה הפשוטה שאתה לא צריך את זה אם אתה ברמה שאתה טוען שאתה. למה אני מרגיש שאני לא צריך להתחיל עם בנותהבכוח? למה אני מרגיש שאני לא צריך לעשות סארג'ים? למה לי אין את הצורך הזה או את הרצון הזה?
    זה לא צירוף מקרים שכל פיקאפר שראיתי הוא לוזר שחי באשליה ובעל שגעון גדלות.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-12-2012 בשעה 00:29.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז אתה לא ניגש ל1000 בחורות כמו נואש שזה סבבה, אבל למה לתמוך בזה?

שמע, אני יגיד לך דוגרי עכשיו, פעם היה לי משעמם וניסיתי DC על איזה חנון חסר בטחון מהשכבה אחרי שסיימתי בצפר, אפילו עשיתי איתו ביחד את התוכנית במלואה לו זה עזר בלהיות יותר "זורם" אבל זה לא היה שלב הכרחי לשיפור עצמי שלו, תהיה בטוח שזה לא מה ששינה אותו אלא הדברים שאני מייעץ לאנשים פה לעשות והוא היה מסתדר לא פחות טוב בלי הDC הזה.

מה שכן הוא היה אחד שמתבייש אפילו להרים את הקול שלו. אבל אין לזה כל קשר ללהביא בנות, מקסימום לבסיס נורמלי שיש לרוב האנשים כך או כך. והם כולה צריכים להיות יותר זורמים.
    למה עשיתי את זה אם אני כ''כ אנטי פיקאפ אתה שואל? מהסיבה הפשוטה שהמניע הכי חזק אצלי הוא לתת מוטיבציה לאנשים שהיו כמוני בחטיבה. אין יותר גרוע מלהיות חסר ידידות ושכל החברים שלו הם קנאים שמורידים אותו למטה. ורציתי לבדוק מה כולם מתלהבים מזה וראיתי שזה כן עוזר לאנשים מסויימים אבל אי אפשר להלביש את זה כל אחד אחד. מה שלא ניתן להגיד על שיפור מראה חיצוני שזה מוכח מזמן שאחד הגורמים החשובים בחיים זה מראה חיצוני. מה יותר חשוב מזה? אולי רק קשרים, מעמד חברתי וכסף. שזה תורה בפני עצמה.

יש דרכים יותר מועילות ללשבור פחדים, דרכים שלי אישית עזרו (קוראים לזה אלכוהול, ירוק וMDMA). אם בחטיבה לא יכולתי לדמיין את עצמי רוקד במסיבה, בתיכון הייתי רוקד במקומות ציבוריים עם מוזיקה מהפלאפון בלי לשתות אפילו בירה. הכל עניין של הרגל ושינוי השקפה על החיים. אבל מכאן ועד ללהמליץ על DC ולגשת ל1000 בחורות...

להראות טוב כן ישיג לך הרבה יותר מזיון, אני תוצאה של דבר כזה, אפילו שהייתי בתיכון פגשתי בנות שהיו איתי בחטיבה שהיו מעדיפות לעשות אורגיה עם אייכמן והיטלר מאשר לדבר איתי בזמנו, ופתאום הן רצו להכיר אותי ולצאת איתי ורצו את השוקס (בזמנו..) והפלא שלי, למה? לא היה כתוב לי על המצח איפה יש לי קשרים וכמה ידידות יש לי, אלא הן הסתמכו על מראה חיצוני בלבד במקרה הזה כי הן פגשו אותי ברחוב. להראות במקסימום שאתה יכול יביא לך כבוד מאחרים וכבוד לעצמך והמון בטחון עצמי. אם אתה טוען אחרת אף פעם לא התעסקת בזה והמסקימום שעשית זה לקנות בגדים ולשים בושם שזה לא נקרא שינוי.

לאדע, יש לי נטיה להמליץ על דברים שעבדו לי אישית ולא על תאוריות שלך תדע מה נכון ומה לא...אם להראות יותר טוב יכול לשנות את כל העולם שלך ואת כל היחס של הסובבים אליך, תהיה בטוח שזה ישיג לך כמה זיונים שרק תרצה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 30-12-2012 בשעה 01:15.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כל מה שאתה צריך לדעת אתה כבר יודע,יש בך את זה מאז שנולדת.

הסתכלות ולמידה על האנשים שמסביבך,לזרוק את מה שלא עובד ולשמור את מה שעובד,זה השינוי שאתה רוצה,לפחות בעולם החומרי.
    תהיה עם ראש פתוח ותמיד אבל תמיד תהיה מוכן להשתנות בהתאם לסביבה.

יותר מחצי פה בפורום מחרטטים,ומעבירים את הימים שלהם פה על דיונים,עזוב את זה,אל תתעסק בזה ואפילו אל תתחיל,זה מה שיפיל אותך למטה.
    תעביר כמה שפחות זמן על המחשב,אם אין לך עם לצאת ולאן פשוט צא לריצה,תעסיק את עצמך במשהו!

תעשה כושר אם לדעתך זה באמת מה שיביא לך שינוי,תראה מה קורה אצלך בסביבה ותשתנה בהתאם ולא מה שאומרים לך פה בפורום.

האמת שלך זה מה שאתה חווה על עצמך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    יותר מחצי פה בפורום מחרטטים,ומעבירים את הימים שלהם פה על דיונים,עזוב את זה,אל תתעסק בזה ואפילו אל תתחיל,זה מה שיפיל אותך למטה.
    תעביר כמה שפחות זמן על המחשב,אם אין לך עם לצאת ולאן פשוט צא לריצה,תעסיק את עצמך במשהו!

תעשה כושר אם לדעתך זה באמת מה שיביא לך שינוי,תראה מה קורה אצלך בסביבה ותשתנה בהתאם ולא מה שאומרים לך פה בפורום.
    צודק. אין באמת צורך לדון ולזיין תמח כל כך הרבה בפורומים.
    אפשר להכנס לפורום קצת כדי לרענן את הזכרון (רוב מה שכתוב פה זה כבר ידוע לכולם, צריך מידי פעם קצת להתעורר, זה הכל)
    ומן הסתם כשיש שאלה ומשהו לא ברור..אין צורך להכנס ולבלבל תמח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

וואו חתיכת ריב הבאתם פה ... שמעו חברים אני רוצה קודם כל לשנות את עצמי את האופי שלי בתור התחלה ולעלות את רמת הביטחון ולהיות מרוצה מהמבנה גוף ולא רזה כזה.. אז באמת התחלתי קצת לאכול יותר טוב ולהתאמן אבל כמובן שזאת רק ההתחלה ... לגבי dc אני לא יודע אם לעשות או לא לעשות אבל מה שאני לא מבין זה למה אני כל כך פוחד לגשת למישהי ברחוב ולזרוק לה הערה כיאלו אני מתלבט לא יודע איך לשבור את המחסום הזה.. איך אפשר לשבור מחסומים כאלה לבנות ולא להתבייש? חח המצב שלי בקאנטים אני צריך להבין קודם כל למה אני מפחד לזרוק הערות ולא לשאול שאלות כמו מה השעה כי זה כל אחד יכול.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור לי ברצינות? אשמח לפרטיות. איך אני קודם כל משנה את עצמי ולא ישר מתחיל עם בנות[זה יבוא אח"כ שאני אשתנה]

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Suprise צפיה בהודעה
    מישהו מבין בזה ויכול לעזור לי ברצינות? אשמח לפרטיות. איך אני קודם כל משנה את עצמי ולא ישר מתחיל עם בנות[זה יבוא אח"כ שאני אשתנה]
    אתה יודע שבחורה מכוערת מתביישת לפנות אלייך? הגיוני, נכון? היא לא מרגישה "מספיק" בשבילך ככה שקשה לה לפנות לגבר כמוך.
    אותו הדבר כלפייך, אם אתה תרצה לגשת לבחורה יפה, יהיה לך קשה, למה? כי אתה תפחד שאתה לא "מספיק" בשבילה, נכון? אין פה שקר. אתה לא צריך להתבייש בזה כי גם לי זה היה ככה פעם.

מה אפשר להסיק מזה? שכדי שתרגיש בנוח עם עצמך לפנות ולגשת לבחורות יפות, קודם תדאג לשפר את עצמך כדי שכאילו תיהיה באותו "הקו" איתה ואז יהיה לך קל יותר לגשת אליה.

אם אתה עדיין קצת מבולבל, תענה לעצמך על השאלה הפשוטה הבאה- "למה יותר קל בשבילי להתחיל עם בחורה שנראית פחות טוב מאשר להתחיל עם בחורה שנראית טוב + ? למה?" התשובה ברורה, וגם הדרך להתבגר עליה.

מה אני מציע? תתחיל לעבור על עצמך וחוץ מזה תתחיל לעבוד על החוסר בטחון שלך.
    אם אתה רוצה לקנות בקבוק קולה במכולת, ו"לרעתך" המוכרת בדלפק היא כוסית, אתה תברח מהמכולת או תיקח את הבקבוק תעשה את עצמך כאילו בטוח ותילך אלייה בכל זאת? תלך בכל זאת, נכון? איך זה? אתה אשכרה מכריח את עצמך נכון? אתה אומר לך בראש "נו, אני צריך לקנות בקבוק קולה, אני יעשה את זה זריז" ואז אתה ניגש אלייה, בשנייה האחרונה משפיל מבט, וכל כמה שניות בודק שהיא מסתכלת עלייך ומוכרת לך את הקולה.

אני לא באמת יכול לעזור לך לשבור פחד גישה דרך המילים בפורום, אם הייתי יכול להיפגש איתך אחד על אחד, ממזמן הייתי דוחף אותך ועוזר לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה יודע שבחורה מכוערת מתביישת לפנות אלייך? הגיוני, נכון? היא לא מרגישה "מספיק" בשבילך ככה שקשה לה לפנות לגבר כמוך.
    אותו הדבר כלפייך, אם אתה תרצה לגשת לבחורה יפה, יהיה לך קשה, למה? כי אתה תפחד שאתה לא "מספיק" בשבילה, נכון? אין פה שקר. אתה לא צריך להתבייש בזה כי גם לי זה היה ככה פעם.

מה אפשר להסיק מזה? שכדי שתרגיש בנוח עם עצמך לפנות ולגשת לבחורות יפות, קודם תדאג לשפר את עצמך כדי שכאילו תיהיה באותו "הקו" איתה ואז יהיה לך קל יותר לגשת אליה.

אם אתה עדיין קצת מבולבל, תענה לעצמך על השאלה הפשוטה הבאה- "למה יותר קל בשבילי להתחיל עם בחורה שנראית פחות טוב מאשר להתחיל עם בחורה שנראית טוב + ? למה?" התשובה ברורה, וגם הדרך להתבגר עליה.

מה אני מציע? תתחיל לעבור על עצמך וחוץ מזה תתחיל לעבוד על החוסר בטחון שלך.
    אם אתה רוצה לקנות בקבוק קולה במכולת, ו"לרעתך" המוכרת בדלפק היא כוסית, אתה תברח מהמכולת או תיקח את הבקבוק תעשה את עצמך כאילו בטוח ותילך אלייה בכל זאת? תלך בכל זאת, נכון? איך זה? אתה אשכרה מכריח את עצמך נכון? אתה אומר לך בראש "נו, אני צריך לקנות בקבוק קולה, אני יעשה את זה זריז" ואז אתה ניגש אלייה, בשנייה האחרונה משפיל מבט, וכל כמה שניות בודק שהיא מסתכלת עלייך ומוכרת לך את הקולה.

אני לא באמת יכול לעזור לך לשבור פחד גישה דרך המילים בפורום, אם הייתי יכול להיפגש איתך אחד על אחד, ממזמן הייתי דוחף אותך ועוזר לך.
    איך אפשר אז לשפר את הביטחון? שמע אין לי בעיה לצעוק בכיתה לפעמים וזה אבל לעומת חברים או אנשים אחרים שאני מסתכל כיאלו הם לא שמים על אף אחד ובא לי גם להיות כזה הם לא מפחדים מכלום ושמים זין על כולם.. אבל אני לא יודע איך אפשר לשבור מחסומים כאלה.. ותהליך של שינוי למה שאתה מתכוון הוא ארוך וצריך להשקיע בו(מן הסתם).. אז מה כיאלו עד שאני לא מגיע לרמה כמו של הבנות השווה לפחות כיאלו לעלות מעל הרמה שלי אז לא לדבר ולא ליצור אינטרקציה כלשהי איתן?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

איך אפשר אז לשפר את הביטחון? שמע אין לי בעיה לצעוק בכיתה לפעמים וזה אבל לעומת חברים או אנשים אחרים שאני מסתכל כיאלו הם לא שמים על אף אחד ובא לי גם להיות כזה הם לא מפחדים מכלום ושמים זין על כולם.. אבל אני לא יודע איך אפשר לשבור מחסומים כאלה.. ותהליך של שינוי למה שאתה מתכוון הוא ארוך וצריך להשקיע בו(מן הסתם).. אז מה כיאלו עד שאני לא מגיע לרמה כמו של הבנות השווה לפחות כיאלו לעלות מעל הרמה שלי אז לא לדבר ולא ליצור אינטרקציה כלשהי איתן?
    ברור שכן.
    תמיד תנסה, פשוט אני אומר שיהיה לך קשה יותר לגשת לבחורה ממש שווה מאשר לגשת לבחורה שנראית סבבה, זה עובדתי.

האמת שבראסמי, להפוך לבן אדם עם בטחון עצמי זה תהליך וזה לא כפתור שאתה יכול ללחוץ עליו כמו Start ולהניע בפרארי, ולהפוך לאחד שיש לו בטחון..זה תהליך.
    ברגע שתתחיל לעבוד על עצמך מבחינה פיזית ומראה, אתה לבד תתחיל לשפר את הבטחון שלך.
    תחשוב על זה ככה- אם אתה רזה ואתה לאט לאט מתחיל לעלות במשקל ולקבל גוף יפה עם שרירים, אתה תקבל מחמאות מחברים ומידידות שלך, נכון? ככל שתקבל יותר מחמאות ותשמע מאנשים שאתה חתיך ואתה נראה טוב, אתה אוטומטית תרגיש יותר טוב עם עצמך ואתה תרצה עוד ועוד והמוטיבציה שלך לשפר את עצמך עוד יותר רק תעלה. זה עובדתי.

הקטע הוא שאתה רוצה כאן ועכשיו בטחון, וזה לא אפשרי. תכלס, זה אפשרי, אבל אתה תתחיל לגמגם ואתה תדבר שטויות ולא תיהיה סגור על עצמך כי אתה לא רגיל להיות בן אדם עם בטחון, אבל אם תעשה את השינוי בהדרגה, אתה "תקבל" בטחון עצמי בצורה אמיתית ולא מזוייפת ותיהיה באמת בן אדם אחר.
    קרא את הפוסט הזה (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=903315) ותגיד לי...תגייידדדד ליייי שאתה לא רוצה להיות כמוה גם!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברור שכן.
    תמיד תנסה, פשוט אני אומר שיהיה לך קשה יותר לגשת לבחורה ממש שווה מאשר לגשת לבחורה שנראית סבבה, זה עובדתי.

האמת שבראסמי, להפוך לבן אדם עם בטחון עצמי זה תהליך וזה לא כפתור שאתה יכול ללחוץ עליו כמו Start ולהניע בפרארי, ולהפוך לאחד שיש לו בטחון..זה תהליך.
    ברגע שתתחיל לעבוד על עצמך מבחינה פיזית ומראה, אתה לבד תתחיל לשפר את הבטחון שלך.
    תחשוב על זה ככה- אם אתה רזה ואתה לאט לאט מתחיל לעלות במשקל ולקבל גוף יפה עם שרירים, אתה תקבל מחמאות מחברים ומידידות שלך, נכון? ככל שתקבל יותר מחמאות ותשמע מאנשים שאתה חתיך ואתה נראה טוב, אתה אוטומטית תרגיש יותר טוב עם עצמך ואתה תרצה עוד ועוד והמוטיבציה שלך לשפר את עצמך עוד יותר רק תעלה. זה עובדתי.

הקטע הוא שאתה רוצה כאן ועכשיו בטחון, וזה לא אפשרי. תכלס, זה אפשרי, אבל אתה תתחיל לגמגם ואתה תדבר שטויות ולא תיהיה סגור על עצמך כי אתה לא רגיל להיות בן אדם עם בטחון, אבל אם תעשה את השינוי בהדרגה, אתה "תקבל" בטחון עצמי בצורה אמיתית ולא מזוייפת ותיהיה באמת בן אדם אחר.
    קרא את הפוסט הזה ותגיד לי...תגייידדדד ליייי שאתה לא רוצה להיות כמוה גם!!!
    אבל זה קשה ככה לשנות את הגוף שלך חחח צריך להקפיד על זה יום יום והכול ולנסות לשלב אבל חוץ מזה שאני יתאמן וזה תהליך ארוך יש עוד עצות לשיפור אנטרקציה ולהתחיל לנסות לעלות את הביטחון ולא להתבייש במה להגיד או באיך להתנהג? בתור התחלה ככה שיהיה מאיפה שהוא להתחיל כי זה שנגיד אני יעבוד על הגוף חוץ מזה ואחרי שיעלמו לי החצ'קונים אני יכול להמשיך להיות עם ביטחון עצמי נמוך ולא גבוה..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אבל זה קשה ככה לשנות את הגוף שלך חחח חחחחחח אתה חושב שאתה מחדש למישהו משהו? אתה לא רוצה לראות את ההבעות על הפנים של חברים שלך אחרי חצי שנה-8 חודשיים אחרי שתשפר את המראה שלך? תחשוב על הבנות מהשיכבה שלך...הן יראו גבר אחר לגמרי והן פשוט יראו בך דמות לדוגמא ולא יבינו איך השתפרת ככה..מה קרה? למה השתפרת? איך עשית את זה? מי השפיע עלייך? השאלה המוכרת ביותר "מהה..אבל זה לא היה קשה?" חחח מוכר לך השאלה הזאת?
    צריך להקפיד על זה יום יום והכול ולנסות לשלב נו ברור, מה חשבת? שאתה יכול לגדל שרירים מללחוץ על העכבר ולעשות 30 Headshot'ים ב3 דקות? אבל חוץ מזה שאני יתאמן וזה תהליך ארוך יש עוד עצות לשיפור אנטרקציה ולהתחיל לנסות לעלות את הביטחון ולא להתבייש במה להגיד או באיך להתנהג? בתור התחלה ככה שיהיה מאיפה שהוא להתחיל כי זה שנגיד אני יעבוד על הגוף חוץ מזה ואחרי שיעלמו לי החצ'קונים אני יכול להמשיך להיות עם ביטחון עצמי נמוך ולא גבוה..
    הגבתי לך במודגש.

ברור שיש, בשביל נועד הפורום. אני שונא לתת מאמרים לאנשים כמו כפית עם נוזל שיקוי לשיפור מצב רוח..אבל..שואלים אותי את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים שזה כבר נמאס, אז..מצטער. קח (http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=882417) זה מאמר על הדרך לשדר בטחון.

אני יכול לסמוך עלייך שתכנס לעניין הזה ברצינות? אני רוצה לראות אצלך תוצאות
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 30-12-2012 בשעה 20:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

הגבתי לך במודגש.

ברור שיש, בשביל נועד הפורום. אני שונא לתת מאמרים לאנשים כמו כפית עם נוזל שיקוי לשיפור מצב רוח..אבל..שואלים אותי את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים שזה כבר נמאס, אז..מצטער. קח זה מאמר על הדרך לשדר בטחון.

אני יכול לסמוך עלייך שתכנס לעניין הזה ברצינות? אני רוצה לראות אצלך תוצאות
    כן בטח אני רציני עם העניין הזה לחלוטיין... אני אשקיע את כל כולי בשיפור ומתי שיהיו תוצאות גדולות אני אנסה לעדכן אני מקווה שעד סוף השנה כבר אני ישתנה לחלוטין חח.. ותגיד זה אפשרי שאחד כזה שפחות "גבר" יענו עם בנות והכול יהיה מצליח בסוף שנה או אפילו בשנה הבאה? כיאלו בשנה אחרי או חצי שנה אחרי בנות יכולות להימשך או להתחבר למישהו שהיה קצת שקט כזה והשתנה ב90 מעלות? או שהרושם הראשוני ישאר אותו דבר? ותודה לך באמת ולכולם אני אקח את כל מה שאמרת לתשומת ליבי ואראה איך אני משפר את עצמי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect